That's brutal man

Måste bara tillägga att när man spelar tills man jävla kollapsar på scenen, då är man ungefär så jävla metal som det går att bli.



Michael Poulsen, Volbeats sångare:

"I got really sick when the [European] tour started, shitting/puking all over the place, muscle ache and high fever, and couldn't really eat any thing without feeling bad. But that had happened so many times before, and nothing was going stop me doing what I love the most — being on stage and playing the songs for you guys and ladies.

"10 minutes before stage time [in Tilburg], I felt really bad and dizzy, and my whole body was really heavy, and I felt weak and I had chest pain while breathing.

"I only remember playing the first two songs. Every time I was trying to breathe, I felt dizzy and couldn't see anything else that sharp light/stars. I couldn't do my vocals well or move well since the energy was simply not there. My mind and body was not working together and it ended with a collapse, and I was rushed to the nearest hospital. The doctors said that it was crazy to play the shows while I was sick, and they were surprised that it first happened now. All the tests they did at the hospital was fine, and everything looked good. Actually I'm in really good shape and my heart and blood is fine.

"I'm sorry to let you people down, but in my heart I know you understand, and I thank you so much for your concern and kind words and support; I owe you every thing.

"I will be back on my feet to kick some ass again in the U.S. from [December] 5th supporting METALLICA.

"There will be another show in the beginning of the new year, so keep an eye on our website."

According to one person who attended last night's concert, "Poulsen said at the beginning of the show that he was very ill but didn't want to disappoint the fans. About half an hour into the concert, during the song 'A Warrior's Call', Poulsen suddenly collapsed. He then was rushed to hospital. The [rest of the] concert was cancelled..."


Tack och lov att han är okej, Volbeat äger!

Addicted

Jag är så jävla fast, beroende. Nästan så man inte gör så mycket annat än just läser. Det är I Am Ozzy jag snackar om alltså. Sjukt bra bok, har väl kommit ungefär halvvägs igenom boken och det är fortfarande Black Sabbath som gäller, de håller på att spela in Sabbath Bloody Sabbath i ett spökhus atm. Fan vad det gillas, fan vad jag inte kan sluta läsa! Orka sitta framför datorn och blogga eller vänta på ett avsnitt av Metalocalypse som aldrig vill komma när jag vet att boken ligger på soffbordet och bara väntar på att öppnas. Måste.Forsätta.Läsa.

 

Oldschool när det är som bäst. Paranoid, som i likhet med många andra underbara låtar är ett mästerverk som bara jammats fram ut tomma intet. Skivan blev lite för kort så Iommi började lira så som han gör bäst och resten av gänget bara hängde på. Fucking awesome.

 


Då vare dags igen

1a advent idag, jag har inte orkat tralla runt stan på nå skyltsöndag, känns ovärt. Vad jag däremot gjorde igår var att julpynta lite grann, fast känner ingen vidare julstämning för de. Lär ju infinna sig så småningom, kanske.

Min lillgran, den var nästan snyggare på bild än irl, sånt är sällsynt. Jag har en fågel i granen av ngn oklar anledning, den har fan hängt med för alltid. Lite rolig är den dock.


Självklart har jag julpyntat i Mercedes! Skiftnyckeln och gitarren är alltså julpynt. Köpte dem förra året och hade totalglömt att de existerade tills jag hittade dem i jullådan, sånt är kul.

Cursed?

Alltså shit, Heaven and Hell håller på att falla sönder totalt nu. Först var det gitarristen Tony Iommi som påbörjade någon form av stamcellsbehandling för en skadad hand, sen blir sångaren Ronnie James Dio diagnosticerad med cancer i magen och nu ska trummisen Vinny Appice operera axeln för någon skada där. Alltså; gitarrist - hand, sångare - magen, trummis - axel. Det ser onekligen långt ifrån bra ut. Geezer Butler (basist) lider iaf inte från någon skada ÄNNU, känns ju nästan som att han står på tur för något ont jävla öde som drabbat resten av bandet. Det är fan inte bra, och det är fan inte kul. Tony och Geezer var faktiskt med i Black Sabbath innan Black Sabbath ens existerade, jag kan inte ens föreställa mig hur metalvärlden hade sett ut utan dem.

