Liten bloggpaus

Nej jag dog inte under LarNet, jag har bara skaffat ett liv för tillfället. Det löser sig snart, drar ju till Kalix imorgon så.

Screw you guys

I'm going home!


AWESOME SURVIVOR.

Kunde inte hålla mig borta ..

... Jag råkades visst hamna på LarN, DOH!




Nu ska vi styra dehär, GAME ON!


Gårdagskvällen slutade förresten med en jävligt trevlig filmkväll, quest till Mariehem, styra upp LarNarna och hem och däcka kring 4-halv 5 på morgon. Mindre trevligt att man vaknade före halv 10 i morse och omöjligt kunde somna om, men det är smällar man får ta. Värsta zombieland-känslan när man traskade hem halv 4 på morgon också, allting var fan dött! Såg inte skymten av ngt liv överhuvudtaget, inga människor, inga bilar, inte ens någon liten fågel eller whatever som levde om, jag var typ ensam i hela världen. WEIRD.

You're talking to yourself, and nobody's home

Saker man kan göra när man är ensam i en stor lägenhet:


- Lyssna på Lamb of God - Redneck, halv tolv på natten.

- Sitta med en tekopp och nöta serier i endast handduk, vilket dock blir rätt kallt.

- Prata med sig själv.

- Laga alldeles för mycket mat så det slutar man att man lever på makaroner hela helgen.

- Asgarva högt åt how I met your mother mitt i natten.

- Lämna saker, vad man vill och var man vill, därav sminkväskans ovanliga placering mitt på köksbordet.

- Plugga .. Haha NÄ.


Anyway, jag tror jag överlever. Fast ska dra en sväng och hälsa på nördarna snart iaf, sen blir det vidare på äventyr! Har inte alls fått in i skallen att det är helg, igen. Förstår allvarligt talat inte alls var tiden drar iväg, men men jag klagar då inte.


Such a lonely day, and it's mine

Happ, så blev man ensam i en stor lägenhet över helgen. Mina homies har dragit till Mariehem på LarN, WoW-LarN, och det pallar jag inte. Får väl se om man hittar på ngt bättre att göra, men lär väl hälsa på där ngn dag iaf ^^.

Så vad ska man syssla med nu då? Jag frekar fan, skitskumt att vara ensam ju. Är bara min gamla älskare musiken som håller mig sällskap, lindrar vansinnet lite grann. Jag kommer vara så bränd när jag flyttar alltså, och den jag saknar mest av alla är faktiskt Tova! Lilla na'vi, jag måste fara och hämta tillbaka henne. Det vackraste som finns i världen.




Återkommer med rapportering om hur fan det här kommer sluta.

Life down here is just a strange illusion

Har just sett klart en gammal Iron Maiden spelning och sitter och är övertaggad som vanligt. Tycker det kan bli sommar nunu med alla awesome festivaler, lite trist bara att alla band är så utspridda så man får prioritera, hade gett sjukt mycket för att kunna dra på alla.

Anyway, Iron Maiden som headline på Sonisphere, världens bästa jävla liveband, äntligen! Sen har de ju en ny (och kanske sista??) studioplatta på G också som lär bli intressant, men ÅH alla gamla klassiska Maiden låtar! Får fan rysningar när man drar på Number of the Beast, Run to the Hills, The Trooper och alla andra sjukt grymma låtar. Förstår inte hur Harris kan ha skapat något så vackert, och samma gäller så klart för alla andra musiker som bara råkas göra världens bästa jävla musik ur tomma intet. Hur är det möjligt? Det finns nog ingenting som slår högre, inte i min värld iaf.



As I walk my life drifts before me.
Though the end is near I'm not sorry.
Catch my soul, it's willing to fly away.

Mark my words believe my soul lives on.
Don't worry now that I have gone.
I've gone beyond to see the truth.

When you know that your time is close at hand,
Maybe then you'll begin to understand
Life down here is just a strange illusion.

