Före och efter vansinnet

Vilken jävla dag! Först skola i morse efter att ha gått och sova sent, varit vaken i natt och stigit upp tidigt. Jag kände mig en aning efterbliven efter det. Anyway, efter att ha chillat en stund hemma tyckte jag att det var dags att göra något vettigt med dagen, så jag sprättade en PK (som fortfarande är halvfull fast det är flera timmar sen den öppnades) och började städa!


FÖRE


Såhär brukar mitt rum se ut 70% av tiden, typ. Jag bara kastar ifrån mig saker på första bästa ställe XD



EFTER


OMG bor jag verkligen här? PK is the shit! (Y)



Någonstans mitt under städningen satte även min kreativa sida igång, så jag ballade ur lite och påbörjade ett sidoprojekt.



FÖRE


Väska som inhandlades i Haparanda senaste svängen. Svinigt snyggt med kedjeremmar men fronten såg lite för tråkig ut, så jag bestämde mig för att pimpa den lite!



EFTER


More is more! Mer kedjor, nålar, pins, you name it! Dessutom mycket mycket mer personlig, mer mig, och det gillas förstås.




Förutom pins satte jag även fast gamla örhängen som bara blivit liggandes och aldrig använts, blev riktigt bra! Dessutom är det bara flytta kedjorna fram och tillbaka hur man vill när de är fastsatta med hakar fram, och att kunna variera är aldrig fel!



Idag ser det ut att bli filmkväll, spekuleras om "Män som hatar kvinnor". Svensk film som sägs vara bra, jag undrar jag.

Heavy metal thunder!

Shiet vad det har gått åska i natt! Helt sjukt hur det dundrade och small, trodde att taket var på G att rasa in eller nå när man vaknade av smällarna kring fem i morse och var helt nyvaken och jyr. FYFAAN, gissa om det gick dåligt att sova? Mig gör det då ingenting, tycker om åska, tom när det kommer mitt i natten och regnet smattrar som från en kulspruta på taket. Haha, värsting-ovädret var alldeles ovanför huset också, det var fan ingen tid överhuvudtaget mellan ljuset och ljudet. Jag kan inte ens skriva mullret för dedär var fan inget mullrande, det smällde på som satan. Var bara springa upp och dra ut inet och allt. Hehe, jag tycker att det var lite kul, åska är kul!



In the heat of the night
When you're fists are alight
Forged on anvils of steel
If your body's on fire
About to expire
We go through the threshold of pain

Pull your head back
Hold your hands high
Shake your body
If it's too loud
And your brain hurts
Fill your heads with heavy metal thunder

Händelselöst

Jag har inte orkat blogga nå idag för det händer fan inget värt att nämna, har bara jobbat hela dagen typ. Är jävligt sugen att göra om lite på bloggen, meen det är jag ganska ofta och ingenting händer för de XD .. Kanske imorgon.

Nu ska jag ta en grymt efterlängtad dusch och sen sätta mig och läsa om hjärtsvikt/hjärtinsufficiens/hjärtinkompensation. Yes tre olika namn för samma sjukdom är jävligt nödvändigt, not. Nog lär jag mig dem alla för de.



Nu kom Donna hit och joinade mig (som hon har fått för vana att göra, trevligt är de). Hon säger att det är slut med att blogga nu, hon ska ha sin mat!

Vad gör man väl inte för diesel

Jag är fyllechaffis igen. Trött, ögonen svider. Damn, jag har blivit lovad diesel, det är nice. Mercedes har börjat få tomt i tanken och törstar, must feed her. Btw failade min cd-spelare igår, 2a i sommar som dampar ur för mig. Jag kirrade det iaf, men nu är det fan dags att lägga ut lite cash på riktiga grejer som pallar mitt musiknötande. Det går ju fan inte att köra omkring utan musik i bilen, hell no!

Hear the night is calling
So get up on your feet
It's time to get goin'
Come on turn on the heat


Parteey!

Idag känner jag mig ungefär som när man lanat i flera dagar, helt hjärndöd och skev i skallen. Men det är så jävla värt det, för kvällen igår var helt galet kul!



Klart det var party, även om jag fick vara driver och höll mig till att dricka PK (vilket var jävligt dumt gjort eftersom jag inte somnade förrän kring 3 i natt och steg upp 6 för att fara och jobba, DÖD).



LOLZ, vars faen tog stolen vägen?



O'rly?



"Nu styr vi dehär!"



Fucking shot to hell!



Ensam sko på tork XD


Haha, som sagt, det var en aning insane. Sjukt kul ;) Nästa gång ska jag då fan inte vara nykter! Nu äre nog powernap som gäller iaf. Härligt med en delad tur idag..

Let's go!

Jag och Mercedes drar på äventyr ikväll. Later!


Let's go cruisin', I wanna go cruisin' into wild times
Let's go cruisin', gonna ride it out to the red light

Umeå trippen i bilder


Vi var och packade in @ Crille och jag busade med valpen, lite såld jag är. VILL HA!



Packnings-skills! Hahah, vi fick med ALLT, helt otroligt.



Klart det blev ett stopp på Max. Ny torsdagsritual kanske? XD



Mazdan blev en aning baktung.



Blev även lite shoppa sistaminuten-grejer. Farsan lyckades även han med konsten att pruta på en vanlig affär, så nu vet jag vars jag fått det ifrån ;)



Jag hittade en tvillingmerca i Luleå. FAEN tonade lyktglas med cromlist under, vad ägd jag känner mig. Måste.Styla.Bilen.Nu!



Fias och Crilles inflyttningspresent från mig. "Friendship - Friendship is the sweetest gift".



Vi hann med att styra upp köket och vardagsrummet någolunda. Jag skruvade ihop hela soffan i vardagsrummet helt själv typ, *applåder*. Fy fan vad fin och stor lägenhet de fått! Ville inte därifrån XD



Piteå Havsbad @ night. Dött var det, och då vet man fan att det är slut på sommaren.


Jobbigt härlig dag var det, mycket känslor också. Jag är så sjukt glad för deras skull, men så har jag fått säga hejdå till min bästa vän i hela världen också. Jag kommer sakna dom som en idiot ;)

Hemma till sist

Vi är tillbaka, PHEW. Fyfaan vad jag saknar min säng!

Flyttlasset

Fy fan, nu är vi snart på G! Klart man ska till Umeå och hjälpa till med allt. Jag är död, den här tiden borde man inte vara vaken! Lätt att jag kommer sova i baksätet hela vägen. Sämst är ändå att jag tappat bort USB-kabeln till telefon så jag inte kan lägga in nå ny musik, är så less på allt gammalt jag har där. Det kan hända att kabeln försvann @ NäsbyLarN #2 (senaste gången jag vet att jag hade den iaf), så om någon mot förmodan skulle upptäcka såhär ganska långt i efterhand att de har en konstig liten USB-kabel som inte tillhör dom, finns det en chans att det är min. Nu äre börja bära som gäller!


