Fuck everything, go insane

Jag är verkligen en kvällsmänniska. Har gått runt hela dagen och känt mig som en zombie, dvs tills klockan blev över tio på kvällen. Helt meningslöst att plötsligt bli pigg den här tiden på dygnet, men jag fungerar ju då som jag gör. Kanske är lite smygvampyr? Haha. Hursomhelst drar jag runt som ett yrväder atm, AH den energikicken! Och nej jag har inte druckit nå PK idag, jag är bara hög på musik och snus.

Ikväll finns det ingenting som kan få ner mig på jorden. I helvete heller, jag kan inte ens sitta still för att skriva färdigt dehär inlägget. Shit, och imorgon är det 1a oktober! Ni vet ju vad det innebär?! Då ryker det pengar, som jag faktiskt har. GG.


they say you shall live as you are told to
i say you gotta be strong and make up your own mind
be your self not a puppet in their freakshow
coz thats the way youll end up when they beat you blind

Mannen, Myten, Legenden

"I do still drink a lot. About a bottle of Jack Daniels a day."


Lemmy Kilmister

Flickan som lekte med elden


Fan vad jag diggar Lisbeth Salander. Hon behöver ingen, vägrar att vara ett offer och tar fan inte skit från någon. Filmen var bra, fast jag tycker nog ändå att Män som hatar kvinnor är bättre, har dock svårt att göra en direkt formulering till varför.

Det är sjukt länge sen jag var på bio, och idag blev jag återigen påmind om varför jag inte är någon biofantast. Så fort man har hittat vettiga platser bland allt folk, som vägrar sitta bredvid någon random utan alltid lämnar EN tom stol emellan, kommer det såklart en storrökare och sätter sig just framför en. Jag såg åtminstone skärmen, men fy fan vad det stank. SEN hinner det gå två minuter av filmen när den plötsligt avbryts, bara sådär mitt i allt. Då pajjade såklart någonting så vi fick vääänta ännu längre innan de fick åtgärdat problemet och filmen kunde fortsätta, och under tiden passade såklart rökaren på att springa ut och ta några bloss också. Det var även mobiler som ringde och annat kul som är nästintill obligatoriskt på bio, och de har så jävla kallt där inne så jag får alltid sitta och frysa.

Ja, nog var det väl kul att fara på bio, men tacka fan för nedladdning.

Scooby Doo, Where Are You?

Jag har sovit skit i natt, drömt en massa saker och vaknat ett flertal gånger och varit lite småhysterisk. That's just fucked up. Sen var det bara stiga upp och dra sig mot sjukhuset, försenad och trött som ett as. Självklart så började allt det roliga inträffa sista timmen man var där också, men lite hann man ju med att göra iaf.

Just nu sitter jag mest bara här och är trött och frusen, nöter musik som vanligt. Ikväll blire iaf bio, ska se flickan som lekte med elden, lär ju bli bra.

Det enda jag egentligen har kvar att säga:


Cheating on Kanebo, again

Nu är jag smink-otrogen igen!


Mineralpuder, den påstådda makeup revolutionen. Nu jävlar ska här testas! Tydligen kan man med fördel sova med det på, det är tom bra för huden att ta på det. Gick in på hudverket helt ofixad och fick en gratis mini-sminkning när jag ville testa det, och det täcker iaf jävligt fint. Damn jag vill ha någon som sminkar mig varje dag, fan vilken lyx det är.


Det jag känner mig mest skeptisk till är att den här lilla dosan (till vänster, den till höger är gratistest som jag fick med) SKA räcka i 9 månader om man använder det dagligen! Alltså borde det ta slut lagom till nästa sommar när man skippar smink/byter till mörkare. Det kan helt enkelt inte stämma, och när någonting verkar vara för bra för att vara sant är det oftast så.

Dirty

Låten som går på repeat i min skalle atm, Steel Panther såklart! Såå sköna.


I would give you the stars in the sky
But they're too far away
If you were a hooker, you'd know
I'd be happy to pay
If suddenly you were a guy
I'd be suddenly gay

'Cause my heart belongs to you
My love is pure and true
My heart belongs to you
But my cock is community property

You're the only girl that I like to screw
When I'm not on the road
When I come home, my dinner's made
And the front lawn is mowed
I'll kiss your mouth
Even after you swallow my load

'Cause my heart belongs to you
There ain't nothing that I wouldn't do, for you
My heart belongs to you
But my cock is community property

I wanna make it clear
So you retain it
My dick's a free spirit
And you can't restrain it
No, you just can't chain it down

I love you so much it hurts
From my head to my feet
I think of you and I can't
Help but fondle my meat
I see your face every time
That I go out and cheat

'Cause my heart belongs to you
There ain't nothing that I wouldn't do
My heart belongs to you
But my dong is community property
Yeah, yeah, yeah



Jag har skippat att snacka Rammstein och allt liv därikring, tills nu alltså. De gjorde alltså en porrfilms-video med Jonas Åkerlund till deras nya singel "Pussy" och blev bannade i princip överallt. Rammstein är inget band jag någonsin gillat och aldrig heller kommer gilla (ärligt talat, tyska MÅSTE ju vara ett av världens fulaste språk), MEN bara för all jävla uppståndelse letade man såklart upp videon och såg den, som flera flera andra. Ärligt talat, fyfaan vilket jävla pr-trick, cred för det. Det sköna är ju att flera miljoner människor har sett videon även fast den som sagt blivit bannad från MTV och liknande kanaler, kick ass. Frigör musik från skitmedier!

Anyway, jag antar att jag får vara lite finkänslig och "varna" känsliga (eventuella minderåriga) läsare, det finns faktiskt en förklaring till att videon är bannad. det kallas PORR, akta er.

PUSSY!

Yeah right

Klart att jag var på vift igår! Blev att joina brudarna @ Jenny W, trevlish var det! Var värsta underhållningen med epic dancemoves (hoppas det fortsatte så på hotellet också), hårdrockssnack, smyga på Mötley låtar, störa under ölspelet och ragga Mercedes. Det enda som fattades var alkoholen, men det kändes fan inte värt att supa. Glad var jag då för det idag, och det gick skitbra att jobba ikväll och det är så jävla nice!

