Jag vill ..

  • Sola och bada
  • Hoppa studsmatta
  • Mysa med öl och grillat
  • Dra iväg med bilen någonstans
  • Hitta en sjukt bra bok att läsa
  • Ligga på rygg i gräset
  • Spela volleyboll/tennis/kubb
  • Se en film
  • Ta ett fotbad
  • Skruva i Mercedes
  • Fixa mig fin utan orsak
  • Ta en snus

Lila .. MjååH

Jaha, nu fick bloggfan bli lila. Det ska inte vara så men, palla.. Varför börjar jag ens när jag ska gå och lägga mig? XD

Peace & Love 2009

Okeey, jag har ju länge sagt att jag ska dra en resumé av våran Borlänge-roadtrip, so here we go!


Det hela började med att vi for seeent och jag sov i bilen hela vägen till någonstans efter höga kusten, medan Fia och Elin var drivers. Någon gång efter sju på morgonen väckte de då mig och Emil och vi gasade sista biten mot Borlänge. Det var helt sjukt varmt när vi kom fram så det första vi gjorde var laddade upp med massor av dricka innan vi gick för att söka armbandsutlämningen (vilket tog sin tid!). När vi väl var inne strosade vi på runt området och kollade läget lite ;) De hade faktiskt mysigt som fan med tygblommor i träden, nå tygbitar som hängde från lyktstolparna och allt vad det var. Festivalkänsla!

Första spelningen vi såg råkades bli Lauren Harris, mest eftersom vi hade slagit oss ner på en trappa framför scenen när hon började, men helt okey att se. Lämnade dock den spelningen halvvägs någonstans eftersom det var dags för Bullet. Hade faktiskt ingen aning om vilka det var förutom att de var förband till AC/DC så det kunde vara värt, och det var fan mer än så, det var bra ;)


Bullet, gitarristerna och basisten var såå jävla snygga på scen, ös!

Efter Bullet skyndade vi iväg för att få i oss lite skön festivalmat och slog oss sedan ner och såg Evergrey, även dom oväntat sköna live. Vet inte om det var det att de är höga som hus eller att scenen var liten, men de såg fan ut som jättar XD


Triss i blondiner (Y) ..


.. Och ental i Emil ;D

När Evergrey började lida mot sitt slut kände vi att det var dags att slinka in i ett öltält, så det blev lite öla och dricka cider i solskenet. Var så jävla skönt så vi dissade Backyard Babies för att inta alkohol i solen. Prioriteringar kallas det! Stötte på lite roliga människor där inne också, och en Nikki Sixx wannabe som var sjukt snygg, men tyvärr hade en brud och en unge i släptåg XD När vi till sist hade stillat alkoholintaget var det dags att bege sig till bilen för att ladda upp och ta på sig lite mer kläder, trots att det fortfarande var döjävlavarmt. När vi återvände till festivalområdet kom vi lagomt för att se slutet på Lars Winnerbäck innan vi gick mot Utopia-scenen och installerade oss för kvällen. Sen var det tagga på riktigt som gällde, och kvart över tio drog alltså Volbeat igång!


Andra gången inom ett intervall på tjugo dagar som man såg dom live, haha ;) Riktigt jävla bra, och låtlistan var i stort sett likadan som på Sweden Rock med skillnaden att de nu spelade "Maybellene i Hofteholder" istället för "Still Counting", vilket ju var en försämring.



Efter Volbeat stannade vi kvar framför scenen och smög oss framåt mot staketet i mitten för att få bra platser till Mötley Crüe, och det var en lång timme vi satt och väntade. Sen äntligen, ÄNTLIGEN, var det dags! Fyfan, det var M Ä K T I G T.


Förväntansfulla rockbrudar!

Vi hade sjukt jävla bra platser när vi stod mot gången i mitten (där säkerhetspersonalen var). Vi hade helt fri sikt mot mitten av scenen och Nikkis sida av scenen, och långt fram var vi också! Dessutom användes inte storbildsskärmarna till att filma bandet utan till animationer, så större delen av publiken såg dom inte ens!! Nu snackar vi lycka.


Mr VINCE NEIL!

Han har fan kommit i form, trodde aldrig att han skulle orka studsa runt och leva om så mycket som han faktiskt gjorde. "Oh Sweden you lovely people!".



Mr NIKKI SIXX!