Det är jävligt sorgligt hur alla dessa otroliga, banbrytande band som betytt så sjukt mycket för dagens hårdrock börjar åldras och försvinner ett efter ett. Musiken kommer alltid att finnas kvar, men det är ändå en stor jävla förlust för musikvärlden varje gång det händer. Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen, fyfaan vad tacksam jag är över att jag fick möjligheten att iaf se dem spela live innan allt dehär. Självklart finns ju möjligheten att de alla klarar sig igenom all skit och kan fortsätta spela sin musik för världen, och det hoppas vi ju såklart på! Medlemmarna i Heaven and Hell må ha rätt många år på nacken, men de är fortfarande grymt bra och mästare på vad de gör.

Slay that fucking dragon!


Fredagskvällen

Igårkväll var vi på bio och såg luftslottet som sprängdes. Den var väl bra, fast män som hatar kvinnor och flickan som lekte med elden är båda bättre. Trodde att den skulle vara skit efter att man läst alla recensioner, men det gjorde ju bara att filmen översteg förväntningarna.

Efter bion vare ragga mercedes till Sangis som gällde, stugparty. Det var galet jävla kul alltså, vissa grejer från kvällen är bara för jävla bra för att ens nämnas i bloggen. Jag kommer leva på de minnena jävligt länge alltså.

Sen skulle jag lägga ut lite mer pics på våra valpisar. Bilderna är knäppta igår och jag lovar valparna är fan redan större än så, det är nästan så de växer rakt framför ögonen på en.

Våra 6 små valpar, man ser att vissa är större än andra. Tycker också att vissa har lite mer brunt i sig, kanske det kommer börja synas mer och mer ju större de blir.

 

*Gäsp*.

 

De är som roliga ibland, och söta.

I used to love her, but I had to kill her


Underbar musik att starta dagen med. Originaluppsättningen av GNR på den tiden det begav sig, ME LIKE. Jävligt kul också att se klippen från LAYN rocks där Slash, Duff och Steven Adler kör Paradise City tillsammans för första gången sen -90 då Adler blev sparkad från GNR för sitt drogmissbruk. Synd bara att sångaren inte ens är lite i närheten av Axls sångkapacitet, än mer synd att Axl Rose är helt jävla hjärndöd idag där han drar fram med sin freakshow. Anyway, enjoy!


Förresten har det börjat släppas intressanta band till SRF 2010 nu, bland annat D-A-D, Jorn, Anvil och Unisonic. Ååh vad det gillas, och det kommer bara bli mer och mer sköna artistbokningar! Sabaton är även de klara och utlovar sin största scenshow någonsin, vilket ju kan vara värt (de var även på SRF -09 men vi missade dem då de spelade på onsdagen). Unisonic är ett nybildat band med sångaren från Helloween, så det är klart lovande.


Underhåll

Idag har varit en lite händelserikare dag än vanligt, och ändå har jag fortfarande inte hunnit med allt jag tänkte hinna med idag. Vi chillar, det kommer så småningom. Bäst av allt var iaf att Mercedes äntligen fick bytt olja och oljefilter, det behövdes verkligen, oljan var helt jävla kolsvart.

Luftfärd blev det också. Vi var jävligt bekväma av oss och drog till OK för det hela, ligga på backen i snöslask kändes inte alltför lockande. Så fick man ju passa på att syna mercan underifrån, och det såg lika jävla fräscht och fint ut som vanligt. Kvalité kallas det nog.

Försökte ta lite pics på valparna också, men det är fan skitsvårt när man inte kan ha på blixt och de vägrar ligga stilla. Sjukt jävla söta är de iaf, speciellt när de sträcker på sig och gäspar med benen åt alla håll och ramlar och rullar överallt. Fatta hur svårt det är att låta de vara ifred?! Man vill mest bara gosa med dom hela tiden. Donna är då inte det minsta vaktig om valparna mot någon av oss så det händer att man hamnar där bredvid valplådan och klappar lite på både henne och någon valp ibland.


The man on the silver mountain

Nu är det offentligt, Ronnie James Dio har cancer i magsäcken. Alltså nej, det får ju bara inte hända. Fuck, hoppas han överlever den prövningen. Holy Dio; fantastisk sångare, rockgud.

There's no sign of the morning coming
You've been left on your own
Like a Rainbow in the Dark

Fight!