För övrigt har jag drömt att jag var hög i natt, hur skumt är inte det? XD

Packat och klart

LOLZ, här har det visst hänt grejer. Jag har iaf spenderat kvällen hos en gammal polare, som har skaffat ena jävla sideburns! Det gillas ;) Promenader blev det också, två stycken, skavsårsvarning på den första.



Och såhär ser det ut hemma hos oss atm, min kära syster flyttar imorgon! Donna ville visst också vara med på bild och visa upp sin bästa sida XD ..


Resten av kvällen kommer alltså spenderas med syster, typ nu!


Back to school

Idag har jag börjat skolan igen, GG att jag kom på det igår typ. Shit happens. Var så fruktansvärt otaggad igårkväll så jag övervägde att skita i det hela, idag är jag jävligt glad att jag inte gjorde det. Det var fan trevligt att jyra med folket, och vilken  jävla energikick jag har nu! Ojojj, här ska de pluggas, och så ska jag ut med hunden, och så ska jag städa! Haha, nu är det en miljon grejer på G här ;) Känn på den jävla energin!

Modeblogg? Hell NO!

Mode kan vara ett jävligt roligt fenomen ibland, som nu i höst till exempel när man tydligen ska traska runt i lårhöga stövlar. Jag brukar kalla sådana skor för horskor XD Förlåt men alltså, 90% av dedär skorna ser faktiskt ut att tillhöra någon som traskar på gatan. Jag tycker att det är jävligt roande.



Nej det är fan inte snyggt!


För övrigt funderar jag över svininfluensa-vaccinet. Är vi helt säkra på att det inte kommer förvandla hela västvärldens befolkning till zombies?

Vixen

Hell Yeah, 80-tals tjejband! Det är faan coolt, me like!



It was Saturday night and I was feeling alright, I had nothing to lose
I threw the top down, then pulled into town, I had no time for the blues
When I pulled up and they were plugging it in, I was looking to find a seat
I met this guy, had a look in his eye, I swear he was saying to me

I want you to rock me, roll me, you won't get lonely
Come on and rock me, roll me, you oughta get to know me

When he grabbed his coat, he slipped me a note It said, what are we waiting for?
Well guy, I'm sorry that we fooled around, I was looking for something more
Oh and he was shy, saying goodbye, he said "I really will give you a call"
Do I have to explain you're driving me insane
I'll tell you what I want you to do

I want you to rock me, roll me, learn to control me
Rock me, roll me, you really oughta get to know me
Come on rock me, roll me, I'm feeling kinda lonely
I want you to rock me, roll me, quit talking and show me

Now it's your turn I'm gonna rock you, roll you, do all the things I told you
I'm gonna rock you, roll you, sit down and I'll show you

I want you to rock me
I wanna roll you

Kvalitetstid med Brudarna

Idag har man minsann stigit upp före 12 och dragit på stan! Jobbigt var det, men jag lyckades iaf. Blev fika på lyktan och dra till Linnea och mysa lite, very nice.



Mina brudar i soffan, jag tycker om er! ;)



Jak und Nea babe! .. "Vars är vi någonstans?!" Haha XD


Nuee ska man väl försöka göra något nyttigt idag också, att dra ut Donna i solen känns lite lockande. Sen ryktas det om Brekka ikväll, får väl se hur det blir med den saken. GAH, jag är trött!

Shottat Absint i helgen, O'RLY..

Some pics

Idag har man varit på uppdrag efter bortsupna saker, har lämnat en del och hämtat lite annat. Nyckelknippan och kameran är tillbaka iaf, så här kommer ett urval av det fåtal bilder som faktiskt blev knäppta!


Välkomstdrinkarna! ;) .. UHMM, jaa de var goda, fast lite misslyckade, främst med färgen. Men så var det ju jag som gjorde dom också.



Lite ppl, soffmys ;)



Klart att det gick sönder saker också, äre fest så är de!



HEIL HI ... Eller nej, det var ju Bolt-pose som gällde. HAHah, undrar om nån av oss faktiskt fick den rätt XD (Är det bara jag eller ser det ut som att jag brytit av mig armen?). LOL.


That's pretty much it, jag ballade som sagt ur och inga mer bilder blev tagna (som jag orkar eller vill lägga upp här iaf). FAST JOO, jag har ju min finfina bild på Kamlunge att visa, HAHA!



Det här roade jag mig med tidigare idag, och det föreställer alltså Fredrix's hus i Kamlunge som jag bland annat drömde om i natt. HAHA, jaa jag ritar som en femåring, ffs XD .. Vattenfallet var fiiint iaf.


Nu ska jag fortsätta jyra!

FY FAN

Faan vad less man blir när man vaknar av mardrömmar på morgnarna, känns som att hela dagen blir förstörd bara för det.

Idag är jag arg, less, förbannad. Jag har fått nog och tänker fan inte ta den här skiten. Mest av allt är jag less på killar, iaf de som gång på gång måste bevisa vilka jävla idioter de är. Hur fan kan någon rent av kräva att finnas i mitt liv? Vars i helvete har min rätt att bestämma tagit vägen? MEEN det är väl det de vill, idiotjävlarna. "Måste måste måste", sen när måste jag ha folk i mitt liv, i min skalle? För det är vad de vill, komma in i skallen på en och sen bryta ner och äta upp en inifrån, kväva man tills man går sönder. Jag föraktar dessa människor, fy fan. Och vem väljer åt mig vilka människor jag BEHÖVER ha i min närhet, HUR FAN KAN NÅGON TA SIG RÄTTEN ATT ENS SÄGA SÅ?! Jag behöver fan ingen, absolut inte något stolpskott som kommer och säger hur fan jag ska leva mitt liv. Och alla dessa förbannade psykoanalyser av mig sen.. Herregud, jag förstår faktiskt inte vars sånna saker ens kan komma ifrån. Sen bär jag tydligen även ansvaret för människors liv och välbefinnande på mina axlar. Fuck that! Är ingenting jag någonsin har bett om, och så förbannad FEGT att ens lägga något sånt på mig, jag har inga som helst skyldigheter att rädda någon från sig själv eller andra.

Fan bara att jag skriver någonting alls om det här kommer väl vara lika triggande som en jävla smäll på käften. Men allvarligt talat, om man inte blir av med folk om man så "sticker en kniv i ryggen på dem", vad fan ska man göra? Och åt helvete med att projicera all skit på mig! Det är inte jag som är olycklig och det är inte mig det är fel på. Det finns jävligt få saker i livet som jag faktiskt är rädd för, och sånna här människor är absolut inte något som hör dit! Även om de inte "skulle göra saker .. som de skulle kunna göra", ska det föreställa ett hot eller? För fan om jag bara får människor att må dåligt, varför klamrar de sig då fast vid mig som en jävla sjukdom? Är det så svårt att förstå att jag skulle klara mig såå mycket bättre utan dehär? ÅH jag är så jävla förbannad! Hur fan kan någon ens tänka tanken på att försöka styra mig?! DET är fan en av de värsta sakerna jag vet och det värsta man kan göra mot mig. Det är jag, och enbart jag, som bestämmer över MITT liv. Och mitt liv är något som ingen annan ens kommer i närheten av om jag inte vill.