Fyfaan vilka rysningar när han kröp fram med basgitarren längst scengolvet och roade sig, ÅH!



Mr TOMMY LEE!

Hhaha, han sprang faktiskt fram till publiken och bjöd på Jägermiester, skön jävla dude.



Mr MICK MARS!

Underbart när han började dra ett av sina snabba gitarrsolon, sånt man bara drömt att att få se och höra irl.



Underjävlabart! Låtarna de spelade, uppträdandet, allt var så jävla sjukt bra! Nej fan, det var betydligt mer än så!

Jag lovar man skrek fan tills luften gick ur lungorna, och så skrek man lite till. Armarna i luften konstant och allsång mer eller mindre hela tiden. De sparkade igång direkt med "Kickstart my heart" och avslutade med "Home sweet home" som extranummer, och när de började spela "Don't go away mad" kastades det ut fullt med stora, vita ballonger över publiken och under "Shout at the devil" skanderade alla med för fullt och slog med nävarna i luften. Och "Wild side" sen! OUCH, så jäääävla underbart. Typ ALLA av deras bästa låtar spelade dom!

När det till sist var tvunget ta slut sprang såklart alla fram och skulle söka plektrum som galningar. Själv orkade jag inte trängas där framme utan gick istället fram till en kvinna bakom säkerhetsstängslen och frågade så snällt om det inte for några plektrum innanför stängslet? Hon sneglade lite snett på mig, drog till med ett långt "Näääeee, men ..", drog fram min högerhand, satte ett plektrum i det, slöt min näve om det och släppte min hand. Fort gick det, och när jag öppnade högerhanden vart jag ju helt förvånad när det låg ett jävla plektrum där! Jag tror att jag hann tacka henne säkert fem gånger innan jag kom på att vi skulle vara diskreta och gick därifrån, fyfaan vad det finns snälla människor, bara hennes gest värmde lika mycket som plektrumet.

När vi sen kom fram till bilen slocknade vi dirr och vaknade sen kring åtta dagen efter av att vi höll på att svettas ihjäl. Det var inte ens någon idé att öppna bildörrarna för det var lika varmt ute som inne. Vi packade alltså ihop och började färden hemåt igen. Vi stannade till lite för att bada, käka och sträcka på benen då och då innan vi slutligen var tillbaka i Kalix. Skönt men ändå jävligt trist att komma hem, Peace & Love var faan underbart och pricken över i:et på min bästa sommar någonsin, trots att den i princip bara börjat ;)

Urballning

Måste kanske förklara mig lite angående förra inlägget. Jag hade varit och agerat driver ner på stan och drog hem för att sova kring midnatt nångång. Sen när man väl har kommit i säng blir man väckt av en full jävla snorunge som är och plingar på våran ytterdörr som en idiot för att han skulle in och spöa Tinas kille kring klockan ett - halv två på natten. Ute vid vägen har han sitt backup-gäng på säkert 15 snorungar till sittandes i två bilar och på ett antal vespor. Tina och killen (David) hade inte öppnat dörren för idiotjäveln utanför eftersom de visste att han kommit för att söka bråk, vilket om inte annat var uppenbart när han stod utanför och skrek att Tina var en hora och att han skulle slita ut inälvorna på hennes familj med mera. Vad han inte hade räknat med var att Tina och David inte var ensamma i huset, och när jag blir väckt av nå jävla skitungar mitt i natten när jag ska upp och jobba klockan sex på morgon, voi voi.. Det svartnade för ögonen alltså, vilket jävla ursinne. Jag gick alltså ut i morgonrock och gapade så det måste ha ekat över hela älgstigen, varenda jävla svordom som dök upp i huvudet använde jag flitigt, både mot killen och mot hans tattargäng vid vägen. Sen skulle han nästan med våld dra upp dörrjäveln och pressa sig in i huset, så jag kan ha råkats dra igen dörren hårt som bara fan över killens fingrar. Jag var såå jävla nära att hoppa på och släpa idiotjäveln ner till vägen så det finns fan inte, jag vet inte om jag någonsin varit så förbannad som jag var i natt. Till sist fick hans tattargäng med honom härifrån iaf, vilket nog var tur för jag vet fan inte vad jag hade gjort annars. Jag har aldrig varit så jävla arg alltså, nästan så man skrämmer sig själv..

