Kalix igen då

Jaha, då har man återvänt till Kalix igen och önskar att man kunnat stanna borta för alltid, eller något. Piteå var som alltid underbart, känns fan som att komma hem när man far dit. Lite kul var det ändå för det kändes fan som Turkiet all over again med ruskigt god middagsbuffé, kul underhållning och en tryckande jävla värme. Jag har fan badat i havet idag tom! Om man räknar bort den där gången man var på klassresa och blev ofrivilligt kastad i vattnet så är det nog ett personligt rekord, wohoo!


Hehe, stormen tidigare i veckan hade raserat en jävla massa förtält, inklusive vårat.


Folktom camping en söndagkväll innan högsäsong, mys!

Nu när man väl är hemma igen känner jag mig stressad som fan uti allt möjligt! Imorgon kommer bli en mycket tung dag, jag hoppas bara jag klarar mig igenom den helskinnad ;)

Piteå

Jajja, nog blev det försovning i morse, smart är man när man dricker PK på kvällen när jag vet effekten koffein har på mig. Bilen är så gott som klar iaf, härligt det. Nu blire dra till Piteå under helgen för att äta gomat och sola ;) Är tillbaka på Söndag så vi hörs då!

TAGGA!

Hehe, såg just Fanboys med Fia och Crille, och fyfaan vad jag fick börja längta till sweden rock! Roadtrip! Vi ska göra så många sjukt roliga grejer! Hihi, jag har bestämt att jag ska moona någon, för första gången i mitt liv. Lämna ett avtryck på Mats bilfönster ;) Haha, okeey skämt åsido, fan vad grymt det kommer bli! Och Fredrix har fixat fram ett riktigt kamlunge-tält, mega size (Y) .. Att jag sen har suttit och sett på det vi filmade från Disturbed och Metallica gjorde bara att jag blev ännu mer hyper, och PKn till filmen kan ha bidragit den med.

MEN VAFAAN, vi ska verkligen göra detta! Modern min är lite skeptisk och Mormor är inte så glad åt det hela heller, men jag är fan överjävlalycklig! Det kommer bli som när man har den där riktiga "konsert-känslan" med skillnaden att man nu kommer gå runt med den i tre jävla dagar! Man kommer inte ha någon röst kvar när man väl kommer hem, precis som det ska vara.

Imorgon kommer det vara färdigmekat med Mercedes inför besiktningen, det är ganska feint det med. Sen hinner jag ragga merca i två dagar innan vi drar, så då ska jag fan passa på! Självklart kommer man fortsätta fixa efter det också, pimpa bilen lite allt eftersom ;)


Hell Yeah!


Jag är fan på mitt bästa damp-humör ikväll, nu äre busa som gäller!

Rainy days

Myyys, ligger och ser x-men för att komma ihåg lite innan man ser nyaste XD Fan vad jag tycker om min mysfilt ;)

Idag har det annars varit mycket av lite. Blev väldigt lite bilmek pga regn, jag har alltså stora förväntningar på imorgon. Sen har man hunnit plugga, spela, vara till Brekka och annat roligt.


Mitt ben såg jävligt missbildat ut där. Hursomhelst, årets första myggbett, eller egentligen är det två just bredvid varandra. Något säger mig att normala myggbett inte ska vara över 2x1 cm stora, dessutom har det sett ut sådär sen i söndags. Fan vad jag hatar mygg ..



Ahlgrens husvagnar! Haha XD


Jag och Sötis lekte lite, hon uppskattade det inte alltför mycket.


Heh, och av någon anledning tog det väääldigt lång tid att skriva allt dehär.

Fail

Jag har lekt lite mer med bloggen i brist på annat, får det ändå inte att se ut som jag vill. Hade header-bilden som bakgrund först och "låste" fast den där så den inte rörde sig fast man scrollade ner. Skitsnyggt var det, men då hackade bloggen sig fram när man scrollade vilket ju inte var så önskvärt. Nu får det fan se ut såhär tills vidare, pallar inte att jyra på med skiten nå mer XD ..

Addicted

.. Jag tror inte det var någon bra idé att installera sims 3 på datorn, för det är fan så beroendeframkallande!


Ibland blir det bara så

Absolut ingenting har gått som jag planerat idag. När man skulle fixa med bilen började det regna, när jag skulle installera sims 3 i brist på annat failade jag, när jag skulle och inhandla snus fick jag slut pengar och när jag ville ladda hem senaste x-men filmen fick jag för lågt ratio för att kunna göra det. Skitjävladag, det enda som otroligt nog var positivt vad school i morse. Äntligen har vi börjat med de praktiska momenten, och att sticka sig själv/classmates/dockor är ju snäppet roligare än att sitta och lyssna på en massa självklarheter.

Sitter just nu och installerar sims på datorn igen, Chrishan som är pro-nörd fick hjälpa mig lite, *sårad stolthet*. Nu ska det förhoppningsvis funka iaf, fast är så jävla trött nu så kommer bli sova dirr när det är klart. Inte ens ligga och mysa ner sig till någon film blev det, skitdag som sagt. Regnar det imorgon kör jag fan en penna genom handen av ren tristess, eller något.