Volbeat gör det igen, underbar musik that is. Michael och grabbarna är för övrigt och turnerar som förband till Metallica atm, snacka om grym kombination. Metallica har fortfarande inte släppt något datum för någon konsert i Sverige nästa år, men jag hoppas fortfarande, fler datum är på väg. De kommer iaf göra två konserter i Norge och biljetterna sålde visst slut med rekordfart.

Puppies update

I natt har det ballat ur totalt här hemma, Donna fick nå psykbryt och sprang runt halva natten med minstingen i käften samtidigt som hon grävde upp halva korgen och då klämde ihjäl två av de andra valparna. Det var bara ren tur att Tina gick upp kring fyra i natt och upptäckte det, annars hade lika gärna hela kullen kunnat vara utraderad pga Pucko, som vi döpte om minstingen till. Vid det laget var Donna så stressad och slutkörd så hon hyperventilerade för fullt och ingen av de andra valparna hade fått någon mat på länge, så vi gjorde det enda vettiga och vad naturen skulle ha tagit hand om annars; vi ligger alltså minus på tre valpar nu. Sen dess har både vi och Donna sluppit höra det konstanta skrikandet från den sjuka valpen och allt har blivit lugnt och normalt, man märker fan inte alls av de kvarvarande valparna nå, de bara ligger och äter och sover som de ska göra. Vi hade iaf tur i oturen genom att det var två hanvalpar som klämdes ihjäl, så nu har vi alltså fem tikar och en lillkille. Donna har varit helt färdig och sovit nästan konstant hela dagen, hon har äntligen lugnat ner sig nu när dumvalpen är borta.

It's a madhouse

Tro fan inte att jag fick sova någonting under rasten. slockande på soffan någon gång baki elva för att bli väckt av Donna kring tolv, helt nojjig var hon. Gick alltså upp, gjorde lite te, läste tidningen och gjorde så småningom ett nytt försök till sömn då samma sak händer igen. Donna väcker mig en timme senare helt nojjig och håller på och gnäller och ylar. Ungefär där gav jag upp alla tankar på att sova, och överlevde kvällen gjorde jag ju (delad tur på en vardag och ytterst lite sömn, ni fattar själva). Alla valparna lever ännu men den yngsta är så extremt jobbig och puckad! Den bara piper och skriker hela tiden och Donna blir helt förstörd av det, stressad och orolig som satan. Dessutom fattar den absolut ingenting, jag har just suttit och försökt tvångsmata den jäveln genom att sticka in Donnis tisse i käften på den, och ändå biter den bara ihop och tjurar. När den till sist fattade att den skulle suga dröjde det inte länge innan Donna föste bort den, nånting är fan fel på den valpen. Snacka om att yngst alltid ska vara trotsigast. Mami tror att den har kolik, jag har ingen jävla aning om hundar ens kan ha det, maybe maybe.

Äntligen är det över

Det blev två valpar till som kom inatt, både svarta tikar. Alltså har vi nu nio valpar och det är äntligen över med valpningen. Den sista kom kring fyratiden inatt och verkar då så liten och svag så det är inte alls säkert att den kommer klara sig. Jag gick iaf och däckade vid halv tre nångång och så blev det att stiga upp och fara och jobba klockan sju, jag är lite doed atm. Smällar man får ta antar jag. Ska försöka ta igen lite sömn nu iaf ..


Alltså det händer ju bara inte

Vi har just fått vår 8e hundvalp, 7 timmar efter den senaste. En svart tik som levde lite halvhjärtat men kom igång efter ett tag. Helt allvarligt, hur många valpar ska hon föda egentligen? Det verkar ju inte som att det är slut än iaf, kommer bli en lång natt.

Jääääääääääääääääääävligt skumt.

Puppies

Idag har vi fått 7 friska och välmående små hundvalpar. Donna har varit jätteduktig under hela dagen och det har nästan inte varit några problem att tala om, ingen av valparna har dött även om vissa varit lite medfarna när de föddes. Vad vi sett är det 4 tikar och 3 hanar och de är så sjukt gulliga att man bara vill ta upp dem och gosa med dem, men det gör vi ju såklart inte, ännu. Just nu är det mest sitta och titta när de rullar runt och kryper överallt och piper, den första valpen lät faktiskt som en katt. Man blir helt fascinerad av det, shit alltså.


Som små råttor ser de ut. Alltså jämför bilderna med varandra, några timmars mellanrum och valparna har fan växt, sådär runda var de inte när de föddes. Åh våra nya små knubbisar :)

OMFG

HUNDVALPAR PÅ VÄG!!! Shit vad läskigt, de är så jääävla små! omg omg omg.