Är det ens värt att be om att slippa någon respons över detta? För jag bryr mig då fan inte och vill inte höra. Men såklart, varför skulle jag få bestämma över något som gäller mig. Nu har jag iaf fått ur mig en massa skit som bara legat och väntat på att bli sagt.

Fan så less! Dra åt helvete.

WASP

Ett av banden på min "se före de blir för gamla för att hålla igång live-lista" kommer spela i Sverige och Göteborg den 4e November, WASP! Hahah, fyfaan vad kul det hade varit att dra dit. Snackar man WASP så snackar man Blackie Lawless, och då snackar man en riktigt sjuk jävel.



WASP är ett band mer eller mindre känt för sina brutala scenshower och för att ha blivit bannade från det mesta. Det handlar om blodiga, råa scenshower, att Blackie under en tid tände eld på sig själv under uppträdanden, låtar som inte fick vara med på album för att texterna var för extrema, strider med organisationer som velat sätta stopp för deras musik, bombhot mot arenorna de uppträdde på, mordhot mot Blackie med mera med mera. Såklart har de upprepade gånger blivit anklagade för satanism, och vissa menar att bandnamnet står för "we are satans people", vilket iofs är kul, men knappast sant.




Konserten har till och med 18-års åldersgräns, vilket är rätt ovanligt och jävligt lovande. Fritt från fjortiskillar som tror att de är coolast i världen. Nog faan är man sugen! WASP är ett av mina favoritband, med klassiker som Animal (Fuck Like A Beast), I Wanna Be Somebody, Wild Child, Scream Until You Like It, L.O.V.E. Machine och Sleeping (in the Fire). Haha, mysiga jävla låtnamn eller hur? Det lär vara galet!


Touch, touch in the flame's desire

Feeling the pain's denial,
And your finger's in the fire

Look, look in the candle light
See in the flame of life
And my spell is our lie

Taste the love
The Lucifer's magic that makes you numb
The passion and all the pain are one
You're sleeping in the fire


Lost and found

Faan vad skillad jag är på att supa bort saker, det slår aldrig fel. Igår var det bland annat bilnycklarna som försvann, tillsammans med alla andra nycklar jag äger. Upphittade är de iaf, och jag har ju faktiskt en reservnyckel som lär komma till användning imorgon. Kameran är också borta, så blir inga eventuella fyllebilder heller. GG på mig. Sen kan jag ha tappat bort en BH och ett lypsyl också. Hahah, vi skulle iaf bada och jag kom då hem i bikiniöverdelen i natt. Ajja hoppas någon får roligt med den. Hur fan lyckas man egentligen?

Jag fortsätter fortfarande upptäcka saker jag gjorde igår som jag inte har något minne av alls, det är fan lite läskigt, och jävligt fult. Hahah, det var kul igår.

Ninja!

Hahah. Försök till att fylleblogga, check! Vaknat full (ja, ALLTID svinjävlatidigt på morgonen) check. Med chipsskålen utspilld på bordet, hårspraysflaskan på köksgolvet, en discoboll på finbordet och flaskor och kapsyler överallt. Fan jag vaknade och undrade lite smått över varför jag var blöt i håret, det tog ett tag innan jag kom på att jag duschade i natt. WTF happened? Oh Yeah, ninjafylla. Vi satsar inte på det igen. FUCK jag kom inte ens till hotellet, blev svinjävlafull ute i .. jaa random byhåla istället. Minnesluckor check! Och Linnea har fan ringt mig i natt, jag har varit ute för räkning tills nu. Vaknar jag inte när telefonen ringer fast den är bredvid mig är jag fan medvetslös. Hahhahaha, jaa fyfaan. Var nog lika bra att jag kom på villovägar ändå, för jag var fan i mitt esse igår, dvs helt jävla psycho. Ajja, jag står för minnesluckorna, vem fick spy och vem blir kanonbakis? Damn undrar hur det gick med allting igår..


Jag måste nog sluta försöka springa ifrån mina demoner, det kan hända att det slutar illa till slut. HAhah, jag kanske står för bakisdelen också när jag vaknar nästa gång och inte är full ännu typ. Fast det känns inte så nu, fyfan vad bra jag mår på morgon. klockan är fan tio över 7, och jag tror fan jag ska städa. Fötterna klibbade fast i någonting på vägen till toaletten.



Fuck that, nu sover vi.

Fucking down it!



Party ON!


Limits, and I fucking hate it

Det känns som att jag inte ens kan skriva vad jag vill här något mer, för att fel personer läser det och misstolkar och sen blire ändå åt helvete med alltihopet. Fan jag tycker om att blogga men atm är jag jävligt otaggad. Annars brukar det vara skönt att ventilera igenom bloggen men nu.. SUCK. Antar att det är fördelen med att ha en random hemlig blogg.


Whatever, idag äre party som gäller! TAGGA!

Det blev filmkväll

Nyss sett film, The Watchmen. Skön jävla film. För övrigt snurrar det i skallen så jag inte orkar skriva ngt vettigt, blir bara en massa bs och saker som ingen förutom jag förstår ändå.


"Remember, I'm not locked up here with you, you're locked up here with me"

Fredags drinkeN


För att jag jobbat min sista dag, är vardagsalkoholist, sovit 4 h i natt, varit igång hela dagen och har 1000 grejer kvar att göra. Nu kör vi!

Mercedes!

Hahahah, fyfaan. När folk tar ens regnummer för att ringa och höra om bilen är till salu vet man att man har en snygg bil. När det händer fler gånger, ja då vet man att man har Kalix snyggaste merca ;)

.. Jaa jag är jävligt stolt över min bil atm :)


Min lediga torsdag!

Nästan hela dagen har spenderats i Haparanda-Torneå, hörde ni inte talas om att det skulle dit kungligheter? Det var ju vi, så klart, vem annars? XD Anyway, fick shoppat en jävla massa! Glad som fan är man för det, ha ju inte shoppat nå i klädväg sen Sweden Rock, och det var ju ett tag sen nu ;) Jag fick ihop en riktigt slampig påse kläder mm, hahah, det gillas. Läder, nitar, kedjor, svart svart och återigen svart. Det såg helt sjukt ut när man kastade upp alltihopet på bänken vid kassan, undrar vad kassörskan tänkte om oss egentligen. Mest pengar smällde man ändå på alko, hahaha. 185 euro! FYFAAN, nu har man spritförråd hemma.



