Hemresa

Sitter på medicinska biblioteket i väntan på bussen mot Kalix. Yeah, nu ÄNTLIGEN ska jag också få fara hem, längtar som fan efter att träffa alla. Tänkte att jag ska ta med och mysa lite med Medical Biochemistry på vägen, har ju ganska mycket tid att ta död på i bussen.

Har fan inget annat att skriva, befinner mig redan många många mil norrut i tankarna.


I'm on my way
Home sweet home


We stand alone

Pantera är som balsam för själen.

To see
To bleed
Cannot be taught
In turn
You're making us
Fucking hostile

 


Something changed, and I think it was me

Idag är jag verkligen riktigt upp och ner alltså. För det mesta alldeles för upp så det är svårt att avgöra om det är jag eller Tova som stökar och busar mest här. Sen får jag mina downs igen, blir trött och lägger mig i soffan och vilar. Så otroligt skönt att min förkylning äntligen börjat släppa! Även om jag småblödde näsblod någon timme på school idag, haha, då var jag jävligt less alltså. Sen går det inte att snusa heller för halsen bara klagar, så har mest bara lust att skita i det också. Catch är fan inte riktigt snus ändå, bara kärringsnus.

Jag är så jävla lycklig för att allting är så bra nu, time to get awesome again. Kanske blir Kalix till helgen också, med ett stort KANSKE med tanke på att det skitit sig de senaste tre veckorna så jag orkar inte planera det nå mer. Får se vad som händer helt enkelt. Om inte blir det fan favorit i repris från förra fredagen, fyfan vad vi hade roligt alltså.


IIIIIH! Fattar inte att man kan vara såhär glad för ingenting alltså.





Tova och jag, vi är bästa vänner fastän väldigt olika..

Return

Jag har nästan återvänt från de döda nu, har befunnit mig i helvetet de två senaste dagarna. Söndag natt blev jag dödligt jävla förkyld alltså, sov kanske tre timmar på hela natten och feberyrade som besatt. Måndagen med obligatorisk heldagslabb var inte kul kan jag lova. I natt har istället sovit men legat och frusit/kallsvettats hela natten, och så tillbringat dagen på Ersbodas hälsocentral för att intervjua patienter, även det obligatoriskt. Nässpray och panodil räddade min dag. Nu har jag övergått från att snora som en idiot till att hosta upp en massa slem istället, win win.

Det enda vettiga jag gjort sen i lördags är att jag äntligen hämtat ut House of Metal biljetten, så nu kan man börja tagga på allvar.


Vi orkar inte

Förjävla förkyld alltså..

Fuck that shit

Söndagar, gud vad de är tråkiga. Har verkligen inte varit på topp idag, känner mig inte alls i form. Nästan så man håller på att bli sjuk igen, men det händer bara inte. Dedär timmarna ute i iskylan i natt var verkligen inte nådiga alltså.

Det händer alltså inte mycket idag, ska bädda ner mig och bara ligga och slöläsa lite grann. Imorgon ska vi tydligen upp och se hockey klockan 6 på morgon också, wohoo.


Mer metalcomics, för att de är förjävla bra;


Shit happens

Har just kommit hem efter vad som lätt kan klassas som den värsta kvällen i Umeå, med en random killes blod på mina händer. Ja, vi kanske kör den långa historien på den.

Började med att systra mi i vanlig ordning blev waaay to drunk och jag och Crille begav oss ut i kylan för att cykla mot ett kårhus och hitta/hämta henne. När så det var gjort mellanlandade vi på Origo för att värma oss och ringa efter taxi. Utanför Origo blev det då bråk av någon anledning, och ingen märkte ens att ena killen låg på backen medan den andra fortsatte mata slag förrän Crille hojtade till och killens polare äntligen kom till undsättning. Jag och Fia kom ut precis när de särat på kämparna och började släpa/bära in den stackars jäveln, som var mer eller mindre medvetslös.

