Familjemiddag

Ojj vad taggad man är idag, NOT. Har iaf en middag att genomleva, får se om man orkar göra något överhuvudtaget ikväll. Supa är iaf inställt, så kanske att man ser film eller ngt och bara chillar ikväll.

Dukat för 7 är fan lite fattigt, men så ligger vi minus på familjemedlemmar också.




Jag har absolut inte haft någonting med dedär att göra, ifall någon skulle få för sig det. Kan fortfarande verkligen inte med rödbetssallad, huuu.

Brain damage

LarNet är slut och jag är tillbaka i DJ igen. Egentligen är det väl typ 7 timmar sen vi gav upp och jag kom hem och däckade på soffan, var bara förflytta sig från en till en annan. Har just sett skräckfilm eftersom jag är blond och det trots allt är halloween, sova kan jag ändå inte göra. Dygnet är fortfarande inställt på LarN och hela näsan stockar igen sig så fort jag ligger ner, fan så less.

Jag tänkte faktiskt på spöken, på dom som finns i medvetandet på folk, för det är bara där de existerar. Det är lite skrämmande vad det kan göra med folk, och ändå är det de själva som skapat hjärnspökena. Det finns de som faktiskt är skadade på riktigt, och sen finns det dom som skadat sig själva. Alla får vi vara med om en massa skit, livet är ju inte bara svart eller vitt utan oftast en jävla gråskala. Jag vet inte ens vart jag vill komma med dehär, är bara lite tankar som far genom skallen. Antar att jag inte ska se skräckfilmer ensam mitt i natten, haha, det låter ju fan bara fucked up. Men ärligt talat, de läskiga spökena är fan inte de som ligger under markytan, utan de som tillhör människorna som vandrar på den.

 


Fortfarande LarN, lite halvhjärtat

Vi är fortfarande 3 stycken kvar här, vilket är typ minimum för ett LarN. Någon gång senare blire väl att börja dra sig hemåt, ska bara försöka samla krafter utan hjälp av koffeinhaltiga drycker. Blivit mkt Battlefield Vietnam i natt och idag, kan ju inte säga att vi är alltför seriösa dock. Haha, fick som skratta lite åt moppepojkarna som raggade runt på sin vespa och sköt ihjäl amerikaner, och dessutom passade på att köra över mig ett flertal gånger.


.. Och något helt random för att zombies, tanks, witches, hunters, smokers och boomers är något vackert.


All night

Jag är snorig, och lite sliten men mest snorig. Kom på att jag måste på school och hämta en bok före klockan 12 så nu blire all night igen, igår låg vi ju och nötte True Blood tills 8-9 tiden på morgon. Klart att nördarna är vakna med mig! Tiden går som fortare då, och man får ju skratta lite åt dom ;)

Fredrix envisas med att lira WoW, men WoW är bannat på NäsbyLarN och Fredix får då finna sig i att bli trakasserad av de andra busiga nördarna.


Min myshörna. Här spelar, sover, lever och äter man.


GAME ON!

Say whaaat?

Epic WC3 fail, LOL!

Kapten A.Hitler var inte välkommen in i spelet.

I brist på annat

Vi lever, och vi geekar ännu. Vi har sett klart True Blood S02 i natt/morse, sovit till kring 2, skrattat åt fyllegubbar på Ica, blivit diskriminerade av CP3 och jyrat på som vanligt. Dessutom har jag börjat snora som en idiot, och det är INTE kul och fan vad less jag blir om det blir sängläge som gäller hela helgen. Just nu väntar jag mest bara på att grapparna ska spela klart så jag kan joina dom.


"Obey your maker".

"INGA ELDSKEPP!"

LarN mys


Wohoo, min spotify playlist (som jag iofs sällan lyssnar på) is the shitz. Bara för att en viss player fick 63 % .. Haha böglåtar. "Hey rebel, let's go out tonight".

För övrigt så varvar vi nördandet med True Blood, det är ett beroende som smittar värre än svininfluensa, haha.

 


GAME ON!


Alltså hur funkar det egentligen..

.. När man kommer tillbaka på LarN efter att ha jobbat och alla nördar är försvunna?



Har jag plötsligt blivit befodrad från den sämsta gamerN till den bästa och enda?

Borde jag börja printa affisher och efterlysa dom?

Har vi börjat lajva?

Hur ska jag kunna LarNa solo?


Om ni råkas stöta på fyra killar med flottigt hår som har stora ringar under ögonen och talar dataförkortningar, please let me know. Jag saknar mina broes.

Näsby LarN, it's ON!

Hihii, nu äre LarN på G (Y) Let's NÖRDA!

Vi inviger LarNet med en gammal hederlig klassiker, sånt som är obligatoriskt på LarN!

Game ON!


