Heldag @ SkärgårdeN

Idag vaknade man till ännu en stekardag och kände att nu var det skärgården som gällde! Vi var ett litet gäng som drog iväg för att njuta av sol och bad, helt enkelt få ut så mycket som möjligt av en sommardag som denna ;)


En av våra badplatser, och dra åt helvete vad vi har badat sen! Var jävligt varmt och skönt i vattnet också, helt jävla perfekt.



En av våra sysselsättningar under dagen. När vi inte badade spelade vi badminton och volleyboll eller åkte ring efter båten. Har knappt legat och solat alls och ändå känner jag att det börjat hetta lite i ansiktet XD



Raggarträff @ sea! Behöver jag ens nämna att den här dagen var sjukt lyckad?


Sen man nu kom hem har man varit lite halvdöd, det tär på krafterna att vara på topp XD I helgen är det jobbarhelg som gäller, är inte speciellt taggad på sånt. Nu är det Twilight som gäller för mig iaf!

Hundtricket, eller?

Haha, ofta jag gick och skruvade i bilen! Blev en timmes promenad med Donnan istället. När vi sen är i full fart efter Morjärvsvägen och det börjat bli mörkt möter vi en kille, den enda levande människan vi sett av efter hela gatan. Donna bestämmer sig då för att vara olydig (och då hade hon tom hållit sig från att jaga efter en katt tidigare) och kör sin egen verision av hundtricket. När vi närmar oss killen här sackar Donna efter så att jag får passera honom ensam i tron att hon går bredvid/bakom mig. Efter någon meter upptäcker jag ju att hon inte är med och vänder mig om för att ropa in henne, och upptäcker då att Donna har kastat sig själv i backen rakt framför killen och ligger och slickar sig på lite olämpliga ställen.  Fan inte kunde jag låta bli att skratta åt den scenen! Som tur var hade även Donnas offer ett sinne för humor och jag kunde småfnissa för mig själv hela vägen hem XD Haha, jag skrattar fortfarande lite halvhjärtat.


Hot as Hell

Lilla jävla varmt det varit idag! Jag och vår labradoodle Donni har legat ute i solen större delen av dagen och läst, busat och latat oss ;) Sen har man hunnit med en sväng till både Bjumis och Haparanda också, dagarna blir fan långa när man slutar tidigt.



Pucko var lite nyfiken på mig, och på kameran..



.. Dock försvann intresset fort när hon förstod att det inte var någon ny lek, och fokus riktades mot vårat lilla potatisland istället.



Efter att ha upptäckt färdigt för tillfället la hon sig tillrätta på sin favoritplats ..



.. Och började käka gräs. Livet är enkelt när man är en liten labrador :)


Dagens bästa var ändå när Bäckström kom till jobbet med en nybesiktad Mercedes! Mmme like! Jag och Mercedes är alltså bästisar igen, och så har jag varit och köpt henne någon liten present också XD .. Äntligen kan man på allvar börja styla bilen! Just nu söker jag någon som är skillad på att tona rutor (med solfilm), någon som har tips att komma med? Ajja, tänkte ju ägna kvällen åt Mercan och fixa lite, man satan vad jag blev slö av att sätta mig vid datorn ;) .. ÄSCH, är bara pallra sig ut. Clownbaklyktorna ska bort bort bort!

Nu jävlar

Såg just filmen Marley & Me med the family, oväntat bra var den faktiskt. Att den sen handlar om en busig labrador gjorde att man kanske var liiite partisk. haha, man fick bra feelings från den iaf. Älskar fan min labrador ;)

Annars så har man fixat lite på Mercedes och överdoserat glass idag. Drog på ett lager rubbing så nu jävlar blänker hon! .. Var även inplanerat att vaxa ikväll MEN när solen väl hade gått ner var det såklart fuktigt som fan i luften så det låg ett vattenlager över hela bilen, GAH. Uppskjutet på obestämd framtid alltså, besiktning som gäller imorgon. Jag och Mercedes kommer inte vara kompisar om hon misslyckas igen XD



.. Och så har jag av misstag råkats snubbla över hur man ändrar textsnitt och storlek i inläggen utan att gå och svamla i stilmallarna, kanske var på tiden.. Passar på att missbruka detta dirr!

