God morgon

Någon gång i natt gjordes en hemsk upptäckt. Min blogg har förvandlats till en LANBLOGG! Hur fan gick det till? Vad har hänt med mig? Jag skyller allt på de dumma nördpojkarna jag umgås med, ni har förstört mig!

Nu är man vaken lite halvhjärtat. Martin kom just hit och joinade :) Är handling nästa som gäller! I natt har vi även lyckats pajja en säng, hehehe..

Vad gör folk inne på MSN efter 3 på natten?



7 stycken är gamers, en är på fylleäventyr och en är Tommy Lind XD


.. Respect

NäsbyLarN ^^,

Vårat Epic DJ-larN fick ett abrupt slut. Blev förflyttning till näsbyn istället och ett gammalt hederligt NäsbylarN :) Nu är vi alltså 7 pers som sitter och lökar med varandra och myser.

Var tidigare och jobbade till 21, och det har aldrig varit så tungt att jobba som ikväll! Allvarligt talat, det brukar vara långt ifrån tungt annars, men ikväll hade man ont i både rygg och fötter när man kom hem, bleh.. Snörde sig dirr i soffan och såg let´s dance och skrattade åt Carl-Jan, går fan inte att komma närmare bög än den mannen lyckats med. Jag är glad att enda gången jag väl ser på det (förutom när Blondinbella åkte ut mot Kitty, då snackar vi lycka) så är det när Carl-Jan åker hem. Som han själv uttryckte det "Let´s Dance har varit som en sagoperiod av mitt liv". Hahah! Han är storbögen NO 1, ingen slår honom!


Nu är vi faan övertrötta och skrattar åt ALLT!

Still geeking

Vi fortsätter nörda för fullt här, därav den dåliga uppdateringen. I natt gick man iaf och la sig aningen tidigare eftersom man ska iväg och tjäna lite pengar snart, very nice :) Lite trist bara att man missar innebandyn ikväll, men det är smällar man får ta.

Dessutom Fredag idag! Fredagar är bästa dagen på veckan, och idag är det dessutom löningsfredag! Då har man sen pengar till shopping i sthlm.

En kul grej. Swedbank ringde mig igår och ville erbjuda gratis rådgivning angående pensionssparande. Pensionssparande?! Jag har fan inte ens hunnit fylla 20 ännu! Näe fan, när de ringer och tycker att jag ska börja planera för slutet av mitt liv känner jag mig gammal. BLEH

Epic

Epic DJ-larN!


Stökigt blev det runt bordet ..


.. Och här har vi alltså nördarna jag är med, de ville inte vara med på bild XD


Egentligen är det inte så mycket lan, större delen av dagen har bestått av läsning och jyra runt på stan. Hittade inget värt att köpa dock, så blev bara PK :)

Win win

Sitter uppe och nöter med Fia och Crille XD .. Det går framåt (Y)

Zzzz...

Jyyyrande

Haha, i helvete att jag städade nå! Kvällen har istället bestått av läsande och bus ;) Med bus menar jag såklart leka med Donna, och när vi gör det brukar det bli våldsamt och någon (jag) blir oftast skadad. Detta skedde såklart även idag. Jag smyger mig på och anfaller när hundfan hoppar upp och skallar mig i läppen! Blev att springa dirr till frysen och sätta något kallt emot läppen, tog det första bästa jag hittade vilket var en gammal pinnglass. När jag då står där med glassjäveln mot min bortdomnade underläpp fryser den fast och jag står där med en glass hängande från läppen medan Morsan står och hånskrattar åt mig. Vid 19-års ålder har jag alltså äntligen lärt mig läxan om varför man inte ska slicka på lyktstolpar, man fryser nämligen fast ..

För övrigt är jag dödligt jävla less på att höra om kronprinsessan och hennes jävla förlovning. Kunde inte bry mig mindre, är bara en ren plåga att man måste höra om det överallt!

Soligt

Åh vilken härlig dag idag ;) Jag och Donni for på en riktig långpromenad när jag hade vaknat, wünderbar!


Efter strandpromenaden, ser ni att vaken är formad som ett hjärta?


Varmt vare idag också, för att inte tala om vackert :)


kolonilotterna vid vassholmen.

Sen hann jag bara hem för att få i mig lite lunch och så fick jag fara iväg för att hämta Sis. Hon drog med mig på lite affärer och tjafs så det tog tid att komma hem XD Är väl snart dags för middag och sen funderar jag på att städa lite, får väl se vad jag nu orkar med!

Drygt

Så han man sett färdigt kvällens Scrubs-avsnitt och sitter här igen. Som de flesta kanske vet är Läkare det jag siktar mot att utbilda mig till, och på grund av detta fick jag ta emot en utskällning från systra mi vid middagsbordet XD

Samtalsämnet var cdon.com och angående gratis frakt:

LuuH: -Men det är väl klart att du också har det! Alla med csn-kort har gratis frakt därifrån, visste du inte om det?
Systra mi: -Men näe, hur ska jag veta det?
LuuH: -Läser du inte och kollar upp vars du har studentrabatter då? Det måste du ju göra så du ser vars du kan spara in pengar!
Systra mi: -Alltså nu låter du igen sådär nedlåtande och snobbig! Du kommer bli en sån där dryg överklassläkare som är dryg och elak och ser ner på alla sköterskor och tror att du är bättre än alla andra!
LuuH: -Hihihihihi ..


Idealläkaren, Dr House eller Dr Cox? ;)


Nu äre sängen nästa och så ska jag göra ett allvarligt försök till att läsa ut sagan om konungens återkomst (har som fastnat där och nu ligger en massa annat som jag vill läsa på hög och väntar). Wish me luck XD

Bokfyndat ..

.. Har jag gjort ;) 4 böcker för 145 kr är fan inte dåligt. Blev "aldrig fucka upp" och de 3 böckerna om Arn, som kostade 25 kr/st. Hur det är möjligt att ens gå i plus med det priset på dem är en gåta.. Nu sitter man å längtar till Sthlm! Är inte länge kvar dit alltså, fan vad vi ska ha kul! ;)


Åh, nu kom söthunden och la sig här under bordet. Bus på g!


Finns väl mer smickrande bilder, men vafaan XD

Nattliga iakttagelser


Någon har klottrat ner större delen av ett mobilnummer på väggen i toan, why?


Vi har 14 tandborstar i våra tandborstmuggar, vi är 6 personer i famlijen, why?


Jag knäppte en bild på min nya väckarklocka halvt i sömnen i  morse, why?


Jag förlorade utmaningen, men det var inte helt och hållet mitt fel. Självklart så blev man utringd på jobb, men jag fick iaf sova till 11 innan de väckte mig ;) Nu har man alltså just kommit hem och är småsliten. Fettisdag äre idag, och så har bokrean börjat. Fettisdagen bryr jag mig inte ett skit om, kanske försöker jag få i mig en semla senare bara för sakens skull. Bokrea däremot, sånt vill man hellre ha! Kul att de flesta bara har specialpriser första dagen och sen blir de dyrare igen, vääärt. Får kolla på inet om jag hittar något billigt och bra XD

Utmaning!

