Comes a time you need to leave all that behind

Denna idioti som omger en, dränker man. Jag behöver något nytt, något annat. Bara att komma bort. När man inte kan kapa bort människorna som skadar en får man lära sig att ta skiten och leva med det. Idioter.

Det känns som att .. Det inte ska behöva vara så. Det känns som att jag inte bryr mig längre, likgiltig och känslokall. Per-jävla-fekt.


Bara försvinn igen, leave me alone.





Det blir bättre, men är så fruktansvärt skönt att få ventilera när det blir för mycket..

They say it's all about to end

Utan musiken skulle jag vara helt vansinnig. Det regnar ute, mercedes är sjöblöt för att jag haft nere rutorna medan det regnat ute, man kan inte fara ut och springa, jag jobbar som en idiot och har alldeles för många dagar kvar, familjen är i Piteå och roar sig medan jag sitter här helt själv, listan bara fortsätter.


Bandit rock har genom att spela Slash, WASP och Dio räddat min kväll en aning. Lite. Helvete.


Getaway Rock Festival. Hur jävla awesome som helst, jag vill tillbaka!

No colours anymore ..

Bloggar när man egentligen borde sova, bra skit. Har just satt alarmet på 06:00 och känner mig småbitter, fyfan vad äckligt tidigt att stiga upp. Känns som att det enda jag sysslar med atm är jobba, sova och läsa. Läsningen har jag iofs saknat under våren när man inte haft tid att läsa så mycket annat än the cell, som jag för övrigt fortfarande överväger att sätta eld på nu när tentan är avklarad och godkänd..

Jag vet inte ens varför jag bloggar nu, har blivit asdålig på det och orkar inte bry mig speciellt mycket heller. Hur mycket av sitt liv ska man egentligen lägga ut på internet? VEM läser ens? Är länge sen jag skrev om något annat än musik, och ärligt talat, det känns bättre att göra så, kändes bättre iaf, innan jag strejkade helt. Jag har ju sjukt mycket bullshit jag skulle kunna skriva här, bli personlig som fan och peka finger åt höger och vänster, men jag orkar inte. Ibland kan det vara grymt skönt att skriva av sig all irritation och ingen jävel fattar ändå vad man snackar om, men ah, palla ^^,

Imorgon är det äntligen fredag iaf, 5 timmars arbete och sen jävlar ska jag tagga GRF och jyra på som jag brukar göra, förhoppningsvis sprätta en öl och vara glad. På Tisdag sätter vi oss på ett tåg ner mot Gävle, jag har som inte hunnit fatta hur snart det är. DAMN. Det kommer bli så jävla underbart, bara dra iväg igen, försvinna på äventyr. FESTIVAL-LIV! Cranka satan, höra awesome musik live, ösa med alla sköna människor, ÅH det är förjävla bra.


Okeey, nu har jag varit random nog och dykt upp lite här iaf, dags för sleep.



RSS 2.0