2010 on the way

Nu är det snart dags att tagga 2010, sitter här och försöker få ner en Smirnoff Ice utan att lyckas särskilt bra. 2009 var ett jävla bra år alltså, och det bästa är ju att nästan allt finns dokumenterat här i bloggen så man kan gå tillbaka och minnas allt man hunnit glömma bort redan. Sommaren var fan den bästa någonsin, med början i Turkiet, sen SRF och fylla 20 år, dra iväg på P&L, jobba lite emellanåt, vara riktiga stekare på stranden och i skärgården, vara i husvagnen i Piteå, sommarLarN @ Näsbyn och Kamlunge och alla andra knasiga saker vi hittade på. Fyfan vad härligt det var.

Det nya året kommer garanterat bjuda på liknande upplevelser, och det bästa av allt är ju att jag flyttar till Umeå jävligt snart. Ajja, det är visst efterrätt som gäller nu, bara att downa ciderhelvetet.

Gott Nytt År People! Botten upp!


Here we go

JAG HAR KOMMIT IN PÅ LÄKARLINJEN I UMEÅ!!! HELL FUCKING YEAH!


Imorgon firar vi, stenhårt.

Generation Wild..

.. Kommer Crashdïets nya album med nya sångaren Simon Cruz heta. Det kommer bli intressant och något att se fram emot, plattan sägs ska vara i samma stil som Rest in Sleaze och Simon är enligt mig en mycket bättre sångare än deras förra. Frågan är ju dock om någon egentligen kan ersätta originalsångaren Dave Lepard, upp till bevis i slutet av Mars alltså. Sen kan man ju hoppas på att de bokar in sig på någon festival till sommaren också och inte bara dyker upp på sin egen som är någon gång i februari, skulle inte vara helt fel.




Riot in Everyone, från debutalbumet Rest in Sleaze. Lyssna och upptäck!


Erase, Destroy, Terminate, Annihilate

Jag vet inte ens vad jag ska säga, fan. Less man blir på alla knarkare och idioter som finns i den här och alla andra jävla hålor. Fega jävla svin, ni kan dra rakt åt jävla helvete hela bunten.

Sitter bara och skriver en massa skit, suddar ut, skriver mer, suddar ut osv just nu, mest svordomar och påhittiga sätt att skada folk så mycket som möjligt. Inget man ska publicera offentligt på en blogg med andra ord. Dessa människor alltså, ååh vad vi vill att de ska lida.


Tror vi ger oss för stunden nu.

One day the tortured will stand up

Sick and tired of being sick and tired.. AAAh vad jobbigt det är, har varit däckad hela dagen. Det enda som fick mig att le lite grann idag var Hells Jingle Bells, lite alternativt julfirande. Julhälsning från RJD, me like!

Nu äre lyssna på min satanist-musik och sleepa som gäller.


Such a wicked vicious woman, black magic voodoo queen
Lesbo nymphomaniac, ooh, she's got a girlfriend that's seventeen

Bye bye bye Ballcrusher
Bye bye bye
Bye bye bye Ballcrusher
Bye bye bye

Stole the rent and drank all my JD, she went and hijacked my brand new car
I say AC, she says DC, the damned bitch is just too bizarre

Bye bye bye Ballcrusher
Bye bye bye
Bye bye bye Ballcrusher
Bye bye bye

I call her liar
Her eyes burn the flame
Liar, the princess of pain

Bye bye bye Ballcrusher
Bye bye bye Ballcrusher

Such a wicked vicious woman, the hellraiser finally pushed her luck
Before I finally leave her in her dust, I'm gonna f*ck her till she can't stand up

Bye bye bye Ballcrusher
Bye bye bye
Bye bye bye Ballcrusher
Bye bye bye

I call her liar
Her eyes burn the flame
Liar, the daughter of DeSade

Bye bye bye Ballcrusher
Bye bye bye
Bye bye bye Ballcrusher
Bye bye bye

Pengakåt arbetsnarkoman is no more

Jag har inte så vidare mycket att blogga om just nu, julafton var som alltid både up N' down och de tidiga arbetsdagarna har slitit som fan på mig. Imorgon är jag äntligen ledig iaf, ska kirra en riktigt skön koma tills dess.