GeschlafeN

Den här Söndagen har varit så fel på så många sätt, skönt att helgen är över nu iaf. Har ont i skallen och är jävligt trött, fattar inte ens vad jag gör vaken ännu. Återkommer efter en god natts sömn då jag kanske börjat fungera normalt igen.. TSS yeah right.

He's not what you'd call a glamorous man

Jobba lördag kväll, alltså det finns ju inget bättre. Fyfan vad jag ljuger, ni fattar ju det va? For en sväng med Mercedes efter work för att tina upp henne lite, dunkade Dr Feelgood i bilen och kände att fyfaan, nu vill jag hälla i mig mängder med sprit och dansa på borden. Problem; upp och jobba igen imorgon, alldeles för tidigt, men 10 timmar är inte fy skam när det är helg och man omvandlar det i valuta, I need it. Ljuger igen, jag behöver det inte men jag vill ha, så varför inte. Tycker fan inte jag gör av med några pengar att tala om, men det kommer. Fan jag skulle kunna göra av med alldeles för mycket pengar, om om om. Om någon bara ville följa med mig och erövra världen, leva som en hemlös, ösa hela nätterna och sova hela dagarna, lyssna på livemusik tills det tjuter i öronen, skrika tills halsen blöder och bara leva tills du sett och hört det mesta.

Haha, och allt dehär tack vare Dr Feelgood. Vissa låtar vid speciella tillfällen alltså, det blir bara så bra.


He's the one they call Dr. Feelgood
He's the one that makes ya feel all right
He's the one they call Dr. Feelgood
He's gonna be your Frankenstein

Let him soothe your soul, just take his hand
(Dr. Feelgood)
Some people call him an evil man
(Dr. Feelgood)
Let him introduce himself real good
(Dr. Feelgood)
He's the only one they call Feelgood

Owned

In Flames @ Italien:

Halfway through the set, Fridèn invited a fan onstage to sing "Clayman", but when the intro riff ended, the fan didn't know the lyrics to the song and kept headbanging and pulling an embarassed face next to guitarist Björn Gelotte while the crowd started booing and mocking him until he ran offstage. Anders came to the rescue and ended the song, but the audience kept booing the guy right until the start of the following track, "Come Clarity".


HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAAH! Snacka om att totaläga sönder sig själv, ajaj.


Annat kul är Crashdïet i studion, vilken tur att grabbarna får så mkt vettigt gjort. Gillar att de textat skiten så övriga världen verkligen förstår vad det hela handlar om, hihi.

 

För övrigt är det fan äntligen fredag! Bästa dagen på veckan. Jag har firat med att slockna 2 ggr på soffan och käkat kycklingsallad, kyckling på fredag ni vet ^^


Another day has come and gone

Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska blogga om, min dag har varit ovanligt händelselös. Sovit alldeles för bra, lirat lite Zelda, svamlat med Donna, raggat lite Merca och läst på om hunduppfödning med mera. Nu äre jobb hela helgen som gäller, och jag har ett brutalt tidigt uppvaknande att se fram emot imorgon.. Weii.

Oh Noes!

DIO har tydligen fått ställa in sin Europaturné då han hamnat på sjukhus av ngn anledning?! Fyfan, hoppas det inte är ngt allvarligt bara. De skulle ha kommit till Sverige i början av December, känns som lite skönt att det aldrig blev av att fara på det nu.. Men ändå, fan Dio börjar bli gammal, hoppas han återhämtar sig snabbt från vad fan han nu har råkat ut för. Menar, det är ju fan Ronnie James Dio vi snackar om, rockguden! Alltså minnena från SRF 2009, Heaven & Hell live på 20-års dagen. Oförglömligt. Underbart.

It goes on, and on, and on, it's heaven and hell.


Andra lite roligare metalnyheter:

Metallica kommer tillbaka till Europa i vår! Tre datum har släppt hittills, bland annat Oslo den 13e April. Nästa vecka kommer de släppa mer datum, man kan ju alltid hoppas på en konsert i Sverige.

 


Hilarious

Andra twilightfilmen New Moon har fått 15-års åldersgräns på bio och alla fjortistjejjer grinar och skär sig i handlederna, det blir knappast bättre än så. Eller, det blir fan bättre när man läser motiveringen till varför den fick den åldersgränsen.