Bränd

I natt har jag knappt kunnat sova, sånt är jobbigt. Det var för kallt, för varmt, jag blev hungrig, låg och vred mig och rullade runt överallt i sängen, jyrade halvt i sömnen och jag vet fan inte vad jag höll på med. Till sist somnade jag iaf, och då drömde jag typ om onda jätterobotar? Det var skitskumt iaf.

Jag har förresten inte ens berättat om Haparandrasvängen vi gjorde i fredags. Den korta verisionen: skumma grejer i kofferten, stoppade av finsk polis, chill, köpa cdspelare till bilen med usb, shoppa skor på skopunkten (och jag brukar normalt inte ens gilla den affären) och stanna i bjumis på hemvägen och leka på isen. Kul.

Sen när vi kom hem kopplade jag in slutsteget och spelaren i bilen igen. Slutsteget har krånglat som satan tidigare och så fort det fått ström har varenda säkring i skiten gått, så vi misstänkte att det blivit kortslutning någonstans i det och drog iväg det till en snubbe som öppnade och kikade lite på det. Han hittade iaf felet och när jag kopplade in alltihopet igen fick steget ström och säkringarna gick inte, men jag fick inget jävla ljud ut någonstans. Tänkte då att jag skulle kontrollera slutsteget igen, gick och öppnade kofferten och ... Rök. Massor med rök som bara vällde ut. Blev lite småpanik och snabbt som fan stänga av biljäveln och dra ur alla kablarna till steget och slänga det åt helvete.

Bild från när det var nytt och skulle testas, på den tiden när steget fortfarande fungerade.


Jag har mest bara skrattat åt dedär, inte har jag väl nämnt att jag missbrukar musik tills allt bara dör? Haha, det händer ju bara mig alltså. Dock sörjer jag det lite, mitt fina slutsteg har dött, inge mer dunka i bilen. Kopplade sen in ena 6:9an direkt till spelaren (var bara ena högtalarkabeln som räckte, och då fick jag ändå dra den mitt genom baksätet) så musik har jag iaf, men haha, så kan man ju bara inte ha. Skönt iaf att det enda jag nu har betalat för av billjudet är just spelaren, och den var ju inte direkt dyr den heller. Har jag nämnt att jag brände upp ett slutsteg och högtalare förra sommaren också? Det var iofs skitgrejer, dunkade lite väl hårt till Another One Bites The Dust när skiten ballade ur totalt. Mina dåvarande 6:9or bara hängde sig och stog och hackade samma ton hela tiden även fast jag stängde av bilen och allt, och så kände man såklart den där härliga lukten av bränt. Det var bara stanna efter vägen och rycka ur alltihopet. Den gången var det dock vi som slarvat ordentligt och inte isolerat kablar, men haha, fult var det iaf.

I've always been drawn to the dark side, but I ain't the devil

Page 1:

They said I would never write this book.

Page 2:


Well, fuck 'em - 'cos here it is.

Page 3:

All I have to do now is remember something...

Page 4:



Page 5:

Bollocks. I can't remember anything.

Page 6:


Oh, apart from this...




Bakisdag och skitsnack

Idag har lätt varit den bästa bakisdagen ever, mest för att jag inte varit bakis överhuvudtaget. Alltså det är ju Tapio som gäller framöver, billigt och fylla utan baksmälla. Haha, när jag kom hem igår och hade jyrat omkring ett tag satt jag mig och gjorde te och skorpor fyra på morgonen, det var nice.

Sedan man vaknade i morse har det varit mycket jyra omkring och så har jag och My sett senaste Harry Potter filmen. Hur soft som helst, det enda som hindrar dagen från att vara perfekt är min förbannade nacke som gör ganska så ont idag. Som att det inte räckte med att sitta och skriva högskoleprov i flera timmar så blev det ju en jävla massa headbang under kvällen, men det sägs ju att det ska kosta att vara på topp. Just nu önskar jag mig en nackmassage (det funkar fan inte att göra det själv) eller en stödkrage liknande grannens i Beck. Ajja, genomleva och bli härdad.


Såg förresten en stund på Kalla Fakta som ikväll handlade om snus som spetsas med en massa skit som ökar den fria nikotinhalten, plus att de hade skrivit nå skit på Aftonbladet om det också. Tyckte det var ointressant så blev inte direkt av att se det, så mycket skitsnack om allt. Läste också att "Enligt Folkhälsoinstitutet är nikotinberoendet i styrka och återfallsrisk i klass med beroende av kokain och heroin", haha wtf alltså? Nästan så man kände sig som en jävla pundare när man läste det.

