WASP

Ett av banden på min "se före de blir för gamla för att hålla igång live-lista" kommer spela i Sverige och Göteborg den 4e November, WASP! Hahah, fyfaan vad kul det hade varit att dra dit. Snackar man WASP så snackar man Blackie Lawless, och då snackar man en riktigt sjuk jävel.



WASP är ett band mer eller mindre känt för sina brutala scenshower och för att ha blivit bannade från det mesta. Det handlar om blodiga, råa scenshower, att Blackie under en tid tände eld på sig själv under uppträdanden, låtar som inte fick vara med på album för att texterna var för extrema, strider med organisationer som velat sätta stopp för deras musik, bombhot mot arenorna de uppträdde på, mordhot mot Blackie med mera med mera. Såklart har de upprepade gånger blivit anklagade för satanism, och vissa menar att bandnamnet står för "we are satans people", vilket iofs är kul, men knappast sant.




Konserten har till och med 18-års åldersgräns, vilket är rätt ovanligt och jävligt lovande. Fritt från fjortiskillar som tror att de är coolast i världen. Nog faan är man sugen! WASP är ett av mina favoritband, med klassiker som Animal (Fuck Like A Beast), I Wanna Be Somebody, Wild Child, Scream Until You Like It, L.O.V.E. Machine och Sleeping (in the Fire). Haha, mysiga jävla låtnamn eller hur? Det lär vara galet!


Touch, touch in the flame's desire

Feeling the pain's denial,
And your finger's in the fire

Look, look in the candle light
See in the flame of life
And my spell is our lie

Taste the love
The Lucifer's magic that makes you numb
The passion and all the pain are one
You're sleeping in the fire


Kommentarer
Postat av: Mats

So what the hell are you waiting for, order a ticket already! =D

2009-08-24 @ 06:27:12
Postat av: Anonym

Jaa men lätt att vi ska dit å ösa! :D

Jag har en plan att fara dit sista helgen i september lr första helgen i oktober, joina? :)

2009-08-24 @ 13:24:45
URL: http://snelin.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0