Våra alkoinköp. Ninjafylla here we come!


Sen var vi en sväng på IKEA och busade också, och så fick jag mig äntligen ett skrivbord. Imorgon ska det upp i min nya hall ;)



Heheh, och så blev det såklart att stanna på max och käka middag innan man drog hem ..



.. Och inte hann man vara hemma länge innan det blev dra på kalas och käka fika och smörgåstårta.


JaaH det kan hända att vi flottat som satan idag, och imorgon blire tårta igen när Mami fyller år. GAH, tre födelsedagar i rad kan bli tungt, hursomhelst:

GZ MAMI DING 40+!


Haha, förresten så har jag prutat idag också, på en vanlig jävla affär. Då är man ganska skillad XD Tur var väl det för nu kommer jag ändå vara pank i en vecka.. AJJA sleep som gäller nu! Sista dagen efter schema imorgon (min byteshelg räknas inte).

Don't talk to strangers

Don't talk to strangers
'Cause they're only there to do you harm
Don't write in starlight
'Cause the words may come out real

Don't hide in doorways
You may find the key that opens up your soul
Don't go to heaven
'Cause it's really only hell

Don't smell the flowers
They're an evil drug to make you lose your mind
Don't dream of women
'Cause they only bring you down

Hey you, you know me, you've touched me, I'm real
I'm forever the one that lets you look and see and
Feel me
I'm danger - I'm the stranger

And I, I'm darkness, I'm anger, I'm pain
I am master
The evil song you sing inside your brain
Drive you insane
Don't talk

Don't let them inside your mind, yeah
Run away, run away, go!

No - no

Don't let them in your mind
Protect your soul

Don't dance in darkness
You may stumble and you're sure to fall
Don't write in starlight
'Cause the words may come out real

Don't talk to strangers
'Cause they're only there to make you sad
Don't dream of women
'Cause they'll only bring you down Yeah

Run, run, run, run away!

Birthdays!

Idag (igår för de som vill vara nogranna) fyllde Lord Nelson år! Nu jävlar äre bara börja arbeta på att förstöra grabben XD



GZ DING 18!!


.. Och som om inte det räckte fyller Chrishan år imorgon (JAJJA, idag för de som inte har anpassat sitt dygn efter hur jag sover). Den grabben är iaf redan förstörd, men man kan ju alltid förvärra läget lite ;)



GZ DING 20!!


Som ni ser är det sköna finlirare vi snackar om, och självklart ska vi fira dessa vid första bästa tillfälle (första bästa lördag). Vi snackar ninjafylla, vad det nu än kan vara. Det låter iaf lovande, så jag är på XD


Och här ser ni vad jag sysslat med ikväll (förutom att man kan ha jobbat kväll också, ÄSCH).


Jag tror att det kan ha varit människor och film inblandat, men jag var för upptagen med dippskålen för att bry mig ;)


Nu ska jag försöka få mig lite sleep iaf, imorgon äre äventyr på G!

Tänk om ..

Tänk om jag förstör för mig själv, som jag brukar tendera att göra.
Tänk om det är i min skalle det spökar.
Tänk om du inte blir insläppt i min värld.
Tänk om allt du hörde var sant.
Tänk om allting går bra, om allting går dåligt.
Tänk om vad som är upp och vad som är ner.
Tänk om jag faktiskt inte bryr mig.
Tänk om jag faktiskt är lycklig?


TÄNK SJÄLV!

Girls night

Nu har man varit och gästat hushållet Hjelm hela kvällen! Trevlish som fan var det ;) Vi har hunnit hänga runt stan, impulsshoppa, komma på att vi kan hyra film, se film, fixa med löshår och snacka och tjorva på som vi brukar, en riktigt soft tjejkväll blev det. Sånt behövs ibland ;)



Random. Neas bästa vän @ hennes stuga. SOET.



Annat kul som hänt under dagen:


- Försov mig typ till jobbet, efter lunchen dessutom! Hahah, farligt att sova när man har rast tydligen. Vaknade av mig själv, tyckte det var konstigt att alarmet inte ringt ännu, lyssnade på skivan jag satt på innan jag somnade, tyckte det var ännu konstigare att den redan spelade på sista spåret, hjärnan kopplade, mobilen visade en minut innan jag började, studsade ur sängen och stressade iväg.

- Höll på att köra över en igelkottsunge när jag kom hem nyss. Såg ut som en sten eller ngt på vägen, svängde så den jäveln hamnade mellan däcken och klarade sig. Jag var tvungen stanna och kolla, stackars liten.


Nu ska jag försöka komma i säng lite tidigare än det blev igår XD Inte fint att försova sig när man slutar om ngn dag bara.

Jag får ju mina ryck ibland

Hihih, idag är jag på damphumör! .. Och ingen orkar med mig förutom Linnea, som inte har någon aning om vad som väntar henne, stackars sate. Nu ska jag snart fara och driva henne till vansinne ;)


Måndagar, suck ..

Vardagstristess, den har hållit på att äta upp mig inifrån idag. Jag jobbar min sista vecka enligt schema i veckan (bortsett från nästa helg som jag bytte till mig) efter att ha jobbat nästan 3 månader i sträck, vilket är trist som fan eftersom jag gärna hade varit kvar och tjänat mig pengar. Och som att inte det räckte kommer det vara back to school som gäller direkt jag slutar jobba. Vars fan är min semester egentligen? Okeey, den här sommaren har varit sjukt jävla bra men jag skulle ändå verkligen inte klaga på lite ledighet och frihet att göra vafaan jag får lust med. Någonstans vill jag totalskita i allt vad jobb och skola heter och bara dra vars fan som helst, inte ta ansvar för något i världen. Fuck everything.

Sen ikväll kom jag på lite bättre tankar, jag kommer ju ha tid till en jävla massa saker i höst! Jag kommer faktiskt resa, åtminstone till Umeå några svängar! Och jag kan fixa med bilar och träna upp mina guitarskills bäst jag vill, och så har jag ju ett helt extra rum att fixa med nu också! Sen är det så jävla härligt att gå långpromenader med Donna i skogen på morgnarna när det är höst, och mysigt att sitta inne med en kopp varm O'boy när det stormar och regnar utomhus. Just nu längtar jag faktiskt efter höst! Hahah XD

Förresten hade vi myskväll på jobbet ikväll, och jag blev bjuden på godis ;) .. Och fick beröm från både anhöriga och vårdtagare (Y) Då blir man faktiskt lite glad.



"Har ni fest eller?" Hihihi ..