I det läget kunde jag ju inte göra annat än följa gänget in och kolla till hur illa däran den här killen var, instinkerna tog över totalt. Fyfan vad glad jag är över att min hjärna faktiskt fungerar i sådana situationer. Han var inte alltför skadad iaf, blodig i ansiktet och ner över halsen, vaknade till liv och svarade på tilltal men lite groggy och kommer antagligen få sy något stygn i kinden, eventuellt någon lättare hjärnskakning men är svårt att avgöra då han nog var rejält berusad också. Allt dehär och så mycket mer hann jag uppmärksamma på de kanske 2 minuter jag satt bredvid honom, och jag förvånar verkligen mig själv med att ha skaffat det typiska "läkartänkandet" redan.

Killens polare satte ju av direkt för att hämnas, och jag blir så förbannad och less alltså. Jävla machokillar som ska slå varandra medvetslösa och vara allmänt dumma i huvudet. Vi tycker verkligen inte om fyllon ikväll.

Ajja, vi cyklade vidare hemåt iaf, förfrös allt som går att förfrysa och såg ett rådjur i Mariehem! Haha, aningen random när den kom och sprang efter gågatan mitt i all bebyggelse.


Och nu när jag fått ur mig dedär kanske det är dags att försöka sleepa.

The living dead

Gårdagen var helt galen kan jag säga. Måste ha varit första gången utgången var roligare än förfesten, och sen var det efterfest till 7 på morgon som i sin tur var härligare än utgången. Var lagomt jävla waisted igår och skapligt full när jag vaknade kring tolvtiden idag, det har varit hårt. Första allnightern i Umeå avklarad, och det var awesome.

Bortsupet; örhängen och vantar.
Skador; ont i fotleden, nacken och halsen.

Yeah, det kostar att vara på topp, blev väldgt mycket headbang, skrik och .. ja, galenskaper.

Acting like a maniac

Whiplash!


Emma har förresten klippt mig för någon dag sedan, och det GILLAS! Jag är så sjukt nöjd. Nu ska jag krypa tillbaka till det hörn jag kom ifrån, den här dagen har inte varit alltför nådig alltså.

Let's rock the house

Sähär ser det ut när man släpper loss mig i Umeå för shopping.


Det gillas! Det enda dåliga var att jag totalglömde att hämta ut House of Metal biljetten, men det hinner man med någon annan dag. Ikväll är det utgång som gäller för min del, Kickstart my heart party @ Origo, äntligen lite skön musik. Befinner ni er i Umeå är det där ni ska vara ikväll, end of discussion. Ska lägga mig i soffan med SRM och tagga lite. 20 sidor WASP, fyfan vad nice.

Conversation, with a little awesomeness

Fredrix~ säger:
ååhåå coolt  
jag vart då stoppad för första gången av polisen förra veckan, fick blåsa och allt 

Linda || .. Fuck-up !   säger:
OJJ!   VAH har du undgått att bli stoppad fram tills nu?! 

Fredrix~ säger:
joooh! 

Linda || .. Fuck-up !   säger:
LOLZ, det är fan en bedrift ju   Fast i kamlunge finns det väl aldrig nå poliskontroller, de spawnar bara vid KamlungeLarN 

Fredrix~ säger:
joo precis det finns inte så många, men jag har ändå kört förbi typ 10st utan att bli tagen också 

Linda || .. Fuck-up !   säger:
AAaa du har väl haft tur   Fast jag tycker ju att det är lite roligt att bli stoppad 

Fredrix~ säger:
joo nog är de lite spännande 

Linda || .. Fuck-up !   säger:
Yeah, och så är det kul att blåsa XD HAHA

Fredrix~ säger:
haha jag kom på efteråt att ajg skulle ha sugit istället i alcomätarn, då hade jag nog fått en örfil XD

Linda || .. Fuck-up !   säger:
HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!
Det hade varit .. wait for it .. wait for it ...... LEGENDARY! 