Jag har blivit utmanad av Fredrix. Utmaningen består i att man ska sova så länge som möjligt. Jag tror inte att detta är min grej riktigt, att hålla sig vaken längst är mer åt mitt håll. Därför fuskar jag, så har jag iaf en obetydligt liten chans att vinna (A) Självklart fuskar jag genom att hålla mig vaken lite längre än överenskommet (annars hade jag legat i sängen och sett film/sovit nu). Jag känner mig inte ens trött ännu, tack vare den där halva PKn man drack till hockeyn. Fatta att jag ändå höll på att somna till den?

Nu har jag alltså inplanerat en dusch (i brist på annat, att det sedan kan behövas hör inte alls till saken), läsning, en film och eventuellt sömn. Jag passar på att fucka tillbaka mitt dygn medan jag ändå är ledig.


Om de ringer och väcker mig klockan 7 imorrn lär jag ångra dehär, som faan ;)

Semlor

Det blev Brekka ikväll och se hockey, men Omark var ju inte med så hockeyn blev ovanligt ointressant och jag blev ovanligt sömnig ;) Roade mig istället med att läsa och jyra på som vanligt..


Det blev fika och dags för semlor (vilket jag inte äter) och jag passade på att smyga fram kameran ifall att syster skulle faila som alltid ...


... Och sen blev jag jävligt besviken då hon hellre tar till skeden än låter mig vara skadeglad!


Därmed var kvällen totally wasted och nu ska vi se Scrubs på TV ;)

Jag gömmer mig under täcket

Då har man varit och jobbat färdigt för idag. Kaos var det och kaos är det när man kommer hem också XD För att inte tala om kaoset utomhus med all jävla snö som vräker ner! Usch, jag tror nästan jag går i ide resten av dagen..

Igårkväll blev man kvar hos DL hela kvällen, blev fika, lira lite och spela ut GH. Inte alltför dåligt sätt att fira sin födelsedag inte ;) Blir dock till helgen som det smäller på riktigt, är väl inte direkt styrt upp något ännu men det kommer! Bara man tar det lugnt så brukar det nästan gå av sig självt.


Middag nu!

GZ DL!

Idag har jag haft viktigare saker för mig än att blogga, som att sitta och nöta dota ;D Haha, tycker dock inte jag ser några framsteg för de, men kul äre! Har fan haft huvudvärk sen efter bowlingen igår så har inte orkar göra något direkt vettigt..

Är alltså kvar hos Danne ännu, Jon kom hit och joinade oss nördar så det blev nästan lite larN (Y)

Idag säger vi såklart GRATTIS till DL som fyller 20! Halvvägs till 40! Hihihi ;)


DL på In Flames konsert, han har vettig musiksmak killen (Y)


DL tar i med pojkbandsrösten i singstar ;) Chrischan blir ÄGD!


DL busar i sängen med Samuel på larN, brukar gå hett till!


Nu ska jag packa ihop, åka hem med grejjerna och göra mig lite prestabel för att sen fara på kalas. Jag förväntar mig fika! :D

Bowling

Heheh, kvällen blev verkligen inte som jag tänkt mig, men inte desto sämre för det. Klockan 3 ringer de från jobbet och hör om jag kan komma och arbeta om en timme, och jag behöver jobba på mitt kapital så självklart for man ;) Blev alltså jobba till 21 och sen fara och bowla en halvtimme senare. Var ju nästan så man blev stressad XD


Pojkarna som ölar och bowlar :) Jag var tvungen agera driver och blev allt lite avis!


Jak och Fredrix. Lägg märke till alla döda pixlar på mobilkameran (Y)


Bowlingen gick för övrigt inte alls så bra som den borde ha gått ;D Jag kom igång och var på G när det var typ 10 min kvar av tiden, Braaaaa! Nu är man alltså tillbaka hos Danne och ska chilla framför datorn resten av kvällen ;)

Näsbyn

Innebandyn igår gick nog .. som den brukar. Jag tror nästan jag låg mer efter golvet än jag spelade, när killarna kommer och tacklas har man inte mkt att säga till om ;) Danne den jäveln tacklade ner mig så jag dök ner och försvann i ett hav av ytterkläder och påsar, jag kan tänka mig hur komiskt det såg ut alltså.

Efter innebandyn kastade man sig i duschen och drog till DL, vi satt å lirade lite elgitarr och så, trevligt trevligt ;D I morse när man sen vaknade berättar föräldrarna att de varit och hämtat hem Tina 6 på morgon för att hon hade fått magsjuka! FYFAAN.. Så jag försatte mig själv i karantän, packade väskorna och flyttade hemifrån för några dagar. Idag är jag alltså näsbybo :) Det är som Mange säger, "det enda som Linda är rädd för är att himlen ska ramla ner och magsjuka".


Mina helgplaner han alltså omkullkastats något, men jag anpassar mig ;)

Fredagar is the shiet

Jag har fått tillbaka min mobil!


Denna gamla stackars mobil har fått dras med mig alldeles för länge, sprickan över displayen och det tejpade skalet är några av konsekvenserna efter det..


Haha, och såhär ser det ut i mitt rum atm ;) Stylish!

I påsen nedanför dörren ligger en ny vevanordning som ska på, förhoppningsvis i helgen. Fick ge 250 kr för den, lätt värt för att min merca ska vara komplett! Hur faan ska man annars kunna glida runt i den på sommaren när man inte ens kan veva ner rutan? Blir så fel, så fel.. Blomjäveln är en av sakerna som hängde med från IKEA i tisdags. Jag ska fixa till den någon dag när jag orkar bry mig XD

Om en timme drygt äre innebandy som gäller, sen kanske det blir våldgästa DL.


Faan vad jag älskar fredagar :)

Msn will fuck you up

Jag har lätt varit med om min konstigaste msn-konversation någonsin idag:

Jag satt och skrev med DL och Fredrix. DL börjar med att spamma sönder mig totalt, efter att jag fått blocka/blocka upp honom förklarar han att han har en ny verision av msn som han sitter och roar sig med, jag var hyfsat road. Sen säger han att vi ska öla och spela på fredag! (Y) .. wohoo, jag berättar att det redan är fredag idag. Fredrix säger inte mycket han, dock har han skickat ett mail till mig via steam med rubriken "Balla ür". Jag håller som bäst på att öppna och ska läsa det när plötsligt ..

.. Jag vaknar, märker att klockan har hunnit bli 17 och är irriterad på mig själv för att jag sovit bort hela dagen och missat allt jag planerat att göra.

Går och loggar in på msn för att berätta för DL och Fredrix om min konstiga dröm. DL drar då igång en masskonversation och kopierar allas kontaktlistor med sin nya roliga messenger. Det ser ut som en jättestor spruta som dyker upp på skärmen och bara suger upp ens kontaktlista. Ungefär där fattar jag att jag fortfarande sover och tvingar mig själv att vakna medan jag tänker att "nu får det faan vara nog" ..


De frågor denna dröm väcker:

1, Sitter jag för mycket vid datorn?
2, Har jag något allvarligt fel i huvudet?
3, Vem faan var idioten som nickade någonting om handboll?


Av förklarliga anledningar ger jag faan i att ens logga in på msn idag XD

Fullt upp ..

.. Har man haft idag ;) Började dagen med att vakna före klockan ringde, har väl vänt tillbaka på min dygnsrytm nu. Nya väckaren fungerade feint iaf, och det var bara stiga upp och fara och jobba..