Någon förkylning verkar jag också ha dragit på mig, men det går nog över fort nu när jag får sova länge och bara sitta och kura ihop under min mysfilt medan det är -20 grader ute. Fan vilken lyx det är.

Nu äre sleep som gäller, jag däckar.


Mouhahah ..

Merry Fucking Christmas


GOD ..


JÄVLA ..


JUL!

De ballar uuur

Hahaha, gud vilket roligt (tragiskt/patetiskt) ryck jag nyss haft. Började alltså jobba sju i morse, smet hem kring ett-tiden och somnade från Harry Potter och hemligheternas kammare typ en timme senare. Vaknade från min koma kvart i fyra och insåg att jag var jääävligt bränd. Tog en risifrutti och en smörgås och skyndade mig tillbaka till arbetet, jobbade till nio, kom hem och fick frispel i hjärnan. Köket såg ut som att det hade genomlevt tredje världskriget och lilla My hade slagit på ugnen så hela huset var rökfyllt och brandvarnaren gick igång. Jag totalflippade, skrek lite på mina småsyskon och fick de att städa upp hela jävla helvetet med mig. Nu snackar vi verkligen arbetsskada, men vi fick ju lite julfint iaf.

Hade förresten julkänsla i de två minuter jag traskade omkring ute och stora snöflingor dalade ner och fick mig att tänka på en sån där glaskula man vänder upp och ner på. Framsteg.



Bilden säger verkligen allt.


Vet inte om jag faktiskt kunde bry mig mindre

Jaha, blogg då.. Jag har träningsvärk, ingen julkänsla överhuvudtaget, är trött, jobbar flera dagar framåt och orkar inte sitta vid datorn. Vi leker mest med våra söta valpisar och så har jag börjat läsa igenom Harry Potter böckerna i brist på annat, på något sätt hör det julen till att läsa. Började och slutade på första boken igår, går lite segare med andra dock eftersom jag är död idag, träningsvärk + lite sömn och mardrömmar + jobbat hela dagen. Ingen tycker synd om mig förutom jag fast jag tycker att de ska göra det, haha. Imorgon har jag en 11,5 timmars arbetsdag att se fram emot, wicked sick, och sen är det julafton. Jaha. Whatever. Jag längtar fan mycket mer till sommaren och alla festivaler, där snackar vi högtid. Haha, känner mig som värsta bitterfittan. Tror det är dags att gå och gömma sig under täcket.



Det finns inga dagar utan dig.

Avatar

Nu har vi varit och sett Avatar på bio, och ojojj så hypad jag är. Det var så vackert och så många färger så man blir helt fängslad, känner mig som ett litet barn som just upptäckt en glittrande färgsprakande julgran. Avatar är faktiskt en film som man måste se på bio eller åtminstone en riktigt stor TV för att inte missa hur storslaget det är. Åååh jag vill också ha en Na´vi avatar och vara tre meter lång och blå, springa i träd och leva med skogen. Filmen är så jävla sevärd, se den! Man får verkligen valuta för pengarna.




Favorit i repris

SpelkvälleN #2!


Inleddes med lite chip/chipong eller vad de nu kan heta. Jag förlorade båda gångerna, stort och skoningslöst. Skyller allt på killarna, de lät helt enkelt alldeles för kul för att det ska vara i enlighet med reglerna.



Spelkvällen fortsatte med lite brainstorming. Jag och min teammate låg ganska bra till fram tills de onda motspelarna fick välja kort åt oss och vi fick ett såpass grymt ämne som franska vindistrikt, sedan gick det bara utför.



Sista spelet för kvällen blev upp till bevis. Många snygga poser, bromances och hjärnsläpp. Det hela slutade med en stor läggningsseger, som jag och min alkoholiserade lagkamrat inte hade någon del i alls (a) ..


När vi hade tröttnat på att spela lekte vi lite med valparna, hade pizzaparty, jyrade och snackade skit. Skön jävla kväll med andra ord. Idag är det slackersöndag, 4e advent och bio som gäller ikväll, kan bli bra.

Everybody shout heavy metal is back!