Wall of fucking text

Idag har vårat LarN tagit slut till sist. Fyfan vad kul vi har haft, och fyfan vad upp och ner den senaste veckan varit. Idag har man varit så jävla sliten så man knappt visste sitt eget namn och ögonen stod i kors typ, och ändå har jag såklart haft fullt upp sen man drog hem (sist av alla, känns som att det alltid är jag som är kvar längst också) XD Det första som hände när jag kom hem var att jag stal "Amandas hall", dvs hallen mellan mitt rum och resten av huset. Alltså hon har haft sin säng och sina grejer där fast hon nästan aldrig sover eller vistas där överhuvudtaget, och idag hade hennes säng visst försvunnit så jag snabbade mig och tog över hallen, HEHE. Påminner mig om när man var 14-15 år och jag övertog mitt nuvarande rum, jag och en polare kastade helt enkelt ut Fias grejer en dag när hon inte var hemma. Fan vad evul jag är. Anyway, nu har jag en egen del av huset, vilket är jävligt NICE!



Såhär fin såg hallen ut när jag kom hem idag. Eller egentligen ännu värre eftersom det hängde tapetremsor ner för väggarna, de var jag snabb på att slita bort iaf.


Att städa hallen har alltså varit dagens projekt och en jävla utmaning också kan jag tala om! Fyfan vad less man hann bli innan det var klart. Målet med den kommande veckan är alltså att styra upp halljäveln här, och det ordentligt! Jag har brainstormat som satan och har stora planer för min nya hall ;)

Egentligen har jag alldeles för många planer för den kommande veckan! Jag har lidit av sömnbrist i flera flera dygn och borde egentligen ta det lugnt, men det händer fan inte i min värld XD Och fyfan vad jag har planer för helgen nu också! Min hjärna har gått på högvarv hela dagen medan kroppen varit stendöd, allting bara snurrar på. Helgen kommer bli speciell, och svinbra! Haha, men helgplanerna behöver jag inte sätta i verket ännu, hallen prioriteras. Sen kanske man måste jobba i veckan också ..

Fyfan vad jag bloggade mycket ikväll, fyfan vad slut jag är och fyfan vad jag svär idag. Det är vad många dagars lanande gör mot en ;) .. Sen nämnde jag inte att jag även varit på kalas idag, ett tjuvstartat sådant där jag höll på att somna i soffan. Jag har alltså käkat fika till middag idag (Y) .. Fan jag måste sova, stänga av min hjärna någon? Jag vet att det finns de som vill XD


Det regnar!!

Nu slackar vi

Jag ligger i soffan och har just druckit te, myyys.

Annars har vi hunnit vara och göra Kalix osäkert ikväll, man ska inte åka bil med Fredrix och man ska inte placera ett vapen i mina händer, jag missbrukar det ;)


Film nu!

Yaharr!

Haha, idag har varit en jävligt annorlunda LarNdag! Först och främst har jag inte spelat ett skit ännu, jag har fastnat i en bok för ovanlighetens skull (A)


You know it! Slash skriver faktiskt riktigt jävla bra ibland, kanske lägger upp ngt smakprov om jag orkar XD Typ som jag gjorde med Heroin Diaries, fast DEN boken är fan min favoritbok, så det var special.




Det där skrämde mig faktiskt lite i morse! I mina ögon ser det ut som ett jävla hål i himlen, kanske en portal till "my date with destiny?" .. Haha, fan har man LarNat i över en vecka så har man. Men visst fan ser det ut som att himlen är trasig? Eller är det bara jag?



Sen ballade vädret ur totalt och det öste ner regn i solskenet. Kanske var det ngt med det där skumma molnet ändå?



Som pricken över i:et fick vi sen påhälsning av po-po-polisen! Hahah, de traskade in och grep Fredrix, nu har pojken laddat ner för mycket och discodatorerna är borta XD .. Eller så inte, vi skickade våran Gangsta på dem och så vare problem solved. Badass shit. Eller så hade det ingenting alls med oss gamers att göra, vem vet? (A)


Lördagsmorgon med full aktivitet

Härligt att vakna till ännu en LarNdag XD .. Idag har man hunnit vara produktiv iaf, har först hjälpt Fredrix med att rengöra paintball-grejer och sen städat köket så det blänker. Känner mig lite halvduktig. Nu har man iaf tid till att chilla lite, så jag beger mig nog ut i solen och lägger mig och läser ett tag ;)


Haha, för övrigt så är vissa av oss på LarN-dag 10 idag. LOL XD

Fear 2

Nu jävlar! Hahah, nu är skiten utklarad! .. Jag KAN ha skrikit som en liten flicka vid ngt enstaka tillfälle (när nördarna hade ingång vent dessutom), men nu är det över.


Spika upp de jävlarna på väggen, så rätt det kan bli XD


Slutet på spelet var fan bara sjukt. Jag ska inte spoila ngt men jaaH ... Äcklad är ordet. Dåligt!

.. Och vafaan ska jag nu spela?

Slitigt

YES! Min present till mig själv hade kommit, fan vad nice!



Haha, jaa klart det var en bok. Ett stycke musikhistoria dessutom, och både i bokformat och på engelska!



Faan vad kul det kommer bli att läsa denna ;)


Just nu blire inge sånt iaf, just kommit tillbaka till LarN och tänkte väl försöka komma någon vart i Fear 2. Det är ju fan läskigt och svårt! .. Haha, och kul som satan förstås!

Vi lever, lite halvhjärtat

Gah, jag har vaknat, men det var jävligt knappt. Är knappast taggad på att jobba ikväll, men har jag tur får jag iaf hem en present idag ;) Jag och Mercedes har det ganska bra också när det bara är vi två och det är fritt fram för mig att förstöra hörseln när jag kör, smärtgränsen som gäller.


.. Och dagen inleds med en frukost utomhus och sen digga underbar musik. Jag har inte mycket att klaga på.


Born to be wild


Get your motor runnin'

Head out on the highway
Lookin' for adventure
And whatever comes our way
Yeah Darlin' go make it happen
Take the world in a love embrace
Fire all of your guns at once
And explode into space

I like smoke and lightning
Heavy metal thunder
Racin' with the wind
And the feelin' that I'm under
Yeah Darlin' go make it happen
Take the world in a love embrace
Fire all of your guns at once
And explode into space

Like a true nature's child
We were born, born to be wild
We can climb so high
I never wanna die

Born to be wild
Born to be wild


LarN by Night

Här är vi fortfarande uppe och geekar, blir nog att satsa på ännu en 24h nosleep XD Nu har man börjat känna sig jävligt trött och sliten också, men det går nog över om ett tag. Koffein och nikotin håller mig vid liv.



Klart man har hunnit matfrossa också! Och jyra utav bara fan!



Vi har pimpat våran LarN med de obligatoriska LarNslingorna! ..



.. Och så har vi ju våra discodatorer ;) Mysbelysning.


Nu ska vi fortsätta plåga oss själva i några timmar framöver. GAME ON!

