Valborgs

Härlig start på valborgs, meka i garaget och öla framför hockeyn. 3-3 mot Ryssland och sista perioden kvar, spännande!

OMG

Jeesus vad övertaggad jag är atm, vilken jävla hockeymatch! SHIET, jag tror fan hjärtat stannade flera gånger om ikväll. Vi vann! Duktiga hockeypojkar ;)

Fan vad dagen har försvunnit, känns verkligen inte som att det var i morse man satt å skrev prov på folkan. Bra gick det iaf, jag har nog börjat utvecka en mästarteknik på att komma med en massa bullshit. Har också börjat på sista bakdörren på Mercan, jag klantade mig lite dära men det gick bra ändå. Hade missat att maskera och rengöra ett ställe och om man vill att färgen ska sitta kan det vara bra, så när jag då fick avbryta för att fixa det hann färgen stelna lite, men jag styrde det. Har ju lovat lite för och eftrbilder också så de kommer här:

Före

Vitt och fult, så kan man ju inte ha det!


Efter

Rött! Som det ska vara.

Det är på tiden att bilfan börjar rulla, så jag satsar på att få den klar i helgen så man kan besikta den så fort som möjligt. Självklart kommer man ändå fortsätta småfixa på den, men först och främst ska den gå bra! Styling kommer faktiskt i andra hand.

Sen är jag jävligt taggad inför imorgon! Blir väl dricka nå och chilla lite och se vad som händer, någon som är på att joina? ;) Valborgs kan bara inte slå fel (haha, valborgs kan slå JÄVLIGT fel ibland också). Men det kommer bli skitbra!

Ask that guy

Humor!



Keep it coming



Igårkväll regnade det, som fan. Jag älskar när det regnar på kvällen när man ska sova, då kan jag fan somna utan musik eller nånting och bara ligga och lyssna på regnet istället. Det var även hockey igår, som gick lite sämre (fattar inte varför Omark inte fick sätta någon straff). Men men jag fick ju se på alla heta hockeyspelare iaf! Har även fixat lite med mercan, är helt färdig med förardörren nu. Lägger nog ut nå före och efterbilder här imorrn så de jag inte redan tvingat kolla också får se, mouhaha!

Idag har det inte hänt så mycket, blivit lite plugga (prov imorgon ju) och mycket göra allt annat förutom att plugga XD Jag tänjer på mina gränser, och lite skönt är det faktiskt. Hur lite kan man göra och ändå komma undan med ett mvg? Jag kan lika gärna ha G på kurserna jag läser nu, kommer inte ha någon som helst nytta av hur bra betygen är ändå.

Sen har vi äntligen skaffat trådlös router här hemma! Fy fan så skönt, nu kan jag stänga in mig i rummet som en äkta nörd med min dator när jag inte pallar med allt och alla. Nice! Nu ska jag bara klara mig igenom provet imorrn så kan jag satsa på att få klar mercan sen, det är fan dags att den börjar rulla nu! Fan då får man sommarkänslor alltså ;)

Take a look at yourself or your dreams
Youre losing sight
It just aint right, it just aint right


Måndag igen

Vissa försäljare är fan överentusiastiska när de ringer, det är nästan så man tror att de tycker om sitt jobb.

Ringer
Jag: -Linda.
Försäljare: -Ja hejsan! Johan från blabla hära! jag söker Christina, är hon hemma?
Jag: -Näe inte det.
Försäljare: -Okej, du vet inte när hon kan tänkas komma hem?
Jag: -Nah, antagligen sent ikväll.
Försäljare: -Okej, nä men då vill ju inte jag ringa! hur ser det ut imorgon?
Jag: -Ingen aning, men du får väl prova.
Försäljare: -Ja jag får väl göra det, men du ha nu en helt underbar dag!
Jag: -haha, jaa hej.
Försäljare: -Hejdå!

Lite rolig var han iaf, oftast ringer det en massa försäljare när det bara är jag som är hemma. En del fattar man inte vad de säger och många brukar fråga om det är jag som är Christina (efter att jag svarat med "Linda", DOH). Tidigare idag sa jag åt en annan att Mami var i Luleå, som att de skulle fatta något av det.

Annars har jag haft school idag, prov på onsdag och sen är jag klar med ytterligare en kurs. Skönt att bli av med! För övrigt så tror jag det kommer bli en skitbra vecka, speciellt Valborgs ser man fram emot ;)

The Kill



What if I wanted to break
Laugh it all off in your face
What would you do? (Oh, oh)
What if I fell to the floor
Couldn't take all this anymore
What would you do, do, do?

Come break me down
Bury me, bury me
I am finished with you

What if I wanted to fight
Beg for the rest of my life
What would you do?
You say you wanted more
What are you waiting for?
I'm not running from you (from you)

Come break me down
Bury me, bury me
I am finished with you
Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was you

I tried to be someone else
But nothing seemed to change
I know now, this is who I really am inside.
Finally found myself
Fighting for a chance.
I know now, this is who I really am.