Bleh, skönt iaf att man har något att längta sig bort till, igen :) Allvarligt talat, fyfaan vad jag mår bra när jag får vara på resande fot. Finns ingenting härligare! Sitta hemma i Kalix är ju ingen höjdare direkt.. Lite jobbigt bara att jag får så jävla mycket att göra helt plötsligt, bilen ska bli färdig och en massa skolarbete också. Det blir en tuff vecka med andra ord XD

En lite kul grej; Tina studsade fan av mig från studsmattan idag. Alltså jag flög jävla ner på gräsmattan! Till råga på det satt man tidigare och snackade just studsmattor på skolan och de andra nämnde att de inte förstår varför folk inte vill sätta upp ett skyddsnät runtom. "Säger de som har småbarn ja" tänkte jag, och så fick man tillbaka på det sådär, gnuggat ordentligt i ansiktet. Jag vet inte hur många gånger jag tänkt den tanken men finns det en gud så hatar han fan mig, och tro mig det skulle då vara ömsesidigt. Vi kan lätt sammanfatta det hela med ordet SKITDAG.

It's the rock´n roll way of life

Om två veckor fyller jag 20 år, shiet lol säger jag bara. Tiden har börjat gå så jävla fort, eller är det jag som börjat bli gammal? Hur som helst planerar jag att inte fira min födelsedag hemma, utan den ska firas här. Det känns jävligt ultimat ändå, att man firar 20-årsdagen på Sveriges största hårdrocksfestival. Det känns så jävla rätt, så jävla jag. Även om man kommer sitta i en bil genom Sverige större delen av dagen, så kommer den inledas stort så fort klockan slår 12 med Heaven And Hell på scen. Fatta, Ronnie James Dio blir inledningen på min 20-årsdag! Rockguden himself! Fyfan vad coolt det kommer bli, svårslaget. Något man kan berätta om i många år framåt.

Det enda negativa är väl att man inte får fira med familjen, de som betyder mest i hela världen för mig. Förhoppningsvis blire väl att ta det någon dag efter bara, såvida jag inte glöms bort för att Sis ska på bal och ta studenten och allt. Då kan det hända att jag blir lite ledsen i ögat. HM, får nog styra en extra födelsedags-dag, för att vara på den säkra sidan XD

För att fokusera på det positiva, fan, jag tror inte jag har förstått riktigt att detta verkligen händer. Det kommer bli så sjukt jävla bra!



Den tråkigaste dagen på veckan

Det har varit en massa jyrande uti vad helgen skulle handla om, dra till Piteå, festa eller jobba. Det slutade iaf med att man hamnade i skärgården och att man jobbade. Därför orkar jag sällan planera saker, det brukar oftast lösas av sig självt så varför lägga energin på att planera in något helt i onödan? Dessutom är det mycket roligare när man inte riktigt vet vad som kommer hända ;)


Vad en lördagkväll i skärgården brukar resultera i; Whisky och öl.


Öl och vattenpipa är också nice.

Nu är det jobba ikväll som gäller också. Tina har lagat middag så jag hoppas man slipper gå hungrig i flera timmar nu iaf. Är ganska så otaggad på att jobba idag, men men behöver man pengarna så XD

I kill you!

Fan vad jag hatar katter, dumma djur som inte gör någon som helst nytta. Går knappt att sitta på LarN pga dedär jävla sakerna, hela näsan är fan igentäppt, det rinner från ögonen och skallen känns tung. Perkele saatana! Inte för att jag varit här speciellt mycket, har jobbat hela dagen och imorgon ska man upp och jobba 7 igen, men direkt man varit här någon timme är man helt körd. BLEH. Jag fattar inte det här alltså ..

För att byta till något helt annat, min typ av humor:


Näsby LarN!

Jag har inte varit någon vidare duktig lanare idag, men det har varit för bra väder helt enkelt! Har varit hem och skrapat färdigt sparklådorna på bilen istället, fast nu får den vila till på söndag. Ikväll är man iaf tillbaka i Näsbyn redo för lite gaming ;)


Här sitter alltså det coola gänget i soffan och nöter..


.. Och här sitter töntarna som är förvisade till sitt eget hörn.


Detta LarN är ett riktigt jävla hardcoreLarN! För den här gången har vi med oss en ÄKTA LARNHUND!


Mellanmål (Y)


Passade såklart på att glassa lite i solen när man var hem, och hoppa lite studsmatta (A)


Nu ska vi nööörda!



OBS! Lite ny design också, vad tycks?

Projekt Mercedes

Igår var det fullt upp hela dagen i princip, sånt där som jag tycker om (Y) Det var skola, handla, meka med bilen, spela tennis, dra roadtrip till Björkfors och säkert något mer som jag redan glömt bort att jag gjort. Sen blev det invite till NäsbyLarN, vilket man ju inte tackar nej till, så natten har spenderats @ Chrishan med katterna och fönstret öppet hela natten på det. Inte kul när man vaknade snorandes med luftvägarna igentäppta! En promenad med Ronja löste dock det problemet ;) .. Nu är jag mest sugen på att dra hem och meka med bilen igen, bara jag får tag på farsan så han kan hämta mig!


Jag har städat bilen som faan invändigt, och vilket resultat det blev sen!


Spegla sig i kromen, som det ska vara! Allt tack vare lite vanlig fönsterputs.


Fialotta lekte muslim eller något, jag fann hennes uppenbarelse en aning roande iaf.


Sen fick Danne tag i mobilen min och knäppte team Systrarna Sandberg, snykka var vi XD Hehehe..