Back again

Tillbaka på LarN, igen XD .. Och medan jag var hemma hann man vara på äventyr, bli trakasserad på jobbet, busa med Donna och skruva lite i mercedes. Ingen dålig LarNpaus faktiskt, fast det är jävligt nice att vara tillbaka.



Jag och Mercedes på äventyr, mys!



Någon som känner igen apjäveln? Mouhahah!


Nue jävlar! :)

LOL dumskallar

Alltså, haha. Kalix kommun är INTE glad åt sina hemtjänstgrupper atm. Tydligen är det nå fjortispojkar och flickor som använder jobbdatorerna till allt annat än arbete, och kommunen är snabbt där och övervakar! Hahah, ilskna meddelanden hade placerats på varje arbetsgrupps skrivbord när folket började röra sig mot kontoren ikväll. Tydligen finns det idioter som går in på sin blogg/facebook från arbetsdatorn och skriver att de inte har något att göra utan i princip sitter och hänger i flera timmar, ingen som tänkte på att man faktiskt SER vilka sidor de som haft datorn tidigare varit inne på? OCH som att inte det är nog har det faktiskt varit någon idiot framme och installerat och spelat WoW på arbetsdatorerna! LOL säger jag bara, hur jävla dum kan man vara egentligen? HAhahah! Hoppas de åkte fast, är man så jävla korkad förtjänar man faktiskt det.

För övrigt har Bäckström äntligen insett att jag är i desperat behov av en ny CDspelare (efter att ha stulit mercan och själv fått plågas av sprakandet), så nu äre ut och rycka ut CDspelaren i Mercedes som gäller :) .. Hahah, hade han inte märkt det hade jag faktiskt planerat att stjäla hans CDspelare ändå, fast nu slipper vi eventuella hard feelings och att hamna i onåd (Y)

Lugn morgon

Idag är man uppe lite tidigare än det blev igår, hehe. Är work som gäller klockan 12 så blir snart att dra mot Kalix. Konstigt är det att sitta här själv, fan jag hör ju tom att min dator låter!


Dött LarN på morgonen, var är alla nördar någonstans?


Nu ska jag dra en oldschool papperslapp till mina "brothers of LarN", så de inte saknar mig så fruktansvärt när de vaknar och jag är borta.. Dvs om de skulle märka att jag är borta XD

Okeey fuck that, jag hittar ju inge papper och har bättre saker för mig än att leta. Jag får väl hoppas de läser dehär någongång snart:


Nördar!

Ät upp min smörgåstårta! Och så kan jag ha satt igång u-torrent på morgon (A) Såå när ni vaknar och ska nörda stäng av det (hopppas ni sover länge). Vill ni geeka lite tillsammans är det fritt fram att låna min dator ;) .. Och någon måste fan starta diskmaskinen, hahah!..  I´ll be back ;)


Game off!

I don't need this shit

So you think you've won
Come take a walk inside
This enraged pissed off mind
It's calling for you



Alla kan bara .. dra åt helvete.

Finmiddag i Kamlunge

Ikväll har vi haft finmiddag på LarN, finlirare som vi är. Grillat!



Var näsbyborna som fick visa vad de gick för med grillandet, och jag måste säga att de faktiskt kunde det där. 



Jag stod för dukningen, med levande ljus och allt (Y)



Maten var sjuuukt jävla god! Tack och beröm till Lord Nelson som både bjöd och kirrade grillningen ;)



SKÅL!


Efter lite matkoma är vi tillbaka vid datorerna nu iaf. Fyfan vad vi har det bra här, precis som det ska vara.. Game on!

God Morgon

Hahah, en halvtimme sen man vaknade. Nu äre smörgåstårta till frukost som gäller ;)


Around the Clock

Nosleep i över 24h, check! Är ju nästan obligatoriskt att dra en sån på LarN ;)

Nu jävlar ska jag sleepa..


Nattens funderingar

Jag läste just att man kan hitta på random människor och blogga om dem medan man tillskriver dem skit som man vill ha ur sig angående andra människor som man inte vill måla ut i en blogg. Hängde ni med där? Fan detta är ju genialt, att man inte tänkt på det tidigare! Haha, jag tror fan jag ska prova. Vara riktigt jävla bister någon dag. Dock kommer jag ha problem med att bara hålla det till en person, så min "påhittade" person kommer vara en aning schizofren. Haha, nej jag ska nog prova iaf, fast det känns inte som att det kommer hålla alls. Problemet är att jag inte vet vad jag ska döpa mitt hjärnspöke till, behöver namnförslag!

Annars så har jag druckit en halv PK och städat hela köket på det. Jag ska fan sluta med koffein, när mina 5 kvarvarande är slut XD .. Fast det skiner ju ganska fint här nu iaf. Skiten fungerar som en jävla drog på mig, det lär ju inte vara bra. En vacker dag blir jag lämnad i något bortglömt hörn med sprängt hjärta, okeey kanske inte men det känns så, ibland. Jag blir alldeles för jävla hyper helt enkelt! Varför tål jag inte koffein?


Fredrix har dödat blommorna, vissa saker går bara inte att rädda XD

Liten avstickare

Hihii, vi har hunnit vara och göra Töre osäkert nu också! Fortsatte åska lite så vi tyckte det var bäst att dissa datorerna för ett tag framöver och trängde in oss i Mercedes ;) Sen bar det av genom åska, regn och dimma i en bil med trasig fläkt. Slutdestinationen var Shell där det blev köpa lite smått och gott, fast det var ju själva bilfärden som var meningen med det hela. Mys! ..


GAME ON!

Nördar utan datorer

Tillbaka på LarN igen, hell yeah! Nu ska här nötas, och så kör vi en 24h no-sleep! Vi är 7 pers här so far, riktigt nice :)


Jävligt skön dag idag. Slött på jobbet, LarN hela natten och jag är på mitt värsta damphumör! Hahah, de har nog haft det alldeles för lugnt här utan mig, så jag börjar busa det första jag gör (A) ..



Vad jag också gjorde dirr när jag kom hit var att fråga om det gick åska här igår, men nej nej det hade det inte gjort. Sen öppnar man såklart käften och undrar vad man skulle göra om det faktiskt skulle börja åska på LarN, minuter senare hörde vi såklart hur det började mullra ute. Alltså var det mitt fel och nu har jag jinxat LarNet, som fick utrymmas!



Så vad gör man på LarN när det går åska? Man går ut och har kul med en boll ..



.. Och när regnet sedan börjar ösa ner utmanar man sina LarN-polers till att springa ett varv runt huset!



Nuee ska vi gespielen! GO GO GO!

3PV (!)
CP3 (!)
W3C (!)

NEI WC3!