FILMCENSORERNAS MOTIVERING:

”Genomgående inslag av ångestfull stämning, ångestskrik, dödshot, våldsamma slagsmål, man med marmorerat ansikte, man får nacken knäckt, livlös kvinna i vatten, människor förvandlas till varulvar bedöms kunna medföra risk för psykisk skada hos barn under 15 år.”

 

Hahaha, akta de ångestskriken (syftar alltså på när Bella sitter i skogen och låter som en brunstig älgtjur). Fjortisarna snackar nu ihop sig på inet och gör uppror, någon snackade om att hota statens biografbyrå till att sänka åldersgränsen och andra skulle se den om de så skulle dö på kuppen. Alltså, bara att en typ 13-åring är beredd att dö för att se en film är ju fucked up. Nästan så man har lust att gå och se den på bio bara för att reta alla snorungar, men det är så inte värt de. Jag nöjer mig med att sitta här och vara skadeglad som fan istället.


Dessa konstiga infall

Ikväll har jag varit lite på vift och träffat folk, som en trevlig omväxling från att göra ingenting. Fast egentligen är ju min arbetslösa/softa vecka över, nu äre skola och jobb som gäller igen. Av någon anledning möblerade jag om mitt rum som avslut på slöarveckan, jag fick bara en sån där impuls som jag kan få ibland och började dammsuga och flytta om möbler kring 12-1 på natten, antar att jag var less.


Såhär ser det alltså ut nu, jag är nästan inne på att det var bättre förut men skitsaksamma, det blev som lite jobbigt att sova bredvid elementet. Tro nu inte att det är så jävla städat som det ser ut, det finns en anledning till att bilden visar väldigt lite golvyta. Haha och visst fan hänger mina tavlor snett?! Fan.



På andra sidan av rummet har vi Kotte och kaminen, mycket mer än så behöver ingen veta.



Tände en massa ljus medan jag höll på att städa och flytta runt möblemanget, och den här, shit alltså. Satte i några droppar doftolja och tände på (haha jag vet, det låter roligt), och jag tror fan aldrig jag har sovit så gott. Den doftade tom fortfarande när jag vaknade dagen efter och jag drömde så jävla bra. När väckaren ringde var jag mitt i en dröm där jag och random höll på att bygga eller skapa någonting och jag minns att jag tryckte på snooze för att jag ville hinna göra färdigt vad det än var vi byggde. Jag har ingen aning om vad det är för smak på den för etiketten är bortnött sedan länge, men jag tycker den luktar som godis typ. Nämnas bör också att den är barnsäker och alltså nästintill omöjlig att få upp och att jag och Pierre brukade trippa på den när vi var yngre. End of story, haha.

Måste även nämna att mina mjukisbyxor som varit försvunna sen NäsbyLarN har blivit funna, i Dannes tvättkorg. Så jag behövde inte vänta i månader utan bara några veckor innan de kom till rätta, min tur har kanske börjat vända till sist.

Oh my fucking god


Nu snackar vi NEED på jävla riktigt, "the must-see metal event". Faaaaaaaaaan, det kommer vara AWESOME! Åh vad jag vill! Varför kan de inte komma till Europa för? :( ...DAMN!


"SLAYER. MEGADETH. Two names synonymous with fierce, crunching power. Two bands whose histories are inevitably intertwined in defining the thrash/metal genre. Individually, their respective prowess and accomplishments are impressive; but together, they're brutal and unstoppable. MEGADETH and SLAYER will join forces to co-headline "American Carnage", the most blistering, the most explosive, and the most eagerly anticipated mega-tour of the winter — and you do not want to miss it.

"American Carnage" is the first time that SLAYER and MEGADETH will have toured the U.S. together since 1991's epic "Clash of the Titans" tour.

In addition, TESTAMENT — who was also on the "Clash of the Titans" bill — will be special guests on the entire tour, marking the first time that all three bands have shared a stage together in more than 18 years, and making this a "must see" metal event."


Fyfan.