Hotta brudar! Ni är fan coola ;)


Imorgon är man iaf ledig och jag har inte riktigt bestämt mig för hur det ska firas ännu, kanske att jag tar med datorn till sängen och ligger och ser film halva natten, om jag orkar.

Ännu en lördag med ett stort frågetecken

Jag har jobbat hela dagen, det har varit mycket, jag är helt färdig. Får se om man orkar med något socialt liv ikväll. Nu ska jag iaf hoppa in i duschen där jag ska vara i flera timmar och skrubba sönder huden, typ. (bli mjuk som ett babyarsle, men riktigt så uttrycker vi det inte, eller så är det just det vi gör). Haha, that's awesome.


LOLZ

Fan vad pissed jag är ikväll. I D I O T E R. Jag skrattar åt er, som fan.

Glass, hög musik, snus och dampryck. Fuck Yeah.

Give!

Mycket som händer i hårdrocksvärlden just nu känns det som. Första Oktober släpps biljetterna för Sweden Rock 2010, samma dag som Ozzy Osbournes självbiografi kommer ut. Sen kommer ju även WASPs nya skiva i oktober, och i början av November turnerar de i Sverige. I December är det sen Ronnie James Dios tur att komma tillbaka till Sverige, den här gången med DIO och inte Heaven and Hell. Fan need cash, I want it all!

Sen går det rykten om en viss turné med "the big four of trash metal". Vilket iofs bara är just rykten, inte kan komma på fråga inom en snar framtid och innebär att en jävla massa problem måste lösas för att få dessa egon att kunna samarbeta. Men om, bara OM det skulle hända, skulle det vara helt jävla underbart. Kanske att man vågar hoppas lite iaf.

Något som jag fastnat i just nu är faktiskt Steel Panther, hoppas de dyker upp på någon festival nästa sommar! Killarna är ju hur sköna som helst, kolla in deras "history" bara, hahah! Epic.


Iris

Kaminen är igång, ljusen är tända och skön musik strömmar ur högtalarna. Jag hade planerat att läsa lite i vårdböckerna, men jag hann inte långt förrän jag fick hoppa in och hjälpa lillasyster med kemiläxa. Smällar man får ta.

Jag har lust att fly, sticka iväg utan att se sig om. Dra iväg på äventyr, men jag har ingenstans att ta vägen. Inte för att jag inte trivs med tillvaron, för tro mig det gör jag, men jag vet inte. Det är dedär suget att bara dra, långt långt bort, se och upptäcka nya saker, träffa nya människor. Jag tycker inte riktigt om att vara fast någonstans, och som det ser ut nu är jag ganska jävla fast. Fyfan vad tråkigt det är! Var är all spontanitet och galenskap någonstans?

Ajja, imorgon är jag tillbaka på praktik iaf, då kommer jag inte ha någon energi till att ens lyssna på tankarna som snurrar runt i skallen. Dessutom är det ju så jävla roligt!


And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now

And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
Cause sooner or later it's over
I just don't want to miss you tonight

And I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

And you can't fight the tears that ain't coming
Or the moment of truth in your lies
When everything seems like the movies
Yeah you bleed just to know your alive

And I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

Today I'm a desperate housewife

Idag har jag varit en riktig housewife. Renbäddat, tvättat, gjort ärenden på stan, hämtat lillsyrran från skolan, plockat ur diskmaskinen och till och med lagat mat! Det enda som fattades var väl att gå och skvallra med grannarna, men riktigt så lågt sjunker vi inte. Allt detta lyssnandes till Lars Winnerbäck, jag säger då det får jag bara höra på rätt musik kan jag göra nästan vad fan som helst. Har ingen aning om vad jag har för någon snedag men jag är så jävla lycklig och så jävla down samtidigt. Musik påverkar mig, och det här gör mig både glad och ledsen på samma gång. Det påminner mig om människor jag saknar helt enkelt.


Jag är ingen soldat
jag har inga vapen att ta till
inga korståg jag vill gå
ställ mig inte i ett led
du får mig aldrig att stå still
jag fungerar inte då
jag är ingen soldat
jag tänker inte så



Sen har det blivit ganska mycket true blood också, har senaste avsnittet kvar att se. Sen måste man ju vänta på nästa, det tycker vi ju inte om. Jag vill ha en vampyr!

O'rly

OMG, jag är ledig idag och vaknade av mig själv före 9. Det var egentligen bara det jag ville ha sagt, nu äre frukost på G!



Cp trucken

Idag har varit en riktigt skön dag, började med att sova länge och sen ta en välbehövlig, varm och lång dusch. Sen vare bara ta det lugnt och se lite true blood innan det var dags att dra på praktiken, som såklart var svinkul! Varje dag är det något nytt som händer, så jävla nice.


Jag vet inte hur många gånger jag sett den här skylten och jag tycker fortfarande att den är rolig, riktigt dålig humor kallas det, hihi.


En annan småful grej. Höll på att kolla igenom lillsyrrans (den som just börjat 7an) mattebok igår och det första jag ser när jag öppnar boken är en uppgift om en ipod. "Fyfaan vad hippa de som gjorde boken måste ha tyckt att de var" tänkte jag och bläddrade vidare. 2 sidor senare kommer nästa uppgift om en ipod, och på sidan efter ytterligare en! Snacka om overkill, och snacka om att de 12-13 åringar som inte vet vad en ipod är har 3 års mobbning att se fram emot.

It's a very, very mad world

All around me are familiar faces
Worn out places, worn out faces
Bright and early for their daily races
Going nowhere, going nowhere
Their tears are filling up their glasses
No expression, no expression
Hide my head I want to drown my sorrow
No tomorrow, no tomorrow

And I find it kinda funny
I find it kinda sad
The dreams in which I'm dying
Are the best I've ever had
I find it hard to tell you
I find it hard to take
When people run in circles
It's a very, very mad world mad world


Jag kommer aldrig att glömma.