Efter jobbet hann man byta kläder och käka innan man for och hämtade Sis och drog till Joy. Han är våran personliga guitar hero som ska försöka lära oss någonting, jag tror vi fick godkänt iaf :) Att kunna spela elgitarr är GRYMT coolt och ett "mål" som jag har, dock lär det nog ta ett tag innan man kan det ordentligt.

Sen vare dra till Mormor och Morfar och fika och se hockey (Fia och Chrischan skulle se hockey alltså, jag såg på hockeyspelarna). Fick skratta som satan åt bög och bögare när de skulle käka semlor. Fia lyckas dirr med att få grädde över hela ansiktet, och när man sedan vänder blicken mot Crille ser han precis lika indränkt ut i grädde som Sis, som småbarn såg de ut ;) Crille brydde sig inte någe vidare, torkade sig över näsan och slukade resten av semlan. Fia hade lite mer problem med sin dock. Man såg hur hon riktigt bände upp käften, tog tuggan i slow motion och återigen failade men att äta normalt. Hela nästippen var nu vit, och jag skrattade så tårarna rann. Återigen försöker hon, och återigen misslyckas hon innan hon ger upp och äter med sked. Jag hade kul.


Nu sitter man alltså hemma efter en lång dag känns det som, ska lägga mig på soffan och se TV/sova nu, är ju stiga upp och jobba imorgon som gäller.

Kyla!

Jajja, det blev Brekka OCH tvätta kläder, fyfan vad jag är bra. Är så draåtjävlahelvetesvinkallt ute så fick verkligen tvinga mig själv att gå utanför dörren, och nu sitter man ändå bara och fryser hela tiden :S


Varm O´boy så fort man kom till Brekka ofc, tyvärr var man ju tvungen fara hem också så värmen det gav försvann alltför fort ..

Nu äre snart sova som gäller. Känner nästan för att se film, men skulle bara somna till den ;) Fatta att det är en vecka sen jag fick sova ut, EN VECKA! Inte kommer det inträffa imorgon heller, men om de nu inte ringer och väcker mig på morgon igen så får jag iaf sova till 10. Det kallar jag faan sovmorgon nu, och den ska avnjutas!


Jag tål fan inte falska människor, och känner ni er träffade så har ni säkert anledning till det ..

Humm

Nu har man hunnit komma hem från jobbet, duscha och få sig nå mat. Har också hunnit bli irriterad på Mami då hon tror stenhårt på att man kan få vad man vill bara man tror tillräckligt mycket på det (hon har läst någon bok och blivit helt hjärntvättad). Visst det skadar inte att tänka positivt och hoppas, men att man kan få vad man vill genom det är rena rama skitsnacket. Dessutom är hon omöjlig att diskutera med så är abslout ingen idé att försöka förklara det ens ..

Egentligen borde jag ta en städ/tvättdag idag, men sånt har jag fan fått nog av nu. Finns bättre saker att göra ;) Kvällen är dock fortfarande ett mysterium, kaaanske far till Brekka en sväng, om jag orkar.


"Det finns enligt svensk rätt ingen skyldighet att hindra andra från att begå upphovsrättsbrott"
(Advokat Per E Samuelsson angående åtalet mot TPB)

Faan vilket svammel dedär är, lägg nu ner. Piratkopiering har väl fan funnits sen man var liten och spelade in låtar från radion till kasettband och sen bytte/lånade mellan varandra eller spelade av. Vem fan brydde sig då? Stäm de jävlarna som uppfann inspelningsfunktionen vet ja. Så töntigt så det är inte sant alltså ..

Work work

Blev väckt av telefonen 7 på morgon idag igen, så det var bara fara och jobba XD Behövs faktiskt så jag får någon lön att tala om i mars. Nu är man alltså hem på lunch och tar igen sig, vila lite på soffan (Y) Ska väl börja fara tillbaka så småningom och göra något för lönen ..


work work

Scrubs och svammel

Så har man sett kvällens Scrubs-avsnitt, älskar den serien! ;) Satan om man hade en samling med uppstoppade ekorrar som vaktmästaren, jag skulle lätt sätta ut de överallt i huset och skrämma slag på morsan (hon är livrädd för ekorrar av någon anledning).


Så jävla bra!

Har mest bara chillat hela kvällen, blev så slut efter Haparandasvängen så har inte ens orkat packa upp det jag köpte. Funderar på att ta tag i det nu, kvällsmänniska som man är. Moster kom förbi tidigare med en burk müsli som hon gjort själv, och det var svingott! Funderar nästan på att prova på det själv, måste nog höra med henne hur man gör ;D


Spöktimme nu, mouhaha (6)

Less!

Påminn mig om att jag ALDRIG mer ska fara på IKEA med systra mi, det är fan det jobbigaste som finns. GAH! Jag har nog avlidit flera gånger om idag. Blev en massa svammel innan vi ens kommit iväg då bilen vi skulle ta var stendöd, så fick fara och hämta våran audi, vilken då inte är det bästa bilen att köra någonstans med överhuvudtaget. Jag styrde upp det iaf och vi överlevde bilfärden (kan inte påstå att jag kom levande ut från IKEA dock). Jag har fan aldrig varit så länge på EN jävla affär, och förhoppningsvis behöver jag aldrig vara med om det igen ..


Detta skrivbord är det som jag spanat in på inet och nu sett på idag. Blir att köpa nästan gång man far på IKEA (den tanken känns lååångt ifrån lockande just nu).

Annars har jag bara köpt en massa svammel idag, lite saker att ha tills man flyttar och någon vas med blommor, självklart inte riktiga :) Nu är det middag som gäller, sen måste jag fan ta igen mig från tortyren jag fått genomleva idag.


OMG

IKEA

I natt innan jag gick och la mig testade jag min nya gratisväckare, det var klurigt att komma på hur den fungerade och jag hann faila några gånger innan jag fick till den. Till slut fick jag den att funka iaf, och den var lite småkul att leka med. Om man vill kan den stå och lysa som en discoboll hela natten, den kan visa klockan i taket (självklart lyckades jag med att få den att lysa rätt i ögat på mig), den visar datum och temperatur och så får man vakna till olika naturljud. Jag ställde in den på att tjuta som vinden, det var mest deprimerande. Inget prasslande i löv eller susande i gräset, bara en kallt, tjutande vind över ett kalt landskap..

Självklart kommer min sadistiska syster instormande klockan tio och skriker, så nu är vi alltså snart på väg till IKEA. Nu kommer hon och whinar för att jag sitter vid datorn också, jag fungerar i slow motion idag!


"Jag ska hääämnas!"

Youtube

Jag har vaknat till liv igen, bra timing man har då när klockan är över 22. Har roat mig med att låta Mami upptäcka youtube, och gissa vad vi såg på?


Mina idoler, Rääggers! (Y)

I sommar ska jag faan dunka Ronny och Ragge i mercan! Så jävla bra ;)

Var med om en lite ful upplevelse idag när jag var och jobbade. Skulle till matsalen och hämta en gubbe, och runt bordet i mitten av matsalen sitter ett gäng typer, allt från ung till gammal. Mitt ibland de ser jag en thaipojke som sitter och råstirrar på mig! Och då menar jag verkligen att han glor så ögonen håller på att ploppa ur skallen på honom. Jag slår ner blicken och går för att göra mitt jobb, men känner hela vägen hur dedär läskiga ögonen förföljer mig genom matsalen, vafaan alltså? Jag trodde inte det fanns thailändare här ens en gång, bara thailändskor importerade av gamla snuskgubbar. Usch, det känns fan obehagligt när man tänker tillbaka på det, går inte att beskriva den blicken alltså! Jag trodde jag skulle bli kidnappad, nedpackad i en låda och lastad på första bästa flyg. Jag vill inte bli exporterad till Thailand ... ;(


Varma mackor nu!