'Cause nothin' lasts forever, even cold November rain


When I look into your eyes
I can see a love restrained
But darlin' when I hold you
Don't you know I feel the same
'Cause nothin' lasts forever
And we both know hearts can change
And it's hard to hold a candle
In the cold November rain
We've been through this such a long long time
Just tryin' to kill the pain
But lovers always come and lovers always go
An no one's really sure who's lettin' go today
Walking away
If we could take the time to lay it on the line
I could rest my head
Just knowin' that you were mine
All mine
So if you want to love me
then darlin' don't refrain
Or I'll just end up walkin'
In the cold November rain

Do you need some time...on your own
Do you need some time...all alone
Everybody needs some time...on their own
Don't you know you need some time...all alone
I know it's hard to keep an open heart
When even friends seem out to harm you
But if you could heal a broken heart
Wouldn't time be out to charm you

Sometimes I need some time...on my own
Sometimes I need some time...all alone
Everybody needs some time...on their own
Don't you know you need some time...all alone

And when your fears subside
And shadows still remain, ohhh yeahhh
I know that you can love me
When there's no one left to blame
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Don't ya think that you need somebody
Don't ya think that you need someone
Everybody needs somebody
You're not the only one
You're not the only one


Söndag

Jag har vaknat kring 11, stigit upp och käkat frukost i soffan, virat in mig i mysfilten och sett reprisen på idol, druckit te och bara chillat. Det märks att det är Söndag, värsta softardagen i veckan, och den här söndagen är man inte bakis heller. Me like.

Snart så

Idag kände jag valparna röra sig i Donnas mage för första gången. Shit fatta att det kommer krypa runt små råttor här om 2 veckor. Helt insane. Har varit runt stan med bröderna Bäckström nyss också, är som smålustigt att höra dem ständigt försöka förnedra varandra, syskonkärlek kallas det nog. Ikväll blire att återuppliva Mercedes och dra iväg på äventyr, om gubbjäveln bara ville sätta igång snart. Haha, det lät jävligt bortskämt men jag får faktiskt inte ens vara med och byta drevet till dieselpumpen fast jag vill, han tycker att jag stör alldeles för mkt av någon anledning, heheh. Stackars Mercedes.

Förresten så har jag drömt en jävla massa skumma grejer inatt, men det var inga dåliga saker! Ibland är mina hjärnspöken bara för bra. Hihi.

Bejbi innan hon blev med valpar, shit vad smal hon var. Idag ser hon ut som en kossa typ, fast en söt sådan.

Genom dina ögon

Jag har nästan inte ens rört datorn de 2 senaste dagarna, har helt enkelt inte känt ngt behov av att sitta här och låta timmarna försvinna. Har hängt med brudarna idag och fikat, jyrat runt stan, sett idol och svamlat som vi är så bra på, jävligt nice. Annars så har jag mest legat och läst, det är helt sjukt hur jag kan fastna i böcker och ligga hela nätterna igenom och bara sträckläsa. Igår låg jag uppe till 5 på morgon och läste Genom Dina Ögon. Den är såklart utläst nu, och jag började läsa den igår. Trött är man, känner att det är lite svårt att skriva korrekt (haha, som i fyllan nästan).


Bra var den iaf, är som också härligt att författaren kan hoppa från att ha gjort Twilight-böckerna till ngt helt annat, jag blev inte besviken. Jag vågar nog tom påstå att den är bättre än de flesta böckerna ur Twilight-serien.

Nu känner jag fan att det är dags att däcka..

Jag känner mig helt borttappad

Igår, efter flera månaders frånvaro, bstämde sig mina solglasögon för att dyka upp igen. Fint, precis i november när jag behöver dom som mest, NAT. Tydligen har de legat och gömt sig i en korg i tvättstugan sen någon gång i Juli, jag har hela tiden varit helt övertygad om att de blivit kvar på beachen i Storön eller råkat ut för ngt annat horribelt öde. Så jävla typiskt mig, tappar bort saker som dyker upp flera månader senare på uppenbara platser, DOH. USB-kabeln till mobilen var ju också borta i flera månader (faktiskt även den försvunnen sedan i Juli) och så hittade jag den i datorväskan sist vi hade NäsbyLarN. Alltså, eftersom jag visste att den varit försvunnen efter ett LarN borde det vara logiskt att kolla i datorväskan, men NÄE. Haha helt allvarligt, storfail. Senast vi LarNade var det mina gråa mjukisbyxor som försvann, kanske kan förvänta mig att även de dyker upp om ett halvår eller så.