Yeah, Yeah, Yeah...Hallowed be Thy name

OD

Överdos av PK och snus, fuuuuuck. Känner att jag ska vara en bister renlevnadsmänniska imorgon, det kommer inte vara nådigt.



.. Lemmy är för övrigt min idol.

Such a fuck-up

Småsaker som förgyller dagen och gör tillvaron mycket roligare:


Halvliters PK! Wohoo.


Och nej, jag drack inte ens halva, för husfridens skull..

För övrigt är jag åh så glad över att jag aldrig mer kommer skriva ett högskoleprov, läste något om högskoleprov på Aftonbladet så antar att det är på G snart. Gissa vem som inte kommer sitta och kallsvettas i en instängd lokal då? MOUHAHAHA.


Jag måste nog berätta om min konstiga mardröm i natt också. Jag drömde att jag och några random människor var i ett jättestort, fallfärdigt ruckel till hus och skulle röja upp där av någon oförklarlig anledning. Det var sjukt äckligt. Vissa rum var översvämmade så att man vadade fram och det flöt runt gamla saker överallt, kylskåpet var fullt med mat som legat där i flera år och ruttnat, det låg döda råttor efter golven och allt var trasigt, sönderslaget och sjaskigt som satan.


Det blir ännu roligare om man ska tolka skiten (tagit från random hemsida):


Vatten
En stor händelse som kommer orsaka dramatiska förändringar. Förberedelser inför ett nytt liv, kanske en flytt?

Evighetsarbete
Du drömmer att du gör något om och om och om igen. Det kan vara att gräva ett hål eller sortera papper. Betyder att du sitter fast i ett mönster du inte trivs i, att du inte hittar någon utväg på egen hand.

Djur
Om du drömmer om djur kan det betyda att något oväntat och oförberett kommer att hända i ditt liv.
Råttor och insekter: du skäms för något du är eller gjort.


Hus
Drömmar om hus symboliserar hur man mår. Hus symboliserar hem och självkänsla. Allt positivt arbete med hus, hela hus, vackra hus eller flyttar till bättre bostäder betyder att du är tillfreds med ditt hemliv och att din självkänsla är god. Trasiga hus, hus med ruttna väggar eller stökiga och otrivsamma hus står för missnöje med hemlivet och bristande självkänslan.


HAhahah, åh så hilarious.

Oldschool

ME LIKE. End of story.


Maybe I'll find on the way down the line
that I'm free, free to be me.


It was legendary

Jag måste sluta efterfesta hela nätterna alltså, det är en aning slitigt i längden. Kvällen/natten igår var grymt nice iaf. Vi inledde med korridorsmys, matlagning till random musik och ös med minttu, jägermeister och absinthe. NICE. Sen var det utgång på NH och häng med en massa sköna människor innan det blev efterfest nummer 1 på Ålidhem med GNR live at the Ritz DVDn, öl och soffhäng. Sen blev det att avrunda på Liljansberget med mer musik, soffhäng och lite guitar hero. Sjukt lyckad kväll som måste göras om iaf.


Beslutsångest när man ska välja nitarmband, hehe.



Snygga shotsglas, öl och te med minttu.



Nu äre chilla stenhårt som gäller resten av kvällen.

Dead, Jail or Rock'n'Roll

 

The three choices I ever came to find
Were always:

Dead, Jail or Rock'n'Roll

 

Nu är det ON.


Hot or what?

Lite skön artikel jag hittade på Aftonbladet ändå. Haha, tror den får tala för sig själv. Man får akta sig för mina manliga classmates helt enkelt, de är kanske inte så harmlösa som de verkar!



Hahaha
, vad eftertraktad man kan känna sig då.

He he he whaaat?

Alltså jag har abslout inget att skriva om ikväll, så vi kör på första bästa grej jag kommer på.