DET är rent jävla propagandasnack, inte för att jag knarkat men av det man hört kan man väl iaf dra slutsatserna att det är aaaningen svårare än att sluta med snus, för så jävla svårt är det faktiskt inte. Jag har slutat, börjat igen för att jag inte direkt såg någon mening med att avstå från det, varit utan i perioder, pendlat mellan starkare och svagare snus, testat det mesta och funderar ibland på att ge upp det igen. Men jag funkar så, jag är lite av en periodare när det gäller det mesta. Snusar ju ändå bara "snus som är specialgjort för att attrahera ungdomar så de blir fast i beroendet och med mindre halter av nikotin så de inte mår dåligt av det och avstår" just nu.

Tycker att folk ska ge fan i att hacka på oss snusare. Mitt liv, mina val, och det är fan inte så jävla dåligt som det påstås. Visst fan är det beroendeframkallande men inte i närheten av ett jävla drogberoende (haha, snus är ju faktiskt drogklassat i ganska många länder). Och sure det "kan skada din hälsa", som att man inte får cancer av mobiltelefoner, chips, rostat bröd, skumma tillsatser i matvaror och blaha blaha. Alla ska vi dö en dag, lika jävla bra att njuta av åkturen medan man kan.

Variation, whaaat?

Fylleblogg

Shiet, jag fyllebloggar. Det är inte första gången. Hahaha, fyfaan vilken jävla kväll. Drama drama drama, fatta vilken ansträngning jag gör för att skriva korrekt, jag hoppas det funkar. Det har varit ös, träffat en massa folk man inte sett på jävligt länge och lite väl mycket slagsmål. Anyway, ös. Vi håller varandras ryggar (whatever that means). Metalkvällen var ju nästan värt, tycker det bästa av allt var före och efter att bandet spelat och vi bara öste på. Ajja, jag överlevde iaf kvällen, nu är det sleep som gäller. Vi gör ju om dehär ngn dag.

Imorgon är det bakisdag som gäller, så jag kan ju vara förutsägande att berätta det redan nu. Mjukiskläder hela dagen, film, slöa i soffan och läsa. Bästa ikväll var ju lätt när jag ägde en gammal polare på Guns N' Roses, musiken håller jag alltid koll på oavsett hur full jag är. Hihi.

Skååål!

Högskoleprov avklarat, sminkad och redo. Nu jävlar är det ös som gäller!


Tur att man har rätt inställning då

Shit vilken halvstressig dag. Jag har inte ens tid att uppdatera om den nu, antar att jag behöver se till att få mig lite sömn inför imorgon och högskoleprov. Fan jag fattar inte ens varför jag skriver det igen, whatever. Lär ju bli .. kul .. NOT. Det roliga kommer ju efteråt när man super bort varenda hjärncell man använt under dagen.

Ärligt talat, jag hade inte kunnat vara mindre brydd inför imorgon, jag skiter helt enkelt fullständigt i hur det går. Skönt att slippa all stress kring det hela iaf.

Dagens ...

Haha, alltså dagens skönaste, fyfaan vad jag fått skratta. Vi tar det från början. En gubbe går ut på sin bro på morgonen och blir skrämd halvt från vettet av en ekorre som sitter där och fräser ordentligt åt honom, ekorren hade hittat någon kul isolering att slita sönder där och skräpat ner med den över hela bron. Gubben blir INTE glad och ekorren får kapitulera och flyr till sist upp i en tall bredvid huset. Gubben ger sig dock inte, utan går in i huset efter sitt gevär och skjuter helt enkelt ner ekorren och begraver den på bakgården! LOLZ, och jag som trodde att min morsa var den som hatade ekorrar mest i hela världen, jag hade tydligen fel. Haha förlåt men jag tycker faktiskt att det är hilarious, jag har aldrig påstått att jag var normal. R.I.P ekorren.

Dagens urballning är också en jävla historia, idag har jag faktiskt .. BAKAT! Omfg. Jag bläddrade igenom morsans receptbok och fastnade för chokladmuffins, eftersom det är jävligt svårt att misslyckas med. Tro det eller ej men de gick fan att äta, och jag hade ingen hjälp alls med att göra dem heller. Alltså när det gäller mig är det en jävla bedrift, jag suger verkligen på allt som gäller att laga till något ätbart. Min 13-åriga lillasyster äger sönder mig totalt när det gäller sånna grejer, och då överdriver jag inte ens. Jag kan lätt påstå att jag är sämst i familjen på att laga mat/baka, men nu har jag faktiskt lyckats göra någonting rätt iaf.

Men (klart att det kommer ett men) när jag skulle vispa ihop ägg och socker fick Mami minsann vara framme och berätta att jag skulle använda elvispen och inte den vanliga handvispen jag stod och höll i handen. Jag förstår inte hur det ens är möjligt att faila på sådana saker, haha pinsamt. Jag tycker verkligen inte om att stå vid spisen och svamla på, lätt att det är bland det tråkigaste man kan syssla med. Återstår bara att fundera ut hur man överlever på luft, alternativt leecha på Fia när man flyttar hemifrån. Jag har en bra känsla av det sistnämnda.