För övrigt så vägrar Mercedes leva. Tydligen har ngt matardrev till dieselpumpen gått så nu står hon bara där och fryser igen med huven öppen och väntar på transplantation. Det är inte kul att inte ha ngn bil, men förhoppningsvis blire inte långvarigt (om än lite dyrt, fått tag i nytt drev för 600 kr och det var tydligen billigt). Ajja jag överlever nog med att stjäla fulaudin och köra. Haha, och nu blir jag spammad av Timecare också, hoppsan.


Helt random, haven't you heard that nörd is the word?

Linda || .. Fuck-up !   säger:
Freeeeedrix  
Fredrix~ säger:
Laaaarn!...ehm...Luuuh!

Presents

Äntligen har jag fått hämta ut mina kläder jag beställt från Sweden Rock Shop, wohoo! Jag är jävligt nöjd, de var tom snyggare i verkligheten än på bild. ME LIKE.


Svart, glittrande, nitar och döskallar, hell yeah! "Killtröjan" som Tina så fint kallade den ska jag försöka mig på att pimpa dessutom, sy om och grejjer. Fyfan, det här tycker vi om!

Dagens goda gärning

Idag har jag, av alla jävla människor, gjort en bloggdesign åt lillasyster Amanda. Jag är lite stolt, för koder och svammel är ungefär så långt borta från mitt område som man kan komma. Snygg blev den också, men av ngn anledning är det helt omöjligt för mig att göra samma sak för mig själv. Det är visserligen många veckor sen jag lovade My att styra upp ngn form av design åt henne, men bättre sent än aldrig!


Har varit med Mami på myggan tidigare idag och käkat köttbullsbagett. Fyfaan vilka cravings jag haft efter det, så jävla gott. Jag är fortfarande så äckligt mätt så jag kommer antingen sjunka tillbaka ner i matkoman igen eller så tar jag mig ut och rullar bort det, återstår att se vilket.

Give ze green scarf

Jag har just sett Confessions of a Shopaholic med the family, och nu vill jag fan också ha en sån där grön scarf och lyckas med allt. Men icke, så vartenda litet misstag jag gjort i mitt liv, nu vet ni varför jag gjorde dem och kommer fortsätta göra om dem och många fler tills jag får tag på en sån där jävla scarf. Allt är scarfens fel, dumma tygstycke..


Så jävla bra

Metalocalypse säsong 3 har kommit idag, nu snackar vi en gnutta lycka.

"What do I tell you guys before every meeting?"
"Try not to punch people."


Annars så har jag också anmält mig på Time Care Pool idag, och jag är fan less på Kalix kommun och deras jävla svammel. Det funkar ju inte alls som det ska och sidan och allt är bara skitsegt. Ooorka.

1-0 till kaptenen

Kotte är sliten idag, den stackars jäveln. Men så går det om man sitter och shottar Captain Morgan till 7 på morgon. Det var fan galet.


Jag är ganska säker på att jag fortfarande är full

Alltså, nu är det färdigcrankat. Länge sen man körde party hela natten igenom. Nu ska jag sova stenhårt några timmar innan det är dags för farsdagsmiddag @ mormor och morfar, weii.

Birthday

Idag fyller systra mi år, jag fattar inte hur man ska orka med allt fika. Det ska såklart firas ikväll! Fullt ös nästan medvetslös, vill inte ha ngt fyllo som slockar i min säng (såvida det inte är Neababe, då är allt tillåtet). FAN jag kom just på att jag måste sätta all alkohol någonstans där det är kallt, ljummen öl är inte så kul. Anyway GZ SIS DING 19!


I carried an M16 and you, you carry that, that, that .. GUITAR!


Äntligen fredag, Hell Yeah! Fyfaan vad skönt, jag ska ösa och sova bort hela helgen. YES! Inga måsten, bara leva och vara galen. Haha, det brukar inte sluta bra när jag är såhär övertaggad. Whatever, we're not gonna take it!

Plugg plugg

Ni vet ju vad det är som gäller i helgen!


Förövrigt händer det ingenting. Jag pluggar psykoser, neuroser och personlighetsstörningar, prov i socialpsykiatri imorgon. Om någon timme borde Fia vara hemma, blir kul att se hennes reaktion på håret. Nu äre fan nöta vidare som gäller.

Blondie goes something something

Kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle göra ngt busigt i .. förrgår? Anyway, det gjorde jag, och det blev skitbra och jag är så nöjd så.