Heart of Gold


You will always have my heart

Piteå helgen

Helgen.. Den var faan nice den! Hängde med ett gäng galningar till Piteå för att alkoholisera mera, och även om vädret var allt annat än med oss gick det enligt planerna.


MmmH ;)



Jag och Nea var badass headbangers!



Kvällarna tillägnades förtältsmys. Spela kort, digga musik, jyra runt och bara vara. På lördagen drog vi in till stan en sväng men det dröjde inte länge förrän man var tillbaka i husvagn.



Lördagsnatten fick vi förslag om nattbad, vilket såklart slutade med en utmaning som ingen ville missa (främst eftersom det hade inneburit en streakning runt campingen)!


Efter hemkomsten igår var det chilla med film som gällde, och idag har man fått bytt bromsoket på Mercedes.. Fortfarande ombesiktning som gäller, men nu hoppas jag faan på tredje gången gillt, annars kommer jag vara en jäävligt pissed off LuuH för resten av veckan. Inte för att man inte redan är mer eller mindre less på det mesta, men det skulle funka som en fein spik i kistan det. Okeey, nu rycker vi upp oss genom att lyssna på lite fin musik!

Piteå Super och Spyr

Nu är det snart off! TAGGA ;)

Slut på LarN, for now ..

OMG, jag har kommit hem till DJ igen! Allt är upp och ner nu. Man ska tydligen gå och sova före tolv, och min tandborste är hård och ovan (jaaa, jag har en enkom "sova-borta tandborste" som används lika flitigt om inte mer än min hemma). Det är fan tyst och tomt på folk, inget surr från en massa datorer. Det enda som jag fick rätt var att snöra in en pizza i mikron till middag, det kändes så tryggt på något vis.

Kvällen gick åt till att försöka fixa ljudet i bilen, vilket inte alls gick som det skulle. Problemet är alltså att det sprakar i alla högtalarna samtidigt som det spelas musik, vilket är sjukt irriterande. Får jag inte ett rent ljud lyssnar jag hellre inte alls! Bad sound kills good music, som de säger i reklamen, det är så jävla sant. Tror det är dags att kirra ny spelare, och de är inte alltför billiga XD

Imorgon blir det iaf dra till Piteå och vara där under helgen, sjukt härligt de kommer bli ;) Är taggad som fan!

Away from LarN

Hemlösa blev  vi ja, och vi började våran resa med att traska runt på näsbyn och jyra. Alla förutom Lord Nelson såklart, som är alldeles för betydelsefull för att röra sig för egen maskin och red omkring på Fredrix, som fick offra sig XD


Nackdelen med den planen var att Fredrix är en LarN-björn och inte tål solljus, därav stenförvandlingen. Lyckligtvis gick solen ner och Fredrix återvände till LarN så småningom..


När vi sen tvingats lämna kvar Fredrix och återupptog våran resa begav vi oss mot Storön för att bättra på LarN-brännan. resultatet blev bad, sol, bus, glass, fika och volleyboll.


Beach 2009, strandmys!


Efter flera timmar som hemlösa kunde vi återvända till LarN, där det var finmiddag på G. Efter en heldag på stranden med efterföljande stormiddag och efterrätt är det sjukt skönt att kunna sätta sig vid datorn och bara chilla ;)

Shaking

Heheh, väckas av jordskalv is the shiet. Fyfaan vad jag trodde att det bara var något man hade drömt XD

Snart blir vi hemlösa för några timmar framåt, what to do?

Övertrött och speedad

Jag har införskaffat en digitalkamera (finally) som jag gått lös med lite grann hära.


Bilden talar för sig själv, det blir bara inte tydligare än så. Allt fokus på datorn XD


För övrigt hittar vi inte any key, förutom på wikipedia förstås. Desperationen stiger. Det blir nog till att smsa 118 100 snart, vi börjar få slut på idéer, och mat.. XD

Deep Purple - Perfect Strangers är låten som går på repeat ikväll.

LarN-dag nummer .. ?

Lite sömn, jobb och LarN som gällde idag. Fyfaan vad feint jag har beställt vädret, när jag jobbar heldag så är det mulet och regnar.


Frosseri nummer två! Haha, jag blir så förbannat hungrig av att jobba XD


Nu är det gespielen som gäller, och imorgon är jag äntligen ledig! Alltså planerar jag att läsa/nöta halva natten, fast det blir iofs ingen skillnad jämfört med de senaste dagarna. Jag kommer iaf få sova länge imorgon ;)

Haha, nu kör vi fofaan!