Avbrott

JaaH, när vi äntligen hade tagit oss ut i solskenet drog vi såklart på en strand! Var Lappträsk som gällde idag, och jävligt fint var de. Solen stekte på som satan och vattnet var hur varmt och skönt som helst ;)



Hahah, fan jag tar så skeva bilder så det inte ens syns hur jävla brant stranden sluttar, men träden kan väl iaf ge någon ledtråd om det.



Det blev mycket bada, och mycket vara kring flytbryggan och hoppa, göra volter, knuffa av varandra mm. Är enda stranden jag varit på i Kalix som ens har en brygga ute i vattnet, mer sånt!



LOL!


Nu sitter man här packad och klar för att bege sig hemåt över natten. Är work work som gäller imorgon, sen återvänder man såklart till LarN så fort man slutat :)

LarN-bus

Joodå, vi har lyckats vakna idag också, även om det var knappt. Natten var då kul, jag fick skrika lite grann i Fear 2 och de andra fick skratta åt mig XD Och så vare kriga och lite annat feint. Idag är det dra på mission som gäller, men pojkarna är så förbannat söliga! .. Och jag som fått utstå att bli nersparkad på golvet och allt för att få väckt Lord Nelson, medan fredrix flaggade vitflagg i morse, heheh. Igår var det förresten urballning också, björnen fick något vansinnesryck och jagade oss genom huset! .. Jag låste in mig på toaletten och offrade Lord Nelson (A) Haha, vi har kul på LarN!

Sånt som kan hända på LarN

Jag har glömt nämna att jag såklart lekte frisör med min bordsgranne i natt under inverkan av PK-shake XD


Haha, snygg blev han!


Som att det inte var nog med spökena har vi fått annat sällskap nu också, och våra gäster lämnade ett litet meddelande utanför fönstret.



OMG Aliens!



Ikväll har vi varit ute på äventyr också, klättrat i Kalmungeskogen. Utsikten var inte alltför dum den.



Solen var på ena sidan och månen på den andra XD



Sen var det kanske inte så optimalt att traska runt med foppatofflorna, men jag hade inte mycket annat att välja på. Blire nå mer dra på en strand kommer jag få skämmas lite, blåbär går ju inte bort i första taget XD

I´ll see you again

Ingen rolig morgon var det idag. Donnas kille är inte längre i livet :/ Han var iofs gammal och fick en snabb död, det enda positiva i det hela. Fyfan, det kom så jävla plötsligt.


R.I.P.


Annars så har det inte hänt så mycket här, vi nöter vidare och Fredrix har duschat mig med högtryckstvätten XD Sen är jag så jävla less människor! Kalix är så översvämmat med falska jävla idioter och jag är bara less .. Då är det grymt skönt att leva mer url än irl atm.

The Price


Oh it's the price we gotta pay

And all the games we gotta play

Makes me wonder if it's worth it to carry on

'Cause it's a game we gotta lose,

Though it's a life we gotta choose

And the price is our own life until it's done




Kill the Bitch!

GAAAH! ÅH FY FAEN! .. Hhaha, jag är så jävla speedad atm, OMFG. Vi började med att göra en hederlig PK-shake, vilket bara det brukar ha en satans effekt på mig!



Våran värd hade stora fina glas att bistå med, så det blev en hel del ..


Sen började man lira fear 2 och tömde snabbt PK-shaken, och fyfan, hahah!

Jag råkades spela lite för mycket och lite för länge (A) .. Hahah, var och smög runt på en lekskola längst en lång korridor då plötsligt allt ljus försvann, stolar och bänkar blåste iväg uppåt väggarna och skåpen längst sidorna skallrade och smällde i vinden. Sen kom spökena .. Och så skjuter man upp ammunitionen dirr och får springa runt i mörkret och skjuta spöken med eldkastare XD Dessutom stöter man på en död ex-lärare som står och spelar piano och börjar springa runt och väcka upp vålnader när man kommer. Haha, fyfan vad kul det där spelet är! ..

Slutade nyss spela för att inte sitta och nöta ut hela spelet inatt. Då märker man istället att det är dimma så in i helvete ute och så måste man såklart smyga sig ner på en mörk nedervåning via en trappuppgång utan fungerande lysen i ett hus långt jävla ute i ingenstans. Hahaa, nog fan kände man att pulsen slog ;) I det ögonblicket önskade man sig ett vapen!


Huhh..


Haha, och så klagar Fredrix över att jag svär så jävla mycket när jag spelar Fear 2, är det så konstigt? XD

BjörN LarNet fortsätter

Vi har det så feint så här ute i skogen, riktigt mysigt faktiskt ;) Igår blev en tidig (dålig) LarNkväll för mig men det tar man igen idag istället, kanske.


Spökena var och hälsade på igårkväll, vi stortrivdes. Sen körde vi Fear 2!



LarNfiskar .. I nödfall även LarNmat XD



Min bordsgranne, riktigt trevlig typ faktiskt. Jag ska fläta skägget hans någon dag.



Discodatorn! Party party.



Vi var även ut på beachen en sväng för att förbättra LarNbrännan, och gasade iväg med Saaben (som blev lite vandaliserad).



Heheh, bara för att det såg kul ut XD


Sen har vi även haft en fågel på besök i morse, Fredrix har skrikit som en liten flicka, jag har drivit mina "brothers of LarN" till vansinne ett antal gånger, stulit saaben, försökt dränka folk, varit utsatt för dränkningsförsök, käkat glass, solat, badat och levt livet i allmänhet. Jävla fin andra LarNdag om jag får säga det själv, och då har vi inte ens hunnit spela någe ännu!

Arrival @ nowhere

Yeah, vi packade bilen full med grejer och drog!





..Och nu är vi alltså framme i Kamlunge :) Datorerna är uppe och LarNbloggen är tillbaka! Bland det första jag gjorde var att sprätta en cider, nu jävlar firar jag min långledighet. Sen kanske man slår på en film och myser ner sig i soffan också, bara för att göra kvällen komplett. Fyfan vad mysigt vi ska ha det ;)



Random. Biltak fullt med flygmyror! Konstigt nog var det bara på Mazdan de satt, alla andra bilar var helt fria från ohyran. Färgen som spelade in kanske? XD

Oh hell no!

Nu packar jag ihop datorn och flyttar, fan heller att jag är hemma ensam en hel helg igen. Vi som blivit lämnade tänker hålla ihop XD .. Och så har man tre dagars ledighet att se fram emot!


Kalas..

.. Har vi haft i DJ idag! Men vi kanske ska ta det från början.

Jobbandet var verkligen något annorlunda idag. Först är det en gubbe som tvingar på mig 500 kr eftersom han tyckte att jag behövde det av någon oförklarlig anledning (självklart tog jag inte emot pengarna, jag har faktiskt ett samvete någonstans. Pengarna fick smusslas tillbaka dit senare under dagen), sen är det en tant som blir heltokig för att jag handlade fel åt henne och slutligen var det en annan som  tyckte att det bästa som kunde hända var att jag kom förbi dit, varefter hon blev totallycklig och bjöd på godis XD Haha, vissa dagar är det roligare att jobba än andra.