Jag och Tova har varit i Nydala ikväll och lekt med våra kompisar. Vi hade jättetrevligt och Tova har totaldäckat i hallen, helt färdig är hon.

Imorgon är det Fredag, bästa dagen på hela veckan. Tippar på att jag kommer vara berusad.. Awesome.

Jag och Fia går fortfarande runt och hostar som idioter, jobbigt.

Fattar inte varför jag sitter här ens, ska ta och lägga mig i soffan med The Cell istället. Love.

Manwhore

Mer random; bli bundis med Steven Adler (WHO???) ... För rätt summa pengar alltså.


**One-Hour Drum Lesson And Picture / Autographs
Some of the proceeds go to charity
Cost: $10,000.00

**One-Hour Lunch And Picture / Autograph
Some of the proceeds go to charity
Cost: $7,500.00

**ADLER'S APPETITE Show Live At Your Place
Some of the proceeds go to charity
Cost: $50,000.00



Vilka kanonerbjudanden alltså, sånt här går ju inte att missa. Dags att slå till, värsta kändisen ju. Nästan så man bli alldeles starstruck.


Steven Adler: Sellout, föredetting, pundare, manshora.

Random

LOLZ jag har hittat min random halvbror, PÅ FACEBOOK.


HAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAAHA, lätt dagens! Jag dör lite inombords.




Galet.



Pluggish

Idag slocknade jag på soffan och sov i två timmar när jag kom hem från school, det var lätt det bästa som hänt på hela dagen, grymt välgörande. Sen har vi jyrat på som vanligt, lekt med Tova, svamlat på om allt möjligt och pluggat mer än jag gjort under hela förra veckan typ. Känns skitbra, nu är man lite mer taggad på pluggandet igen. Ligger fortfarande en aning efter men tänkte försöka ta igen det imorgon, har vaccination 2 då också så får se hur jag styr upp dagen.

Vi myste även med lite milkshake/smoothies/whatever och nu är det TV som gäller.



.. Och så har jag och Fia lite hemliga planer också, hihi.

It's a nonstop disco

Lugnet är nu återställt i Umeå, alla har dragit och det är tråkigt som fan. Tillbaka till verkligheten och The Cell som gäller nu alltså, jag MÅSTE verkligen styra upp pluggandet. Min hals är även jävligt fucked up och allting gör ont, men det är smällar man får ta, att knarka te med honung hjälper för stunden.



Och YEAH, te kan vara väldigt metal. LOLZ.

Söndagsmys

Idag är vi slitna, lirat L4D halva natten igen. Nu har Tina, David och My dragit iaf, jag saknar dem nästan lite grann. Ska ta och chilla resten av kvällen nu, ligga i soffan med en tekopp och en filt. Kanske blir att se film om något tag också.

Lite visdom från Courage Wolf;



Btw, senaste grejen i L4D är att köra utan skjutvapen. Svinkul att springa och mata ner zombies med en pillerburk/bensindunk/whatever. Måste dra ner 2an snart och testa att lira, lär ju vara hilarious.

I hear a hunter

Helgen har sakta men säkert ballat ur och blivit något av en LarN-helg. Iofs sitter en del av gänget och kör sällskapsspel, men det är mest Wii och dator som gäller. Har introducerat Tina och David till Left 4 Dead vilket såklart slutade med att man satt och lirade till halv 6 i morse, GG. Ska försöka att få lite mer sömn i natt iaf.

Känner att det börjar bli dags för Airport banan. GAME ON!



LuuH is Left 4 Dead...

Who wants to come with me?




Melt in the sun
Melt in the sun
Who wants to come with me and melt in the sun?

Hide in the sky
Hide in the sky
Who wants to come with me and hide in the sky?


You and me
Should go outside and beat 'em beat 'em beat 'em, beat 'em beat 'em beat 'em


All pathetic flag waving ignorant geeks
And we'll eat 'em eat 'em eat 'em eat 'em eat 'em eat 'em


Come join the cause
Come join the cause
Who wants to come with me and come join the cause?