Mer random



Vi har tomtar på loftet! Sånt här skrämmer faktiskt skiten ur de flesta, även oss. Vid närmare eftertanke tyckte vi att han skulle hänga med på LarN, han tyckte annorlunda och fick som han ville XD

Annars så var det Beach 2009 som gällde idag igen, men så fort solen börjar gå ner och temperaturen sjunker infinner vi oss på LarN. Ingen vet hur länge det är tänkt att fortsätta, och ingen har bråttom någonstans heller. Vi chillar och tar det som det kommer helt enkelt.

En ovanlig LarN-dag

Äventyr var det ja! Vi är inga flottiga nolifers som sitter och lökar ihop när det är sol ute. Vi är Schtekare, Badpojkar/jag, Brats, Raggers, Homies, Töntar, folk som lever ett liv IRL när tillfälle dyker upp. Idag dök ett sådant tillfälle upp, och vi tog chansen!



YES! Dra ut i skärgården blev det. En LarN-dag utan dator, hur funkar nu det här egentligen?



Såklart, vi körde lajv istället. Här har vi en Priest med .. slöja XD



Middag bjöds det på också, varvat med en massa bad och ring-åkande efter båten.



Badpojkarna trivdes bra ;)



Sjukt jävla skön dag!


Nu är vi alltså tillbaka @ Näsbyn med våra kära vänner datorerna, still geeking. Våran BjööörN har lämnat oss, gått över till den mörka sidan. Stämningen är tryckt, allting blev så mörkt när hans disco-dator till sist slocknade. The force is gone. Vi blev deprimerade så till den grad att jag och min cutmate mittemot inte kunde hålla inne smärtan längre, utan gick lös på varandra i likhet med överenskommelsen som tecknades den dagen vi blev signade till cutmates.



.. Och jae, resultatet var minst sagt jämlikt. Jag tror det är dags att förhandla fram ett nytt avtal angående detta XD



FREEEDRIX, where are you?!

Major Lunch



Tuff natt med lite sömn, jobb och sen såklart komma till LarN, väcka alla och dra en rejäl jävla lunch! Nu ska vi ut på äventyr!

Random



Pimp my computer!



LarN-fisk XD


.. GAME ON!

Hardcore


Vi hade ett quest att utföra..




.. Och vi lyckades galant med det!




Powerking-milkshake!


Nu är det ON


3 Personer än så länge, vi inväntar fortfarande mer folk ;)

Smyg-LarN

Haha! JaaH det dröjde ett dygn så var man tillbaka @ Näsbyn. Imorgon kommer det nog förstärkning så då kan man kalla det för LarN, men som det är nu slackar vi bara vid datorerna mest. Två personer är inget riktigt LarN, vi har bara tjuvstartat lite (egentligen har vi väl smyg-LarNat sen i måndags) XD Ska jobba i helgen dessutom, så det kommer nog bli tungt, men lätt värt de! Folket i DJ har ju varit hemma någon dag för att på nytt sticka till Piteå imorgon, och jag pallar inte att sitta hemma själv och stirra i taket eller nå.

Vad gäller idag så har man jobbat till fyra och sen dragit en 2-3 timmars powernap inför kvällen. Är fan ledig imorgon så det är bara passa på att nörda lite, eller nå. Tänkte mig nog lite filmkväll också ;) Nä, helgen blir fan bra, och sen har jag nog bara en jobbarhelg kvar på resten av sommaren (Y)

Hemma-mys

Renbäddad säng, nyduschad LuuH och disneyfilm. Vardagslyx is the shiet!

Boom boom boom BOOM

Huuu, värre spännande dag! .. Eller, tråkig dag med spännande väder! Jag har ju bara jobbat såklart, och sen återvänt till Näsbyn. Fan jag tror det är dags att dra tillbaka till DJ, ganska snart faktiskt.


Vi har ju såklart nördat lite här ikväll, och jag har ingen jävla aning om vad som hände med min sim. Hon satte kanske eld på sig själv, eller nå XD


För övrigt så är jag less på människor som tänker för mycket, gräver ner sig i sig själva. Palla, vad ska det vara bra för? Kan man verkligen vara nedstämd när det är sol och går åska om vartannat? ;) Det är så onödigt, lev och njut istället! Ljuspunker finns överallt bara man öppnar ögonen istället för att blunda och bara söka efter negativ skit. Man behöver ju inte göra saker värre än vad de är, eller hur?