Praktik is the shit

Fyfan vilket tekniskt geni jag är ibland, NOT. Direkt jag slog på datorn råkades jag radera hela första sidan av min inkorg på mailen, tänker att shiet/helvete/satan, får lite småpanik och försöker resultatlöst att komma ihåg om jag har något viktigt där. Efter ett tag lugnade jag ner mig och slutade bry mig om det, och då plötsligt hittar jag den lilla fliken kallad "borttaget", vad i helvete? STORFAIL kallas det, såå jävla ägd av hotmail.

Hittills har jag bara hunnit vara och jobba hela dagen, och idag har förmiddagen spenderats inne på operation! Hihi, ni kan ju räkna ut själva att jag var en aning glad då. Jag skulle aldrig någonsin bli äcklad av att se blod, insidan av en människa eller annat kul man kan komma på, tycker mest bara att det är lite coolt och sjukt intressant! Jag är ju sån att jag vill lära mig allt allt ALLT! Haha, och nu låter jag antagligen en aning insane så vi kanske slutar snacka inälvor..

Sterile five!

Let it burn

Helgen har varit hur soft som helst, överlag. En riktig jävla MYSHELG, sånt gillas! Idag har jag och Neababe haft en rejäl sovmorgon, sen blev det promenad och fortsätta dega i soffan med film, typ nykter bakisdag. Sen har jag hunnit se Australia med the family sen Nea drog hem också, så jag har verkligen haft slödag.

Just nu sitter jag mest bara och diggar musik som vanligt, funderar. Bäckström hittade ett par högtalare som fungerade lite halvhjärtat så nu kan jag kasta hörlurarna åt sidan och driva resten av hushållet till vansinne, om de hör mig härifrån dvs. Fyfan vad jag tycker om min del av huset, mitt privata område. Egentligen är det konstigt hur jag har växt och utvecklats när det gäller att vara ensam. Förut kunde jag inte vara för mig själv för en sekund ens, jag hatade det verkligen. Nu är det mest bara skönt att få vara ifred ibland och ha lite egentid, jag har faktiskt inget alls emot att vara ensam något mer. Antar att det var vad min fd arbetskamrat snackade om när hon sa att alla borde bo ensam någon gång, jag förstod det bara inte då. Fan det finns vissa grejer jag verkligen inte gillar det minsta med hur jag var förut, men människor förändras, även jag, och det är väl meningen att man ska lära sig av de misstag man gör i livet.

Nu är vi ute på lite djupt vatten, fuck that. Jag skulle ju visa vad jag fått in i mitt rum nu, snacka om ultimat mysfaktor!


Elektrisk kamin, HELL YEAH! Åååh fy fan vad jag gillar detta, fatta att jag kommer slippa frysa hela jävla hösten/vintern/våren! Underbart var ordet.


Antar att jag borde gå och lägga mig nu, är ju upp och jobba som gäller imorgon. Det kommer bli en tuff vecka nu, och det kommer bli skitbra.

MyskvälleN

Jag och Linnea har haft myskväll, film och flott. Jävligt NICE! Nu ska vi skeda stenhårt i natt också, YAHARR.

Självklart har det hänt en massa mer grejer idag, saker som jag fan inte orkar blogga om, är mest bara less. Fyllon och nykter LuuH går helt enkelt inte ihop alls.


The passion and all the pain are one
You're sleeping in the fire

Dagens äventyr

On the road, genom tre kommungränser.




 

 

 

 

För övrigt blir det en alkoholfri lördag. Myskväll ftw!


Crazy


Singeln Crazy med WASP från nya plattan Babylon. Helt jävla underbart! Blackie låter fan bättre på äldre dar, OMG. FUCKING LOVE IT OR LEAVE IT! Det här gillas starkt!


You've got to be crazy to say that you love me

Snacka om att ha sålt smöret och tappat pengarna

Alltså jag har skrattat, fyfan vad jag fått skratta. Tårarna bara sprutade ur ögonen utan att jag kunde göra något åt det. Sånt här måste man ju bara dela med sig av, och jag må vara övertrött men shiet, jag skrattar fortfarande!


Det blir fan inte värre än såhär. Nu snackar vi fulsnygg!


Äntligen Fredag

Jag har gjort revolt! Satt på alla jävla smycken jag kunde hitta, nästintill iaf. Nu är det fan helg och ledighet som gäller, och ändå är jag så trött så jag helst bara hade lagt mig i sängen och dött i några timmar, om jag sysslade med sånt. Känns redan nu som att jag vill bryta den där alkoholfria helgen, fucking bullshit. Kommer man hem efter en lång jobbig arbetsdag vill man bara ta sig en öl och göra något ovettigt.

Btw är jag lite irriterad på true blood atm (så många nördförkortningar som möjligt, damn). Jävla ripoff på Twilight, fast egentligen är det PRECIS tvärt om, Stephanie Meyer borde fan bli stämd eller något. Iofs har hon redan blivit det för plagiat av någon annan wannabes bok, DOH. Sen ska vi inte ens snacka om trailern till new moon, jag stör mig som satan på bruden som spelar Bella, hennes skrikande låter fan som .. Jaa jag vet fan inte, som ett brunstigt djur eller ngt. Sen ser hon allmänt efterbliven ut också, men det ska vi inte gå in på. Nästan så jag stör mig mer på henne än på Stephanie Meyer, som jävla pest eller kolera.


Mycket irritation blev det, whatever, nu ska jag ner på samhället!

No-lifer LuuH

I morse fick man börja dagen med att skrapa bilrutorna, trevligt värre. Dock blev dagen bättre när man väl hamnat på praktiken, och idag vare akuten som gällde. Jag orkar inte tjata om hur jävla bra det är, har nog redan skrivit mer än tillräckligt om det. Jag trivs som fan iaf, och idag var lätt den bästa dagen hittills. Mer självständigt arbete och så har jag hängt med läkarna lite också, jag klagar då verkligen inte.

När jag väl kom hem blev det mest äta och sova, alltså jag är inte van att stiga upp före 6 på morgon så jag däckade rätt fort. Egentligen händer det inte så mycket alls förutom på praktiken, och det som händer där stannar där, tystnadsplikt kallas det kanske också. Fredag imorgon iaf, bästa dagen på veckan, och jag har ingen aning om vad som händer i helgen. Hade tänkt vara nykter iaf, men får väl se hur det nu blir med det.