Hide in the sky
Hide in the sky
Who wants to come with me and hide in the sky?


You and me
Should go outside and beat 'em beat 'em beat 'em beat 'em beat 'em beat 'em


All pathetic flag waving ignorant geeks
And we'll eat 'em eat 'em eat 'em eat 'em eat 'em eat 'em


You and me
Should go outside and be
at 'em beat 'em beat 'em beat 'em beat 'em beat 'em


All pathetic flag waving ignorant geeks
And we'll eat 'em eat 'em eat 'em eat 'em eat 'em eat 'em


Realize you're blind
And we're out of time
It'll show your mind


Melt in the sun
Melt in the sun
Who wants to come with me and melt in the sun?


Hide in the sky
Hide in the sky
Who wants to come with me and hide in the sky?


You and me
Should go outside and beat 'em beat 'em beat 'em beat 'em beat 'em beat 'em
All pathetic flag waving ignorant geeks
And we'll eat 'em eat 'em eat 'em eat 'em eat 'em eat 'em


You and me
Should go outside and beat 'em beat 'em beat 'em beat 'em beat 'em beat 'em
All pathetic flag waving ignorant geeks
And we'll eat 'em eat 'em eat 'em eat 'em eat 'em eat 'em
Eat 'em eat 'em eat 'em eat 'em eat 'em eat 'em
Eat 'em eat 'em eat 'em eat 'em eat 'em eat 'em
Eat 'em eat 'em eat 'em eat 'em eat 'em eat 'em


It'll show your mind
That you have a mind


Ickekänslor igen. Missjävlaförstådd. Less. Besviken. Hur svårt ska det behöva vara att förstå hur jag fungerar egentligen? Känner vi varandra?

LOLZ.


Who wants to come with me?

Invasion

Vi har fått besök här i Umeå, av Tina, My, David och Lord Nelson. 7 pers i en tvåa är nice, varmt och högljutt blir det. Är alltså fullt upp här, just nu sitter alla och skriker till Mario Kart. Min förkylning har äntligen börjat släppa och har lite dåligt samvete över att jag nästan inte pluggat något alls i veckan, och kan ju inte påstå att det går alltför bra att plugga nu heller. Får väl se när jag tar och styr upp det, just nu är det sak samma. Vi ska umgås, mysa och ha kul i helgen!


Middagen idag, haha. Fia hade dukat och gjort så fint och så blev det fiskpinnar, akta finmaten.



Umeå atm.

Highway to hell

Känner att jag måste lägga ut några av de senaste AC/DC händelserna som det skrivits om på Blabbermouth, det är bara för jävla brutalt alltså, och en del jävligt skrattretande. Iofs har det mesta utspelat sig i Australien, men nog fan ska det väl kunna vara galet när de kommer till Sverige och Stockholms stadion också.


  • police arrested 50 people in Wellington, New Zealand following AC/DC's show last night (Saturday, January 30), mostly for drunk and disorderly behavior.

  • rock fans heading to see AC/DC in concert in Melbourne, Australia on Saturday (February 13) have been warned to monitor their alcohol consumption as police launch a crackdown on anti-social behaviour. The tough stance follows problems with people arriving at Thursday's concert at Etihad Stadium already drunk and behaving in an anti-social manner. Anyone found to be drunk or behaving in an anti-social manner will be removed from the venue and hit with a AUD$234 (approximately USD$208) on-the-spot fine.

  • Midway through AC/DC's song "Thunderstruck" at Melbourne, Australia's Etihad Stadium on Saturday night, first-time mom-to-be Samantha Williamson from Drouin was hit with a contraction. But Williamson was determined to hang on until the end of the gig. "Not even the baby was going to stop me seeing AC/DC,'' she said.

  • A 39-year-old AC/DC fan is undergoing surgery after being glassed to the neck in a fight outside the band's final Australian rock concert at Perth's Subiaco Oval last night.