Fredrix~ säger:
ja bara på jävulskap "öööh va? jag blåser ju!" och gjort om de några gånger 

Linda || .. Fuck-up !   säger:
LOLZ, fyfan vad du är cool alltså     

Fredrix~ säger:
haha 

Linda || .. Fuck-up !   säger:
Nu hamnar den här konversationen på bloggeN! ;D HAHA

Fredrix~ säger:
hahah Noooo!

Citat av Crille, typ 2 sekunder sen: "Varför ska man sova? Det är ju OS!"

It's all about metal

Idag har jag äntligen kirrat biljett till House of Metal, 2-dagars. Det kommer bli så jävla bra, jag är då rejält taggad. Är ganska ovetande om många av banden som ska spela men det hinner man kolla upp och lyssna in sig på, det kommer bli en ösig jävla helg alltså!


Har en viktig påminnelse också. Imorgon klockan 09,00 släpps extrabiljetter till Sonisphere. De ordinarie biljetterna är alltså slutsålda så om ni vill dra på Sveriges just nu mäktigaste jävla hårdrocksfestival, fixa er biljetter! Det är ett tillfälle man nästan inte får missa alltså.


It's a day that I'm glad I survived

Onsdag. Casegenomgång, första vaccinationssprutan mot hepatit, slacker eftermiddag/kväll. Kommer inte bli nå Kalix imorgon heller eftersom de är sjuka hemma, igen, och det var såklart typiskt. Tror inte det är meningen att jag ska fara hem nå mer, någon förbannelse som förföljer mig, men vi satsar på nästa helg.

Har sån jävla abstinens efter min gitarr, inte för att jag ens kan spela särskilt mycket men bara att ha något att göra. Vardagen börjar bli aningen trist och grå med läxor och dator på fritiden, och när både Fia och Crille har tenta i slutet av veckan finns det inte mycket att göra här, dessutom är man själv upptagen alldeles för ofta med uppgifter som man ändå inte gör. Ska dränka mig själv i sprit i helgen och göra världens fulaste snögubbe, eller något annat spontant, kul och småkorkat. Måste bli påmind om att jag lever lite grann.

Äsch, jag har fan bara hemlängtan egentligen, JAG SAKNAR ALLA ER KALIXIDIOTER. Fast ni är inte idioter, inte alla och säkerligen inte majoriteten av de som kommer läsa det här. Fuck, jag blir bara lite pissed off och allmänt less på min ständiga otur, nu vill jag hem och träffa alla.


Vad jag önskar mig mest av allt just nu, sommar, solsken, festival och en kall öl. Aerosmith blev ju klara för SRF idag, så nu börjar de komma med lite intressantare bokningar. NEED.



I'm sitting in my room
with a needle in my hand
just waiting for the tomb
of some old dying man
sitting in my room
with a needle in my hand
just waiting for the tomb
of some old dying man

Hide the scars

Man kan tycka att de senaste rubrikerna om AC/DC är lite komiska.


Man Suffers Cardiac Arrest At AC/DC Concert

AC/DC: Pregnant Fan In Labor At Mebourne Gig

AC/DC Fans Warned To Go Easy On Alcohol

AC/DC Fans Stay Out Of Trouble




Annat kul är att Iron Maidens nya platta nu börjar bli klar, det är bara producentens bit kvar, mix and master. Är jävligt osäker på när albumet kommer släppas, det är inte ens säkert att det blir i år, men det är på gång iaf.


Nu vaknar vi till SOAD och gör dagen värd att vakna till.


15e Februari

Gårdagen blev mysig värre, med god mat och öl. Riktig sommarkänsla på den. Sen hade jag en väldigt romantisk kväll med medical biochemistry boken .. EH, eller så inte. Däremot gick jag med hörlurar i öronen typ hela dagen, så jag lyssnade nästan konstant på musik. Tror jag håller på att bli hjärntvättad, har en sån jävla SOAD period alltså. Haha, är det bara jag eller har man musikperioder då vissa grupper lyssnas mer på än andra? Jag är ju lite periodare när det gäller det mesta så kanske bara är jag.