Trött

Heh, nu har jag hunnit sova i 2 timmar iaf och känner mig ändå rätt .. död XD


ZZz....

Imorgon är jag iaf ledig och då blir det SOVA! Känner att jag inte riktigt fungerar som jag ska idag. Det gick iaf bra med jobbandet, trots att 90+arna garanterat var klarare i skallen än mig idag..

Nu ska jag försöka göra något konstruktivt av den här dagen XD

Zzz..

Inte blev det någon tidig kväll igår, kom inte i säng förrän halv 12 och så kunde jag såklart inte sova! Menar, har man varit på larN och kommer hem svinjävlatrött borde man fan somna så fort man lägger sig ner, men icke! I morse ringer sen telefonen tjugo över 7 och det var bara fara och jobba. Det konstiga är att jag vaknade dirr och var hur pigg som helst, men nu är jag dock trött som satan igen..


Ajja, bara 4 timmar kvar sen XD

Hemma igen då ..

.. och sliten är man XD Har lekt lite med bloggen också för de få som lär märka någon skillnad. Hade tänkt att det skulle bli en tidig kväll idag, men det är Beck på TV senare så jag lär inte sova än på ett tag. Orkar inte ens packa upp datorn utan sitter på gamla, en jävla plåga alltså :)


Kusin och DLs monsterdator XD .. I bakgrunden soffan där jag brukar hålla till (jag längtar efter min säng nu)..

Fan att jag inte tål vissa människor, en del idioter får man lust att bara sparka ner på stället så fort man ser dom. Man känner hur irritationen riktigt kryper under skinnet och hur lätt det skulle vara att dra till med en käftsmäll, en del skulle behöva det, andra förtjänar det..

Jag är just nu ett bra exempel på hur Sandbergare kan tända till alltså, och då är det nog inte alltid så roligt att vara den i skottlinjen.


Nue myser vi ner oss i soffan!

Slöa Söndagar

Söndag då, och än sitter man här och spelar på. Vi gick och la oss 8 i morse och så kommer Fia in här 12 och skriker "VAAAKNA"! Underbara syster .. ;)

Idag kommer man alltså fortsätta nöta lite, men så småningom blire väl sluta larNa och dra sig hemmåt. Har faktiskt drömt om wc3 inatt, inga mardrömmar dock! Och syster den nörden kunde inte hålla sig härifrån, kommer och tar över datorer XD


Game on!

Lanet ..

.. är fortfarande ON och går så feint så ;D Hade lite problem med att få igång left 4 dead då windowsbrandväggen är aningen bög, men skam den som ger sig!


Hihii, skjuta zombies is the shiet.


Nue blire nog fortsätta med lite WC3!

Sweet

Fyfan, komma tillbaka på larN efter att ha käkat, sprätta en PK och sätta sig vid datorn. Life is good ;)

Alla hjärtans dag

Idag har man vaknat 10 och farit och köra skåjter, jävligt nice ;) Nu är man alltså tillbaka i Näsbyn och LarNar. Är Jag, Danne och Jon som jyrar på hära XD


Såhär såg det ut förra gången man var här på larN, nu har man egen dator med sig :)

Sen är det ju alla hjärtans dag idag, som jag dissar totalt. Visst är kanske kul att fira om man nu har någon att fira det med, men jag saknar det då inte det minsta ;) Palla att hålla på och köpa en massa saker till någon annan XD Nej, jag klarar mig så bra själv så, och dessutom är ju larN inte helt fel heller (Y)


Nu ska man fortsätta nörda!

Färdihaft

Innebandyn var tuff, blev spela i två timmar den här gången, lite jävla slut man är ;D Sen underbart härligt med bastu och chilla. Nu sitter man hos kusin i näsbyn (ja, den här helgen igen). Var tänkt att vi skulle LarNa lite, får väl se vad som händer med det, vi är båda mer döda än levande atm XD


Blev att flotta med härlig kycklingsallad efter innebandyn (Mamis ser mycket godare ut än den på bilden, men den duger väl).


Just nu blire antingen sprätta en PK och nörda eller lägga sig och se film. Liiite soft när man har datorn alldeles vid sängen (Y) Lätt att bli bortskämd med ;)

Sandbergs

Hemma från Brekka nu, och fyfaan vilka diskussioner vi kan ha alltså XD Trevligt som fan, god mat och sällskap att skratta åt, bättre finns inte. Kvällen är ännu lite av ett frågetecken, ett som är säkert är iaf innebandy ;D

Sandbergare är alltså fördomsfulla, supermänniskor, kan bli riktigt arga riktigt fort och mer eller mindre tjuriga ;) wohoo!


Nåå ska väl gå å byta om då .. XD

YES!

FYFAAN vad jag älskar fredag den 13e!! :D Nu hade det jag beställde kommit också, många presenter till mig med andra ord ;) Skorna var underbara, t-shirten var underbar och väckarklockan (som jag fick gratis) har jag inte ens kollat om den funkar. Det skiter jag fullständigt i, har inga batterier till den ens. Fast får jag tag i några ska jag prova den imorgon och se om jag vaknar upp till nå fågelsång eller havsbrus eller vafaan det nu är ;D


UNDERBARA! <3

Nu är jag på G att fara till Brekka, är familjemiddag som gäller där lite senare :) Blir blodpaltskoma (gäller sånt för blodpalt också?) och allmänt trevligt.


Underbar jävla dag alltså ;)

Fredag den 13e!

God Morgon! ;)


Soligt och vackert ute idag. Wonderful ..

Jag är så otroligt glad idag, och så är det fredag den 13e! På något vänster brukar dessa "otursdagar" alltid bli turdagar för mig ;) Kan ju säga att dagen började jävligt bra. Steg upp och for på school halv nio och gjorde en instruktionsuppgift och skrev prov. Hade ju inte pluggat någe alls till de typ och tur var det, annars hade jag bara slösat bort en massa tid och energi :) Sen skulle jag och småshoppa lite så satt mig i biblioteket och läste i väntan på att affärerna skulle öppna. Hahah, är nästan i klass med kärringarna som står och bankar utanför butikerna på morgnarna XD Iaf så fick jag alltså mitt halsband och min mascara som jag väntat i en vecka på! Niiice ..

Sen så är jag bara så glad, kan till och med påstå att jag är lycklig utan att överdriva. Livet leker, allting är underbart, och nej jag är inte hög på någonting atm XD Jag är helt enkelt bara så jävla nöjd med allting precis som det är ;)


Blir en spännande dag idag!

KvälleN

Nue har jag jobbat klart! Skönt var de att göra lite nytta, och när man samtidigt tjänar lite pengar är det inte helt fel ;) Dessutom har jag lärt mig att det är grymt svårt att spela quadrapop, eller så är jag bara grymt dålig på det ..