  • A suspected motorcycle club associate has been charged with dealing methamphetamine outside the AC/DC concert on Saturday night.

  • A Morningside quadriplegic blinded in a freak accident at an AC/DC concert says he intends to sue the event's organizers. Terry Watson, 32, was watching the sold-out show on February 27 from a special raised podium for wheelchairs when a mate accidentally hit the control stick on his motorized chair, sending him hurtling off the platform and on to the floor of the arena one meter below. At the moment of impact, the end of a metal prod strapped to Watson's hand speared into his right eye, penetrating his brain.



Någon som känner sig taggad på AC/DC konsert?

For today we will take the body parts and put them on the wall

Jag förstår inte varför jag börjat feberyra så mycket när jag är sjuk, vad jag vet har jag inte gjort det speciellt ofta förut iaf. I natt var jag alltså igång igen, och vissa saker vet jag iaf att jag har drömt (typ att jag mötte min soulmate i natt, det händer ju bara inte) medan jag är grymt osäker när det gäller andra grejer. Det är skitläskigt alltså, jag vet helt allvarligt talat inte vad jag har gjort i natt. Drömmer man verkligen om helt banala saker som att gå på toaletten eller att gå och ta sig ett glas vatten? Jag vet inte, jag tror nog ändå att den sortens minnen är verkliga. Det skrämmer mig, eller jag skrämmer mig själv lite grann, och jag avskyr det.


You, you went beyond and you lost it all
Why did you go there
From beyond you saw it all why did you

Dreaming of screaming
Someone kick me out of my mind
I hate these thoughts I can't deny

Dreaming of screaming
Someone kick me out of my mind
I hate these thoughts I can't deny

You will take the body parts and put them up on the wall
And bring the dark disaster


Enter Sandman

Hitlåtens historia, som sändes på SVT häromdagen, om låten Enter Sandman med Metallica. Man kan väl tycka vad man vill om den saken (personligen skulle jag aldrig kalla det en hitlåt), men kan ju vara kul att se iaf. Gillar att Lars snackar danska, att reportern inte kan uttala namn korrekt och att James snackar spädbarnsdöd.

 








Oh fuck

Blev visst 45 minuters school idag, första gången som jag faktiskt skippat en föreläsning. Är inte alls i form för någonting idag, risig som satan, men så är man ju tjurig som få och skulle såklart upp och iväg ändå. Tanken var väl att jag skulle ignorera/tänka bort förkylningen och bara köra på ändå, och guess what, det funkar fan inte så. Nu sitter man alltså här och känner sig besegrad, ska sätta mig med datorn och mysa i soffan om något tag tror jag. Förbannat.

Passade på att skämma bort mig själv med en ordentlig frukost när jag kom hem iaf, då jag inte hann käka ordentligt tidigare, vilket var skitdåligt gjort av mig för övrigt. Vaniljyoghurt med honungsmelonbitar och värstingmackor, damn vad det gillas.



Nu: Däckning.

Baking accomplished

Kvällens urballning; JAG av alla människor fick för mig att jag skulle baka bullar, and so I did!


Dom blev faktiskt riktigt bra också, surprise surprise. Till och med min egen mor hånskrattade när hon fick höra vad jag höll på med och bad syrran messa henne senare om hur de blev, ungefär så illa är det. Med andra ord är jag alltså grymt stolt över mig själv atm, och det firar vi såklart med att fika.

House of Metal

Helgen har fan varit epic, så sjukt bra så man får ångest över att den är slut nu. Det har varit galet, ösigt och jävligt METAL. Jag har blåmärken på en massa konstiga stället och det är såå jävla värt det! Lamb Of God var så sjukt, man ville aldrig att det skulle ta slut. Vet inte om jag någonsin blivit så dränkt i vatten under ett framträdande heller, vakterna var heta alltså. Haha, kan hända att de var lite bekymrade över att det stod en liten brud där framme också, ena vakten pekade tom på mig och undrade om jag klarade mig, hell yeah att man gjorde! Front row headbang som äger ju.