Har fått sjukaste jävla ovanan när jag sover också. Jag somnar ju typ alltid med musik, och nu har jag börjat vakna när playlisten slutar spela. What's up with that? Jävligt jobbigt för jag hinner ju somna medan den spelar, vaknar när den slutar, startar den igen osv osv. Har då startat min playlist minst 2 ggr extra i natt, det kan inte vara bra. Haha, har faktiskt drömt om Sonisphere i Schweiz i natt också, om att det var en bluff typ och de inte hade ens hälften av alla bokningarna som de säger sig ha. Antagligen drömde jag om det för att jag är avis, de har lätt Sonispheres bästa lineup hittills. Haha, aningen random.


Finmiddag, bortse från att jag grisade med maten över halva tallriken.


Inlägg som skrevs och skulle ha publicerats igår, om det inte vore för att blogg.se alltid krånglar och är allmänt efterblivet. Vore det inte för arkivet skulle jag byta dirr.

Here I go again on my own

Dags för alla hjärtans dag då, igen. Haha, jag bryr mig faktiskt inte det minsta om alla hjärtans dag, är mest bara en ursäkt för att inte göra något tråkigt (som att plugga, men det kommer antagligen hända idag ändå). Saknar förra årets alla hjärtans dag lite grann, så jävla skön diss att sitta och löka på LarN istället för att toffla. Den enda skillnaden mot att fira med någon är att jag skulle ha tvingat till mig jordgubbar, jag fick syn på jordgubbar igår på Coop och blev sjukt sugen men var för snål för att köpa, heheh.

Vi tänkte iaf försöka fixa ngn god middag och mysa med film ikväll, inte dåligt de. Ungefär som en vanlig söndag med andra ord.

Tovi-Navi ska såklart vara med på myskväll.


Black Sabbath

Idag vill vi uppmärksamma 40-års dagen av Black Sabbath's självbetitlade debutalbum, ett album som kom att betyda oerhört mycket för hårdrockens uppkomst och som inspirerat så många till att utveckla och bygga upp den musikaliska genre som idag är så nära heligt som man kan komma. Fredagen den 13e Februari 1970 släpptes "Black Sabbath", tänk vad gammal hårdrocken börjat bli. Det har varit lite ups n' downs under åren, men nog fan ska det bli 40 år till och ännu mer!


Om 40 år är jag fan 60 (hemska tanke), men lever jag länge nog så kommer jag garanterat sitta där i min gungstol och fortfarande lyssna på Black Sabbath, headbanga lite smått och nynna med. Until:

What is this that stands before me?
Figure in black which points at me
Turn around quick, and start to run
Find out I'm the chosen one
Oh no

Big black shape with eyes of fire
Telling people their desire
Satan's sitting there, he's smiling
Watches those flames get higher and higher
Oh no, no, please God help me

Is it the end, my friend?
Satan's coming 'round the bend
people running 'cause they're scared
The people better go and beware
No, no, please, no

I wish there was a way

Känner att det behövs en metal-update här också, det har fan hänt lite grejer idag.

1, Det är nu bekräftat att GNR kommer till SRF i sommar, surprise surprise. Headlinea lär de också göra, och jag är väl inte alltför uppspelt över det hela. kluvna känslor som sagt. Kul att Axl's randoms består av 2 keyboardister, en basist, en trummis och 3 gitarrister. För det första; keyboard är INTE speciellt metal överhuvudtaget, är helt acceptabelt att det förekommer ibland men 2 stycken, på heltid?! Då är det fan inte metal, då har man sålt ut sig själv. För det andra; kul också att det behövs 3 gitarrister för att göra 2 gitarristers jobb, räknar man kanske med att Slash är såpass skillad så det behövs två man för att göra hans jobb? Haha!




2, Jesper Strömblad slutar i In Flames! Kanske inte så jävla otippat ändå när han redan varit borta i många månader då han varit inne på rehab, men damn, det är ändå lite sorgligt. Där försvann den sista originalmedlemmen, grundaren och den som kanske skrivit mest låtar i In Flames, hoppas iaf att han klarar upp sina alkoholproblem nu och sedan fortsätter skapa ljuv musik för alla hårdrockare. Rock ON!