Det som är gjort på bilen hittills; fixat glappet i högra framlysena, storstädat invändigt, bytt till originalbaklykterna (tonade är inte alltför uppskattat vid besiktningen), bytt och fixat igång lampor, skrapat sparklådan på högra sidan, tvättat utvändigt och jyrat med nå annat småtjafs. Det som är kvar att göra; mycket! Det kan alltid bli bättre, och det är fan härligt att se resultatet av vad man åstadkommit ;) Hahah, jag är väl lite weird som har skruva i bilar som ett av mina större instressen, och speciellt när det gäller att skruva i min bil förstås!

Turkiet Resan

.. Okey, det hela började med att planet var två timmar försenat, vilket ledde till att man kom fram till hotellet typ fem på morgon och fick en sådär tre timmars sömn, tur att man är härdad! Sen hade vi många underbara dagar, typ 30 grader varmt och sol varenda dag. Hotellet var sjukt jävla mysigt, och satan vilken service man fick där sen! Städerskorna  nöjde sig inte med att bädda våra sängar utan vek ihop alla kläder man slängde efter golvet, sorterade all skit man hade dumpat i högar, rengjorde fan UNDER min läskiga tvål som kom med, alltså det var helt sanslöst.

Vi tar det i bilder:


Jag och Fia vid polen vi hade utanför hotellrummen, ser ut som att vi håller hand, NAW XD


Sen satte vi oss och såg likadana ut, är ju nästan så man kan tro att vi är släkt?


Det första vettiga jag egentligen gjorde där, sparkade ut Dannes foppatofflor i polen (Y)


När man blev less på att bada var det vattenpipan som gällde!


Glassen som kraschlandade, fan vi fck tom glassarna gratis.


Gänget samlat på strandbaren, Danne var dock den enda som tänkte tanken att kanske kolla in i kameran XD


Fia och Crille knäppte lite för mycket posebilder så jag passade på att göra min andra vettiga grej där borta. Jag undrar när de upptäckte att jag faktiskt hade varit framme och förstört en bild för dom?


Jak och Danne lekte i barnbassängen, kewl.


Crille höll på att drunkna i barnbassängen, mer kewl.


Jag, Danne och Emelie delade rum med varandra, och "Lord Nelson" tyckte att han skulle ha hela garderoben för sig själv ;)


Drinkarna! Gratis var de, så ni kan ju gissa att det blev några om dagen.


YMCA! Och POPCORNMANNEN till höger! Haha, vem är han? Vad gör han? Det är de ingen som vet..


Hihi, våran trippar-ring, vattenpipa på G of course!


Nog hann vi med en massa mer saker, och ändå gick veckan alldeles för jävla fort! BRR, jag vill tillbaka ;( Bland annat se massa olika shower, dyka i bassängen, fara in till stan och på marknad, dränka varandra några gånger om, spela tennis, spela vattenpolo och allt vafan det nu var. Himlen på jorden helt enkelt.

Nothing important

LOL, har just legat och spanat in turkietbilderna och SKRATTAT, som fan! Haha, imorgon ska jag visa varför XD .. Orkar inte blogga nå idag, har andra prioriteringar som läxa, bilen mm. Det har hänt mycket saker idag också! Så går det när man stiger upp tidigt, man hinner faktiskt åstadkomma något.


Nu lollar man sig i säng!

Monday

FYfan, då vaknade man alltså av sig själv kring 7-halv 8 på morgon. Var ute på skogspromenad med Mami och Donna före 9, jävligt nice. Har haft fullt upp idag, huvudaktiviteterna var iaf tennis och leka med bilen, kul att se lite folk sen man kom hem nu ;)


Emma hade med sin lilla bejb i cykelkorgen, sweet.

Jag har tänkt försöka behålla min nuvarande dygnsrytm och är alltså på väg att sova nu, inga problem med det eftersom jag redan är trött.. Och skillad som man är lyckades man just radera hela inlägget och bara återställa halva, fuck it. Kort och gott; Holländarna har flyttat, jag behöver inte oroa mig för att de ska sparka fotbollar på bilen nå mer. Jag brände mig så in i helvete i hårbotten när vi var i Turkiet, och det dröjde tills tredje dagen innan jag svalde stoltheten och köpte ett hårband att ha runt skallen. Resultatet? Jag flagnar fan så det ser ut som att man har världens jävla mjäll-attack.



Jag knäppte en "vinka-hejdå-bild" innan vi drog som jag aldrig hann posta, kan ju säga att sådär ser jag fan inte ut idag XD


På flygplatsen; Alla barnen spelade kort förutom Danne, som satt mobbad och såg nördig ut.


Nu geschlaaafar vi!

Tillbaka från landsflykten!

Schiet, då var LuuH tillbaka i Sverige igen!! Fan jag hade nästan förväntat mig att gräsmattan skulle vara grön, icke! Vemodigt värre att komma hem, hade mer än gärma stannat längre. Haha, fan jag har så mycket att skriva så det blir inte skrivet nå XD Vi har haft det så jävla underbart! Skönt iaf att komma hem och käka lite hederlig svensk mat (vilket jag iofs inte saknade det minsta före vi anlände i Kalix) och träffa DONNA! Satan vad hon hoppade runt i hela huset när Mami hämtade henne, går nog inte att bli gladare än så.

Min packning blev fan skitbra, förutom att man glömde ta med sig något att sova i. Shit happens, right? Jag löste det med att sova i bikinin första natten och sen sno någon gammal tröja av Mami, man får ju ta det som finns till hands ffs.