Ajja, dags att ladda upp inför ytterligare en arbetsdag! Nu sleepar vi!


Work work

Idag har jag jobbat, jobbat, gjort lite annan nytta, ätit något mellan varven och sen fortsatt jobba. Det är fan NICE! Idag har jag passat på att göra lite annat än att bara vara i vägen för min handledare också, fast jag antar att jag måste hänga efter henne ett tag till innan man lärt sig allt ordentligt. Whatever, jag trivs, och vafaan jag har hunnit med två dagar hittills, 4 veckor är en lång tid.

Förresten så har jag blivit värsta te-missbrukaren också, har nästan varit att man druckit det dagligen sen förkylningen förra veckan, ibland flera gånger om dagen också. Te är fan bögigt, och nice som fan. Det första jag gjorde när jag slutade ikväll var såklart att slå på vattenkokaren och snöra i lite "japansk lime", och det var fan magiskt, riktigt värmde in i själen.



Nu ska jag somna till Ondskan och sen stiga upp för att jobba imorgon igen. Fritid? Fuck that, fuck that.
Svininfluensa whaaat?

Waiting for WASP

Har suttit och tjuvlyssnat på WASPs kommande album, Babylon. Det verkar fan lovande. Låtlistan kommer iaf att se ut såhär:

01. Crazy
02. Live To Die Another Day
03. Babylon's Burning
04. Burn
05. Into The Fire
06. Thunder Red
07. Seas Of Fire
08. Godless Run
09. Promised Land

Crazy och Babylon's Burning verkar vara riktigt bra, och såklart Into the fire som verkar vara en klassisk hårdrocksballad. ÅH vad jag vill ha! LYSSNA själva vet ja! Albumet släpps 12e Oktober btw, för de som vill veta.


För övrigt så var the man himself Lemmy upp på scen med Metallica och lirade lite under deras konsert igår, DET är fan awesome!


Första dagen på praktik

Praktiken alltså, OJJ. Dagen har varit sjukt kul alltså! Mycket att ta in, och jag är så jävla taggad på det! 4 veckor, fan jag kommer ju hinna lära mig en jävla massa. Det gillas! Post op idag, IVA imorgon och Akuten i övermorgon, TAGGA. Hahah, jag är fan weird ibland, men det är för fan det här jag vill syssla med, fast på en högre nivå. Spännande är det iaf när man får gå runt med sjukhuskläder och namnbricka och låtsas att man är någon viktig XD

Festivalbanden åkte förresten av utan sax, så nu är de sparade. Lite sad är de ju, men nu har jag ju ett fint nytt armband att sätta runt handleden istället!


Klart att det är ett nitarmband! Var fan kärlek vid första ögonkastet ;)



Kvällen kommer gå åt till att chilla med True Blood och kanske läsa lite ur vårdböckerna också. Shit vad jag är nörd ibland, riktigt missbrukar allt som kommer i min väg. Whatever, True Blood var det ja!

Nu gäller det

Ojj vad det har varit mycket på gång idag, stressiga måndagar. Började fint med att jag steg upp tidigt (enligt min klocka) för att fara och jobba. Sen har man hunnit med en snabbsväng på samhället, 1,5 timmes promenad och även lite true blood, som jag för övrigt blivit mer eller mindre beroende av.

Och imorgon, IMORGON börjar jag min praktik på akuten. Jag har köpt tofflor för typ 600 spänn till att gå i, tagit bort alla smycken och klippt av mina häxnaglar. Och som om inte de uppoffringarna vore nog måste jag dessutom bli av med festivalarmbanden också! Fan, vilken separationsångest. Dedär jävla armbanden har hängt med i flera månader nu, de symboliserar typ mitt livs bästa sommar. Ajja, det är bara gilla läget helt enkelt, om jag nu skulle få av dem dvs! Jag vill fan inte behöva klippa dem så har suttit och lekt med en spårmejsel och försökt bända upp metallklippet, och på P&L bandet verkar jag iaf lyckas, sämre är det med Sweden Rock bandet. Förhoppningsvis hinner Bäckström hjälpa mig med det imorgon, innan jag hinner faila och skära upp handleden eller ngt annat kul. Fan vad det kommer kännas naket på armen nu, sadface.

Hursomhelst är det fan värt det, jag är rusktigt taggad inför imorgon! Och nu äre däcka till True Blood som gäller! SHIET.

Helgens äventyr @ Umeå

Nu sitter man hemma i Kalix igen, tyvärr. Våran Umeåhelg var sjukt jävla kul!! MYS, jag vill flytta in på Fia och Crilles soffa nunu.

Anyway, vi kör det på mitt sätt, i bilder.




På vägen dit stannade vi och fikade i Harrbäcken, som seden är inom Sandbergs familjen. Vi passade på att jaga lite BjörN i skogen också innan vi gasade vidare, ZOOM ZOOM.




Torsdagsritualen ofc! 3/4 möjliga (Y) Jag ska inte äta på Max på väääldigt vääääääääldigt länge nu.



När vi väl kom fram till Umeå var det kväll och vi chillade mest och tog igen förlorad tid, utbytte lite nyheter med varandra och så. Sen ägnades halva Fredagen åt shopping, fast jag mest stod och höll grejer åt Fia XD Självklart slog ju min jävla förkylning till med full kraft under första natten där så jag var inte alltför pigg morgonen efter, men när man väl var uppe och igång var det ingen fara.

Sen mot kvällen var det såklart party på G! Förfest @ Emma och Limpe, riktigt nice, riktigt galet!




Ösare på rad! Vattenfall brukar det visst också kallas.





West side of the sofa, Jak och Crille!





Urballningarna, here we go! Plåster i ansiktet är ändå inte farligt..




.. Papperstussar i näsan är fan värre! Det var ett jävla bra synth-solo också (Y) Respect.




The one and only Martin stod för sångframträdandet, många pojkhjärtan sattes i brand kan jag tala om!




Jag fick en specialdrink där ungefär alla bidrog med sina roliga idéer. Jägermeister, likör 43, yoghurt, ketchup och faan vet vad, gott var det då inte!




Chasing the green fairy, hell yeah!




