För att det framkommit klagomål på frånvaron av uppdateringar

Idag har vi haft en 8 timmars föreläsning om övre extremiteten @ school, en och samma föreläsning från 08:15 till 17. Otroligt nog var den inte alls så jobbig som man väntat sig, mest för att läkaren som föreläste var lite awesome. Kostym, svordomar och brutala anatomikunskaper styrde upp det hela rätt bra.

Det känns också som att jag verkligen kommit in i det här med att plugga som man borde göra som läkarstudent, och det är om något riktigt nice! Har dock en jävla massa att ta igen efter allt slackande men det styr vi. Positivt tänkande!

Annars händer det fan inte mycket. Halloween till helgen, det lär bli galet, som helgerna tenderar till att bli här.


Awezum


"Here's what I know; Toki's not using his brain, he's making decisions with his dumb gay heart." -Nathan Explosion

 


TSS

Som vanligt, raderat. Fuck that.

Broootal

Alltså, WASP konserter är ju alltid mer eller mindre brutala, men i Örebro i fredags fick faktiskt en säkerhetsvakt örat avbitet av en man ur publiken. That's just fucked up, haha, fyfan vad galet. Jag hade jävligt gärna varit där alltså. Intresserade kan läsa om det hela HÄR.

En annan grej som varit galen var självklart helgen. Fredagen var det förfest @ my place och utgång Origo och igår var det hårdrock på NH som gällde. Det kan inte slå fel alltså! Gillar att jag vaknade med en rondellskylt typ 30 cm från ansiktet igår morse och att jag i natt blev en spade rikare, kan komma till användning när det börjar komma snö på riktigt. Sen har man haft fyllon krälande i trapphuset och andra awesome händelser, guld jävla helg med andra ord.


Mjo, och såhär inledde jag gårdagen. Ganska jävla sweet det också.


And I don't know oh where I'm going, I just want to be left alone.




Jag har nått en vändpunkt, tror och hoppas jag. Det känns så jävla bra!

Min vändpunkt består i att jag igår hade en intervention med mig själv. Nu är det fan dags att skärpa sig och börja plugga som man borde! Så igår blev jag arg på mig själv för att jag var så förbannat ineffektiv och satte mig ner och skrev upp lite punker på ett papper som jag tejpade upp på väggen. Så nu jävlar, nu hänger mina "pluggregler" där, och de ska ta mig fan följas! Direkt efter skolan satt jag mig med gamla handouts och gick igenom i en och en halv timme, och ja, det är faktiskt en bedrift. Sen har jag hunnit vara ut och promenixa en bra sväng också så den här dagen känns jävligt awesome, man kunde chilla resten av kvällen med gott samvete.

Nu äre fortsätta följa plugglistan och den säger "utnyttja nätterna till att SOVA", så .. jag tänkte ge det ett försök.

I'm drowning

I natt drömde jag att jag nästan drunknade. Hela Djuptjärn var översvämmat och vi var ett gäng som stod och fixade med någonting i vattnet när jag plötsligt fick en stock eller nå annat tungt över mig och hamnade under vattenytan. Jag krafsade och drog och slet för att komma loss, försökte skrika men ingen såg eller hörde mig fast de var i närheten. Till sist, när allting höll på att svartna, blev jag uppdragen av Fia i sista sekunden och fick ligga och skaka av köld och spy upp allt vatten jag hade dragit in i lungorna. Hehe, tur att man har systrar även i drömmar <3

Annars händer inte så mycket värt att nämna, försöker härda ut tills det är helg igen och längtar efter snö..


Afraid to shoot strangers


But how can we let them go on this way?
The reign of terror corruption must end
And we know deep down there's
no other way
No trust, no reasoning, no more to say

 


Afraid to shoot strangers.


No one can help you

Har en sån där dag. Måndag.


Äckelhöst.

Something out of nothing, nothing out of something

Varenda gång jag försöker skriva något här slutar det med att jag tar bort allt och kryssar rutan, den här gången är inget undantag, det brukade stå något här. Det var ingenting av betydelse, ingenting som någon ens förstod. Det bara fanns där..

..Nu finns det inte mer.



Jag tror jag försvinner ut i stormen.

RSS 2.0