HAhahah yes! Ännu en av mina förhoppningar som gått vägen. Steel Panther till SRF, riktigt kul alltså! Fan vad problem jag börjar få med alla festivaler till sommaren, tid och pengabrist alltså. Vi löser det på något sätt. Sonisphere 2010 i Sverige är iaf spikat, sen är det snack om att dra på Sonisphere utomlands och se The Big Four (!) också + Sweden Rock Festival 2010 där det fortfarande är typ 40 artister som inte ens är släppta ännu. Damn jag vill på allt! Tur att det är länge kvar till sommaren så man hinner lösa allt, det ska ju gå på något sätt!

Festivalsommaren 2010 ser iaf onekligen ut att bli något extra.


Bus-Fredag!

Jag har ätit chips, starka chips så det bränner i käften och man nästan svettas. Jag tål fan inga starka grejer alls typ så tro inte det är tal om några värstingchips. Min kamera har jag också fått tillbaka, och så har man varit på vift lite runt Kalix och styrt planer, hälsat på folk och annat kul. Grälat med Mercedes har jag också fått göra när bromsarna hade frusit fast, efter många om och men vann jag iaf den striden så vi tog oss iväg. Biljävlar på vintern alltså..

 

Såhär såg det ut i bilen på vägen hem från Umeå, jag och Fia satt och spelade Heroes 3 i baksätet. Hihi vad vi är nördiga ibland.


 

Valpisar! Fyfan så söta de är, blir att man leker med dem nästan hela tiden nu, går ju inte att hålla sig borta.



Någon som såg väldigt dryg/divig ut.



NAW.


NU: Mer chips och eventuellt film.

Kalix igen alltså

Har ju som varit hemma i Kalix ganska många timmar nu men inte orkat slå igång datorn. Är som skönt att vara hemma ändå, har saknat valpisarna lite, och stora har de blivit! Skillad som jag är tappades såklart kameran bort och återfanns i bilen vi åkte hem med nyss så den är iskall och i Näsbyn, förhoppningsvis fortfarande vid liv. En kamera dör väl inte av en jävla massa minusgrader va? Sen vi kom hem har det inte hänt mycket alls, har sett ikapp lite julkalender-avsnitt med Fia och avlidit i soffan några gånger. Nu är det väl sängen som gäller och tagga ny dag.

Däckning

Såhär ser det ut i Umeå just nu.

Bröderna Rönnbäck spelar NHL, systrarna Sandberg har matkoma och är däckade i soffan. Faktiskt så har Fia fallit ner och somnat där bakom Crilles rygg och jag har återvänt till min dator, men annars är det ganska precis sådär det ser ut.

Idag har vi varit och handlat lite mer, fast jag hade då klart alla julklappar igår. Grymt skönt, tycker det är skitjobbigt och skitsvårt att hitta något. Ikväll äre nog spelkväll som gäller, är så kallt ute så tror inte man vågar sig någonstans, och imorgon är det hemfärd som gäller. Ryktas att det är -20 C i Kalix, inte kul.

Julklapparna under Fias gran, nu har man nog börjat få lite julkänsla.

The Big Four!

Oh my god, har ni sett Sonispheres lineup i Polen och Tjeckien?! Daaamn, jag är lite mållös. Just när man gett upp och trodde att "The Big Four Tour" aldrig skulle bli av sker det på självaste jävla Sonisphere! Alltså, det är såå jävla stort, mäktigt. Shit shit shit, nu vill jag fan dit också! Heeelt galet.



Morgonmys

Det händer lite grejer här i Umeå. Igår var jag och Sis runt stan och shoppade julklappar. Fyfan så skönt, nu har jag bara EN julklapp kvar att köpa. Sen slocknade vi i soffan ett tag, gick och handlade och såg film på kvällen. Soft värre. Idag har vi haft mysmorgon, legat i skönsoffan och sett gamla disneyfilmer på stor-TVn. Kan inte påstå att det är mycket att klaga på direkt.

Och jusste, det SNÖAR jättemycket nu också, me like!


Morgonmys!



Lite julklappar, ovanligt snygga för att vara från mig också.

Hell Yeah!

Biljetterna till Sonisphere 2010 kirrade! HELL YEAH!