Annars har man varit och jobbat idag, och när jag väl slutade var det dra dirr till skärgården och Dannes stuga. Jävligt härligt var det med sol och bad, synd bara att det skulle blåsa så XD Och just nu är det sova som gäller, är jävligt sliten sen natten och den uppenbara bristen på sömn.


Tok-Bella med bollen, söt ;)

Stökig natt

Jag är så jävla förbannad så jag skakar. FY FAN OCH DRA ÅT JÄVLA HELVETES FÖRBANNADE SATANS STOLPSKOTT! Adrenalinkick kanske, ÅH! Jag slogs nästan nyss, så mycket kan jag ju säga. Fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan.








..

Blogginlägg om att jag inte har tid att blogga, DOH!

Jag har fan inte tid att blogga något, jag är upptagen med att leva! .. Stiga upp om mindre än 6 timmar som gäller, mys. Kvällen har tillägnats jobb, förfest och ragga runt stan, nu är det försöka sova i ett stekigt jävla rum som gäller (ett rum som för övrigt ser likadant ut som innan jag småstädade det). Jag vet faktiskt inte när jag hade en ordentlig sovmorgon senast, är iaf nog så länge sen. Kanske tar det på onsdag XD

Okeey, ut och lev runt och njut av sommaren människor! Den är fan underbar, livet leker och jag har sett Mötley Crüe live för 2 dygn sedan, OMFG. Jag får nog blogga om det imorgon, helt jävla otroligt!

Home sweet home


<3


Trött, skitig, överlycklig!

Roliga saker man kan hitta i mitt rum

Jag städade faktiskt igår, nästan direkt efter förra inlägget. Fick lite små-ångest över hur det såg ut, och att posta en bild på kaoset fungerade som en jävla motivationskick. Här följer alltså lite av de udda grejerna jag fann liggandes:


Rosa, fluffiga handbojjor, kinky ;)


Konsert-minnen <3


Min kossa! Jag har fortfarande inget namn på henne, överväger fortfarande Fiffi med det klickar inte riktigt. Förslag? XD


Disney-filmer! No words needed..


Gratisgrejer man tar med sig från all inclusive-hotell bara för att man i princip redan har betalat för det fast man vet att man aldrig kommer använda det. Eller vad tror ni, skokräm och sy-kit?


En voodoll som hänger i taket, jag vet fan inte varför.


Speaking of voodolls, idag hände något fruktansvärt! Min andra voodoll tappade sitt hjärta!! OMFG NOO, jag tog det som ett jävligt dåligt tecken, själva meningen med den är ju att den ska skydda mig och så tappar den hjärtat. Kaos. Som tur är hittade jag det till sist iaf, det hade lossnat och låg i bilen såklart, vars skulle den annars ha lämnat sitt hjärta? ;) Så nu ligger det där, ensamt och vakar över mercedes medan jag är borta, not bad.

.. Och jaa, jag drar typ nununu, Fia stressar på som satan. Jag är tidsoptimist. Bara därför;


Din personlighetstyp:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.


Jag gjorde lite random tester pga tristess, detta var det enda vettiga som jag kunde tänka mig att posta. Superhjälte-testet exempelvis utsåg mig till Robin. ROBIN?! Batmans jävla sidekick, hur kul är det då? Medhjälpare åt ngn random läderbög, nej tack! Resten var också bara skit, tydligen ska jag leva tills jag är 92-94 år? Jag hoppas någon tagit bort mig innan dess, jag planerar då inte att leva fullt så länge.

Off we go! Tillbaka till helgen iaf, då äre work work som gäller XD Borlänge here I come!

Sunny day

Seg jävla dag det har varit. Fick vara uppe så länge igår fast jag var svintrött så blev inte mycket sömn, fast det kanske det var värt.


MmmH nu blev jag hungrig, igen..

Annars har man bara jobbat, inget att nämna uti det. Vädret har varit så jävla bra så kastade mig ut på altanen för att sola dirr jag kom hem, sen somnade jag nästan på studsmattan XD Har även försökt ta igen lite sömn, med dåligt resultat eftersom jag fastnade i en bok. GAH. Ikväll har jag och Sis kirrat musiken till roadtrip #2 i sommar, självklart kom alla Mötley-album med originalmedlemmarna med ;) NIIICE. Jag behöver väl knappast säga att jag inte börjat packa ännu, det kommer imorgon i sista minuten som vanligt. Faan imorgon drar vi! Så jävla underbart, soft att dra ut på äventyr. Kommer bli så jävla bra, rockbrudarna on tour!