Helt CRAAAZY

Hahahahahaha, jag DÖR!




Åh vad jag fått skratta åt Tova och de här bilderna ikväll, hon är så knäpp så det finns inte alltså. Annars händer det fan inte mycket idag, är förkyld och har jävligt ont i halsen, känns som att helgerna i Umeå kunde vara bättre än såhär. Blev inget Kalix i helgen heller pga förkylningen, så tar det kanske nästa helg istället.


Nu äre återvända till soffan som gäller!

So you want the world to stop?

Det finns egentligen bara en sak att säga, System Of A Down!

 

Sånt här blir man så jävla lycklig av. Jag är verkligen inne i en SOAD period just nu, och det här räddade min kväll. Fyfan vad vi älskar metal, hur skulle vi annars överleva?

Jag tänkte försöka förklara hur jävla mycket det påverkar mig, men det funkar inte. Jag är fan förkyld, har säkert feber och är emotional som fan atm. I'm in love with music, and it's eternal.

Konstiga känslor, minnen, tankar. Shiet vad inspirerad jag blir. Det är verkligen sånt här som håller mig från att bli helt psycho.


All we need is just a little patience

Det går rykten om att Guns N Roses är uppbokade till Sweden Rock, iaf enligt Aftonbladet (arrangrörerna har dock varken bekräftat eller förnekat det hela). Känns inte speciellt värt, Guns N Roses är fan inte ens Guns N Roses idag utan mest Axl N Randoms. Kul att de kommer med Chinese Democracy i bagaget också, den plattan suger så jävla hårt så man vet inte om man ska skratta eller gråta. Hoppas SRF-arrangörerna skärper sig och bokar något vettigare än melodisk rock, föredettingar eller dyra rockdivor nu, helst av allt vill vi se Megadeth på deras lineup. De ska ju fan på Norway Rock Festival och på Getaway Rock Festival i Gävle tillsammans med Motörhead, och SRF kan ju fan inte vara sämre än dem.

Jag tycker inte att Axl Rose är en dålig sångare, tvärtom har han kvar mycket av sin röstkvalité i jämförelse med många andra lite äldre sångare. Däremot tycker jag att han har våldtagit bandnamnet Guns N Roses, släpat det i smutsen, vanhedrat och pissat på det. Gruppen idag borde inte ens få kalla sig Guns N Roses och är ett jävla skämt jämfört med det RIKTIGA Guns N Roses. Det var fan äkta, skitig rock när den är som bäst.

Det sägs iaf att några stora bandsläpp kommer inom några dagar (där Guns N Roses lär vara ett av dem), så man kan fortfarande hoppas på något bra.



Metalcomics, we love it.

Chaos

Vi har typ haft hunddagis här ikväll, och Tova tyckte så klart att det var svinkul att irritera alla de andra hundarna. Hoppas hon blir trött och somnar snart och fort, för ikväll har hon mest bara varit jobbig.


Det var riktigt svårt att få med alla 4 på bild, men jag halvlyckades iaf. Att Tova är störst av de alla hjälper inte direkt när hon får för sig att överfalla dem.

 


Man blir trött av att busa.


Ikväll skulle jag verkligen behöva plugga men det kommer antagligen inte bli så, alltså kommer jag vara svintråkig och nöta medical biochemistry och the cell imorgon. Känns inte bra. Funderar fortfarande på om jag ska dra hem den här eller nästa helg också, får helt enkelt se vad som händer.

You don't know what it's like!

Skola, äta, plugga, sova, min vardag är inte så jävla metal just nu. Elin har kommit och joinat oss i Umeå för några dagar nu, så lite bus ska vi väl hitta på. Det har börjat snackas lite om house of metal nu också, men det är jävligt osäkert. Desto säkrare är det då att Disturbed nu gått in i studion och börjat spela in sitt 5e studioalbum, och det GILLAS! Ännu en sak att se fram emot i sommar alltså, synd bara att den är så jävla långt borta..