Jag ska fan berätta om resan, någon dag när jag inte är skittrött efter att just ha impulsmöblerat rummet och spenderat alldeles för många timmar på ett trångt jävla flygplan. Jag är kvar på turkisk tid = en timme före = dags att sova. Ouch, jag kan inte fatta att man låg å flöt i medelhavet i morse, vafaan hände? Nu slår jag på en film och deppar ihop XD


.. Och så tackar vi Fredrix för veckan med gästbloggning! (Y) Haha, jag kan ha varit lite småsalongsberusad när jag bloggade från Turkland, som det ska vara!

Slödag igen

idag går det bara emot igen, har mekat lite i saaben och paintballbössor.. Får nog sålt en till snart också, så kanske blir en ny en till sommar'n.
Nu blir det gym och sen raaaid!


Min lilla bana

Det går utför!

Jag såg en reklam på discovery nu ikväll om ytterligare en ny vinkel om varför man inte ska spela.
Titta och begrunda! =D


En haelsning fraen turkiet!

Tjoo Sverige! Whats uuup? Fy fan vad vi har det bra haera, were in heaven! Sol, bad och fan bara njuta!! Vaedret e wunderbaaar! Och tangentborden haer e fan CPCPCPCPCPCP.. Meeen, jag har fan baettre saker foer mig aen ae skriva en massa skit nu, ni faer helt enkelt vaenta till jag kommer hem :) Och satan vad jobbigt detta blev att laesa. Vi ska ga nu och dricka oel och chilla, bruna e vi fan ocksa!

Fredrix, du e sae jaevla skoen! Haha, bara sae du vet XD Keep up the good work (Y)


...Och alla haer haelsar foerstass till Kalix! Hoppas det regnar, som faan (6)

Work work!

Idag har jag fått jobba 13-19 i mjv så det var bara fara och jobba nästan direkt efter att jag stigit upp. för en gångs skull så fanns det något att göra iaf. förutom att då vara i kassan och surra med alla pensionärer som kommer och ska köpa aftonbladet ^^

Det som var mer jobb utöver det vanliga var att det är "varudag" så det var lite mer än vanligt att plocka in i hyllorna =D
Imorron blir det kanske lite paintball bana så jag lägger upp lite boílder därifrån, annars så har jag jobb 15-19 (y)



Det var typ 4 vagnar fulla att köra ut på 2 personer, så det fanns till och med kvar lite till imorron!
Jag har ett lite udda jobb, speciellt den tiden det inte är så mycket kunder...man söker jobb för att ha något att göra, för ofta så är det tomt i affären och inte mycket att göra annars =/


Nu blire göra annat, adjö!

Gästblogg start!

Jag är då Fredrix och har fått äran att skirva i Lindas blogg medan hon är bortrest, så ska försöka skriva varje dag så gott det går =)
Jag startar med att göra en sån här lista så blir det lite av en presentation också (y)

Lovar du att vara ärlig? Jaa alltid
Du heter: Fredrik
Smeknamn: Fredrix
Låt som när du är ledsen sörjer till?  Lyssnar inte på något speciellt då tror jag...lyssnar mest på disturbed och metallica nu så kanske är något sånt...
Beroende av: Ptjaaa jag blir kallad nörd då och då så är väl spel i olika former som wow och cs...sen kanske lite beroende av att träna också ^^
Vad behöver du mest just nu: En billig sista minuten resa!
Vad tror folk om dig? Det jag försöker vara tror jag, ärlig, ställer upp när det behövs...nörd ^^
Stämmer det?
kanske kanske
Vad får du oftast komplimanger för? Senast var det nog min dedikation till paintballuthyrningen jag håller på med på sommrarna
Vad säger du för att imponera på någon? Tror inte jag försöker imponera på någon speciellt, men " top 5 i dps ;-)" har jag väl dragit någon gång (Nördvarning!)
Hur imponerar man på dig? Man bryr sig och hjälper mig eller någon annan när det behövs...Sedan när någon är väldigt bra på någonting så blir jag ju imponerad också.
Brukar du skratta för dig själv? Joo det händer ganska ofta
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Nu lämnar jag sverige, vi hörs om en vecka!"
Var bor du? Kamlunge yess!
Trivs du där: inte alla dagar när det är 2 mil till resten av världen = /
 Äger du några converse: Vem är det??? :S
Sprit, cider, vin eller öl: Det blir oftast cider och sprit
Vad har du för mobil:  Samsung Soul, bra mobil men lite väl dåliga menyer
Nästa mål i ditt liv: Hitta en sista minuten resa innan alla sommarjobb drar igång
Hur svarar du i mobilen: Hej eller hallå oftast
Vem ringde du senast? Ringde upp min chef för det var tal om jobb (y)
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: 12-19 imorron! =D
Antal timmar sömn inatt:  8 timmar
Sov du ensam: Yepp
Brukar du komma i tid: nej det blir oftast någon minut försenat varje gång, men när jag jobbar så är jag då i tid i alla fall.
När mår du bra:
När jag är med vänner och har lite pengar i börsen
När blev du fotad senast: Valborgs tror jag..hmm tror jag har foto på det här...
Hur känner du dig nu: Det känns ganska bra, det är bra väder ute och jag har fått jobba lite idag också
Vanligaste färg på dina kläder: Svart
Vad tycker du om fötter: Blåsor, trasiga naglar, ont i dem etc så inget för mig >.<
Vad saknar du: middag skulle sitta fint...
Favorit dryck på morgonen: Juice eller kanske o'boy, men försöker äta gröt eller yoghurt så jag håller mig mätt lite längre nuförtiden.
När brukar du oftast gå och lägga dig: Nu när jag inte har något jobb så glider det ofta iväg till typ 2, men försöker lägga mig vid 11-12 iaf.
Är du blyg? Mot de jag inte känner kan jag vara blyg ibland, men det blir alltid bättre
Sysslar du med någon idrott: Jag gymmar regelbundet och så blir det innebandy ibland och såklart paintball på sommar'n
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: joo de gör jag
Vad skulle du göra om du vore tjej för en dag: haha ptjaa har inte tänkt på de så mycke, har inget direkt jag skulle göra ^^
Är du nöjd med ditt liv: Det är väl ok jag vet inte exakt vad jag vill, men ingen annan kan ändra på det mer än mig.
Vad är det värsta du vet? Lögner, falska och egoistsiska människor, idioter, att vara trött...listan kan bli lång och jag kan inte lämna något speciellt heller =/
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Har ingen koll alls men kanske 400?
Vad längtar du till? Att äga en egen lägenhet / hus
Har du bra vänner och äkta vänskap? Svar ja
Vad är det finaste du fått? Det är nog en tårta med ett kinderägg i
Om fem månader: Om 5 månader så är jag kanske och backpackar runt om i världen
Om ett år?: Om ett år så har jag kanske börjat läsa som polis
Du samlar på: Kunskap och upplevelser tror jag att jag har mest av
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Jag ringer ingen speciell, men pratar väl med vänner beroende vad det gäller.
Har du strumpor på dig nu: yepp lätt blöta stinkande <3
Är det okej att gråta: Ja det är klart när det behövs
När grät du senast: Flera år sedan, kanske när jag bröt något ben eller skadade händerna..
Bär du glasögon eller linser: Nej men har gjort
Har du piercing: nepp
 Vill du gifta dig: Spelar ingen roll, det lär nog dröja innan det händer i alla fall
Vill du ha barn: kanske, men ska nog planera in vad jag ska göra nästa vecka först ^^
Är du bra på att laga mat: Yepp jag är mäster kocken! kan baka också!
Är du flygrädd: Nej
Hur vig är du: inte speciellt, men inte för stel heller
Vilken är din favoritglass: Vaniljglass kommer inte på någon speciell sort dick..
Tror du på ett liv efter döden: Tyvärr nej det som dör blir gräs, men jag vill ändå ha hoppet om att det är så...
Bor dina föräldrar tillsammans:  yepp och jag på ovanvåningen
Vilken ögonfärg har du: Blå
Röker du: Nej!
Hur ofta tränar/motionerar du: Försöker med gym 3-4 gånger i veckan och sen träna kondition 3 gånger i alla fall, om jag då inte jobbar så kan det bli mindre
Vad är det viktigaste i livet?: Att trivas och må bra med vad man än gör.