Just nu känner jag för att tatuera sönder hela högerarmen, från skuldran till tummen. Jag vet inte varför, egentligen skulle jag ju aldrig i hela livet göra det. Någon gång ska jag iaf tatuera mig någonstans, det är ett som är säkert. Fan, vill ha nununu .. Dumma högerarm.

Annars händer det inte så mycket, småglor på psykpastorn på TV. Jag har alltid sagt att religösa människor är från vettet .. XD Satan vad hjärntvättad man kan bli.


Bög och Bög, aka Fia och Holger. Coolaste jävla hunden (Y)


Duschen nästa!

Yeah

Ååh jag är så jävla trött! Bättre blir inte den här dagen. Har prov imorgon och ska och jobba 16-21, så det blir inge roa sig idag inte. Två av systrarna är förkylda dessutom, så det kan vara därför man känner sig lite halvdöd. Jag vägrar fan bli sjuk XD

Nej nu rycker vi upp oss. Kan ju inte vara så jävla svårt med ett prov i organisation och ledarskap. Skitkurs är vad det är, bara en massa svammel, och när den nu äntligen blir klar får jag börja med de lite intressantare kurserna :) Det roliga är ju att jag inte ens behöver läsa den kursen, jag gör det bara för att få studie- och underhållsbidrag. I övrigt ger den absolut ingenting. Bara man får G i den så kan man skita i det och gå vidare, det är bara i min skalle det sätts upp hinder..


Nu ska jag ta det lugnt och sluta tänka på dedär ens, det brukar jag ju klara av iaf ;)

Home again

Nu var man hemma igen, och tråkigt känns det, är så jävla soft att vara i Brekka. Man blir utvilad, det är lugnt och skönt och mycket bra service :) Haha!

Såg något program igår där någon psykologigubbe satt och snackade om människan, och menade att vi är sociala varelser som är programmerade att vara nyfikna. Det är lite intressant faktiskt, vi är alla intresserade av flockens göranden och beteenden och som exempel tog han upp dokusåpor. Jag menar, varför vill folk egentligen sitta och titta på en massa random människor som gör en massa saker? Gubbfan menade att det blir en slags ensidig relation, man skapar ett band till dehär människorna som får fungera som en slags låtsaskompisar eller en låtsasflock, som är hundra gånger intressantare än människorna i omgivningen. Alla människor strävar efter att ingå i en social värld, det naturliga utvalet har gjort oss sånna. Ingen stenåldersmänniska ville väl skaffa barn med nån jävla enstöring (ja, gubben var sjukt besatt av stenåldersmänniskor). Poängen är, att människan gärna vill vara med, se och analysera flocken. Därav dokusåpor, fast antagligen är det springa runt och leka med sin WoW-karaktär som är the new shit, senaste sociala låtsasvärlden/flocken. Fan man kan ju tom ansöka om att bli medlem i en guild, och jag lovar grannen lyckas inte med ens hälften av sakerna som WoW-karaktärerna lyckas med XD Gubben poängterade även att människor är skapta för att passa i olika sociala nivåer, och även strävar efter detta. Om man då råkas eller blir tvingad till en annan ställning i flocken är det lätt att man känner obehag och att man inte passar in. Det kan hända att gubben i fråga var en aning för fixerad vid stenåldersmänniskor, men han hade fan rätt i mycket av det han sa. Gåtan med WoW-hysterin är alltså löst, Blizzard har pluggat psykologi och lurat en massa jävlar .. :D


Mormor och Morfar, kul hade jag i bilen hem när man fick sitta och lyssna på Morfars historier ;) Samtalet började om kyla för att sedan handla om fiske och avslutas med hur Kalix såg ut för lääänge sen.



Sis och Crille som jag hälsade på tidigare idag. One of them is slightly retarded, which one? ;D


Nu ska jag hitta på något att göra..


..Och ja, det är antagligen det längsta jävla inlägg jag skrivit XD


Neeesbyn ..

.. befinner man sig nu i, hos Christian. Var så fint väder så var tvungen promenera (som vanligt) och så blev det att man hamnade här. Ska väl snart gå tillbaka igen XD ..

Jag har faktiskt gjort bort en massa läxa också, skönt och jävligt bra då man skaffat sig prov på fredag.


JaaH, då vet folket att jag lever iaf, orkar inte sitta vid datorn när jag är och hälsar på hos folk XD

Brekka!

JaaH, nu är de spikat att de blir Brekka ikväll/inatt, och där finns det minsann inget inet så bloggandet får vänta tills jag kommer hem ;)

Have fun!

Ibland bara händer det

Fan vad jag har varit duktig. Har varit ut på långpromenad, skjutsat Fia och Crille till näsbyn och sen skottat gården. Nu sitter jag här och hickar! Så jävla jobbigt, skräm mig någon? ..


Vinter är ganska nice ibland XD

Jag är så grymt uttråkad idag, så ikväll lär jag inte bli kvar här. Funderar på Brekka, men får se vars man hamnar ;)


Nu vet jag! Städa rummet nästa!

Spritlänet

Vaknat har man gjort, lite småsnorig och rosslig i halsen. Underbart vackert ute idag, så blir att gå en långpromenad snart :)

Såg att NSD idag ägnat hela mittenuppslaget åt att skriva om norrbottningarnas nya alkoholvanor, och Kalix är tydligen värst av alla. I nästan hela Sverige har spritförsäljningen minskat under 2008, medan den i Norrbotten ökat med 4,5 % och i Kalix med 8,9 %. Kalixborna börjar alltså lära sig hur man dricker som rediga norrlänningar ;D

Artikeln hittar ni här.


Nu ska jag göra ett försök att stiga upp!

MmmH

Seriöst, jag skrattar fortfarande åt våra hotell-bravader! Satan att det kan balla ur ibland :)

NååH annars har jag jyrat på här, varit på stan med Mami och sett lite film (två stycken fast jag bara såg halvan av båda). Inte gjort någonting vettigt med andra ord, jag sysslar inte med sånt XD Just nu är jag jääävligt sugen att gå ut och leka i snön med donna, trots att det är svinigt kallt ute, meen de är bara att klä sig varmt!


NEED! Lätt att jag ska prova göra en sån här någon dag (hittade på Aftonbladet). När jag flyttar hemifrån ska jag leva på smoothies, och laxsoppa ^^,



För övrigt är det en jävla plåga att inte ha någon kamera, och fan vet hur länge jag får vänta på mobilen.. Nu tycker vi lite synd om mig, stackars bortskämda flicka! Ajja, ut i snön var de!

Slödag

Idag händer det inte något kul alls. Blev läsa ganska mycket, sova ett tag och gå ut på promednad med Mami och Donna :) Idag failar jag min matlagningskurs hos Bäckström, på dag två! Hopplös är man, men jag ska skärpa mig (seriöst vem väntade sig något annat egentligen?). Inte har jag skrivit nå läxa heller, det blir kaaanske senare XD


Promenad bredvid slalombacken, de är fiint ^^


Anmäld till högskoleprovet är man nu också, pra pra!

Jeeo

Filmen var skit rent ut sagt, nån tokkärring som satt och snackade norska så man inte fattade någonting överhuvudtaget, vafaan alltså.. Ska ju skriva någonting utifrån den också, ÄSCH.

Hittade nyss denna överambitiösa självmordsguide, och jaaH, det är bara för mycket! Shiiiet. Tydligen kan man dö av kaffelavemang, hihihi XD Min personliga favorit måste ändå vara denna.