Sen blev folk väldigt intima med varandra, på ett bra, överfallsliknande sätt.




Så småningom tog vi oss faktiskt ut i mörkret och dimman, även om vi blev sittandes på en trottoarkant och loda lite också. Insane jävla kväll, helt underbart!





Dagen efter hade vi skönaste bakisdagen också. Segade rejält på morgonen och drog sen på äventyr och träffade folk man inte sett på lääänge, trevligt som fan var det! Som pricken över i-et avslutade vi med spelkväll och jyrade på i allmänhet. Jag kan ha stått för det mesta jyrandet, PK-hög som man blir XD Soft var det iaf.




Våran homie Håkan var med oss! YEAH.



Kvällen slutade sen med Saw II på TV innan man slocknade på soffan och sov så gott så, och idag har det inte hänt så mycket mer än att man sprang runt med Fia på lite affärer innan man började bilfärden hem igen. Fan vilken bra helg det blev, lätt att vi gör om dehär!

Det enda jag egentligen har kvar att säga:



SCORE!


Social Skumbad Tryckare


Håkan hellström!

It's on and on and ON

Ni kan ju gissa vad jag gör ikväll, heheh.



ÖÖÖS!


Umeå

Nu är man Umeåbo för några dagar framåt, det är jävligt NICE. Jag körde fan hela vägen hit, raggade ZOOM ZOOM Mazda (Y) Jag och Fia har varit på vift lite grann, de andra töntarna har bara fastnat framför WoW dirr vi kom typ, epic fail. Nu äre mysa med te och mackor, me like!


Dags att packa väskan igen

Jag är ruskigt dålig på att packa. Det blir alltid i sista sekunden och så glömmer man något viktigt och tar med något onödigt istället. Äh bara systempåsarna kommer med så är jag nöjd.  Anyway, lite halvstressig dag, och jag stressar såklart inte!

I natt har jag drömt att jag träffade "Mr perfect for me" också, det var en jävla annorlunda dröm. Den här människan finns ju inte ens förutom i min skalle! Hahah, random. Kul dröm var det iaf.

Äh, nu måste jag verkligen anstränga hjärnan och försöka få med allt!


Where do we go now?

Min slödag har varit nice. Det enda nyttiga jag gjort på flera timmar var att fara runt och samla ihop saker som jag supit bort, så att jag återigen kan supa bort dem vid första bästa tillfälle, eventuellt till helgen.

Annars är det bara musik musik musik som gäller. Haha, jag är så jävla nörd ibland, men allvarligt, hur jävla underbar är den inte? Är riktigt inne i Slash's biografi nu också, fast den är stundtals svår att läsa. Man får fundera lite över vad fan som egentligen är fel med Axl Rose, ena stunden är killen ett jävla geni och nästa är han helt utflippad. Fatta att Guns n Roses jammade fram de flesta av sina låtar till Appetite for Destruction på nolltid, oftast höga som hus också. Jag fattar det inte, både Welcome to the jungle och Sweet child of mine bara råkades uppstå typ. Slash lekte lite med gitarren, Izzy, Duff och Steven hängde på och Axl slängde in lite låttexter, sen vare klappat och klart. Respect.


Chilldag it is!

Fan vad jyr jag har varit idag, allting känns bara helt luddigt i skallen. Varit på timecare-poolutbildningen också, det var ju värt, NOT. Skönt att ha gjort bort den iaf, så man kan slöa resten av dagen. TAGGA Umeå imorgon! Ska bli så jävla skönt med en liten minisemester, bara slippa Kalix för några dagar. Ååh jag vill fara nununu!

Planerna för resten av dagen: Läsa och se serier/film. Kanske göra något nyttigt också, typ tvätta eller whatever, men mest softa! Sånt måste man få göra när man är halvsjuk XD

Just some shitz

Yeah, dagen blev inte alls som planerat. Har mer eller mindre sjukskrivit mig från det mesta, jag har fan inte tid med att bli sjuk så jag chillar för att slippa det. OMG jag tar det faktiskt lugnt! Har börjat se true blood nu också, lite halvsjuk serie, det gillas! Måste ju ha nånting att se nu när man nött färdigt Metalocalypse. Har bara en sak att säga; TOKI is the shiet!


Fyfaan för slutet på säsong 2. MÅSTE.VETA.VAD.SOM.HÄNDER.NU.NU.NU!



Över till en annan kul grej, Metallica! Mycket youtube och serie nötande här nu, men vafaan ska man annars göra när man har chillardag?



Vem skulle DU ringa för att få hjälp med att begrava ett lik? XD

 

Nu blire nog lägga sig och läsa. Har som pausat lite med att läsa Slash's självbiografi (läser flera böcker samtidigt) men idag har jag då varit igång igen. Slash har just stulit sin första hatt, I'm fucking proud.


Nikki Sixx, basist i Mötley Crüe

Nu hamnar skolarbetet på bloggen, free for all.

Läs gärna The Dirt och The Heroin Diaries och bilda er en egen uppfattning!




Bakgrund:

Natten till den 23e December 1987 tog Nikki Sixx en överdos Heroin efter att ha blivit injicerad av Robbin Crosbys langare, eftersom han redan var för wasted för att injicera själv. När Slash’s dåvarande flickvän förstod vad som hänt började hon ge Nikki hjärt- och lungräddning medan Slash var totalt jävla borta och smashade upp badrummet. Langaren flydde i panik i tron att han dödat Nikki. När ambulansen väl kommer hugger ambulansmannen Nikki med två adrenalinsprutor genom bröstkorgen för att återuppväcka honom. Fram tills det ögonblicket har Nikki varit död och haft en så kallad ”utanför kroppen upplevelse”. Några timmar efteråt vaknar Nikki i en sjukhussäng och känner sig annorlunda, funderar över varför han har fått en andra chans. När snuten kommer för att ställa frågor rymmer han från sjukhuset, fortfarande hög och endast iklädd sina skinnbyxor, och får skjuts hem av två fans som i likhet med resten av världen trodde att Nikki var död. Nikki blir rörd av deras sorg och omtanke och inser att han faktiskt har tusentals fans som bryr sig om honom, han är inte ensam. Efter att ha lovat att inte knarka igen blir han avsläppt hemma i Van Nuys och tuppar av på badrumsgolvet med en kanyl i armvecket, ingenting går upp mot heroin.