Tror det är första gången man faktiskt längtar tills Måndag

Nu är helgen äntligen över och jag har anlänt till Umeå för några timmar sen. Bussresan var sjukt jävla jobbig för en busschafför var dum och lurade in mig på en fullproppad jävla lillbuss, tur att jag hade musik så jag kunde sitta och nöta/sova typ hela vägen. Sen jag kom hit har jag och Fia lirat lite Guitarhero, jag var faktiskt rätt bra på trummorna fast det var första gången man testade det. Antar att man ska bädda ner sig i soffan snart.

Imorgon är vi uppstigna till 10.00! Då jävlar smäller det, ni vet vad som är på gång! TAGGA.


Snart är det över

Jag har jättemycket att göra, ska stiga upp om 7 timmar och sätter mig såklart vid datorn. Alltså NÄE. Jobba, sova, jobba, sova, jobba är klart, sova och jobba är kvar. Värstinghelg alltså.

Måste. Packa. Nunu.

Axl gör det igen

Jag måste bara få säga att ibland är Axl Rose ändå en rätt kul snubbe.
Axl Rose VS Paparazzi:

 

Från Axl's team säger man: "Mr. Rose was not injured during the unprovoked attack and was able to board his flight without further incident."

Sen kliver fotograferna in i bilden, säger fuck you och lägger upp en video på när Axl hoppar på paparazzin och nitar den jäveln i backen. Hahah. Axl blev som vanligt lite ägd men han är ändå som skön ibland. Att knocka en paparazzi på offentlig plats är ju kul.


I walk alone

Idag är en sämre dag, skönt att man ska jobba bort hela helgen och sen dra hårifrån. Känner att Kalix kväver mig, men inte så mycket staden som människorna som bor i den. Är det på något sätt obligatoriskt att vara dum i skallen för att bo här? Inavlade jävla idioter som backstabbar sina vänner, ligger med sina vänners pojkvänner, snackar skit om alla de låtsas bry sig om, raggar på folk som är 10 år yngre och blir ratade och såklart de som knullar runt med allt som rör sig för att om möjligt avsky sig själv bara en gnutta mer än tidigare. Ärligt talat vad fan är det för fel på folk? Eller är det hos mig problemet ligger för att jag inte pallar med alla fucked up skitsaker som sker i den här jävla hålan? Äckligt är det, och jag håller fan på att drunkna. Hoppas den här helgen går fort, jobba, sova, jobba, sova, jobba, sova, jobba och sen sticker jag. Bort bort bort, destination Umeå som gäller. Bort från vansinnet innan man blir smittad. Tur att en minoritet av Kalix faktiskt är normala vettiga människor, tro mig ni har redan räddat mig otaliga gånger från att tappa greppet.

Låten som finns i huvudet just nu och ett lysande exempel på hur en cover kan bli tio gånger bättre än originalet.


Oh happy day

Åh vilken lyckodag det har varit, jag har mest bara farit omkring och dampat, hihihii. Man kan bli lite lätt övertaggad/galen när man får höra så underbara nyheter som Sonispheres bokningar, ME LIKE.

Jag tänkte iaf ta tag i det lilla förstånd jag har i några minuter och blogga lite om något annat än musik, även fast det är grymt svårt (man kan bara inte undvika det). Våra valpisar har iaf börjat bli stora och är helt sjuuukt söta! De har öppnat ögonen och är jätteroliga när de går och plötsligt ramlar omkull och rullar iväg någonstans. En av dom viftade faktiskt på svansen åt mig idag tom, det var jävligt random. Sen vart jag 14e reserv efter första intagningen på läkarlinjen @ Umeå så jag har absolut ingen aning om vad som händer till våren. Egentligen gör det inte mig så mycket, blir mer spännande så, men vi vill såklart helst börja plugga nu. Hahah, annars lär jag ändå fortsätta plugga med Fia när tillfälle ges, tyckte det var skitkul att lära sig lite latin när hon var hemma sist. Anyway, tillbaka till galenskapen, jag känner att jag spårar lite nu. Mycket. Whatever.

Valpgänget, sovandes som vanligt.


Good morning sunshine!

AWESOME!

JAAAAAAAAAAAAAH! LYCKA!