Det här gör vi inte om på ett bra tag..

Onsdag, right?

Shit vilken jobbig dag det varit idag. Vet fan inte vad det är men så fort jag är och jobbar känner gamlingarna för att kasta sig i backen en halvtimme före jag slutar. Igår gick det iaf bra, idag fick jag vara övertid. Dessutom har kommunen sitt nya system för hemtjänsten som är så totaljävla puckat. Hur kul är det när en vårdtagare larmar och ligger på golvet och man måste fara hela vägen ner på stan och tillbaka för att hämta nyckeln så man tar sig in? Har man inte tillgång till bil blir det lätt 20-30 minuter extra som den stackars jäveln får ligga där. Människovärdigt? I helvete heller, men tyvärr den bistra verkligheten.

Kvällen har iaf varit bättre, riktig softarkväll. Låg först och läste lite och chillade framför TVn och Scrubs, sen blev det den vanliga kvällspromenaden med Donni. Idag hade jag sån tur så elljusspåret släcktes ner när jag var mitt ute i ingenstans, så det var bara vända och halka tillbaka i mörkret igen. Får väl skylla mig själv när jag är så kass på dedär med tider. Sen var det hem och leka housewife, drog på radion i köket och gjorde varm o'boy till mig och småsyrrorna. Lite mys var de allt.




Vid matbordet:



LuuH: - Jag ser att jag också måste gå och byta till mjukiskläder nu.

Tina: - Meh, du har ju redan mjukiskläder??

LuuH: - ... FAN.

Mustainica

Ibland vet man fan inte om man ska skratta eller gråta när det gäller Dave Mustaine, han måste ju ha något slags världsrekord i att äga sönder sig själv.

Först blir han alltså intervjuad av en kvinna från norska Lydverket där kvinnan fått uppenbara restriktioner om att INTE prata om eller ställa några frågor alls om Metallica. När intervjun väl är igång sitter Dave och snackar konspirationsteorier om 9/11 och en massa annan skit tills han efter en kvart själv tar upp och börjar snacka en massa om Metallica. Kvinnan som gör intervjun ställer då två eller kanske tre totalt harmlösa frågor angående det och Dave bara maler på och pratar vidare om Metallica och varför han blev sparkad osv osv.

Efteråt när intervjun är färdig och ute på nätet flippar Mustaine totalt, är skitsur över den och hotar att fysiskt skada kvinnan som utförde intervjun (iofs skrev han att han skulle nita killen som hade genomfört intervjun, han kom väl inte ens ihåg att det var en kvinna). Kvinnan brydde sig inte nämnvärt över det hela utan skrattade i princip bort det, medan Dave kontrade med att säga att hon äcklar honom och att hon typ var dum i skallen, samtidigt som han uppmanar henne att posta hela intervjun så alla kan se vilken vidrig journalist hon egentligen är. Hela intervjun finns ute på nätet nu, och Dave, ska man skratta eller gråta? Jag diggar Megadeth och hans musik, Endgame är fan ett härligt album. Men som privatperson, är han tillbaka på droger eller wtf? Dags att sluta älta Metallica och koncentrera sig på Megadeth.



Om någon känner för att se hela intervjun klicka här.

Det ballar nog ur igen

Mycket har varit på gång idag, same old same old. Sen hade jag en liten kreativ urballning igen, men det är inget som nämns här. Sitter och diggar musik as usual, funderar på alldeles för mycket saker på samma gång.

Har förresten lyssnat lite på Chinese Democracy för första gången idag, har varit så jävla anti Axl Rose att jag totaldissat att det albumet någonsin gjordes. Och precis som väntat suger det stenhårt, riktig wtf-känsla. Ska inte ens gå in på att bandet fortfarande kallas GnR, jag blir bara pissed. Skitalbum är det iaf, så lite skadeglädje kan man ju unna sig. Fast jag tror ju stenhårt på att Axl inte är riktigt 100% i skallen, han har inte alla besticken i lådan, inte alla hästarna i stallet, inte alla essen i kortleken, etc etc. Någonstans har det fan gått en propp där.

Haha, och nu ska vi sluta med ordlekarna. Jag är fan bara trött och har ingen aning alls varför jag fortfarande är vaken.

Ice ice baby

Kom just hem från promenad med Donna. Det var mörkt, det regnade och det var svinigt jävla halt. Hur härligt som helst med andra ord. Började med att gå ner på elljusspåret, vilket man fick ångra rätt fort då man inte såg ett skit och mest bara halkade omkring i ingenstans. Kom sen på genidraget att gena över bron som går över spåret för att så småningom komma ut på vägen, och där var det fan HALT. Det slutade med att jag satt på skorna och bara kanade ner för brojäveln. Gissa om jag skrek/skrattade som ett psykfall, haha, tur att inga vettiga människor är ute i det här skitvädret. Och tro fan att jag kämpade mig uppför bron bara för att göra om det igen!