När Nikki vaknar till liv igen på det blodiga badrumsgolvet avskyr han sig själv för vad han just gjort. Han bestämmer sig för att bli ren och kastar som så många gånger förut bort alla droger. I sovrummet hittar han sin gamla AA-bok som han börjar bläddra i, och för första gången någonsin tycks orden ha en djupare mening för honom. Nikki slocknar snart igen och sover i nästan två dygn innan han vaknar upp och tänker att vafaan, jag vill ju leva. Vid det här laget har hans manager Doc hittat honom och tar med Nikki för att bo hos honom i nästan en vecka. GirlsGirlsGirls-turnén ställs in och en massa människor kommer för att besöka Nikki hos Doc och stötta honom i hans beslut. Nikki bryter tills sist ihop och erkänner att han inte kan kontrollera sitt missbruk, och snart är hela Mötley Crüe inne på avvärjning.

Bandet åker in och ut på avvärjningar, festar sönder sig själva emellanåt, men till skillnad från alla andra gånger de gått den vägen finns nu motivationen och viljan till att förändra. Nikki spenderar flera månader med att försöka bli ren, har några återfall men klarar sig i övrigt bra. Flyttar från knarkhuset i Van Nuys och lär sig sakta men säkert att fungera som en normal människa igen. En psykiatriker diagnosticerar Nikki som depressiv och kemiskt obalanserad vilket resulterar i läkemedlet Prozac. Efter samtals- och gruppterapier med både bandet och andra drabbade och flera månaders rehabilitering är Nikki en ny människa, en ren människa, och trots ett fåtal återfall med åren är han idag fortsatt fri från heroin.

 


Varför blev Nikki Sixx heroinmissbrukare?


För Nikki blev drogerna ett självförsvar, ett sätt att fly undan en verklighet som han inte ville veta av. Nikkis uppväxt var skit och familjen var fattig. Han Pappa lämnade familjen när han var liten och när Nikki försökte komma i kontakt med sin Pappa ville han inte ha något med Nikki att göra. Mamman favoriserade Nikkis syster och dumpade Nikki hemma hos morföräldrarna så fort hon hittade något roligare att göra eller en man att bo med för tillfället, och eftersom Nikki inte blev glad åt att få nya Pappor om och om igen tyckte väl hans Mamma att det var lättare att göra sig av med Nikki. Eftersom han ständigt fick flytta runt gick han miste om den trygghet ett barn behöver när det gäller ett hem och han hann aldrig skaffa sig några riktiga vänner, han hade ingen som helst social och stabil grund att stå på. Nikki kände sig oönskad av föräldrarna och var såklart arg på hur hans tillvaro hade utvecklats, en ilska som yttrade sig i ett jävla tonårsuppror med kriminalitet och droger som följd. Samtidigt var det också ett sätt för Nikki att hävda sig själv och få uppmärksamhet, inte av föräldrarna men av andra tonåringar.

 

Med drogerna fick Nikki trygghet, sällskap, kontroll, social acceptans, respekt, status, vänner och en identitet. I allt kaos var drogerna den enda fasta punkten, och användandet accelererade. Samtidigt fanns drömmarna om att bilda det ultimata bandet, och på den tiden var ett hårdrocksband och droger nästan synonymer med varandra, man hade en romantiserad bild av droger som kanske inte stämde överens alltför bra med verkligheten. Drogerna var ett sätt att bedöva smärtan, både den psykiska som han burit med sig sedan barndomen, och den fysiska efter en bilkrash-83, då Nikki bröt axeln (alternativt vred den ur led, svårt att komma ihåg allt) och började röka heroin dagligen. Med heroinet kunde han stänga ute allt annat för stunden. Han hade ingen självkänsla, inget självförtroende överhuvudtaget och drogerna var hans bästa och enda vänner. Människorna han kände och umgicks med var antingen knarkare eller langare, han var ensam och försökte fylla tomheten med något.

 

"But alcohol, acid, cocaine.. they were just affairs. When I met heroin, it was true love"

 


Oh no

Snart på G till school. Har haft ont i halsen hela natten och sovit lagom lite just därför. Stigit upp klockan nio i morse, den ni!


Homework


Det var länge sen man var såpass taggad på skolarbete kan jag ju säga, och då kommer redovisningen ändå vara muntlig så det blir det jag skrivit gånger två typ. Jag valde att fokusera på anledningarna bakom Nikkis missbruk, VARFÖR blev han en missbrukare? Kanske postar ett inlägg om det imorgon, hade visst en request om det och jag måste ju säga YES!

För övrigt känns det som att hela dagen har handlat om musik, and I fucking love it! Imorgon kommer fan bli en bra dag kan jag ju tala om, just wait and see..

Take it or leave it


Jag ångrade mig, fuck it, jag skriver väl om vad jag vill. En vanlig och tråkig uppgift blev just jävligt kul och intressant, lätt att det blir överkurs på denna. Analys av en nerdrogad Nikki Sixx, me like!



Det enda som kan störa mig (och också gör det) ikväll. Min babe vill leka, gosa, busa och förföljer mig överallt. Får nog pausa för en kvällspromenad någon gång snart så hon blir nöjd. Tur att hon inte kan prata annat än med kroppsspråket XD

Day of confusion

 

Jag har skola imorgon, jag har inte gjort läxan, i vanlig ordning. Mitt problem är att jag måste ragga upp ngn som varit allvarligt sjuk och yada yada, intervjua den personen om hur han/hon tog sig tillbaka från det. Först övervägde jag att helt enkelt skriva om Nikki Sixx (böcker är också godkänt), men jag tvivlar på att min lärare kommer godkänna skiten. Fan.

Ajja, måndag idag. Ny vecka, en YES-vecka. Jag och Mercedes har hunnit vara ute och leka lite, annars händer det inte mycket. Vi hade lite kul med någon random bil iaf, helt underbart att trampa gasen till Kickstart my Heart. Är ju utbildning för kommunens vikarier i veckan också, jag har ingen aning om vars den är ens. Jag har noll koll på allt.