Eeevul!

Fint när man somnar efter 4 och vaknar före 9 på morgon. Någon som vågar sig på en gissning till varför? ;) Fan att jag kommer vara död ikväll.

Kvällen igår var som sagt jävligt nice, vi fikade tårta och spelade spel och lekte lekar med mera med mera. Sen var det även lite våta pussar, dirty dancing i duschen och någon enstaka våldtäkt, precis som det ska vara XD Haha, sen har jag drömt inatt att jag hade en person som slavjobbade åt mig och sprang runt med gräsklipparn som en galning, wtf?

Planeringen idag då; blonda håret, fara på 15-års kalas, packa och lämna landet. Ingen dålig Söndag faktiskt! Bäst kanske att man sätter igång med någonting..


.. Och för att jag är så jävla ondskefull, mouhaha XD




Födelsedags partaj

Jävligt stressig dag! Har varit en massa fixande, och sen födelsedagsfest på det. Jävligt trevligt vare, jag kommer sakna alla goa tjejjor när vi nu far XD


Det blev lite sånt ..


.. och så blev det lite sånt, i dimman.

Just nu är jag jävligt trött, sängen väntar. Ni som känner mig förstår säkert att jag inte ens packat ännu, det kommer i sista minuten imorgon. Sweden Rock verkar heller inte vara så avlägset nu, fan vilken dröm det skulle vara att dra dit.


ZzZzzzzZZZzzzz...

Damn!

Jag hade tänkt mig en lugn kväll idag, se lite hockey, börja packa och förbereda inför Turkiet. Jag har faktiskt äntligen kommit igång lite med packningen, har hittat resväskan och dragit ut halva garderoben på sängen. Inte blev det någon lugn kväll dock, återigen drog man det kortaste strået och fick vara fyllechaffis.. Fuck. Bäckström ringde och lockade med högtalare, så självklart for jag, direkt efter att man skjutsat ner kärringarna på lilla. När man väl plockat upp puckona så finns det inga högtalare, då vart de utlånade till en snubbe? Fy fan vad de kommer få betala igen för ikväll, jag funderar till och med på att ta betalt för att hämta Mami med sällskap två inatt, och högtalarna jag blev lovad ska jag fan ha!

Jag måste försöka piggna till lite, inte så kul att köra bil när man är trött. Hockeyn gick ju inte så bra ikväll heller, fast man hade knappast väntat sig något annat, och nu kan jag faktiskt missa finalmatchen också! Bronsmatchen får man väl höra på radion på väg till Kallax XD


Jaha, off we go!

Någonting är inte som det ska

Idag blev det ytterligare en rejäl sovmorgon, klockan var väl halv tolv när man till sist vaknade i morse XD Det börjar bli lite småpanik uti utlandsresan nu också, jag har fan inte lyckats packa någonting ännu. Blev ingen innebandy idag iaf pga hockeymatchen ikväll, skönt, då har jag lite tid till att låtsas göra något.