Eh, ja. Jag har varit och hälsat på i Näsbyn en sväng också, och före det var det städning som gällde. Köpte en ny matta till hallen som det var dags att lägga ut, och så var jag jävligt rastlös. Att dammråttorna hade börjat krypa ur sina gömmor hade ingenting med saken att göra alls.


Min nya Rusta-matta. Vuxenpoäng, wohoo (Y)

I'm not giving up

Ibland är det jävligt skönt att återupptäcka gammal musik. Minns när man var 13 och satt hos Hedman och lyssnade på The Sounds de få gånger det inte var In Flames som strömmade ur högtalarna. Allting var fan bara chill på den tiden, även om man inte tyckte det då. Haha, jag brukade faktiskt vara mer hos polarna än jag var hemma, man drog bara hem och käkade middag för att dra lika fort tillbaka. Och vad gjorde man sen som var så viktigt? Var vi inte ute på äventyr satt man och diggade musik, såg That 70's Show, nötte någon annan serie (24 och Lost var hardcore när det var nytt) eller snackade skit. Hur soft som helst ju.

Anyway, musiknostalgi var det, som en fet virtuell käftsmäll.

You can call me a slut
You can call me a liar
I got so many names now
I can't even deny it
You can call a thief and put up a fight
bury me six feet under the ground

But if you think I look mad today
You should have seen me yesterday

You can call me a beauty
You can call me a beast
But it's nobody's business what I do or please

So this song is from me to you
you make me mad and you make me blue
Cause when you're looking like I do
you know I can see you
We dance to the same groove
but I got the right move

Hope your happy now
but I'm not giving in
I hope you're satisfied
with your bullshit and your lies
Hope your happy now
but I'm not giving up
I hope your satisfied
can't bury me alive

they call me a slut
then call me a liar
got so many names now
I can't even deny it
they call me a thief
they put up a fight
try bury me six feet under the ground

So this song is from me to you
you make me mad and you make me blue
you're looking like I do
you know I can see you
We dance the same groove
but I got the right move


Ha! Ha! Ha, ha!


I hope you're satisfied
Fuck you and fuck your lies


Bitch is back in town

Söndag kväll och hemma i Kalix igen, det blir inte mycket tråkigare än så. Igår blev det inget bloggande men hände väl inte så mycket heller, var och sprang runt stan och shoppade tills man bara ville skrika rakt ut. Hittade lite basic-kläder och annan bra-att-ha skit. Lyckligast av allt blev jag ändå när jag äntligen fick tag på musiköronproppar!


Tänk att så lite kan göra så mycket, har fan försökt få tag på sånna här i månader. Finns inte i storlek Small i Kalix och kommer säkert aldrig göra det heller, fast bara för att jag säger det skulle det ju vara jävligt typiskt om de skulle få in det nu när jag fått fara till Umeå för att få tag i mina. Jag klarar fan inte av vanliga öronproppar när man är på konserter, slutar alltid med att man drar ur dem för att ljudåtergivningen blir sämst. Nu är det problemet förhoppningsvis löst och man slipper förstöra hörseln ännu mer. När ska man testa dessa då? Vars drar vi?!

Anyway, senare under kvällen vare pimpla jordgubbsmjölk (Mami hade med sig Tequila Rose och jag var tvungen att göra skiten drickbar, alltså tillsattes mjölk) och spela Wii. Jag var faktiskt mycket bättre än förväntat. Sen var vi ute på promenad ngn sväng och hälsade på Limpe och traskade omkring ute i mörkret, jyrade på som vanligt.

Idag har det då inte hänt så mycket mer än att man stigit upp, spelat lite och kört hem från Umeå. Damn, jag vill ut och gå, men vet inte om jag orkar gå ut själv i mörkret. Tråkigt är det, och Donna har redan varit ut ikväll och sover antagligen vid det här laget. Kanske att man drar iväg med Mercedes lite, eller lägger sig och ser film. Whatever.

Inneboende @ Umeåtöntarna

Vi är framme i Umeå sen ngn timme tillbaka, det är niiice. Och Camilla åkte ur idol, LYCKA. Vi har hunnit spela lite Wii och varit och traskat runt i the hood också, jag och Sis var rasta och kände oss coola. Nu äre nog kvällsfika på G, sen ska jag fan spela Zelda!


A link to the past, old school Zelda (Y)


.. Och uhm, ja.

På vift igen

Då har man skrivit slutprov i Sjukvård, gick bra fast jag blev lite ägd på sista frågan, whatever. Nu har jag lite skrivkramp och måste snöra ihop någon form av packning eftersom jag och the family snart börjar gasa iväg mot Umeå, där jag alltså kommer att spendera helgen. Alltså shit är det verkligen fredag idag, vad hände med resten av veckan?