Sonisphere 2010 i Sverige, nu jävlar! Klara band:

Iron Maiden
Mötley Crüe
Heaven & Hell
Iggy & The Stooges
Slayer
Anthrax
Alice Cooper

Åh vilken lycka! Biljetterna släpps på Måndag 10.00 och Sonisphere är i år i Stockholm och inte i Hultsfred. NU JÄVLAR DRAR VI! Iiih snacka övertaggad jag är! ON ON ON!


Iron Maiden's gonna get you

Nu har det först börjat komma sköna artister till Sonisphere 2010! Av någon anledning gick de ut först med Polen av alla ställen och dit kommer alltså Mastodon, Behemoth, Anthrax, Slayer och Metallica som huvudakt. Haha, som "the big 4 tour" minus Megadeth, undrar vad Mustaine har att säga om det. Efteråt följde alltså Storbritannien med The Cult, Alice Cooper, Iggy & The Stooges, Mötley Crüe, Anthrax, Slayer och med Rammstein och Iron Maiden som huvudaktörer. DET är fan brutalt. Iron Maiden och Mötley Crüe är tyvärr exklusiva för Storbritannien, fyfaan vad jag hade velat se Maiden! Meen man behöver ju inte utesluta att de inte kommer till Sverige ändå. Goda nyheter är också att Heaven & Hell bokat in sig på en festival i början av Juni (inte i Sverige dock), alltså måste ju DIOs prognos se bra ut, och det gillar vi!


Dentists are weird people

Tidigt uppe idag igen, den här gången pga ett tandläkarbesök. Om det är något jag verkligen inte tycker om så är det just att göra besök på folktandvården, tycker det är obehagligt som fan när man ligger där och blir bländad och någon random människa gräver runt i käften på en. Nu har jag iaf skaffat mig frisktandvårdsavtal, billigt dessutom. Hemligheten är att förneka och ljuga, svara bara nej på allt de frågar, inte är man ju så dum att man berättar att man snusar och då antagligen skaffar sig själv dyrare tandvård. Hehehehe.

Jag har inte varit i närheten av en snusdosa idag dock, mestadels för att jag har slut och inte orkar dra ner på stan för att köpa en ny. Snuten är förresten jävligt heta i veckan också. Centrumvägen igår, DJ-skolan igårkväll och i morse stod de och hade kontroll vid kyrkogården. Mercedes har då klarat sig utan att bli stoppad, främst för att jag alltid ska åt fel håll, och igårkväll när de stod och stoppade bilar i båda riktningarna var det promenad som gällde.


And if they think that we're sick, then sick is what we'll be

Musik är .. underbart. Metal är .. ungefär det bästa som finns. LuuH är trött idag, det gör inget så länge det finns hårdrock att trippa. Kan inte helt sluta tänka på American Carnage, fan jag har ju knarkat både Endgame och World Painted Blood, båda jävligt bra skivor och att se både Slayer och Megadeth live med sina senaste album plus alla gamla sköna låtar de har i bagaget.. Det är en så mäktig tanke, så stort och så långt borta. Man kan ju alltid drömma iaf.

Nu var de ju inte det jag skulle blogga om, tankarna far iväg av sig själva här. Dee Snider har ett jävligt viktigt budskap till alla er headbangers. Lyssna och lär, ta till er av denna visdom. You are all sick motherfuckers.


black sheep of the family
nothing like the rest
separate from the others
failing all their tests
can't they see you're different
so hungry and so lean
you're a walking wonder
you're a metal machine
look and you'll see
you're a lot like me

you're an s.m.f.
you're an s.m.f.
you're an s.m.f.
you're an s.-m.-f.

caught up in their worries
and tomorrow's dream
missing all the living
milk without the cream
they think you're so foolish
living for today
caring just what you think
not what others say
join with us
oh, how they'll scream and fuss

you're an s.m.f.
you're an s.m.f.
you're an s.m.f.
you're an s.-m.-f.
all right, all right

we're the ones that live it
we're all really free
and if they think that we're sick
then sick is what we'll be
scream it loud
know what you are be proud

you're an s.m.f.
you're an s.m.f.
you're an s.m.f.
you're an s.-m.-f.


Förbannat

Fia vänd om och ta första bussen hem igen, det blev skittråkigt här när du for (och jaa jag har hunnit vara hemma i tio minuter typ). GAAH.