Min planering just nu lyder käka, läsa och eventuellt sova. Har fan varit fullmåne inatt, därav min brist på sömn (varulv som man är). Sen får jag väl hitta på något bra att skriva om en virrig kärrings pladder ..

Back to school

Jag är uppe, vaken lite halvhjärtat och ska snart på school. Blev inte mycket sömn inatt så kanhända tar jag igen det sen när jag kommer hem, borde ju inte ta alltför länge att se en film XD


Yeah yeah, fara iväg var det ..

Dagen efter

Idag har det inte hänt nå mycket alls, av vissa förklarliga anledningar. Ska snart se film med Papi, pallar inte att se skiten de visar på TV idag XD The Breakup är bara jobbig och inte det minsta kul ens och Beck - flickan i jordkällaren är hemsk! Seriöst när den filmen kom ut såg lillflickan ut precis som min yngsta lillasyster, så därför kan jag bara inte se den!

.. Måste bara säga att fyfaan vilket gäng vi var igår. En kommer inte ihåg någonting från hotellet, en är så bakis idag så han lagt sig i koma och själv lyckades man med att spy när man kom hem (Det har fan inte hänt på väldigt många år). Underbar kväll med andra ord ;) Hahah!


Nu äre myskväll som gäller!

Matlagning

Jag har inte sovit bort heeela dagen idag. Istället blev det att laga mat med Bäckström (laga och laga, erhmm^^). Alla som känner mig vet att jag inte kan dedär med att laga mat, inte det minsta. Så jag har alltså bestämt mig för att lära mig, av den bäste ;) Annars vet jag fan inte hur jag kommer klara mig när jag väl flyttar, leva på smörgåsar låter ju inte såå lockande.

Dehär med matlagning är ju något jag planerat att lära mig länge och har väl gjort några halvhjärtade försök tidigare, men nu jävlar ska de bli av! Varenda dag något mer avancerat än korv och makaroner görs hemma hos oss ska jag stå där och vara med. Jobbigt som fan men nu har jag bestämt mig, och då kan inget i världen få mig att ändra på det!


Idag njuter vi av laxsoppa ;)

Igår ..

.. Ballade ur en aning XD Vet inte hur jag lyckades med Fredrix, men söp iaf ner mig själv en aning för mycket. Men vafan, ska man supa ska de göras ordentligt!

Självklart ingen baksmälla att tala om idag, trots att jag var jävligt full igår. Är snart kasta sig i duschen som gäller, känner mig lite halvt ofräsch och sitter med gårdagens smink kvar i ansiktet...


De ballar ur totaaalt!

TTFU!

Nue sitter vi hos DL på Dj och dricker ;) Har varit hos Linnea och kalasat, det var trevligt trevligt. Nu är man här med sina homies och dummar sig :D

Fredrix ska få gästblogga lite hos mig, varsegooo! ;)


Nu har vi tagit oss lite att dricka och har sååå trevligt, av någon anledning så mår vi bara bättre och bätte ;o
Jag och min Bromate dricker på med cider, fastän han är lite väl närgången...hmmmm....
Jaahaaaaja nu börjar det baaallaa uuuur! OMG!
Nu ha jag så dåligt på attt blogga så någon annan får ta över
 
Over 'n Out! // Fredrix


MjåååH, nu ska vi supa ner oss (mer än vi redan gjort iaf). Jag ska försöka få Fredrix under bordet, det går åt rätt håll iaf ;D

Skååål!

Jag ..

.. är tydligen född i slow motion (enligt Christian iaf). Kunde inte stämma bättre. När folk försöker stressa mig blire bara den omvända effekten, jag slöar ihop ännu mer. Därför sitter man nu i morgonrock med rufsigt hår medan Sis redan farit iväg, och därför sitter jag nu vid datorn när jag verkligen borde göra mig i ordning istället.

Men det är chill, jag orkar inte stressa iväg på någonting, speciellt som jag inte är det minsta taggad på kvällen i allmänhet. Det kanske kommer när man väl börjat dricka, vilket jag nog måste göra nu för att orka ta tag i någonting XD


Finfiina förrådet (Y) .. Som inte är mitt XD


Äh, nu öppnar vi en smirnoff och påbörjar sminkningen!

7e februari ..

.. och Linneas födelsedag!


GRATTIS Babe! Du är fan bäst ;)


Vi har känt varandra för alltid (känns det som iaf), och vi ska bli gamla med varandra också! Hon är VIP hemma hos oss, en extra syster som alltid är välkommen :)


I love you my bög bög ;D


Detta firas såklart med att supa bort hjärnceller och tappa bort både folk och smycken på Hotellet (något som aldrig slår fel). Vill ni vara med om denna glada tillställning vet ni alltså vars ni hittar oss ikväll XD

Nu är det garaget, promenad med hunden och dusch på schemat!

Sooova

Kom nyss hem från karlsborg, där vi fastnade och kela med farbrurs hundvalpar aaaningen för länge (A) Men de är skitjävlasöta så det är lite svårt att slita sig XD

Annars ikväll har man varit i Korpikå, försökt laga dörrsidan på bilen utan större framgång, klistrat på trälister, skjutsat fyllon och massa annat tjafs. Mina händer är torra som satan och ohjälpligt svarta..

Nu ska jag gå å sova bredvid passagerardörren till mercan (står bredvid sängen alltså, brukar inte ha bildörrar i den direkt ^^).

Godnatt ;) Imorgon tar vi sovmorgon!

Ikväll ..

.. Är det skruva i Mercedes som gäller! Lite lagning, lite styling ;D


Min vackra bil ..

Längtar bort!

Blev inge småshoppande, allting går emot mig idag, igen. Sitter istället här och längtar mig bort. Idag är det en månad till den 6e Mars då vi far mot Stockholm igen, då för att se Metallica! Minns hur jävla kul vi hade på våran metalweekend i Oktober/November, den gången var det Disturbed och In Flames som gällde ;)


Anders och Björn, mina hjältar!


Sångaren i Disturbed, David. Rockgud (Y)


En månad går fort alltså! Snart är det dags igen, TAGGA!


Hehee

Idag har jag stigit upp 10 och startat en tvättmaskin, jag känner mig lite halvduktig. Sen är det stan som gäller, ska fixa igång mitt kort och småshoppa lite.

Stötte på uttrycket Bromance häromdagen, och eftersom just det fenomenet är källan till en hel hög internskämt bland mina homies var det perfekt att få ett så passande namn på det hela.

Från wikipedia;
A bromance or "man-crush" is a close but non-sexual relationship between two men. Coined in the 1990s, the term has historically referred to a relationship between heterosexuals, but recently the term has gained currency in describing such relationships when one of the men is gay.


Haha, jag kommer använda det uttrycket, ofta ;)

..Broes before Hoes, Bromance!

Me like

Nu är stormen över! hehe, jag kan aldrig hålla mig arg någon längre stund ;D

Jag följde min plan ganska bra, blev även se lite hockey. Jag tänker fan gifta mig med Linus Omark, om nu inte Henrik Lundqvist hör av sig snart dvs. Hockeyspelare är jävligt heta!