Vill draaa!

Som vanligt är det tusen grejer man måste fixa innan, får se till att styra det imorgon. Skyller allt på Mami som tvingade mig att vara uppe XD .. Något som jag planerat att genomföra hela veckan men som inte blivit av är den grymt tråkiga men nödvändiga städningen! BLEH, lär ju inte hitta någonting som det ser ut nu. Ingen som känner sig manad att hjälpa en stackars slacker i nöd? Jag sover, random städar. Vilket jävla erbjudande ;)


Ärligt talat, jag skäms nästan för att lägga ut den här bilden, men bara nästan. Lite kul är det faktiskt, och en aning sorgligt.. Fan tom passet ligger kvar på golvet, och det har man inte använt sedan Turkiet. NÄE nu jävlar! *Skämmas*
..


Nuue lutar det mot dusch! Har fan inget vettigt att skriva, är helt tom i skallen XD

Hard work work

Jaha, har varit och jobbat hela dagen idag. Är fortfarande skönt att jobba, fast jag övervägde att lägga mig och blunda en stund när det gick lite väl segt (vilket jag också gjorde, heheh). Nu sitter jag å väntar på Mamis väninnor som hon bjudit hit på kycklingsallad, och jag får uppenbarligen inte tjuvstarta på den så jag väntar så snällt. HUNGRIG, GIVE FOOD! Fuckers .. Ajja, får alltså tid till att blogga istället, viktigt viktigt, och till att lyssna på världens bästa musik såklart!

MjååH, när jag ändå håller på kan jag lika gärna tipsa om ännu ett skönt avsnitt som sändes på TV igår kväll, svt 2 tom! Metal - En hårdrocksresa, hårdrockshistoria och annat för den som är intresserad! Programmet är över 1,5 timmar långt så är man inget hårdrocksfan är det ingen idé att kolla på. Är man däremot hårdrockare, SE SE SE ! Värt som fan var det, och Dee Snider, Ronnie James Dio, Vince Neil, Alice Cooper, Bruce Dickinson, Ian "Lemmy" Kilmister med fler hör till de som blir intervjuade. Lätt att jag kommer se det igen, fick skratta som satan när de drog till Norge för att intervjua Gorgoroths medlemmar. Norrmän är fan roliga XD

För övrigt TAGGAR vi som satan nu! FFS, P&L har börjat idag. På onsdag drar vi iväg, shiet loel. Såå sjukt jävla bra!


På torsdagkväll blire Mötley Crüe!


INSANE!

Helgen

Fan vad härligt vi haft i helgen! Festat, spelat tennis och volleyboll, busat, slackat, umgåtts med folk, rökt vattenpipa, spelat kubb, rullat i sanden och mycket mer! Myshelg har det varit, fan vad jag älskar att vara i Piteå.


Boendet, husvagn och bil (Y) MYS!


Volleyboll på stranden, MYS!


Ute och jyra, MYS!


Sen har jag fått resfeber som saaatan! P&L, here we go! Faan händer det här verkligen? GAAH jag blir fan tokig!

Midsommar

Nuu drar man till Piteå under helgen! That's where all the magic happens ;)

Önskar alla en dra-åt-jävla-helvetes härlig midsommarhelg, fullt ös medvetslös!

Stick to your guns

Fan, inge sömn blev det. Råkades öppna en PK dirr efter jag skrivit förra inlägget, ooops (A) Soffan och Matrix som gäller idag igen, och efter imorgon är man ledig helgen! Faan vad nice.

Sen har man även sett Plus ikväll som sändes på svt 1, där de hade filmat från Sweden Rock och diskuterade överpriset på andrahands-biljetter mm. Jävligt intressant! Rekommenderar det starkt om man är musiknörd som mig, se avsnittet HÄR! En del jävligt vettiga saker som tas upp, jag lovar man sitter inte oberörd efteråt (såvida man inte av någon jävligt skum anledning ogillar musik alltså). återigen, SE DET!