Förutom alla framträdanden handlade helgen även om whiskeyshots, guitar hero, softa coverband, skitiga korridorsrum, busshunkar, öl, borttappade skor och en massa annat som jag supit bort minnet av.


Kör lite random bilder på det.


 









 

Haha, wall of death under black label, sista låten för kvällen. Är fan glad att jag inte var i närheten då iaf, stod typ 3e från scen och öste på istället. Visste överhuvudtaget inte om att de körde någon förrän efter framträdandet, där framme märktes ingenting.


Awesomeness

Duggan avklarad, med en jävla marginal! HELL FUCKING YEAH! Nu är det inte många timmar till House of Metal alltså, jag håller på att bli söndertaggad. Ryktas om förfest @ Haga, kommer bli så jävla bra. Jag vill bara sätta igång NUNUNU, sprätta första ölen och dunka sönder högtalarna.

Måste fan visa hur armbandet ser ut, hahaha. Silverglittrigt känns inte så jävla metal alltså, men desto roligare.



Må ni alla ösa stenhårt ikväll, I know I will!

See who gives a fuck!

AAAH jag är så sjukt taggad på House of Metal imorgon! IMORGON, fatta! Det kommer vara så jävla ös, bästa efter-dugga-partyt någonsin, fucking legendary! Ska dra ner på stan dirr vi slutar imorgon och kirra armbandet, haha, så nu får man börja samla på sig årets festivalarmband. Såå grymt.



DET GILLAS!



Console yourself, you're better alone,
Destroy yourself, see who gives a fuck,
Absorb yourself, you're better alone,
Destroy yourself.


hellhound

I morse har jag och Tova varit ensamma här i lägenheten, för första gången någonsin. Det var weird. Vi övervägde om vi skulle rymma, käka upp något viktigt eller bara riva om överallt. Eftersom att jag själv redan lyckats så bra med det sistnämnda när jag kom hit bestämde vi oss för att rymma istället. Det var helt underbart ute, och vi trivdes i solskenet. Så småningom blev vi dock hungriga och fick ge med oss och vända, men vi hade roligt på vägen iaf.

Roligast av allt var ändå när vi kom in i trapphuset och mötte en thailändsk kvinna som var jätterädd för Tova, oops. Hon bara tvärstannade så fort hon fick syn på oss, och Tova (finkänslig som hon är) bara störtade rakt fram för att hälsa. Kvinnan skrek fan av rädsla när Tova kom springande och hoppade nästan i taket, medan Tova blev så rädd av hennes skrik att hon fortsatte springa upp för trapporna och blev sittandes där och såg dum ut. Jag fick såklart be om ursäkt och vara arg åt Tova, men egentligen höll jag nästan på att avlida av undertryckt skratt. Hahah, det var dagens jävla syn alltså.


Man får akta sig för djävulshunden, man vet aldrig när hon kan få för sig att gnaga av benet på en. He he he.


Oh sugar sugar

Fia och Crille börjar nog snart tro att jag flyttat härifrån, när de väl börjar upptäcka att jag är borta och saknar mig dvs. Hela dagen idag har gått åt till mer plugg, tror jag var hemma kring halv 8 tiden och sen dess har jag bara varit däckad typ, är så jävla slut av ingenting. Annars är då allting bara alldeles för bra, känns som att man borde vara lite mer panikslagen än jag är när vi har dugga om två dagar. Haha, jag var fan mer nervös för en vecka sen än jag är nu, men det är väl för att jag känner att jag nästan gjort så gott jag kunnat. Tycker iaf att jag fattat det mesta nu och det är grymt skönt. Akta citronsyracykeln, elektrontransportkedjan och betaoxidationen, badass shit.