En av anledningarna till att det suger att vara vänsterhänt ibland. När man skriver med blyerts fastnar hälften av det på handen, andra hälften suddas ut på pappret. Vad kul det måste vara att rätta mina prov med tanke på att jag dessutom skriver litet och slarvigt som satan.


Packa var det ja..

Vad min Torsdag ägnas åt


Plugga, dricka te, fika, hålla liv i elden, snusa, lyssna på bandit rock. Jag kan lätt komma på värre saker att ägna en Torsdag åt. Nu ska jag börja om från ruta ett igen.

I Am O... Whaaat?

Idag har jag äntligen fått mitt efterlängtade paket från cdon. Beställde ju I Am Ozzy 1a Oktober så trodde nästan att jag skulle få vänta tills Dan Browns senaste bok släpps, eftersom jag beställde båda samtidigt och det dröjt så jävla länge. Nå vad tror ni då inte att man upptäcker när man väl öppnat paketet?!



Klart som fan att de skickat fel jävla bok! Åh så less, och så fick man vänta två jävla veckor på att de skulle skicka fel skit. Som plåster på såren fick jag en rabattkod på 29 kr, värt. Iofs är det första gången de klantat sig såhär, men känner mig som ändå lite avigt inställd mot cdon atm. Varför är det såå jävla typiskt att sånt här händer just mig?

Annars har det inte hänt så mycket idag, varit och raggat lite merca. Först legat bakom en av mina wannabes, vilket måste ha sett ganska kul ut, och sen bildat svans efter snuten. Har försökt plugga lite men blivit mycket annat svammel istället, som att slå sitt personbästa i Bubbles (som är ett väldigt populärt spel på ivak). Sen när man skulle göra ett nytt ryck hamnade man här med bloggen istället, GG. Nu ska jag pimpslappa mig själv till att läsa om ileus. Mys.. Not.

Babylon

Jag är så jävla besviken just nu. WASPs nya album Babylon släpptes igår och det finns fortfarande INGENSTANS att ladda hem det. Otroligt nog var det Spotify som räddade mig med att ha det, annars brukar jag mest få svära över att det jag vill lyssna på inte finns där. CRED!

WASP har ju påbörjat sin Europaturné nu också, i Moskva av alla ställen. Spelningslistan var enligt mig alldeles för kort (13 låtar) men med godkända låtval, hade kunnat vara både bättre och sämre.

Anyway, Babylon var det ja. Nio låtar där två stycken är covers, vilket är aningen fattigt. MEN av det som är nyskrivet material är det oväntat mycket bra faktiskt. Har redan flera favoriter som fastnat i skallen, även om det knappast kommer upp i samma standard som på den gamla goda tiden. Saknar WASPs provocerande texter, men de skapar åtminstone fortfarande klart hedersvärd hårdrock.


Favoriterna från Babylon:

- Crazy

- Babylon's Burning

- Into The Fire

- Seas Of Fire

- Godless Run


Alltså om ni i likhet med mig tycker om WASP och deras musik, leta upp och lyssna på! Så jävla värt. Sköna riff, härliga hårdrocksballader och Blackie Lawless med sin hesa stämma. Me like a lot!



Reportage som gjordes om WASP under deras första Sverigebesök -84, LOL.

Haven't you heard?

Har varit en ganska upptagen dag idag faktiskt. Först stiga upp tidigt och dra ut och jobba, och alltså hur det har ballat ur inom hemtjänsten medan jag varit borta. Skönt att man troligen inte blir kvar i Kalix efter jul för jag tror knappast jag vill vara kvar och jobba där nå mer, bara en jävla massa tjafs och svammel. Efter jobbet drog jag iväg och hängde lite med min homie Nea, vi hade soffmys och trallade runt stan och jyrade. Sen ikväll hade man Lord Nelson och Moster på besök, så man fick sitta och skratta åt den äldre generationen av systrarna Sandberg. För övrigt stack Mami iväg på stan tidigare idag iförd mitt löshår och Tinas skinnjacka, ålderskris på G? Anyway, jag har ingen aning om vad jag skulle blogga om. Jag tänkte skriva något med totalglömde bort det. Jag är PK-hög ikväll.

Imorgon är jag ledig, riktigt sådär ledig så man inte har något planerat alls förrän flera dagar framåt (två dagar iaf). Alltså kan jag ligga och läsa och se film halva natten, vilket jag kanske gör också. Kan hända att jag behöver plugga också, men vi får la se.


Oh yeah, gissa vilket Family Guy avsnitt som var på TV ikväll? Hihiihi.