Life, as it should be

Idag var det Beach 2009 som gällde, all day long. En skööön jävla sommardag, precis som det ska vara!


Idag var det Storön som gällde, schteka på stranden och bada en massa. Varmt och skönt var det i vattnet också ;) Fan det är ju såhär sommaren ska vara! En solig sorglös dag på stranden med sina polare, utan ett enda problem i världen. Jag vill att alla dagar ska vara som idag!

Annars så är jag tillbaka hos Danne ikväll igen, jag och datorn trivs bra hära. Vi har det gött, åtminstone tills jag kommer behöva stiga upp imorgon. Då kommer jag nog vara mer död än levande XD

Nördkväll i Näsbyn

Blev en sväng med volleyboll kvällen till ära. Tufft var det, och jag fick bryta två naglar till på köpet!


Aj, aj och återigen AAAJ! De stod fan rätt ut efter att bollen for på dom, fick räta till dom igen efter det XD


Sen drog jag iväg till Näsbyn och installerade mig hos Danne där jag fortfarande är kvar. Han sitter och lirar WoW (skitspel) medan jag har suttit med sims. Min karaktär har roat sig kungligt och jag med henne. Hon är både galen och impulsiv vilket gör att hon ofta pratar med sig själv, springer fram och skvallrar/har picknic med random människor, håller sig vaken två nätter i sträck mha koffein, duschar extremt mycket, rotar i sopor, byter kläder minst tre gånger om dagen, snackar om konspirationsteorier och går och glor igenom grannarnas fönster, helt utan min inblandning! Det finns nog vissa likheter oss emellan ;)


Glada blir de då inte när de blir väckta mitt i natten XD



Sova med solbrillorna på, respect.



Fiske i stadsparken @ night. Största fångsten någonsin! Hahah ;)


Nu ska jag bädda ut min soffa och läsa/se film.

Återfallet är nära

Skööön slacker-dag har det varit idag! Sovit länge, legat ute i solen och läst en jävla massa. Vette fan om man ska orka hitta på något ikväll, jag är lite sugen på sims faktiskt, av förklarliga anledningar. Hahahah XD

Fest och jobbhelg

Vad har jag sysslat med hela helgen?


Det var så jävla bra igårkväll, schyssta människor, skön musik, soft stämning. Tyvärr så har helgen även varit jobbhelg så man har verkligen fått passa på att leva lite mellan varven, sömnen har blivit lidande som vanligt XD Var även en sväng till Bjumis igår under dagen, jävligt feint de. Idag har jag bara varit trött och less, mest hela dagen. Människor ger mig huvudvärk.

Nog om det. Jag vill lana, jag vill dra till Luleå och shoppa, och jag vill ligga en hel dag och göra ingenting. Jag har gjort färdigt min period med 100%! Nu kommer det bli mer chill med jobb, bra det för idag är jag då fan så less på det också.

AH, icke att förglömma! GLHF @ Britney Spears konserten Lord Nelson! We all know that's where you're going!



Mouhhaha, cry me a river. Okeey nu behöver jag sööömn.

Ensam hemma, igen..

Trött, ensam, huvudvärk. Fy fan vad det är tråkigt att käka själv, vet inte hur många dagar i rad jag gjort det nu och det är skittrist! Att vara ensam överhuvudtaget är skittrist, nu får folket fan börja komma hem!


When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
You came in this world alone

Ronnie James Dio

JaaH! Min sol i mörkret, Ronnie James Dio, fyller 67 idag! En respektabel ålder om jag får säga det själv ;) Jag blir så jävla glad av att lyssna på hans låtar, han har sån jävla power i sin röst!



There's no sign of the morning coming
There's no sight of the day
You've been left on your own
Like a Rainbow in the Dark

Detta är vad som tar mig igenom dagen!

Btw, ni som kommenterade förra inlägget, ni gör mig också ganska så glad :)

Ingenting, egentligen

JååH,  nog fan blev det drömma mer i natt. Mardrömmar om att folk man bryr sig om dör, inte kul :/ Idag har jag fan varit LEDIG, vilket man firade med att sova till kring tolv och sen inte stiga upp ordentligt förrän vid tre. Sen har man hunnit med lite Tennis och spela Wii också, inte dåligt ;) Annars händer det inte alltför mycket, har hunnit laga middag åt mig själv som faktiskt gick att äta så lite stolt är man.