Surprise surprise, inte så jävla blond nå mer. Blir fortfarande chockad när jag ser mig själv i spegeln, men det är bara kul. HA! Typ ingen som visste/vet ngt om det heller förrän nu, random eller? Me like.

Du är utvald


Hahahahh, det händer ju bara inte. NEJ, jag har verkligen inte det som krävs. Allvarligt talat, lumpen skulle lätt ta död på mig. Skulle antagligen storfaila redan vid testerna, på vartenda ett av dom. Och om jag mot all förmodan skulle ta mig längre än så skulle de tidiga morgarna, vuxna människor som står och skriker åt varandra, fysiskt krävande arbete och läskiga bisexuella militärbrudar ta hand om den saken. Jag kanske skulle sluta som någons bitch mitt i allt, få psykbryt och göra en Britney Spears och raka skallen. Alltså, tanken ÄR ju skrattretande. Soldat-LuuH, hahah. Smeta lera i ansiktet och ligga och frysa häcken av sig i en buske, eller springa runt med vapen och råkas skjuta mig själv i foten som bäst. Not gonna happen.

Bite the Bullet

Mouhaha. Are you ready to bite the bullet?


Humor i musikvideos, hur skönt som helst. Och sen är de ju så snygga till på köpet.


Rastlös

Jag känner mig så dampig idag.. Haha, jaa jag har druckit max en halv avslagen PK som varit i kylskåpet sen i söndags (tror jag iaf). Fresh. Jag har även hunnit vara på school och promenera i regnet, men det orkar man fan inte fördjupa sig i. Jag ska göra ngt busigt ikväll, hihi. Något jag kan få ångra, men vafan vi bryr oss inte. Shit happens. Förresten så är jag avundsjuk på alla som inte har ngt att stiga upp till på mognarna. Sluta klaga och sov till 13.00 istället! Ungefär som jag gjort den senaste veckan förutom igår och idag. Mormor var så söt när hon skulle väcka mig igår. Jag gav strikta order om att bli väckt vid 9 - halv 10 nångång och så smyger hon försiktigt in så sent som möjligt och säger helt tyst och försiktigt att "Linda, nu är klockan baki halv 10". Vet ni inte vad baki betyder behöver ni lära er kalixmål (eller bondska, not so sure). I morse hade jag fan gett mycket för att få sova vidare, men så vare school som kallade.

Alltså, orka hålla på. Nu ska jag dampa vidare!

Kotte!

Nu, nu är man tillbaka i DJ igen, utvilad och kry. Det är som skönt att dra till Brekka och vila upp sig ibland, och så är de så roliga mormor och morfar. Vi har varit till Haparanda och IKEA idag, handlat lite skrot. Jag gick faktiskt och fnissade genom hela affären, och anledningen till det var Kotte och Marsvinet, haha.

Marsvinet. Liten och söt och med ett enda syfte ..


.. Nämligen att bli hundmat, mouhaha.



Kotte är min nya homie, min motsvarighet till en liten hund i en väska. Han är cool.

Jag och Kotte på väg till Kalix, han har sin coola tag i hornet.


Pimp my ride! Jag och Kotte cruisar Mercedes, Kotte headbangar för fullt.


Jag och Kotte sätter oss vid datorn och ska blogga, Kotte är ego och lägger mest bara upp bilder på sig själv.


Jag köpte egentligen ingenting annat värt att nämna, så nu skrattar jag lite åt det också. Antar att mitt shoppingbehov blev stillat redan igår med alla kläder jag beställde. Fick iaf lite kvalitétstid med morfar då vi skruvade ihop ett skrivbord som de köpte, och sen var det extrem paltkoma som gällde tills glasskillen kom och vi var ut och svamlade med honom. haha, glasskillen är fan kul. Nu ska jag och Kotte läsa socialpsykiatri och jyra vidare.

And I'm out

Nu drar jag fan till Brekka och blir bortskämd av mormor, känns som att det behövs.

Btw har jag just bränt iväg lite pengar på kläder, hihi. Blir spännande att se när de nu dyker upp..

Vill ha sommar igen

Jag har drömt om sommaren inatt. Om solsken, värme och vatten, och om att kasta sig i havet, simma, sola, busa, leva. Fan vad jag saknar det, har mest bara lust att gå i ide och vakna lagom till valborgs. Sommaren 09 var verkligen underbar.

Skärgården.

Turkiet.

 

Festivalerna.

RSS 2.0