Det händer ju bara inte

Icke-känslor, vilket bra ord det är. Nu får jag fan ta och skärpa mig. Kanske äta middag. Mina extra högtalare till datorn har typ gått sönder, så inge mer lyssna högt på musik här inte (högtalarna till bärbara är ju inget att hurra för direkt). Jag missbrukar verkligen musik tills allt bara dör omkring mig. Skitsaksamma, om det inte vore för att musik är just det som skulle få mig på bättre humör atm.

FUCK, jag orkar inte sitta med hörlurar och vara bunden till datorn för att kunna höra musik. OCH usb-sladden till mobilen har varit borta i evigheter, plus att halva sladden till de hörlurarna är borta också. Bilen ska vi inte ens tala om, det enda som finns kvar där spelaren skulle ha suttit är kabeltrassel. Har ju en cdspelare i rummet som är gammal skit och brukar vägra läsa de flesta skivorna om det finns minsta repa på dem, och att lyssna genom dvdn och min gamla skit-TV är inte heller ett alternativ. Fan jag har flera flera hundra låtar på min playlist som jag lyssnar på och hoppar emellan, fatta hur jobbigt det skulle vara att välja ut och bränna ett fåtal av dem på skiva. Jag vill kunna välja mellan all min jävla musik. I'm sooo pissed atm.

Oktober tristess

Then what?

The last day

Sista dagen på praktiken idag, shit vad fyra veckor kan gå fort ibland. Det är vemodigt. Jag har haft så jävla kul där, verkligen trivts skitbra. Nu ska man tillbaka till komvux och jobba inom hemtjänsten, vilket jävla kliv nedåt det känns som. Förhoppningsvis behöver det inte vara så alltför länge iaf, och jag har fått en jävla massa erfarenheter att ta med mig inför framtiden. Fan vad jag kommer att sakna det.

Tagga sista kvällen nu.


Lost and yet not found

Lördag alltså, och fy fan vad jag inte känner för att göra ett skit. Alla andra super förstås, hela världen är alkoholiserad. Samma gamla vanliga, förutsägbara. Jag är död. Varför måste det vara så?

Jag måste bort bort bort härifrån, det driver mig till vansinne.





.. Jag har ingenstans att ta vägen.


Another day of nothing

Varm O'boy och skorpor räddade min kväll. Härliga fredag, nu ska jag tända min kamin, slå på en film och slockna. Work som gäller imorgon, stiga upp om sex timmar. Längtar efter min säng.

It hurts so good

Har nyss varit och traskat runt DJ med systra mi som är hemma i Kalix i helgen, det är som trevlish. Synd bara att jag är en sån nolifer i helgen och bara jobbar, ajja det är väl smällar man får ta.

I morse har jag vaknat till värsta mardrömmarna också. Jag var sönderslagen, blodig, utmärglad, smutsig, trasig och inlåst någonstans helt åt helvete. Mer död än levande, låg ihopkrupen i ett hörn i en cell och frös så jag skakade. SEN hände något helt otroligt. Jag blev räddad, och det var inte av någon människa inte utan av en vampyr. Han plöjde sig fram till min cell, bara knockade allt och alla som kom i vägen och bar med mig ut därifrån. Det var awesome!

Slutsatsen av detta är att jag antagligen tagit en överdos av True Blood, och eventuellt är lite insane in the brain.


Got me under pressure

Idag har man varit ledig, yeaah! Varit och shoppat vinterdäck som snart ska åka på Mercedes, så man kan börja ragga runt lite. Under tiden småstädar jag lite härikring och diggar musik, ovanligt nog. ZZ-top som gäller idag, för att de är typ snyggast i världen, och spelar sjukt skön musik.


Ägd eller?

Du vet att du lever på 2000 talet om.....


1. Du går på fest, sätter dig ner och tar PLayahead/MSN/Lunar/Facebook bilder.







2. Du har inte spelat kort med riktiga kort på flera år.








3. Anledningen till att du inte håller kontakten men dina vänner är för att de inte har MSN/Playahead/Lunar.








4. Du letar hellre i hela huset efter fjärrkontrollen än trycker på knappen på TVn.








6. Din kvällsaktivitet är att sitta vid datorn.









7. Du läser det här och nickar och fnissar.









8. Du tänker på hur korkad du är för att du läser det här.









9. Du missade nummer fem för att du var för upptagen.









10. Du scrollade upp och kollade om nummer fem fanns.








11. Och nu garvar du åt att du är dum i huvudet.

Ibland får man faktiskt det man önskar, typ

Jag fick min snö idag, men det var kanske inte direkt vad jag önskade mig. Spöregn när man vaknade i morse, som sen övergick i snöblandat och antagligen snö ett tag också, eftersom vi har vitt på backen i DJ. Slask är ju inte så kul, men nu ikväll har det fryst på ordentligt. Alltså var det svinigt halt ute, höll på att dyka i backen dirr jag gick ut på min KVÄLLSPROMENAD! Det har jag först längtat efter, nu när det är lite snö kan man faktiskt gå ut mitt i natten utan att behöva traska runt och gissa vars man sätter fötterna. Sånt kan jag bli så barnsligt lycklig över.