Det har även blivit lite urballning nu också. En underbar jävla urballning! .. Jag och rockerbruden Elin har kirrat biljetter till Peace & Love idag!!! För de som inte förstår vad det innebär tydliggör vi det hela: MÖTLEY FUCKING CRÜE! Jag har fan inte förstått att det är på riktigt ännu, shiet. Har ju varit så jävla ON på att dra dit i sommar men så kändes det som att man fick välja mellan Sweden Rock eller Peace & Love och jag valde ju då det första. Trodde aldrig att ekonomin skulle räcka till bägge och inte heller att man skulle hitta någon att fara med så det kändes jävligt avlägset, och nu händer det fan! FY FAN VAD JÄVLA UNDERBART!!! Nej jag fattar inte dehär, måste nog få sjunka in lite. Undrar vad föräldrarna och speciellt Mormor tycker när hon får höra om dehär nu, hahah! De kommer tycka att jag är gaaalen, crazy motherfucker!


Do not disturb

Damn, sömnbristen gör sig äntligen påmind! Jag är mänsklig wohoo XD Jag kan egentligen inte sova nu, men jag gör det iaf! Höll fan på att somna på jobbet, ögonen stod typ i kors eller nå, kändes det som. Fan, jag har inte tid att sova nu heller, men det kan inte hjälpas! Nu däckar jag alltså för x timmar frammåt, bbl.

Näsby LaaarN is no more

JaaH, vårat NäsbyLarN tog alltså slut igårkväll. Eller alla andra försvann medan jag jobbade så när jag väl hade slutat var det bara jag och Danne kvar, sen råkades vi köra igång Heroes och fastnade vid det någon timme (A) Jag hade lätt kunnat köra på tills idag, hehe.


No more larN, tomt som fan blev det ju!

Sen hade familjen dragit till Piteå igår så när jag väl kom hem från Danne kom jag hem till ett stort tomt hus. Fan som att det inte räcker med att komma hem från ett LarN och tycka att det är ensamt när man är van att alltid ha folk omkring sig 24/7, mitt enda sällskap igår var TVn. Jag hatar fan att vara ensam, förutom de sällsynta gånger det faktiskt är skönt. Jag gjorde iaf det bästa av det och bäddade ner mig i soffan och såg Matrix, sen råkades jag somna i soffan med TVn på hela natten också, myyys. Skulle nog kunna vänja mig vid dehär ändå ;)


Dags för lunch nu, jag svälter för fan! ..

Näsby LaaarN dag 3

Yeah, still going strong! Nu har man till och med fortsatt lana FAST man börjat jobba, blir tungt att fara på jobbet om 6 timmar XD .. Hur som helst, detta är vad vi främst sysslar med:









LarN ftw! Härligt varmt är det att sitta här, och fortfarande är man inte alltför sliten heller. Kan hända att man börjat bli lite less på spelen, så har någon nå tips på bra lan-spel säg gärna till ;) DOTA och Left 4 Dead är ju redan klassiker, Fear 2 äe roligast att spela själv mitt i natten och Heroes 3 tar så förbannat länge XD .. Funderar nästan på att installera Fredrix's beta verision av Prototype bara för skojs skull, hihih .. (A) Alla gamers hära mår bra iaf, Limpe springer runt och markerar sitt revir lite väl mycket ibland, Heroes 3 irl typ. Kommer in mygg som satan så fort vi öppnar för att få in lite syre, så vi kör share på lite allt möjligt här ;) Tur att man har 3 PK kvar för att hålla sig vid liv, nästan så man överväger en nosleep. Prioriteringar kallas det! Hehh, märks det att man blir lite extra fucked up av sånt här?

GAME ON!

Näsby LaaarN dag 2

Gissa vad vi gör? XD




GO GO GO!

Paintball!

Hehe, aldrig att det blir en lugn stund om jag får bestämma! Steg upp idag och drog till Kamlunge för att lira paintball, lika kul som alltid, och blåmärken på armarna tog man med sig hem. Sen var det snabba sig hem, duscha, packa och dra till Danne, NäsbyLarN på G! Heheh, snacka om att ta tillvara på den sista tiden man är ledig innan man börjar jobba för sommaren.


Snygga paintball-offer, inte märks det ju att de är ett par? XD


Nu jävlar gäller det! Folk börjar dyka upp, temperaturen stiger och stämningen är på topp! GAME ON!