Annat: Jag har varit uppe och sett klart julkalendern utan att somna i morse. Sen gick jag ändå och somnade om och drömde om Volbeat. De var och spelade i Kalix på Folkets Hus och det var bara jag, Fia, Elin och Nea som var där, HAHA! Så vi fick prata väldigt mycket med Michael Poulsen och gänget plus att vi fick se ett grymt liveuppträdande, fyfan vad jävligt det är när man ska vakna ur sånt. Det var så bra! Mer sånna drömmar tack, ME LIKE.


Förvirring

Ibland kan jag bli så fruktansvärt less på allt och alla. Jag behöver nikotin för att kicka igång kroppen. Jag behöver inte det här. Ska jag? Borde jag? Måste jag? Vi kör på det. Mänsklig igen. Fortfarande frustrerad, irriterad. Håller mig till reglerna. Isolerad, avstängd, desarmerad. Leker med tankar, leker med ord, krossar drömmar. Jag är färdig med skiten, men långt ifrån målet. Finns för många sätt att göra saker på. Blir fundersam, obeslutsam. Jag vet vad det är meningen att jag ska göra, jag vet inte om jag vill vara med nå mer. Tystnar tankarna med musik, stänger av, stänger ned. Ikväll är det Slayer som ger!


Close your eyes
Look deep in your soul
Step outside yourself
And let your mind go
Frozen eyes stare deep in your mind as you die

Close your eyes
And forget your name
Step outside yourself
And let your thoughts drain
As you go insane...go insane!

När Systrarna Sandberg är tillsammans blir det urballningar

Sis har varit hemma i Kalix i några dagar nu, så det har blivit en hel del plugg och en aning bus också, hihi.

Annons från reklamguiden: "KORVFEST! På torsdag och fredag kommer piteortens chark och vräker ut billig falukorv till massorna!" .. No words needed.


Finn ett fel, hiho.


Bäckström var och köpte två chokladkalendrar var till alla oss. Jag öppnade första luckan på båda mina, Fia slukade sina egna och öppnade sen MINA i smyg till 7e luckan! FYYYY.


Hon fick lägga sig och skämmas, tjuven.


Tina körde med vågtången i mitt hår, men det såg förjävligt ut och då åkte mössan på (tänk er typ sockersöta lilla Britney Spears i början av karriären när hon var så oskyldig så, huuu).


Jag och Fia fick ett dampryck i Brekka och gjorde en snögubbe på Mercans koffertlucka. Badass snögubbe kan jag tala om, det stod pall för hela hemfärden och står kvar där än.

Edit: Var just och hämtade Amanda från UH. När vi stannade i korsningen där utanför hörde vi hur alla snorungarna utanför började ropa "MEN KOLLA SNÖGUBBEN" åt varandra. Fucking priceless, jag garvade nästan hela vägen hem.

Daymare

Den här fredagen började verkligen inte bra. Först ringer telefonen halv 8 på morgon och det var bara studsa ur sängen och dra på jobb efter en natt med ovanligt lite sömn. När jag väl kommer till work är klockan nästan halv 9 och jag har uppgifter som är planerade från 7 på morgon, dessutom 3 dusch som är ganska så ovanligt och ganska så tidskrävande. Sen när jag är hos en vårdtagare ramlar en matlåda i golvet så fort jag öppnar kylskåpet och hela jag och golvet blir täckt i mjölkgrädde, och innan jag ska sluta är det en jävla lapplisa som är och glor på Mercedes som står felparkerad (hann dra innan jag fick p-böter iaf, det hade ju varit som pricken över i:et annars). Jag har varit trött sen jag steg upp i morse och det har inte varit tal om någon powernap eller vila. Skitdag.


WASP till SRF 2010!