Sen är jag eventuellt lite småbitter över att alla börjar söka sig lägenheter och flytta. Visst jävligt kul och nog är man glad som fan för deras skull också, men känns som att man kommer bli lämnad ensam kvar! GAH, jag vill också, blir typ gg sitta och skära sönder armarna medan man ruttnar i Kalix. Skitjävlastad, vill bort bort bort. Skulle inte vara helt fel att kunna dela allas jävla glädje över att få flytta istället för att börja sakna alla innan de dragit. ÅH vad jag känner mig negativ atm, vill absolut inte att man ska glida isär från varandra, och det är så jävla lätt hänt när det skiljer många mil emellan :(


Hihi, OJJ nu började det regna hära, så jag var tvungen springa ut lite. Kallt var det, men fan så skönt. Humöret steg direkt! ;) Fyfan vad jag kommer sova gott i natt (när jag väl kommer kunna somna alltså), att ligga och lyssna på regnet är fan bland det mysigaste som finns!


Yes de sitter fan kvar! Härliga minnen <3 .. Nu måste jag fan ut en sväng, igen. Regnet kallar XD

Bark at the moon

Idag har det varit work work som gällde. Trivs ändå jävligt bra med mitt jobb, och att det är en massa vikarier just nu gör det bara mycket bättre ;) Efter jobbet vart vi bjudna på middag hos Mormor så det var bara gasa dit och käka, och nog fan åt man. Såhär fint såg det ut, en vanlig dag i Brekka:



Efter att vi hade käkat så vi fick rulla fram var det smälta maten framför dumburken som gällde, och självklart däckade jag fortare än fan. Sen drömde jag en jävligt skum dröm...

Hela "stuggänget" var på väg till Dannes stuga, som låg i England och dit man körde bil. Jag och Fia höll på att spana in kartor över England inför en eventuell roadtrip. När vi sen kom fram tog Fia och Emma en stuga helt för sig själva, varför är oklart XD .. Vi andra fick alltså tränga in oss i en stuga där taket och väggarna gick att fälla ut så det nästan bara var golvet som fanns kvar av den, och där låg vi alltså och solade. Sen skulle jag ut på någon liten terass som Martin hade snickrat ihop och lagt en presenning över, och när jag drog undan presenningen var det smockfullt med getingar under den! Jag fick springa ett varv runt stugorna för att bli av med dom innan jag kunde ta skydd i stugan, där Crille och de andra hade satt tillbaka väggarna och taket. Sen var det bastu som gällde, fast Danne satt där helt själv i en bastu med glasväggar. Även där gick det att fälla ut taket så han satt där under bar himmel när det plötsligt började regna, och då fortsatte han bara sitta där. Sen kom även Mami och Moster förbi, och moster undrade då om jag kunde skjutsa tillbaka Danne imorgon för han skulle iväg med dom på Britney Spears konsert! Lite mobbad han blev för det, heheh XD Sen ballade det ur ordentligt och jag hann drömma att jag vaknade och började jyra med Fia och Danne hos Mormor innan jag insåg att jag fortfarande drömde och vaknade på riktigt.



Jag skyller helt och hållet på fullmånen, den kan påverka en på roliga sätt ;)

En jävla cirkus

Jahaja, Michael Jackson har dött, ingen som missat det va? Ikväll har de sänt hans begravning/minnesstund/whatever i TV hela kvällen, behöver jag ens poängtera att jag inte satt och såg på skiten? Tycker det är så jävla .. jaa, fel iaf. All den här publiciteten kring honom nu när han har kolat. Ärligt talat var det ju det bästa han kunde göra för sin karriär, smart move dumbass. Alla hyllar honom plötsligt som en gud och ska vara med för att berätta om hur nära de var varandra och hur mycket han har betytt och bullshit hit och dit. Ingen av dom brydde sig om att tala om allt dedär medan han fortfarande levde XD .. Michael Jackson är så sjukt överskattad atm så det finns inte. Hans död ändrar inte att han var en idiot som blekte sin hy, opererade näsan 10 000 gånger, sov med småpojkar, höll sin son ut genom ett fönster högt upp åt helvete och kastade dukar över ungarnas huvuden så fort de vistades ute. Fy fan vad jag tycker synd om de barnen, som att de inte redan är skadade så det räcker så ska de få utstå en vårdnadstvist nu också. Jag sörjer inte Michael Jackson, han har aldrig betytt eller varit något för mig annat än en äcklig och skum gubbe, men jag känner fan medlidande med hans stackars barn!