Student kvällen

Detta skulle ha kunnat bli en lååång uppdatering uti allt jag svamlat på med de senaste dagarna, fuck that säger jag och kör allt i bilder, bekväm som man är.


Balmingel i grodparken, sprang runt som värsta papparazzin och knäppte en miljon bilder typ. Tjejjorna posar lite med Johan, sjukt fina var de! Elin såg ut som en gudinna och Fia som en sagoprinsessa ;) GRR!


Såå var det dags för studenten, sprang sen runt efter utsläppet och fotade som en galning igen, haha!


Smörgåstårtan som vi käkade när vi väl kommit till DJ, fyfaan jag blir hungrig bara av att se på bilden, *dregla*.


Mot kvällen drog vi till Crille och hade husvagnsparty! Sjukt skojj, och här ser vi pojkarna när de hade som roligast och var och lekte med sina... ja.


Kvällen slutade sedan enligt tradition i grodparken där det mest blev mingel med alla kända och ökända. Efteråt var det Frasses som gällde och ragga lite merca, soft.


Hittade faktiskt lite fynd i "merca-himlen". Faan vad jag älskar att styla min bil, senaste fyndet är alltså crom-plattan runt regplåten, SÅÅ JÄVLA NICE! Cromdetaljer och bra ljud är fan det bästa jag vet i bilar, haha. När vi ändå håller på kan jag lika gärna nämna att originalbaklyktorna (som sitter på nu) är bland det fulaste som finns! Ser ut som nå jävla cirkusbelysning, bort bort bort ska de så fort jag ombesiktat bilen. Fick ju back på "ojämn bromafördelning fram" XD .. Inte så mycket som en enda liten anmärkning uti rost dock!


Nu är det fan sova som gäller, har varit och snurrat lite runt stan med fyllefolk ikväll. Var av någon anledning inte lika jobbigt som det brukar vara. HMM, men jag tror fan jag måste gå och hämta en smörgås före det blir sängen, jag skojjar inte när jag säger att bilden där gjorde mig jävligt hungrig XD

Ingen bakfylla alltså

Yeah, studentdagen igår. Det var .. som studenten brukar vara med de obligatoriska snefyllorna, allsång, kramkalas och mycket mer. Skitkul förstås! Nu får jag inte ha någon mysig bakisdag idag utan ska med Papi till "mercedes-himlen" och kolla lite, kan bli intressant.


Gårdagens bästa kan ha varit när jag och Mange skjutsade hem Fia och hon ropade kukskallar efter oss. Klockrent? Det kan vi ta en snus på!

Balen

Då var de många och långa förberedelsernas dag äntligen över! PUH, man var alldeles slut av att fixa med allt till höger och vänster, skönt att det är över nu. Resultaten sen då! Gud vad vackra de var, Fia såg ut som en sagoprinsessa ;) Hittar fan inte hennes USB-sladd så får inte in nå bilder, men tycker den påminner om Ariels när hon blir människa för gott i den lilla sjöjungfrun (har man inte sett disneyfilmer när man var liten hade man en tragisk barndom, så äre bara!).


Jag och Danne var sen ute och roade oss lite med att ragga merca, hihi. Kalixborna tycker om att stirra, jag tycker om att ha kul åt dom. Sen har det varit säkert 5 bilförare som hälsat åt mig som jag inte ens vet vilka de är? Sorry om jag varit otrevlig och missat er, men vafaan, jag är väl för cool. Eller så är det att jag inte känner igen era bilar, man måste ju synas XD


För övrigt ..
  • ..Så har jag ångrat mig angående det jag skrev igår (?) om människor, vissa kan man faktiskt avliva fortast möjligt.

  • ..Har jag fullt upp, både ikväll och imorgon. Skriva läxan jag borde ha gjort igår, plugga till prov imorgon (yeah, right?), hämta kungaparet (AKA Fia och Crille), sova alldeles för lite, skriva prov, dra till Crille, fara på systemet, svänga förbi på jobbet och hämta schema, se utsläppet och sen dra hem för att käka smörgåstårta och mingla. Tuffa tider kallas det visst.

  • ..Måste jag försöka komma ihåg allt jag ska göra imorgon.

  • ..Super vi skallen av oss imorgon! ON?!