Förresten är det slut på min slacker/ledighets-period nu. Jag ska sluta sova till 12 på dagarna och sen bara sitta och geeka bort resten av dagen. Nu ska jag börja ställa väckare för att vrida tillbaka dygnet, och nästa vecka är det praktik som gäller! Det kommer bli tufft och det kommer bli kul. De sista dagarna av frihet kommer nog spenderas några mil bort från Kalix också, och det gillas ju!

Make it stop!


Darkness come tonight
I have no fear of what you hold
Darkness come alive
You are the stories I've been told

Yes!

Söndagkväll betyder filmkväll, och den här gången blev det att se Yes Man. Den var faktiskt över förväntningarna, man fick ganska bra feelings från den. Tror jag ska köra en YES-vecka nu, fast jag brukar väl inte vara den som säger nej till saker ändå, men för sakens skull!


YAHARR!


Annat småkul från gårdagen; supit bort ett örhänge och en nithandske, shottat från en ljusstake, headbangat och trasslat till löshåret så jag trodde jag skulle få klippa bort det från skallen, sett Engström bli spankad blodig med en inet-kabel, blivit stoppade av snuten på vägen hem, feströkt fast jag inte ens vet varför, hittade en hundring, gav bort hundringen, var allmänt jyr som vanligt. Kul kväll!

Epic quotes by William Murderface

"I’m sorry about being a dick, but sometimes it’s hard to supress the urge of ruin other peoples life."

 

"What are you guys doing? You're supposed to do your jobs!"

"Jobs? I played bass not to have a job!"

 

"Even though we are entering into the world of fashion, I assure you; I'm not gay."

 

"Don’t kill me! I’m pregnant with parasites, I have to live! They depend on me!"

 

 


Bakisdag

Bakisdagar är fan härliga, det betyder att man kan sitta och nöta hur mycket Metalocalypse man vill utan att få dåligt samvete. Sen kanske man varvar med någon film också, och diggar musik. That's brutal.

Sen har jag haft helt sjuka fylledrömmar i natt, några mer och några mindre trevliga. Egentligen har jag drömt en massa freaky shiet hela veckan, ska inte den där jävla fullmånen försvinna snart?


I'm corrupted from within
Leave me for now and forever
Leave while you can

Somewhere in time
I will find you and haunt you again
Like the wind sweeps the earth
Somewhere in time
When no virtues are left to defend
You fall in deep

Den korta verisionen

Galet? Alltid.
Sova länge? JaaaaH.
Supit bort saker? Jajjemen.
Less på Kalix? Definitivt.

ÖS!

Oh damn, stressig dag. Faan vad sölig man är. Nu är man snart på gång och ösa med galningarna iaf (Y) Det kommer såklart sluta på hotellet, där jag inte varit sen det var rockkväll den 4e Maj! Fuck yeah.


Let's get the fuck out of here and party like a rockstar!

I'll have you know

Haha, shit vad jag har vaknat och varit förbannad idag! Drömde att någon gjorde mig så jävla arg så jag bara ville klappa igen käften på honom. Ursinnet riktigt spred sig i kroppen alltså! Kul känsla att vakna till..



No hesitation when I am commanded to strike
You need to know that you're in for the fight of your life

You will be shown
How I've become

Indestructible
Determination that is incorruptible
From the other side, a terror to behold
Annihilation will be unavoidable

Every broken enemy will know
That their opponent had to be invincible
Take a last look around while you're alive
I'm an indestructible master of war!

Cars and booze

Yes, kvällen har spenderats med trevligt folk, alkohol (förutom jag som varit driver), skruva i bilar och lite annat kul. Tyvärr inte mycket gjort i Mercedes, 8-ans nycklar och hylsor var helt jävla borta och då kommer man fan inte långt eftersom man behöver dem till typ allt. Ljudet är iaf tillbaka, får se hur länge skiten tänker hålla nu XD Kanske ändå kirrar ny spelare eftersom det snackas om att köra med Mercedes i vinter!! Första vintern på väldigt länge hon är igång isf, det är ju nästan så man blir lite glad ;)


Haha, jag på vårat senaste rep projekt. Anledningen till att jag inte redan har MC-kort, jag når fan ingenstans på en storjävlamotorcykel. Såg ju lite lustigt ut iaf .. XD


Ska bli lite kul att vara med och skruva i en MC iaf, för där är det då fan inte mycket jag kan. Sen blire nog byta styrled på en Volvo imorgon, och fixa lite i Mercan när vi väl får tag i rätt verktyg. Det kommer bli jävligt bra!



This is how we roll!

Helgplaner

Yeah nu har man varit ner på stan och fixat färdigt inför helgen! Raggat Saab och allt XD



Två systempåsar, säkringar till slutsteget, snus och lim. Det överlever jag nog på.


Nu äre dra på sig meka-i-bilen-kläderna och bege sig ut! Ytterligare en sak som suger med hösten, man kan ju inte skruva i bilen och ta sig någon öl när det är kväll, då ser man ju fan ingenting.

Regnigt och jävligt

Joodå, jag har minsann vaknat idag också! Inte gjort något nämnvärt dock, mest bara geekat. Varit en sväng med Mercedes. Igårkväll lyckades jag återigen fucka upp cd-spelaren, blev arg, ryckte ut den, poppade säkringarna i slutsteget. Summan av det hela; Ingen cd-spelare, inga säkringar i slutsteget, inget ljud överhuvudtaget. Fuck, alltså måste jag stiga upp igen och dra mot OK och kanske även systembolaget. Sen stå ute i regnet och fixa skiten för att ha något ljud, och jag orkar fan inte köra länge utan musik heller. Fan vad jag hatar min cd-spelare, men jag vet inte om jag orkar köpa en ny när bilen kommer ställas av snart. Det kommer vara en sorgens dag det, skitjävlahöst.



Hehe, bättre bild på min fina halsduk! Fast när det börjar bli kallare hamnar den nog runt min hals istället för ovanför fönstret.


The rock n' roll clown

Yes säsong 2 av Metalocalypse hemma! (Y) Let's nöööta.


Hihihiih ..