Jag undrar om någon någonsin haft en begravning som varit större än dagens?



För övrigt anser jag att Michael Jacksons död är så nära självmord man kan komma. Drogar man ner sig sådär fattar man väl att det inte kan sluta bra?

StughelgeN

Helgen var fan lite smågalen. 2 dagars drickande, bastu och bad, åka soffa/madrass bakom båten, spela massa olika spel, trasha stugan och bara umgås och ha trevligt som satan ;) .. Var mycket som hände varav det mesta hamnade i "lådan" XD


Brats på båtfärd!



SchteeekarN ;)



Bästa grejen ever! Glass med lite specialingredienser..



"DATOOOR! .. Tror du den har CS?"



Popcorn, MmmmH.


Tyvärr tog helgen alltså slut och man blev tvungen återgå till vardag och arbete igen. Fyfaan vad skönt att jag går ner i tid om en vecka!

Helgplaner

Nu är det snart off, iväg mot skärgården. Lord Nelson har bjudit in ett litet sällskap av Kalix status-människor till sitt sommarparadis i skärgården, där trevligt sällskap och god mat och dryck väntar. Snart är vi alltså på g för att åka dit med lordens yacht, enda anledningen till att vi fortfarande inte dragit kallas ... Fredrix XD


Back on sunday!

Home alone

JaaH då var man i DJ igen, ensam i ett stort hus. Jag blir fan knäpp av att vara ensam hemma, värsta sortens sällskapsmänniska XD Jag har bäddat ner mig i soffan igen, med TVn som sällskap. Jag har ju fan en stor skön säng i andra änden av huset, men NÄE jag väljer soffan. Jag tror jag ska somna med TV igång igen, eller slå på en film, bara det är något som låter så är jag nöjd. Knäppt? Då skulle ni se de gånger jag springer ut själv och hoppar studsmatta som om jag vore tio år yngre. Eller när man slår sig ner mitt på golvet när det faktiskt finns soffor och stolar för den funktionen, och alla andra grejer man gör bara för att. Är man ensam hemma passar man fan på att balla ur ;)

Alla mina saker ligger kvar i påsen som följde med från Danne. Jag packar aldrig upp utan låter allt ligga kvar i väskor och påsar tills nästa gång man drar iväg med det, och eftersom det inte brukar dröja så länge är det ju lika bra. Alltid på väg någonstans, en rastlös själ. Man hinner bara komma hem så vill man iväg någon annanstans XD

Sommarkväll

Härlig kväll har det varit! Soligt, ljummet ute och jobb med "Tennis-Tobbe". Det enda negativa är mina fötter som nästan tar död på mig, GAH! Man känner tom av dom när man ska koppla med bilen, inte alltför kul XD

Imorgon när man jobbat färdigt blire iaf skärgården för hela helgen! Såå jävla skönt, då har man ju något att se fram emot ;) Hoppas nu bara vädret blir bra, har inte kollat något men gamlingarna (som såklart har stenkoll) säger att det ska bli kallare. Blire skit har vi ju våran backup-plan iaf (A)




Snart ska man väl börja bege sig hemåt igen, kan ju inte dra fördel av Lord Nelsons gästfrihet alltför länge XD .. Synd bara att jag knappt orkar röra mig när jag väl placerat mig framför datorn!

Tuff natt

JaaH natten har varit lite mer händelserik än den brukar. Först gick jag upp kring halv två och upptäckte att Danne också var uppe och vandrade, det var så jävla varmt så ingen av oss hade kunnat sova. Vi satte oss då och käkade någon macka och jyrade på lite innan man gjorde ett nytt försök. När jag väl hade somnat ringde telefonen och väckte mig kring fyra på morgonen och jag svarade såklart halvt i sömnen som vanligt när jag blir väckt av telefon. Det visade sig då vara en polare till mitt ex som ringde och var rejält full och inte alls verkade veta vars han kommit (vafaan ringer man ens då för?). Såhär i efterhand undrar man om det helt enkelt var något fyllemisstag eller om det är exet som försöker hitta nya sätt att plåga mig på, de skrattande rösterna i bakgrunden talar nästan för det. Jag är innerligt less den jävla människan alltså ..