Surfade runt lite på "storbloggarna" (nej, jag lär mig aldrig) och såg att bög-Kissie hade skaffat sig skor och tröja från Ed Hardy. Vafaan alltså? Jag älskar fan hans kollektion. Ed Hardy är egentligen en tatuerare vars verk hamnat på tyg med hjälp av en ung designer, ruskigt coola kläder kan jag lova. Det förstör när små bimbo-brudar ska gå runt i sånt, det är inte rätt! De kan gott hålla sig till rosa XD

Eftersom jag ändå leker modeblogg nu kan jag väl lika gärna nämna lite andra märken med sjukt snygga grejer. Förutom Ed Hardy har jag fasnat ganska duktigt för Iron Fist, Bleeding Star och såklart Strhess! Haha, ni kan nog höra på namnen vad det är för kläder det handlar om. Strhess är en kollektion gjord av en GRYMT skillad konstnär, Derek Hess. Hans konst har alltså fått bli motiv på kläder, och det är så sjuuukt jävla snyggt! En vacker dag ska jag fan ha hans konst både på kroppen och på mina väggar, den dagen man skulle få råd till något sånt alltså, hehh. Har funderat på om man skulle få med något av hans verk på bloggen när man gör ny design, bara jag skulle ta mig tid till något sånt (nej man får antagligen inte göra det egentligen, whatever).


"Flood Damage" av Derek Hess.

Har funderat lite på att beställa något plagg av ovanstående märken från myhysteria, så om jag har kvar nå pengar när jag kommer tillbaka från Turkiet kanske det blir av. Vill ju också spara till att köpa en sjukt skön och svinigt dyr fåtölj, men allvarligt talat, har jag användning av det? Helst av allt skulle pengarna få gå till att dra på Sweden Rock, men folk verkar inte så on på det :/ Eller har jag fel? Kolla gärna in artistlistan och hör av er om ni är sugna, jag är då jävligt, JÄVLIGT ON! Eller om ni hellre vill på Peace & Love och se Mötley Crüe, ON! Skulle vara underbart alltså!

Torsdagar kan också bli riktigt bra!

Jag säger bara en sak, semifinal! Jonas Gustavsson är fan het, både i mål och annars. Fan vilka kluvna känslor inför tre kronors match mot Kanada, självklart kommer man hejja på Sverige, MEN om de faktiskt skulle vinna och hamna i final missar jag det eftersom jag kommer sitta på ett plan mot Turkiet då. Förbannat XD

Jag har fan glömt att nämna hur mycket jag älskar min nya mascara! Fiberwig heter den, helt jävla underbar. De håller verkligen vad de lovar, man får lösögonfrans-effekt av den. Behövs verkligen när man inte har långa fina ögonfransar på naturlig väg, så nu behöver jag inte vara så avundsjuk på alla som har det nå längre ;)

.. Och resfebern har börjat sätta igång på riktigt nu, jag har fan en miljon saker att göra i helgen känns det som, och ingen tid! Fan jag var å startade en tvättmaskin för en halvtimme sen, har helt glömt bort att jag kanske vill ta med mig rena kläder när vi väl far. Tro fan inte att jag ens tänkt på att börja packa heller. GAH, jag vill verkligen fixa min bil imorgon, inte hålla på med nå tråkiga förberedelser! Just nu skulle jag verkligen ha användning av en liten slav som skulle kunna sköta alla tråkiga sysslor medan jag kan roa mig, men jävlar om han/hon snor saker då blire kapa händerna! Kanske skulle ha dem på lina redan från början, så de inte kan smita och börja tro att de har några rättigheter.. HMM.


Nej jag ska fan sluta svamla nu och se lite LAink istället!

Sunshine

WHOA! Solskensdag, då är Linda lycklig ;) Skolan gick kanon, mina classmates var skittrevliga, jag har ett nytt slutsteg till bilen (igen!) och har äntligen målat klart det sista! Fan vad jag älskar när man hör en riktigt bra låt första gången med riktigt bra ljud! Hittade dessutom 6 saknade cd-skivor i bilen, 2 Disturbed och 4 omärkta, har iaf hunnit lyssna på den ena av dem som visade sig vara Death Magnetic (Y). Spännande att höra vad de andra är!


Schteeget, får se hur länge jag kommer ha kvar detta, förhoppningsvis ett tag iaf, till något bättre dyker upp. Och kablarna är bara tillfälligt satta hur som helst för att vi skulle kolla hur det funkade, det funkade feint.

Har också hunnit städa ur bilen lite, så imorgon kanske man kör ut den så man kan dammsuga och så ;) Dra raggen runt älgstigen, mouhaha. PRECIS när jag var färdig med sista penseldraget på mercan klantade jag mig rejält och tappade glasburken med färgen i rakt i golvet, och det flög såklart glasbitar över hela golvet. Som tur var hade färgen nästan stelnat helt då så inte en droppe ens på golvet, eller något som stänkte över hela garaget. Haha, jag tänkte skriva skvittrade, men vafaan, det måste ju vara världens jävla kalixmål på det ordet. Skvittra. Folk lär ju knappast fatta vad man snackar om XD




Jag hoppas fan att Sverige vinner ikväll så jag slipper komma ner på jorden igen XD

Money money money

Yeah, bitch is back! Wünderbar att fara till Brekka och chilla, även om det nu inte var tal om någon sovmorgon eftersom man fick stiga upp och fara till Luleå. The good thing is; äntligen har man kirrat lite cash till Turkiet!