Någonting måste fan börja hända nu alltså.

 

There I was completely wasting, out of work and down
all inside it's so frustrating as I drift from town to town
feel as though nobody cares if I live or die
so I might as well begin to put some action in my life

Breaking the law, breaking the law
Breaking the law, breaking the law
Breaking the law, breaking the law
Breaking the law, breaking the law

So much for the golden future, I can't even start
I've had every promise broken, there's anger in my heart
you don't know what it's like, you don't have a clue
if you did you'd find yourselves doing the same thing too

Breaking the law, breaking the law
Breaking the law, breaking the law
Breaking the law, breaking the law
Breaking the law, breaking the law

You don't know what it's like!!

Breaking the law, breaking the law
Breaking the law, breaking the law
Breaking the law, breaking the law
Breaking the law, breaking the law

Breaking the law, breaking the law
Breaking the law, breaking the law
Breaking the law, breaking the law
Breaking the law, breaking the law


The day after

Igår var det fan fullt upp, legendarisk insparkssittning, den största någonsin i kårhuset Villans historia. Det var SVINKUL. Jägershottar, öl, naket, AC/DC, blåsningar, god mat, allsång och fan vet vad. Wonderbaaar.

Idag har det varit desto mer chill, lånat böcker på biblioteket (nöjesläsning, såg första 2 avsnitten av legend of the seeker i fredags och bestämde mig för att jag vill läsa böckerna), promenerat i solskenet, haft picknick/mysfika på balkongen, spelat ut Super Mario, legat och läst i soffan och haft det så lugnt och skönt.


Nu är det kanske dags att plugga lite, måndag imorgon, det gillas inte.

Jag i mina übercoola 3D glasögon, NERD IS THE WORD.

Fredagsmys!

Kycklingsallad och Mariestads till middag.


Fruktsallad till efterrätt.


Nu: kanske skräckfilm.. Paranormal Activity på G.

För övrigt: Har jag skitkul åt min visningsbild på facebook. Alltså, alla som blir vän med mig måste ju tro att jag är helt dum i huvudet. Undrar vad mina intet ont anande classmates tänker egentligen, HAHA! Det är ju hilarious.


Min visningsbild, såå jag ju!


Medical biochemistry/medical biology of the cell, CHECK.

Freeedag, WOHOO! Fyfan vad veckorna går fort nu, fattar inte var all tid tar vägen alltså. Dagen inleddes iaf med laboration, och jag kände mig helt lost och hjärndöd som vanligt, men det vände till slut och blev riktigt bra. Idag har jag också ÄNTLIGEN fått mina kursböcker, så nu jävlar blire läsa.


HEHE, två jävligt feta kursböcker på engelska, wiee..

Ikväll kommer troligen bli ganska chill, typ spela, äta något gott (jag har cravings på blodapelsiner), slöa framför TVn och sova. Skitbra, och så taggar vi inför finsittning imorgon. Fick just veta att våra kavaljerer som vi blivit tilldelade ska ha med någon liten present eller liknande till oss "damer", HAHAHA! Det är ju fan hilarious, stackars pojkar.

Metamorphosis

Har varit och sett Avatar på bio ikväll, igen, fast den här gången i 3D. Är nog första gången någonsin som jag sett samma film på bio två gånger, och den blir fan bara bättre och bättre. Är så jävla kär i den filmen, och i Pandora och i Na´vi folket. Det var så värt att se om den i 3D, fyfan vilken känsla! Var riktigt mäktigt kan jag säga, har ni inte sett den än börjar det fan bli dags nu!


.. Och btw, akta så ni inte blir deprimerade efter att ha sett den (tydligen går det faktiskt om man ska tro på kvällstidningarnas skriverier), LOLZ.

6-6-6 the one for you and me

Från Wikipedia:

"Hexakosioihexekontahexaphobia (pronounced hexa-koseeo-ee-hexe-konta-hexaphobia) (literally, "fear of [the number] six hundred sixty-six") is the fear that originated from the Biblical verse Revelation 13:18 which indicates that the number 666 is the Number of the Beast, linked to Satan or the Anti-Christ".