"Blackie Lawless med manskap är ett av de band som Sverige, och inte minst SRF-publiken, aldrig tycks kunna få nog av. Då W.A.S.P:s självbetitlade debut släpptes 1984 var Sverige ett av de länder där bandets glamkryddade heavy metal gjorde störst sensation, och där den spektakulära skräckshowen gjorde dåtidens föräldrar som allra skrajsnast. Sedan dess har W.A.S.P. förstås fortsatt släppa plattor som tas väl emot än idag, men visst är den där tidigaste perioden fortfarande en av dem som ligger närmast fansens hjärtan. Dessa har nu anledning att jubla av fröjd, för på SRF 2010 kommer W.A.S.P. att köra ENBART låtar från de två första plattorna "W.A.S.P." och "The Last Command" (1985)! Jajamensan, gamla godingar som "I Wanna Be Somebody", "Wild Child", "Blind in Texas" och "LOVE Machine" nonstop under en hel konsert - det kan man väl kalla en riktig höjdarpresent till alla trogna W.A.S.P.-fans?"


Haha fyfaan, jag visste att de skulle komma! Yes, poäng till mig, fan vad glad jag är att man vågade chansa på att inte se dom i höst (eftersom jag faktiskt tipsade på att de skulle komma på SRF, believe it or not). Bättre låtlista lär de ha nu också, låtar från 2 första albumen, dra åt jävla helvete typ VARENDA jävla låt därifrån är bra! Mycket svordomar för att det blev mycket känslor nu, WASP gör så förbannat bra musik.

På tal om WASPs "sensation" i Sverige, haha, se bara klippet från barnjournalen i inlägget där jag skrev om deras senaste platta. Skrajsnaste är nog en underdrift. Läs inlägget HÄR. Det enda jag egentligen har att klaga på är just det att Blackie liksom många andra gamla rockers gått och blivit kristen på äldre dar och sagt att han aldrig mer kommer sjunga Animal (fuck like a beast) live. Grymt bra låt som egentligen var deras första singel men inte var med på första CDn då låten blev bannad, och nu kommer jag aldrig få höra den live med andra ord. Undrar hur det står till med Ballcrusher isf, är ju också en låt med lite annorlunda lyrics, och en av deras bästa låtar enligt mig! Hoppas hoppas de fortfarande kör den live.

Rammstein ska iaf på Metaltown till sommaren så man kan nog börja hoppas på att de INTE dyker upp på Sweden Rock. Thank god, har varit lite oroad över det (och nu jinxar jag säkert, fan fan fan). Saknas ju fortfarande någon riktigt stor huvudakt, blir som spännanade att se. Hoppas att det blir något riktigt riktigt bra!

ListaN

Idag känner jag för att göra ngt nytt, något annat. Därför kommer det nu en inne-ute lista! Wohoo.


Innelistan


  • Mercedes @ Winter!

    Klart att mercedes hamnar här. Är första gången jag kör mercan under vintern och det gillas! Bakhjulsdrivet är fan skönt på vintern, och sen att den startar direkt fast alla dörrar har frusit igen och bilfan sitter fastfrusen i backen är ju bra, det är bara gaaasa tills man kommer loss.


  • Snö

    Alltså när det kommer snö blir jag lycklig som ett barn på julafton, ME LIKE. Nu måste den ju ändå stanna kvar på backen, är så fruktansvärt less på regn och slaskväder. 


  • Te och skorpor

    Bara för att det är så jävla gott och jag totalmissbrukar det, hihi.

  • Har ni fest eller?


     

Utelistan


  • Fjortisraggare

    Ärligt talat, när man är så desperat att man drar och partar med fjortisar som är typ 10 år yngre, hur fan fungerar det i skallen då? Kul att tom 14-åringarna tycker det är helt fail iaf, känns som att det är stor pedofilvarning på sånt. PINSAMT.


  • Posers

    Tänker mest på falska människor faktiskt, personer som låtsas vara något de inte är. Sånt klarar vi bara inte av.


  • Spotify reklam

    Hatat, nu och för all framtid.


Courage Wolf says:



Woops

Hej blogg, jag är inte död, jag har bara varit väääldigt väldigt upptagen. I Am Ozzy är iaf utläst nu, sjukt bra bok som sagt, rekommenderar den! Tänkte väl börja leva lite mer nu, eller iaf tills jag hittar nästa bok att fastna i. Jag kan bara inte sluta läsa när jag väl börjat.

Anyway, nu ska vi sleepa och sen börja om med en ny dag, fast jag har fortfarande ingen riktig koll på vars den här försvann.


RSS 2.0