Känner att jag fortfarande är så jävla boostad från min Kalixresa, fyfan vad det gjorde mig gott att träffa släkt och vänner och slippa sakna alla för ett tag, det gav så mycket alltså. Jag är typ hundra gånger mer taggad på det mesta nu, gladare och mer uppåt helt enkelt.


Måste bara lägga in the glucose song här känner jag. Så sjukt klockren, och så har den mer eller mindre fastnat i skallen nu också. Så om någon undrar vad vi sysslar med på läkarlinjen, there you go. Vi sitter och nynnar på halvtaskiga sånger med rolig text, eller iaf jag..


TTFU!

Idag var det så dags att köra igång med vårat hardcore heldagsplugg, snacka om att leva upp till bilden av en läkarstudent. Har suttit i säkert tio timmar och pluggat, först @ school och sen hos min classmate Joar. Fyfan vad vi har varit duktiga, och ändå, ÄNDÅ är det så mycket kvar! Haha, men jag känner mig jättenöjd med det jag åtadkommit hittills, nu äre bara leva med The Cell och Medical Biochemistry fram tills fredag, och sen jävlar blire ösig helg med House of Metal! Damn vad jag längtar, det kommer bli så grymt.


Pizza och plugg, sjukt bra kombo.. Cooperativitet skulle jag nästan vilja kalla det.


Näe nu är jag pluggskadad, och ändå så sjukt taggad på mer plugg! Haha, tror det har gått en säkring i skallen, men damn vad vi gillar det vi gör. Ska väl ta en snabb dusch nu innan jag lägger mig och läser lite mer. Eventuellt gosa lite mer med Tova också, hon är fan det bästa jag vet.

Kalix helgen

Nu är jag tillbaka i Umeå efter en underbar jävla helg hemma i Kalix. Jag har faktiskt inte alls fattat hur djupt rotad jag varit i Kalix förrän nu, fick mig en liten tankeställare nu när man var hemma.

Anyway, helgen började med att jag blev välkomnad med god mat och omsorg, haha. Hade till och med fått bäddat min säng och så fick jag typ en egen liten burk med löjrom, fyfan vad nice. Farsan har skaffat sig en skön kombimerca också så jag behövde inte sakna mercedes alltför mycket heller. Har faktiskt hunnit med att köra några mil också och det gillas!

Sen fick jag ju också träffa mina hoes N' broes i helgen, brudarna och nördarna dvs, som jag har fått sakna så. Var och crashade brudarnas förfest på fredagen ett tag innan det blev bastu och öl hemma, och så drog man till kamlunge och våldgästade på lördagen. På söndagen var det slödag som gällde och den tillbringades med släkten, först i Näsbyn och sen hälsa på hos Mormor och Morfar i Brekka, riktigt mys.

Idag har jag också hunnit med lite äventyr då kopplingsvajern på Audin gick sönder när jag var på väg hem från stan, blev alltså stående med bilen och fick ringa efter skjuts. Känner att jag hade jävligt tur då den gick sönder när den gjorde det och inte när man var flera kilometer bort, det hade fan varit illa.


Random pics från helgen;


 

 

 

 

 

 


One more promise



I search for shelter
in the shadows
Got my back against the wall
Since you walked away
You gave me one more
promise to break
Got to find my place in life
Then I'll be back again

I'm here all alone
Living in hope
When will I learn
I'm haunted by fear
Imagine what the
future will bring

I'm never giving in
Holding on forever
I'm stronger when I'm with you
One battle left to win
I'll fight it and I'd die for you
Until my dreams come true

I hear you calling out my name
Breaks the silence for a while
Know something must be wrong
In a sudden breeze
my blood running cold
Sending shivers down my spine
In a flash it all is gone

I'm still alone
Living in hope
I'll never learn
I'm haunted by fear
Knowing what the future will bring

Your life swept away
Like a castle made of sand in the wind
Now the night kills the day
I'm hiding in the shadows again


RSS 2.0