The bad thing is; Forex blir nog väldigt besvikna på mig nu.


Blev även köpa en nice top och ett par jeans! Finally! Problematiken med det då, alla jeans man kan hitta idag har fan smala ben, och då snackar vi djävulskt tighta jeans. Inga problem med det om det inte vore för mina missbildade jävla hälar! Seriöst, jag har helt sjukt enorma hälar, Sandbergs-missbildade-fötter. Man provar jeans och de sitter hur bra som helt men i helvete att man får de över hälarna utan att slita som ett djur! Ser ut som att man går med en tennisboll i socken eller något. Av någon anledning får det mig att tänka på Askungen, när styvsystrarna ska prova glasskon. I en del verisioner av sagan skär de fan av tår/hälar för att försöka tränga på sig den där jävla skon, kanske något man får prova för att komma i ett par jeans, heheh.

Igårkväll när jag duschade kom jag att tänka på en jävligt ful grej. Det är nämligen så att Mormor och Morfar alltid köper samma schampo och balsam, Wella för normalt hår. Hur många är det som köper sånt egentligen, och hur många sådana schampon finns det ens? Hemma ska vi alltid ha något för skadat hår, färgat hår, tunt hår eller slitet hår. Alltid en massa schampon som inte håller vad de lovar och innehåller olika oljor, blommor och fan vet vad, extrakt från både det ena och det andra. Egentligen är det ju så det är också, folk vill alltid ha mer volym, skydda sin nya hårfärg eller är på något sätt missnöjda med håret sitt och vill ha något annat, något bättre. Så vem fan köper dessa "vanliga" schampon? Ja, varför skulle man inte göra det? De är ju tillverkade för normalt hår, och normalt hår är ju just vad de flesta har, annars skulle det ju inte vara vidare normalt alls. Så man blir lurad på att gegga en massa skit i håret när man istället borde köpa ett normalt schampo. Jag har fan köpt schampo och balsam för över 100 kr/st förut, sen insåg jag hur ovärt det var och slutade köpa sådant överhuvudtaget (haha, jag tar bara det som resten av familjen har, jag tvättar faktiskt håret!).

För att återgå till verkligheten då, idag har även isen gått. Härlig ispropp det blev efter Brekka, hela campingen låg typ under vatten ikväll. Finland har även åkt ur VM, mot USA som vi vann mot. Skadeglädje. Jag har fikat hos släktingar som jag knappt känner och Tinas kille David och jag har blivit homies, att mobba Tina är våran gemensamma favoritsyssla och det enda vi har gemensamt.


Nu ska jag fan sova!




Jääjää, min mobilkamera suger och det var mörkt ute. Gatulamporna står för de mitt i älven.

I'm out!

Jusste, Metallica var ju tillbaka i Sverige igår. Är lite avis för att globenpubliken igår fick höra Welcome Home (Sanitarium), fast å andra sidan hade jag aldrig bytt ut Turn The Page mot den heller. Fan, vilka minnen man har därifrån ;)

Nu tänkte jag dra till Brekka resten av kvällen, imorgon blire nämligen Luleå med Mormor och Morfar för att växla pengar och jyra på, så lika bra att man sleepar där inatt. Fan, jag tror nästan resfebern börjar smitta av sig på mig också, got to get out of this madhouse.


Nu tar vi en snus och är jävligt glada XD

Lite Kalixshopping

Blev en lång, välförtjänt sovmorgon i morse, sweet. Sen blev det fara och leka cool runt stan och shoppa lite saker:


Mascaran som jag är mest nyfiken på. Har typ alltid använt Kanebos 38-graders mascara känns det som, så nu är jag lite mascara-otrogen. Egentligen ska de väl vara ungefär likadana, båda tvättas bort med varmt vatten och ska ha förlängande effekt, men jag hoppas på att denna är snäppet bättre. Dessutom är den 5 kronor billigare, yey!

Passet är även hämtat idag, och det blev faktiskt över förväntan. Seriöst när man jämför det med fotot på körkortet skrattar man bara, går nästan inte att se att det är samma person. Märks att familjen börjar få resfeber nu, och då menar jag såklart främst Mami. Jävlar vad hon plågar den stackars tvättmaskinen, all day long. Jag måste försöka sno den så jag också kan få något tvättat, om jag blir hemma här senare försöker jag nog när hon sticker på jobbet.

Jag har såklart en massa saker jag skulle behöva få gjort idag, som läxa, städa rummet och måla klart bilen, men jag chillar. Ibland behöver man få göra det, och jag har bestämt att det behövs idag, åtminstone tills jag får någon energi XD

GZ lil sis

Idag har vi haft födelsedagskalas, minstingen Amanda fyllde 13 år och tog alltså steget till tonåring, tung dag för de gamla päronen med andra ord. Började dagen med att de väckte mig för att vi skulle gå å sjunga för henne, 7 på morgonen! Jag var inte glad kan jag säga och mycket till sång blev det inte för min del, då övriga familjen klarade av att sjunga "ja må han leva" rätt det här året. Jag återvände till sängen dirr efter det och försov mig lite till introduktionen av nya kursen idag, och hade mardrömmar om Turkiet och holländar-ungar? Shit happens. Sen  hade jag liiite dåligt samvete eftersom jag inte hade köpt någon present till My och inte hade någon aning om vafan jag skulle ge henne, men jag styrde det, as always.


Födelsedagsbarnet, hon kommer ändå aldrig fylla mer än 8 år för mig, vilket hon redan gjort i ett antal år, obviously.