I see dead people

Oooh, härlig inledning på dagen med försovning. Nåja, vaknade iaf en halvtimme före jag började så det var chill, dock var det inte tal om någon frukost (jag älskar att sega på med den). Sen har man hängt på bårhuset och spanat in döingar, givande. Tror nästan jag måste dra på systemet idag, själv för första gången. Hehh.. Sen vill jag att syster ska komma hem så vi kan börja fixa och styla!

BIRD

A-well-a everybody's heard about the bird
B-b-b-bird, bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, the bird is the word
A-well-a bird, bird, bird, well the bird is the word
A-well-a bird, bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, well the bird is the word
A-well-a bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, well the bird is the word
A-well-a bird, bird, b-bird's the word
A-well-a don't you know about the bird?
Well, everybody knows that the bird is the word!
A-well-a bird, bird, b-bird's the word
A-well-a...

A-well-a everybody's heard about the bird
Bird, bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, b-bird's the word
A-well-a don't you know about the bird?
Well, everybody's talking about the bird!
A-well-a bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird...

Surfin' bird
Bbbbbbbbbbbbbbbbbb ... aaah!

Pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-
Pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-ooma-mow-mow
Papa-ooma-mow-mow

Papa-ooma-mow-mow, papa-ooma-mow-mow
Papa-ooma-mow-mow, papa-ooma-mow-mow
Ooma-mow-mow, papa-ooma-mow-mow
Papa-ooma-mow-mow, papa-ooma-mow-mow
Papa-ooma-mow-mow, papa-ooma-mow-mow
Oom-oom-oom-oom-ooma-mow-mow
Papa-ooma-mow-mow, papa-oom-oom-oom
Oom-ooma-mow-mow, papa-ooma-mow-mow
Ooma-mow-mow, papa-ooma-mow-mow
Papa-a-mow-mow, papa-ooma-mow-mow
Papa-ooma-mow-mow, ooma-mow-mow
Papa-ooma-mow-mow, ooma-mow-mow
Papa-oom-oom-oom-oom-ooma-mow-mow
Oom-oom-oom-oom-ooma-mow-mow
Ooma-mow-mow, papa-ooma-mow-mow
Papa-ooma-mow-mow, ooma-mow-mow
Well don't you know about the bird?
Well, everybody knows that the bird is the word!
A-well-a bird, bird, b-bird's the word

Papa-ooma-mow-mow, papa-ooma-mow-mow

BIRD IS THE WORD!



It's such a mess

Whahaha! Ikväll känner vi oss galna! .. Annars har man varit lite småhängig resten av dagen, men det är smällar man får ta. School har det blivit, och tennis, och hälsa på i Näsbyn, och däcka i sängen med film, skitbra dag med andra ord. Synd bara att jag lämnat läxorna till sist, dvs jag ska nu sitta och skriva om döden och annan skit. Inte alltför roande, men jag får väl skylla mig själv XD .. Faan vad jag känner den där galna energin bubbla under skinnet nu när man legat och lökat bort lite sjukdom. SICK MOTHERFUCKERS! True true.

Jag har kommit att tänka på en ganska kul grej, människor. Vette fan om det är en sweden rock skada eller vad, men jag älskar fan människor. Vissa kan man bli så förbannat arg och less på så man vill bara begrava dem på botten av en sjö, medan andra med bara några ord kan förgylla hela ens dag. Jag älskar fan människor, det går inte att vara utan dem, och jag saknar sweden rock med alla dedär galna jävlarna. Som tur är finns det en del galet folk i Kalix också, thank god, annars hade man aldrig stått ut med att bo här. Fast visst, ni som ser till att jag håller mig kvar på jorden är lika viktiga. Haha, annars vet man aldrig vad som händer XD

Haha, och nu när man försöker koncentrera sig för att skriva något kommer världens sötaste damphund och stör. Typ hoppar upp och ner i min säng och allt möjligt, söt och galen! Läxorna får helt enkelt vänta, jag har fan viktigare saker för mig!


Orientaliska mattor? That's not very metal indeed.

Sweden Rock Festival

Yeah, nu är man tillbaka i lilla Kalix igen. Eller, egentligen kom vi hem igår morse men efter en nosleep och förkylning blev det att man däckade i soffan hela dagen. Sweden Rock var fan helt jävla underbart. Musiken! Människorna! Gemenskapen! Det är svårt att beskriva alltså, allting var bara så jävla bra! Bo i tält omgiven av en massa sköna rockers, lyssna på musik dygnet runt (är långt ifrån en överdrift, det spelades faktiskt musik hela tiden!), träffa massor med härliga människor, se en jävla massa bra band och bara leva livet! Vilken upplevelse det var, jag längtar fan redan tillbaka till festivallivet.