Woe to You Oh Earth and Sea
for the Devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who have understanding
reckon the number of the beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six.


I'm coming back
I will return
And I'll possess your body
and I'll make you burn
I'll have the fire
I'll have the force
I'll have the power
to make my evil take its course


Come out and play

Ledig dag idag, fast har varit på medicinska biblioteket och arbetet med casegruppen (case är alltså olika "fall" som man ska lösa inom casegruppen varje vecka typ). Imorgon är också en nästan helt ledig dag, dock är det mycket jag behöver repetera, främst inom kemi, och det går asdåligt. Har lånat en cellbok nu tills min kommer iaf och börjat läsa i den, och det är då hundra gånger intresantare än att besvara kemifrågor.

Känns också jävligt svårt att koncentrera sig på något pluggande överhuvudtaget när man är med Tova, hon kräver mycket uppmärksamhet och nästintill ständig tillsyn. TSS, yeah right det är fan bara jag som inte kan slita mig ifrån henne, hundjävel. Men vi har ju så roligt tillsammans!


Ikväll har vi nördat dator, och varit ute på en lite längre promenix än vanligt, och busat en massa såklart!



Less på dator, mer bus!

Tror det ekar i min skalle idag

Dagen har varit seg, huvudvärk, trött, en hel skoldag om mikroskoptekniker, ni fattar. Imorgon har vi bara någon ovärd introduktionsdag, så då jävlar blire sovmorgon! Sen kanske man beger sig till medicinska biblioteket eller nå, saknar fortfarande kursbok så kan vara bra att ha ngt att bläddra i så man får lite gjort.

Större delen av fritiden har gått åt till att busa med Tova, GAAAH vad hon är söt! Helt underbar, vet inte vad vi skulle ha gjort utan henne. Våran älskling!


Att bita i mina händer är en av hennes favoritsysselsättningar.. NAW.

It's wild!

Ifall att ni har missat Crashdïets nya singel Generation Wild, watch it! Det är bra skit.

 

Deras nya platta släpps för övrigt den 14e April, något att lägga på minnet. Nya sångaren Simon Cruz funkar jävligt bra med resten av gruppen och hans röst är nästan som gjord för deras sound. Svensk sleeze när den är som bäst helt enkelt.


Saaatan

JaaH det gick ju som det gick igårkväll, jag slocknade vid halv 2 tiden efter många misslyckade försök på slutbossen i Mario innan jag blev övergiven för the world of warcraft. DAMN.

Idag har väldigt många saker varit väldigt åt helvete. Först fick jag sluta tidigare från skolan och på bussen hem frös dörrarna fast så jag och Fia dissade bussen och hängde på Nydala ett tag innan vi äntligen tog oss hem. Väl i Marieberg var det bara sätta igång med middag dirr, käka och cykla iväg mot Mariehem för att handla. När vi då hade handlat färdigt hann vi cykla typ 10 meter innan Fias påse flög i backen och sprack sönder, elände. Vi drog iaf vidare med varsin påse på styret, och efter ett litet stopp hos Emma och Limpe hann vi en bit in på deras parkering innan hela min cykel flög i backen med matkassen typ rullandes upp och ner och iväg. Vid det här laget var man redan nog så irriterad, men det var bara dra upp cykeljäveln och fortsätta.

När vi så kom till en liten upptrampad stig genom snön som ledde nedför en brant backe till en gågata fick vi leda cyklarna ner för att vara lite försiktiga, som att det hjälpte. Fia gick först och när hon kom ner var det en hög plogkarm så cykeln damp ner med framhjulet, välte över på fel sida så hela cykeln hamnade upp och ner och det flög korvbröd och vindruvor över hela gågatan. Alltså JAG DOG, totalt psykbryt. Fyfaan vad jag gapskrattade, lätt det roligaste jag sett på väldigt länge.

Och jusste, jag som dude. Enjoy.


The name is Kevin, för att jag vet att du vill ha mig.

RSS 2.0