Snykkast!

Förutom att ha fikat en massa och umgåtts med släkt och vänner har jag passat på att tvinga farsan hjälpa mig fixa på mercadörren, så ÄNTLIGEN är den ihopskruvad och på plats! Imorgon ska jag åtminstone måla den så jag är klar med det, och förhoppningsvis bli klar med det mesta småfixet i veckan.


Innan dörren åkte på bilen igen. Stökigt? Welcome to my crib XD

Egentligen ser det bara ännu stökigare ut nu när bildörren är borta, behövs ett jävla krafttag för att orka med den här röran. Nu äre fan sova som gäller, tre dagars sömnbrist har börjat kännas, fy fan så hårt jag ska sova nu!


Jag har absolut ingen aning om Amanda läser min blogg, men jag garderar mig ifall att: Hoppas du hade en jävligt fin födelsedag! ;)

Rockkvällen..

.. Började feint hos Jenny där vistelsen innehöll aktiviteter på toaletten, singstar, trasha huset, ligga efter golvet, tappa bort folk och saker, spilla på allt och alla, gapskratt, svammel och garanterat mycket mer! Vi vet ta mig fan vad det innebär att ha en kväll i rockens tecken, och fan vi hade kul ;)


Lite ppl, jag försökte vara lite på G med bilder men nej, totalfail.



Jenny L kirrade sminkningen och Emma håret, I fucking love it!

Hotellet sen var väl som hotellet ALLTID är, en massa svammel och en massa dansande, den här gången var det till och med till bra musik! Pluspoäng för det, och för det grymma sällskapet ofc! Synd bara att vissa ska göra allt för att förstöra för andra och är helt jävla hjärndöda, men jag har kommit på att idioti är något som helt enkelt inte går attt utrota utan att dra med majoriteten av jordens befolkning, dvs den kampen kan jag inte vinna. Det är helt enkelt bara att gå vidare (OJJ, en vink?!) och fokusera på det positiva, och vi ägde fan igår ;)

Idag har man alltså varit och jobbat och sen kommit hem och bänkat sig framför TVn för att se hockey, och kan ju säga så att Jonas Gustavsson finns med på min önskelista, hett! Sen är jag jävligt less på att bli sviken av människor om och om igen. Förväntar jag mig för mycket eller är världen helt skev?


.. Och varför kan jag inte få låten "perfect insanity" ur skallen?

Back home

Jävligt kul kväll ändå! Fan jag har varit mer eller mindre nykter hela kvällen och ändå haft kul! Nu ringer det som satan i öronen efter musiken på hotellet, men då får man skylla sig själv när man står på räckena och håller i sig i taket med skallen bredvid högtalarna XD

Kvällens två undantag från det roliga tillägnas två personer:

1, Patetiska jävla människa, suck..

2, Dra åt jävla helvete idiotjävel, försvinn ur mitt liv! FATTA NÅNTING!

Jag drar väl en sammanfattning av kvällen imorgon, kanske. Måste se till att få mig lite sömn då jag ska och jobba imorgon (därav chill-drickandet). Så nu äre dra på Twilight och somna till!

Party med tjejjorna!

Ikväll äre party som gäller! Rockkväll så finns en chans att det faktiskt är värt ikväll. Vi hoppas!


För övrigt så fyller Elin år idag! Var å fick oss lite fika hos henne tidigare, very nice. Jag tror fan jag var så oförskämd så jag inte ens tackade?! Fy fan så dåligt av mig, tusen tack Elin och GRATTIS! Ikväll skålar vi för dig ;)

Zzzz

Gud vad less jag är på fyllon ..

Sommarväder!

Valborgs blev jävligt bra. Efter hockeyn som vi tyvärr förlorade gick vi ner och spana på den obetydliga majbrasan som nästan uteslutande bestod av en massa rökmoln, inte så lyckat det kanske. Sen blev vi kidnappade och dumpade vid slalombacken och kom på att grilla, där är fan något man bör göra på valborgs. Så kvällen slutade alltså med att elda lastpallar, grilla korv, dricka öl och snacka skit. Härligt värre!


Tjuta med ett signalhorn i en bil är aldrig en bra idé, nånting nytt lär man sig alltid!



Vi var lite salongs och mycket glada ;)

Idag har man suttit ute nästan hela dagen, sommarvärme ute så på med bikinin och ut och steka! Helt underbart att lägga sig på altan med cd-spelare eller en bra bok och bara softa. Nu ikväll hamnade man i Näsbyn för att chilla. Traskade förbi ica och köpte en magnum temptation för att prova, god som fan var den ju men aldrig att nån glass i världen som är så liten är värd sina 22 spänn, men man måste ju testa ibland! Egentligen smakade den mer godis än glass, så mer värt att bara köpa en marabou eller nå.

Senare ikväll ska man nog sätta tillbaka bildörren på Mercan, känns som att det är dags för de. Då kan jag måla det lilla som ska på den dörren och sen är jag fan klar med det! Ska blir jävligt skönt att gå vidare så man kan göra lite annan nytta, bland annat fixa mina blinkers som krånglat fram och tillbaka sen förra året. De la av just efter besiktningen förra året XD

På tal om ingenting så fick jag en snusdosa som var väldigt.. välorganiserad. Detta har fan aldrig hänt mig förut, jag undrar om jag bara hade tur för första gången i mitt liv eller om någon helt enkelt kände för att vara snäll?



Mysterium..

RSS 2.0