ZZ-top, sjukt härliga att höra och se! Grymt coola snubbar.


In Flames, med sin mest påkostade scenshow någonsin. Första gången Dead End spelades live, och när Björn började spela Alias på akustisk, brr ;)


Folket! Alla människor var så jävla trevliga och goa. Wonderbar!


Heaven & Hell med Ronnie James Dio i spetsen, ROCKGUDEN! <3


Roadtrip till Öland på 20-års dagen, Hell Yeah!


Idag har det varit att fira 20-års dagen för släkt och vänner, väldigt mysigt att träffa alla man hunnit sakna, och tusen tack för alla fina presenter! Lite trist att man är förkyld och inte känner sig på topp direkt, men är jävligt tacksam för att jag fick fira lite såhär i efterskott och inte vart bortglömd :) Det betyder fan mycket för mig. Ajja, sängen som väntar nu iaf, fysiskt sett mår man väl inte så bra just nu. Psykiskt, tjaa jag är då jävligt, jävligt glad och lycklig.

Avsked

Nu har man packat färdigt och allting är klart inför våran resa. Om mindre än 4 timmar ska jag alltså stiga upp, bäst att man får sig lite sömn då kanske..

Är troligen tillbaka på Måndag, det lär ju märkas. Nu jävlar!


Resfeber

Oh shiet, nu är det alltså dags att packa, igen. Fast jag har ingenting att klaga över, jag älskar ju livet på resande fot. Dessutom kan jag i och med denna resa kryssa i två av de mål och drömmar jag har. Först och främst roadtrip, något jag velat göra hur länge som helst som nu äntligen blir av! Sitta upp och ner i bilen och digga musik, köra genom nästan hela Sverige, råka ut för fan vet vad och ge efter för alla dumma impulsgrejer vi (jag) kommer på. Det ultimata skulle vara en typisk film-roadtrip, där det ena missödet efter det andra inträffar och man ändå hinner fram i sista sekunden och får en massa härliga upplevelser på köpet. Synd att Sverige generellt sett är ett tråkigt land utan en massa random-saker, planerat och tråkigt ska det vara. Jag tänker göra vad jag kan för att förhindra detta, mina reskamrater kommer säkerligen hinna bli jävligt less på mig innan vi är framme, hehe. Kul ska vi fan ha!

Den andra punkten som kommer uppfyllas är givetvis själva festivalen och artisterna! Så mycket bra att se och höra, och själva upplevelsen av campandet sen! Bo på någon skitig slätt i ett varmt tält med två lökande killar, träffa en massa galet folk som traskar runt i allt och inget, lida av sömnbrist i flera dagar och bara se, andas, lukta, känna och höra hårdrock! Fan vad underbart.

Okeey, sen på Söndag kommer jag även hinna fylla 20 år. Det känns faktiskt inte mycket alls, allt annat tar som udden av dedär med att fylla år, vilket är något som jag aldrig brytt mig om speciellt mycket heller. Visst är det väl trevligt men man brukade alltid mest bli besviken när man var yngre så jag har slutat förvänta mig något. Vad jag däremot bryr mig om är alla nära och kära som samlas när man fyller år, och det vill jag givetvis inte missa! Därför har jag planerat att fira detta TISDAGEN DEN 9E JUNI. Boka in, för då vill jag att ni som känner mig hälsar på och äter tårta ;)

Haha, nu hörde jag Mami säga i köket att "ÅÅÅH det är Lindas sista middag hemma". Whaaat, jag ska liksom inte dö eller något, det är inte den sista måltiden vi talar om hära. Ärligt talat, hon är nog mer taggad än mig atm, och jag är fan taggad! Först var de så anti mot att vi skulle fara och sen har man minsann fått höra att både Mormor och Mami varit på egna tältningsäventyr och allt möjligt. När jag påpekade det för Morsan sa hon bara att "men det är ju så det ska vara", I guess she's got a point.


Ajja, sista måltiden var det! Under tiden kan ni få skratta lite åt detta:



...

.. Men lycklig är jag för det ;)

RSS 2.0