Nörd hallen

Jag gjorde så mycket jag kunde göra, vilket iofs inte var så mycket mer än att sätta upp lite grejer på väggarna. Ajja, here we go!


FÖRE


Alltså oj, jag fattar inte att jag någonsin orkade röja upp dehär. Fyfaan.



EFTER


Progress! Min lilla nördhörna (Y)




Mina spegeltavlor som åkte upp på väggen.



Då var det gjort, vafaan händer nu då? Är så grymt rastlös, och alla människor bara tråkar. Tror jag umgås med Mercedes ikväll XD

Om jag orkar så

Fan vad jag tycker om mina nya stövlar! Girls will be girls, skor kan man nästan inte ha för många av. Dessutom var jag och Mami till Brekka en sväng där vi också fick en jävla massa skor av Mormor som hon inte kan ha nå mer (reumatism), så nu har jag värstingskor att ha när vi är ute på våra skogspromenader också, very nice.

Annars har jag bara jyrat runt idag, raggat lite merca såklart. Just nu funderar jag på att styra upp hallen färdigt och KANSKE också göra om i rummet lite. Alltså, jag tror fan det är dags att jag får färdigt hära.
Dagens i-landsproblem; När man fastnar med bläckpennan i örhängena, då har man det inte lätt.

Torsdag? Men det känns som en Måndag

I morse har man varit på school, bra gick det fast jag bara hade gjort typ hälften av det som skulle vara gjort. Sen blev det en sväng runt stan, vilket slutade med att jag köpte ett par stövlar åt mig själv ;)



Har faktiskt velat köpa dom här ett tag men har inte blivit av förrän idag, och så var det sista paret i storlek 37 som fanns kvar! Yeii.


Sen är jag sugen på en jävla massa böcker också, får väl se om det blir till att göra någon beställning. Nu ska jag iaf ut i solen med Donna!

Åsikter

Det finns överraskande många hårdrocksbloggar som jag brukar följa lite halvhjärtat (på minst två stycken av dom hittade jag gratulationshälsningar till tvillingarna i tokio hotel, så för att citera Dee Snider; That's NOT very metal). Anyway, på senaste tiden har det varit lite halvt bloggkrig bland dessa, och bloggbråket handlar alltså om bandtröjor och huruvida hårdrock gått och blivit modernt. Tydligen är det någon poser (fake/wannabe-rocker) som traskat runt i en Iron maiden tröja och tyckt att hon varit skitcool utan att ens veta vad fan Iron Maiden är. Alltså ursäkta, hur fan kan man inte ens veta vad Iron Maiden är för något? Det .. alltså det övergår mitt förstånd, i min värld händer det bara inte.

Till dehär med bandtröjor då. Jag tycker absolut inte att man ska ha på sig en bandtröja om man inte lyssnar på, står för och tycker om musiken bandet spelar. Jävla hyckleri är vad det är. Och sen kommer såklart någon och gnäller om att "man får väl ha på sig vad man vill", i helvete säger jag. En bandtröja är så mycket mer än en tröja, den representerar något mer, ett band, en musiksmak, en livsstil. Jag blir fan förbannad när det går runt små fjortisar som tror att de är hårdrockare för att de hittade en cool t-shirt med något band som de inte ens har någon aning om vad det är på JC/Gina/Whatever. Hårdrock är en musikstil, och ja kanske även en klädstil men desto mer en livsstil. För en hårdrockare är det inte kläderna som är viktigast utan MUSIKEN, allt annat hamnar i skuggan.

För mig är musik så nära heligt man kan komma. Det är så mycket mer än bara ackord och toner, det är känsla! Det är vad man hittar i en låt, hur man tolkar den och hur den påverkar en. Oavsett hur man känner sig finns det alltid en låt någonstans som har fångat just den känslan, och det finns massvis med låtar som kan få en att bli glad, ledsen, sorgsen, sprallig, busig, förbannad, you name it! Det är min räddare i nöden när jag är nere, solskenet när jag är lycklig, sällskap när jag är ensam, tröst när jag behöver det, min vrede när jag är arg. Hårdrocken är fan mitt livs kärlek, bättre än så kan jag knappast beskriva hur mycket musiken betyder för mig. Kanske är det just därför jag blir så pissed off när någon snorunge köper en tröja och tror att de är värsta coola rockern. Hårdrockare är man fan inte på utsidan, utan i själ och hjärta.


Bird is the word?

Idag på min, Mamis och Donnas dagliga skogspromenad bestämde jag att vi skulle bestiga Rudträskbacken. Sagt och gjort, vi kämpade oss upp bakvägen och nådde så småningom toppen. Det var fan weird. Himlen var gråmulen, det stormade så det tjöt i öronen och gräset och buskarna som når en till midjan låg helt platt efter backen. Och som om inte det räckte dök det upp ca 20-30 korpar och kråkor som cirkulerade ovanför våra huvuden. Första tanken var fan om vi hade traskat rakt in i en skräckfilm eller något, när olycksfåglarna sveper ner inte långt ifrån en får man ju vissa associationer till sådana.


Borde jag ta det som ytterligare ett tecken på att den här dagen suger?

Love is a killer

Den här har jag både somnat och vaknat till idag. Känns som att vi kör en restart på dagen. Känns inte bra. Tredje natten i rad jag drömmer nästan samma sak, är det då drömmar börjar betyda något? Fuck it jag gömmer mig under täcket igen.

 


Love is a killer
A homicidal fiend
Love is a killer
It'll be the death of me
I got a target on my back
For a cupid dressed in black
Love is a killer
It's killing me

 


Totally metal


"I think I might be stupid."
"How can you be stupid? You're famous!"

Män som hatar kvinnor

Alltså jag säger bara det, shit vilken jävla film. Jag har fortfarande rysningar. Lätt bästa svenska filmen jag sett, men då har jag å andra sidan svårt att komma på bra svenska filmer överhuvudtaget.



Se den och försök sitta oberörd efteråt, jag vet då att jag iaf failar stort på det. Fan vilken obehaglig film, men på ett bra sätt! Haha, svårt att förklara, se den bara! Jag kommer då inte bli förvånad om jag får mardrömmar nu i natt XD

RSS 2.0