Nu är det middag som gäller, sen fortsätta jobba!

Beach 2009

Idag tog jag en redig sovmorgon tills systra mi ringde och väckte mig kring halv tolv, eller nå. Märkte att det var soligt och fint ute så det blev bestämt att dra till Frevis och baden baden!


Våran termometer hemma brukar fucka upp sig lite när det blir för varmt, att göra en termometer med metall runt om är väl inte ett genidrag direkt XD


Dagen spenderades alltså i Frevis, med en massa bad, sol och .. lek ;) Så jävla härligt, riktig jävla sommarkänsla. Är helt slut faktiskt efter allt badande, volleyboll och jyrande med bollen i vattnet.


Limpe var fan vild!


När vi väl kom därifrån blev jag bjuden på middag hos kusin, vilket man såklart inte tackar nej till! Sen råkades jag bli kvar här i näsbyn, så vi har såklart suttit och nördat lite, som de töntar vi är ;) Min kusin är faktiskt en väldigt betydelsefull och viktig person, adlad och allt. Det är en stor ära för mig och datorn att få privilegiet att sova över på hans herrgård. Vi är mycket hedrade.. I present to you: LORD NELSON!


Jaa jag vet, han har inte mycket till smak (i likhet med de flesta killar som inte har en tjej som klär dom). Lite fast i 1800-talet om jag får säga det själv, men medaljerna väger ju upp det mesta. Faktisk så räknas Daniel Nelson som en av de största gestalterna i brittisk krigshistoria, och han är inte ens 18 fyllda ännu! Ser lite väl gammal ut för sin ålder kanske, men han har ju levt ett hårt liv XD


Nu har Lord Nelsons hembiträde plockat fram kladdkaka och glass tills oss! Mycket exklusivt må jag säga, bara att tacka och ta emot!

Memories

Fan jag har ju totalmissat att min prövotid på körkortet gick ut i lördags, Hell Yeah!

Tidigare idag när man slutat jobbet gasade man iväg till Bjumis för att leka i solen med tjejjorna, jävligt nice! Sol och bad, lätt bland det bästa jag vet ;) Sen har jag faktiskt haft en kväll med EGENTID, helt för mig själv! Ibland kan det vara så jävla bra, och några punkter på listan i förra inlägget hann man ju med också. Kan ju säga att det är nog tur att grannen min har flyttat, annars hade han nog trott att man var helt sinnes XD ..

Har även experimenterat lite mer med bloggen (som ni kanske ser) och läst lite gamla blogginlägg. Alltså det är så jävla kul att ha kvar inlägg och kunna se vad man gjort, tänkt och tyckt tidigare, även om jag inte bloggat så länge kanske. Läste ett inlägg från Mars nångång där jag skrev att Ronnie James Dio var rockgud, aldrig att jag då anade att jag skulle se honom live någon månad senare! Eller inlägget när jag drömde mardrömmar av The Heroin Diaries och var en totalrubbad Nikki Sixx instängd i en garderob, hade aldrig trott att man så snart skulle få se honom spela irl! Fan det är så mycket sjukt underbara saker som hänt dehär året, och de minnena vill jag behålla för alltid. Musiken är så otroligt jävla viktig för mig, och bara det senaste året har jag sett nästan alla de artister/grupper jag velat se live. De som är kvar på min lista är såklart Iron Maiden, AC/DC (ångest när de spelade i gbg och man inte var där!) och även WASP, kommer inte på några andra band som man verkligen vill se faktiskt, fast det lär ju finnas och det kommer alltid nya ;)

Genom bloggen kan jag läsa i princip vad jag har sysslat med varenda dag sen jag började blogga någon gång i Januari, och det är jävligt kul att ha kvar och kunna minnas! Alla LarN, alla våra resor och dumma upptåg, konserter, roadtrips, och i allmänhet vad som hänt i mitt liv. Självklart skriver man inte allt som händer på bloggen, men åtminstone större delen. Fyfaan vad jag är glad att jag till sist tog tag i att börja blogga!


Wonderbaaar!

RSS 2.0