Denna ska jag fan beställa hem imorgon! Nu snackar vi ren jävla lycka ;)

Jag och Tina var även med om en.. erhmm.. incident ikväll. Kort sagt; Jag for och hämtade henne med skitbilen, lekte lite, lekte lite väääl mycket vilket slutade med att vi mer eller mindre hamnade i en snödriva ;D Lite vi har skrattat åt det alltså! Så mycket för mina driving skills.. *host*

.. Sängen kallar!

Ett väldigt upprört inlägg ^^

Nej, jag har fan inget bättre för mig än att sitta och blogga hela jävla dagen ..

Jag är så arg och förbannad så jag vet inte vad! Tänkte att innebandyn skulle bota det men icke! Jag måste fan få skriva av mig lite och bli av med min jävla frustration!

Jag brukar normalt ha grymt svårt för att bli arg, och idag vet jag inte ens varför jag är förbannad. Känns bara som att jag vill klösa ut ögonen på första bästa människa jag möter, alternativt slå sönder något/någon. Alla är fan dumma i huvudet idag, och jag mest av alla! Någon borde göra samhället en tjänst och droga ner mig för en vecka framåt, sen kan jag ligga ensam i ett vitt rum utan fönster och rulla runt i en tvångströja..

Visst finns det en massa saker jag går runt och irriterar mig på, men det är då ingen anledning till att bli såhär jävla arg. Bägaren kanske rann över till sist, även jag har ju en gräns, MEN jag ska försöka göra något åt det! Först och främst dusch, sen stänga in sig på sitt rum och dunka musik (akta den jävel som kommer och klagar ..). När jag sedan lugnat ner mig tillräckligt kanske jag återvänder hit och inetshoppar något, så ska ni se att jag kommer vara fan så glad igen.


..Jag vet inte ens vad fan jag ska säga, håll er borta från mig ikväll, lååångt borta.

Väldigt snart..

.. Ska man löka ner sig och springa som ett cp. Återigen några jävlar som har tiden efter oss, så blir bara spel i en timme drygt. Är slö och låter Papi skjutsa ner man dit, hemvägen blir lite sämre dock. Hoppas jag inte drunknar i snön ..


Delar av vårat innebandygäng, bild från lyktan cup XD

Nu jävlar!

Härliga oväder

Kom just hem från stan, har fått vara ner med Hedman så han kunde tanka och få igång sitt lik till bil XD Kul att köra en bil med grymt dåliga däck när det är snöstorm ute och oplogade vägar, tur att man är en skillad driver ;)

Annars äre snart middag som gäller, sen 19:00 Innebandy. Känner mig fan så taggad för det idag, fattar inte riktigt varför eftersom jag känt mig så otroligt seg och slö hela dagen. Less är jag också, börjar märkas att jag bott hemma några dagar i sträck nu för jag håller fan på att bli vansinnig. Inte lätt att ständligt vara omgiven av kaos..


..Nu ropar Papi att det är mat!

Tossetoke!

Svampbob filmen vi såg igår var helt underbar! Hahah, rekommenderar den starkt för de som har humor och i likhet med oss missat att se den tidigare :)

Nu ska jag läsa ut Sagan om de två tornen och bara chilla i allmänhet..


"AAAH, SKALLIG!"

Naaw!

Hujja, nu har vi fått fika så det känns som att man aldrig vill fika mer! Sen har vi sett filmen Bolt, och fyfaan vad den var bra! :D Jag, Fia och Nea har då fått sitta och både skratta och gråta ;)


"Oh, stelf mode!"

Snart ska vi se film nummer två, Svampbob-filmeN! Lär ju få skratta en hel del till, fast först ska man ut i snön en sväng! ;D

Bakningsdag

Nue är morotskakan färdig! :) Ska snart ta och provsmaka, men den måste ju fan vara god som vi har slitit! Jag var så duktig såå och bidrog med att riva morötter, och alla fingrarna sitter då kvar! I övrigt kände jag att det var min plikt att övervaka Morsan och se till så allting gick rätt till, och jag axlade det tunga ansvaret galant ;D

Bakningen har smittat av sig, så nu ska plötsligt hela familjen baka! Next up är fia med sina special brownies, så om det spårar någe ikväll vet ni varför.

Nu är det dessutom säsongsbokat på pite havsbad med husvagnen till sommarn ;) Fyfan vad jag längtar, lite kul vi ska ha!


Min vän Linnea är och ska övernatta här inatt, hon är lite bög bög ;) Och har dålig inverkan på mig!


Jak ska suga på hennes hals inatt, Mmmm ^^,


..Fikastund nu!

Hoppsan

Jajja, än så länge har det inte hunnit hända ngt vettigt hära. Försöker övertala Mami att baka med mig (haha, right?) men verkar inte som att jag kommer nån vart..

Ikväll ska vi övertala herr Bäckström att slita loss dörrsidan på bilen min, kanske har mer framgång där. Mercedes ska få sig en liten makeover också, förhoppningsvis kan man iaf börja med det nångång snart.


"En wunderbaum, så grön och grann, den hänger fram i spegeln på min bil"


Nu ska vi fortsätta lura Mami till att baka! (A)

Skärpning!

Ikväll blev det att fara på äventyr med Papi och Farbrur, mest handlade det dock bara om att vara ute i mörkret och frysa XD Nu hör jag hur Sis berättar för Linnea i telefon om mig och spegeln, *suck* ..

Annars så har jag bråkat som vanligt och bara jyrat på :) Lite skolarbete har jag faktiskt gjort också, ska skriva klart skiten snart! Just nu sitter jag mest och drömmer mig bort på ikea. Vill köpa ett skrivbord så jag har nånstans att sitta med datorn när vi inte är på vift, som det ser ut nu sitter jag med den på vårat "finbord" och det är en kortsiktig lösning. Har hittat min favorit MEN får lägga ut 1000 spänn för det och dessutom måste jag ju placera det i vårat vardagsrum, och där vet man aldrig hur länge det skulle klara sig. Jag är jävligt sugen dock.. Haha, dagens jävla i-landsproblem ^^,

Känner hur det kliar i fingrarna efter att köpa! Vill ha allt, allt, ALLT! Tur att man kan behärska sig själv iaf XD


Äsch, jag har fan större problem att fundera över än nått jävla skrivbord! Nu ska jag fan göra läxa så jag får det ur skallen tills imorgon och kan göra nå annat kul :)

DOH

JaaH då har man varit och jyra färdigt på stan för idag iaf, blir fara på fredag igen så jag får min mascara och mitt halsband, viktiga saker! Sen höll jag på att totalglömma att skriva och lämna in lönerapport, gg om jag inte hade fått ngn lön i slutet på februari sen XD

Förresten är det jättekul att vara på stan med systra mi, hon dummar sig överallt och kan börja sjunga helt plötsligt och fan vet vad XD Hahah! Sen att man får utstå lite småmobbning för att man inte når upp till en spegel är fan inte mitt fel (!),Just nu sitter hon och berättar det för heeela familjen också, fan vad jag kommer få höra detta länge ..


Svammel i gallerian efter vi hade fått tag i Metallica-biljetterna! Glada var vi :)

Nu ska jag käka middag och sen blire plugga lite (eventuellt ser jag Heroes och skiter i resten).

Sovmorgon..