Bild från förra året, fan vinter är ju faktiskt inte så farligt.

Övrigt

Igår laddade jag hem drivrutiner till grafikkortet på gammeldatorn så jag och Mami kunde se film på TVn (den har blivit ominstallerad, annan verision av xp och annat knas). DÄR tycker jag faktiskt att jag höjde min nördstatus (Y)

Sista veckan på praktiken, känns skittrist! Vad fan ska man göra sen, chilla?

Längtar som fan tills man får vakna till ett ordentligt snötäcke på backen. Det är ju MYS!

Mercedes och jag kommer inte skiljas åt än på ett tag. Hon ska sluta sol-och-våra mig nu, hoppas jag. Hon förtjänar ett par vinterdäck bara för det.

På tal om sådant har jag och Kanebo gjort slut för gott, tror jag iaf. Mineralpudret är fucking wonderbar.

Jag har inte skrivit det här på bloggen tidigare men de flesta vet nog redan att vi parat våran lilla Donna, så kanske att vi får ett gäng hundvalpar här framöver. Det kommer bli .. spännande.

Yeah really

Damn nog var det en jävla annorlunda dag idag alltså. Jag GICK tom hem från sjukhuset när jag slutade, och det är fan ingen dålig sväng. Sen dess har man iaf varit relativt död, blir nog att chilla framför desperate housewives ikväll.


Anyway, något kul att se fram emot i November:

Old school, fuck yeah!

Kanske att det är en vanlig Måndag ändå

Palla. Dagen har gått åt till att jobba, komma hem, slockna på soffan, vakna, se film och nu är det väl sova som gäller igen. Så jävla dåligt att man typ blivit förkyld sen helgen, shiet vad energin går åt. Jag har inget vettigt att skriva för det händer ingenting, försöker få dagarna till att gå runt.

Smådeppig var ordet. Imorgon har jag iaf bestämt att jag ska skutta upp ur sängen halv jävla 6 på morgon och vara pigg och glad. Fram tills dess är jag samma gamla fuck-up som alltid, med musiken som enda sällskap.


we're the trash

I opened up a bottle and I fell out of bed
I couldn't find the floor until it hit me in the head

Igår var ÖS.

Guitar Gangsters & Cadillac Blood

Ikväll ska vi vara galna. Kom igen headbangers, ööös!


There's a Cadillac out in the dark
There's a guitar gangster lighting a smoke
And he feels the night, and he feels the fire

Driving into the city unknown
10 small houses is what he face in the cold
And he feels the night, can you feel the fire

Guitar Gangsters and Cadillac Blood
They came from the road and out of the dark
Went into a place even darker
Guitar Gangsters and Cadillac Blood

Walking into a place called The Bar
People looking like a ghost has arrived
And he feels the eyes, can you see the eyes

Dear ladies/gentlemen, don't be afraid
We are here to ease your pain
Let it all start with a song
Then I'm sure we'll get along

Pool of Booze

Kvällen slutade med bilar, musik och öl, det gillas. Fast jag har haft världens jävla otursdag idag så ungefär ALLT jag rört vid gått sönder, och det suger. Är jävligt trist att det börjat bli så svinigt kallt ute så man snart inte kan hålla på med att skruva i bilarna nå mer, i ett garage är inte samma sak helt enkelt. Fan vad det hade varit härligt att gå i ide hela vintern..

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, drömmer mig bort någon annanstans. Det är underbart.

VOLBEAT FOR HELVEDE!

Fredagskul, NOT

Fredag, och 3-dagars ledighet att se fram emot. Det firar man såklart med att jobba, så man tjänar sig nå pengar. Fan vad galet. Bara därför så måste det hända något kul i helgen, annars blir jag jävla skogstokig!

För övrigt är det här en sån där dag som man aldrig borde ha vaknat till från första början.

Finally!

Idag är en grym jävla dag, en hårdrocksdag! Först och främst har 4-dagars biljetterna till SRF 2010 släpps, och självklart har man köpt en sån. Sen så har Ozzy Osbournes självbiografi I Am Ozzy släpps på engelska, klart att man beställt hem den. Och nyss fick jag äntligen hem Mötleys konsert från Crüefest-08, så jag har något att se på och rysa till. Det gillas!


Biljett införskaffad! Fyfaan vad NICE, 2010 kommer vara ÖS!




Borde trilla in i brevlådan någon gång under nästa vecka. Kommer bli jävligt intressant att läsa om alla smutsiga äventyr med the prince of darkness.

RSS 2.0