Efter work drog vi på beachen en sväng och svalkade oss innan det var dags att skynda hem för att fira Tina som fyller 15 år idag!


Grattis Syster! <3 .. Vespakortet kirrade hon idag också, så nu kan hon leka cool och köra med min gamla aerox ;)



Kusinerna som fikar XD FY FAN jag mår illa bara jag tänker på fika nu..



"Mamma säger att tjocka barn inte kan le ....." Hahah, Donna var måttligt road.


Jävligt skön dag, och härligt att träffa släkten igen! Var ett tag sen nu. Idag är iaf en bra dag, och jag har äntligen fått tillbaka cdspelaren i rummet (har varit borta sen skolavslutningen) vilket såklart innebär att jag stängt in mig och dunkar musik :) Kanske också dansar mig fram mer än beter mig som folk, men det är iaf ett gott tecken. Jag älskar fan att hitta gamla cd-skivor och lyssna på musik som är så jävla bra och som man glömt bort att det ens finns. Tänkte först bränna en ny skiva men så orkade jag inte eftersom jag har ett flertal album att lyssna igenom före, så jag kastade i ngn gammal omärkt. Nu återupptäcker jag alltså sånt som jag inte lyssnat på sen ett bra tag.

Kim Wilde - Born To Be Wild (Dunka bil/partymusiken när man var yngre än Tina är nu, hehe, minnen..)

Queen - Another One Bites The Dust (Brände faktiskt upp högtalarna jag hade i Mercan förra året till just den låten, respect!)

Slipknot - Snuff (Skööön låt helt enkelt)

Med mera med mera. Musik är fan det bästa som finns! Haha, åååh nu vill jag bara dra iväg igen, ligga efter vägen med Mercedes och dunka musik så man blir halvdöv. Den känslan alltså, ÅH!


Rock now, rock the night!

Dagens impulsryck

Nyss hemkommen från äventyr med Mercedes! Kände att man behövde dra iväg en sväng bara så det gjorde vi, och styrde iväg mot skogen.


De pimpade 6:9orna följde självklart med. Fyfaan vad snygga de blev! Ursprungstanken var att måla de med en halvblank färg, men eftersom den bara fanns kvar i enlitersburkar körde jag på helblank istället, och blev jävligt nöjd faktiskt ;)



Vi gjorde några stopp på vägen. Här försökte jag fånga den stora gula fullmånen, men failade rätt feint med det. Att det är fullmåne kan väl också vara en anledning till att jag får mina impulsryck XD



Min enda vän i mörkret, grodan/paddan (svårt att se någon skillnad när det är mörkt och de är små ju).



Mercedes! Lägg märke till de tonade baklyktorna, me like!



Annars så har man blonderat håret i morse och jobbat hela dagen. Hade inte blekt det sen turkiet så tyckte väl att det var dags, och så började plötsligt alla att blonda håret och jag kan ju inte vara sämre. Nu är det sleepa som gäller, måste ju upp tidigt imorgon XD

Look in my eyes, you´re killing me



Perfect Fucking Insanity

Jaha, nu har jag hunnit med att måla lådorna första varvet, röja upp lite i rummet, käka säsongens första blåbärskaka och irritera småsyrrorna. Produktiv kväll. Dessutom har världen blivit galen idag, passande nog.. Då gömmer man sig under täcket och spelar musik. Synd bara att man inte kan fortsätta gömma sig för alltid XD


Come inside and be afraid,
Of this impressive mess I’ve made
If you take a look now you will find,
I have thrown away my vice,
Done away with paradise,
See what’s going on inside my mind
Please let me out!
Please let me out!
Please let me!

Heroin Diaries



October 18th 1987


Norhtlands Coliseum, Edmonton, Alberta, Canada


Backstage, 6:05 p.m.


"Sitting here reading my own diaries...I´m really making myself sick. These drugs haunt me. These pages are an ongoing bitchfest. I´m smart enough to know these drugs and alcohol are killing me and my music, so why can´t I get ahold of this? I dreamt my whole life of making music and I have every reason to be happy yet I can´t be. How do I get out of this downward spiral? I can´t find a way out of this hole. I would like to say to myself, If you´re in a hole, put down the shovel, but I can´t. I´m so addicted, it´s all I think about, but I know there´s more. Is it the fact that I´ve never mourned not having a father? There is a reason and I´m sure it´s right in front of my face. I´m too proud to ask for help but that´s what I need.

I have to get a grip. I have to quit. I feel like I´m rotting. In the mornings when I wake I can smell death on me. It´s right around the corner and unless I get out I´m not gonna make it. How do I stop? Do I have to go to rehab? Is there even a reason to live? It´s insane that I aks myselt that but I sometimes wonder if anyone would miss me if I died...Would anybody even show up to my funeral?"


Har just suttit och bläddrat lite i The Heroin Diaries, absolut en av mina favoritböcker! Måste nog ta och läsa om den snart, även om det kan hända att jag får mardrömmar av den XD

Idag har man iaf varit och bättrat på brännan i Storön. Fy fan vilket härligt väder och vilken härlig dag! Man känner sig lite sliten i kroppen efter allt jyrande, och ett fåtal skador. Jävligt kul hade vi iaf!


Strandmys!


Nu är det nog måla högtalarlådorna i bilen som gäller ikväll. Jobbigt att jag satte tillbaka dom idag för att ta ut dom igen efter några timmar, men ska man köra till Storön måste man fan ha musik i bilen.




SIXX AM, som gjorde ett helt album tillägnat The Heroin Diaries. Lätt en av favoritlåtarna och vad jag kommer att lyssna på ikväll.

Lyckodag?

Idag kan jag ha haft en lyckodag, kanske. För det första så älskar solen mig, den är alltid framme när jag är ledig och så fort man börjar jobba öser det ner regn XD Me like! Sen har jobbet gått så jävla bra också, alla gamlingarna var så snälla och har blivit bjuden på fika och allt möjligt. Och nu SPÖJÄVLAREGNARDET också! Ååh så sjukt mysigt när det regnar när man ska sova ;) Lyckodag! Som pricken över i:et är jag ledig imorgon, fyfaen vad jag ska sleepa!


Hahah, bara för att bilden speglar hur jag känner mig ikväll rätt bra XD

En helt vanlig Lördag, tydligen

Härlig jävla dag! Slöjobb, åska, skogspromenad, kvällsbad och endags-LarN @ Limpe. Fyfaen vad härligt det var att kasta sig i vattnet en sväng, man ville aldrig sluta bada!


Nu måste jag fan hem och sleepa XD


RSS 2.0