..Har jag haft idag ;) Skönt som fan och välbehövt vare också. Nu ska jag snart ut och skidra och sen blire sätta igång! Ska ha en "nyttodag" och göra bort alla saker jag slöat med ett tag nu. Blir göra bort skolarbetet, fara ner på stan och fixa en massa grejer och sen kanske man skruvar lite i bilarna, får se hur långt tiden nu räcker ;D

JaaH, då blire att ta ett ryck nu! Wish me luck.. XD

LOL

Vilken jävla 40-års fest det blev! :D Jävligt mkt tårtor, jävligt mycket skratt och jävligt mycket jyra ;) Fan vad jag älskar att vara i skärgården, idag hade jag fan kunnat flytta dit, lätt! Alkohol blev det också beskedligt av, starköl, likör och även vin för vissa XD .. Dessa vissa slocknade även i bilen på vägen hem och mår hyfsat illa atm. Därför ska man aldrig dricka äckel-vin, och absolut aldrig blanda! Själv höll jag mig till lagom salongsberusad, känns som att det räcker på en måndag XD


Skitbild knäppt med fias mobil, iofs var hela dagen mer eller mindre suddig så det kanske bara återger verkligheten bättre XD

Idag har jag totalt försummat skolarbetet, vilket jag även gjorde igår och ungefär hela förra veckan. Känns som att man är grymt omotiverad när kursen är dötråkig och man inte har nån nytta av den överhuvudtaget mer än att man får 1050 kr i månaden som man annans jobbar ihop på en dag typ. Nån som vill komma och sparka upp mig från stolen, skrika åt mig och med våld tvinga mig att skriva något? Känns som att det skulle behövas XD Meeen vi skjuter upp det tills imorgon..

Ikväll blire film med Syster och Christian, vi ska böga oss och se hairspray! Sen blire väl mardrömmar om shemales och fluffiga, rosa moln, men jag kan hantera det ;)


"CHARLIEEE"

Måndag..

.. och idag fyller Moster Anka 40 år!! ;D Haha, vilket hon självklart inte vill fira så de har flytt till stugan i tron att de kan undkomma oss, fel fel! Med oss följer såklart smörgåstårtan som gjordes igår.


Bild från förra året, saknar som sagt telefon och kamera med den ..

Idag ska mobilhelvetet lämnas in, det börjar faktiskt tära på mig att inte ha en telefon (har inte direkt nån användning för min gamla nå mer, har blivit alltför bortskämd med finesser). Har ingen kamera att knäppa bilder med längre, visst jag hade väl hunnit ha ihjäl några pixlar på den man den funkade iaf till skillnad från våra digitalkameror. Inte har jag heller nån mp3 så jag kan lyssna på musik när jag vill ut och gå..


Inatt har jag dött. Jag, Fia och Martin står utanför ett hus, vi blir anfallna och försöker skjuta ner de asen. Martin täcker mig, jag lutar mig fram på sidan om Fia och börjar peppra. Den jäveln skjuter tillbaka, jag känner vinddraget av en massa kulor som flyger omkring mig, en träffar.. Flyger i backen, hjärnan bara snurrar och jag fattar ingenting. Sen hörs ett skrik, ett högt, blodisande jävla skrik, och jag fattar att jag är träffad. Skjuten rätt i vänstra jävla ögat! Världen domnar bort på något sätt, allting går sakta, jag känner med handen över ansiktet hur det forsar blod, känner hur kroppen töms. Blodet känns för tjockt i ådrorna och som att de ska explodera. Allting blir avtrubbat. Jag försöker säga ngt, men hör hur jag bara sluddrar. Alling känns så behagligt varmt. Sen känner jag hur allting slutar, hur jag slutar att andas, slutar att existera. Det gjorde aldrig ens ont en gång, allting bara försvann och det enda jag hann tänka var att fan, vad klantigt av mig..

Sen vaknade jag, hann tänka "fan vad dåligt" innan jag vände på mig och somnade om XD

..I'ts a beautiful day ;D

Beck

Jaha, då när man kommer hem efter att ha varit borta hela helgen finns det inte en jävel i huset. Lyx kallas det. Bara jag, Donna och spökena hemma ;) Nu äre sitta med mysfilten i soffan och se Beck som gäller, Självklart tvingar jag hunden att vara med, annats blire ju ensamt! Sen ska jag kanske skriva lite läxa och så ska jag och herr Bäckström göra smörgåstårta! :)


Puckohunden var så jävla glad att se mig att hon typ hoppade i taket :) Annars brukar hon bara.. sova, alltid.

Nu fortsatte filmen, och glass måste man ju ha till! ;D

Update

På tal om att cutta upp sig själv, så kollade Kusin och jag givetvis upp det (wannabe-emos som vi är). Google är din bästa vän, och gjorde oss inte besvikna ;D

Denna kan jag varmt rekommendera till alla där ute som känner att de vill ta sitt skärande till en helt ny nivå!

"CUT-MATE® High Heat Carving Station includes cutting board, frame, and drip/scrap tray. Easy to disassemble for clean up and storage." Inget för nybörjare dehär!

Här kan de som vill cutta i sig själva (för uppmärksamhetens skull) lära sig hur man gör detta på ett säkert sätt. De säger nog inte nej till några extra cut-mates där inte. Nackdelen med det hela är att sällskapet är skummare än dina inet-polare och garanterat sparar resterna för sina ännu skummare ändamål .. På egen risk alltså!

Till sist, för dig som inte kan sluta skära i dig själv men fortfarande är vid liv finns det hjälp att få!

Enjoy ;)

Cut mates?

Nu har man suttit här ett tag och slöat bort tiden, sånt behövs ibland ;D Läste en artikel på Aftonbladet om folk som skär sig i armarna, och kunde inte låta bli att skratta lite i smyg åt detta (A)

Tydligen är det ett jävla missbruksträsk dedär med att cutta sig i armarna, och sen ska man såklart lägga ut åtminstone en bild på inet med en passande beskrivning till för att inspirera fjortisar eller helt enkelt ragga upp "cut mates". Du kan gärna tipsa om hur du gör för att dölja det eller visa vars man ska snitta så det inte syns. Varför inte göra det till en helkväll? Smuggla ut en 7a från systemet, dra ihop ett gäng missanpassade stackare (sk. cut mates), sup er fulla och sprätta upp varandra! Kan ju inte finnas något bättre sätt att slösa bort en lördagkväll på XD

Helt allvarligt, förekommer detta? Är det så konstigt att man inte tar det på allvar?



Hihihi ..

Söndag

Det blev vara hos DL igår också, såg en skitbra film som jag redan glömt namnet på XD Och så sov man i näsbyn igen, hemma kan man ju inte vara! Ska tvinga ut Danne å gå med hundarna snart, ser så härligt ut ute idag :)

Inatt var jag jääävligt irriterad och tänkte skriva av mig det här i bloggen, men så ville ju sidan inte funka (vilket nog var lika bra). Det jag störde mig på var iaf alla jävlar som dricker och som blir idioter när de dricker och sen låter det gå ut över nyktra förståndigare personer.. Låg dessutom bakom ett jävla rattfyllo när jag körde till näsbyn! Alltså, vissa människor borde fan inte få gå lösa i samhället! Slänga ner de i en brunn är en ganska lockande tanke, låsa in de i källaren på en gaybar en annan ..


Grapparna är ena riktiga singstardivor ;) Blev lite sånt i fredags. Att höra Crille och Martin sjunga mot varandra är en upplevelse man inte vill missa!!

Nu äre stiga upp som gäller!

RSS 2.0