Ah, ah
Oh, oh
Ah, ah

Come break me down
Bury me, bury me
I am finished with you, you, you.
Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was you

Come break me down (bury me, bury me)
Break me down (bury me, bury me)
Break me down (bury me, bury me)

(You say you wanted more)
What if I wanted to break...?
(What are you waiting for?)
Bury me, bury me
(I'm not running from you)
What if I
What if I
What if I
What if I
Bury me, bury me


Fjortisraggarna

Haha, lite kul kväll det blev ändå. For som sagt till Brekka och såg hockey (även om det blev en jävla massa jyra också), Sverige krossade Österrike och Omark skötte sig fint ;) Jag blev så taggad så jag förstörde Mormors kökslampa efter 1a perioden, trodde vi iaf men det var bara Fia som var noob på att skruva i den (Danne fick ju ta skulden för alltihopet ändå). Sen var de såklart även en massa fika och glass! Då mår man fan bra alltså.

När klockan blev lite mycket for jag och Fia och dumpade av Danne och drog lite Kalixraggen, och det var fan FOLK! Helt otroligt. Först joinade vi en fin svans med bilar, alla moderna med feta fälgar. Vi var nog en jävligt rolig syn bland alla fjortisraggare, två blondiner i en gammal opel, hell yeah! Självklart var vi tvungna jävlas lite så vi förföljde 2 bilar ett jävla bra tag. Jag tror knappast de var så glada åt oss och när de började märka att vi förföljde dem på alla knasiga sidovägar försökte de bli av med oss. De lyckades till sist när de äntligen kom på idén att splittras, men vi hann då ha jävligt roligt åt dem XD

Och anledningen till att jag är uppe vid datorn nu är för att jag tappat bort min WASP-skiva och har abstinens! Jag överlever fan inte utan musik, och nu vill jag ha något att somna till. Det spelar egentligen ingen roll vad jag lyssnar på, så länge det är något som låter så somnar jag, det kan lika gärna vara en film. En låt som lär komma med är denna:



Fucked up song from a fucked up book about a fucked up life, I love it!

Helg

Gårdagen blev som väntat alldeles för bra! Massor med saker åt mig, hihi ;) Var även och jobbade på morgonen och såg en liten rolig grej, nu snackar vi nostalgitrippar.


Oh that takes me back!

Sen var det även innebandy som vanligt, försökte ta det lugnt när man just varit sjuk men det är svårt. Efteråt var jag helt död i kroppen så det blev se lite film och prova lite kläder innan man slocknade. Idag har det fan varit underbart ute, har suttit på altan i linne och läst, och sen käkat grillat till middag på det. Need på sommar!


Ett av linnena Fia köpte till mig från Ginatricot, "you can't break my spirit".

Nu är det fara till Brekka som gäller och se hockey! Så härligt för är ju så länge sen man var där :) Och så får jag ju spana in Övertorneå-pojkarna! Det enda dåliga med idag är att jag råkats försumma både läxorna och bilen, men läxorna kirrar man i sista minuten imorgon. Jag förtjänar fan att få njuta lite nu när det är helg och jag inte ligger sängliggandes för en gångs skull..


Let's go!

Lyckan vänder

Fyfan, vad bra den här dagen visade sig vara! Har varit på school i morse, tröttsamt var de men klarade mig igenom det iaf. Däckade på soffan någon timme efter jag kom hem så återfick lite energi iaf. Sen har jag varit på biblioteket och lånat "Snabba Cash", en bok som jag velat läsa typ hur länge som helst men inte fått tag på! Dessutom fick jag låna den rätt länge så sparar den nog till Turkland så jag har något att läsa där. Har även fått invite till ny torrentsida så man slipper sörja över TTi, very nice. Sen har jag ju lillasyster i Stockholm som jag skickade iväg med resten av mina pengar för att shoppa åt mig, och hon har hittat allt jag ville ha! Så imorgon kommer bli ännu en sån där underbar fredag då jag får en massa presenter (yeah yeah, jag har betalat för dem själv men man kan ju låtsas). Dessutom behöver jag nog bara vänta tills imorgon innan jag har pengar igen, life is good!

Känns som att turen har börjat vända för mig nu, finally. Kanske är det för att jag hängt tillbaka min lilla voodoll i mobilen, han skyddar mig från allt och alla som vill mig något ont. Så nu har jag min armor tillbaka! Hahah ;)


Söt är han, min lilla skyddsdjävul.

TTi is no more

ÅH vad förbannad jag är atm! TTi de jävla mesarna har lagt ner, whyyy?! De viker sig för dedär jävla antipirathororna och slutar så snällt! Jävla töntar! Tacka vet jag TPB som iaf kämpar för sin sak! Fyfaan vad SVAGT att bara ge upp, de har ju för fan folket bakom sig! Jävla förlorare..

Nu är då fan jag i upprorsstämning, det är då ett som är säkert. Antipiratbyrån kan fan dra rätt åt jävla helvete, vi kommer aldrig att sluta!

Ja, det blev en lista

Jag är uttråkad, och trött, och jävligt uttråkad. Satt därför och surfade runt på de flesta storbloggarna som finns i brist på annat (någon som vill tipsa om roliga bloggar att läsa?). Alla de populäraste bloggarna är tyvärr modebloggar eller fjortisbloggar, förutom egoinas då, men den läser jag redan. Fan till och med killar modebloggar ju, förutom en jävel som skrev om fotboll, kul.. Fick iaf skratta lite åt dessa modebloggare då de flesta i väntan på sommaren blivit så ivriga att de spraytannat sönder sig själva. Menar, när det ser ut som att de kletat skit i hela ansiktet på sig själva då blir de fan roligt.

Jag stal till och med en lista, that's how bored I am.

Lovar du att vara ärlig?  Kanske

Du heter: Linda Marie Christina Sandberg Bäckström

Smeknamn: LuuH
Låt som när du är ledsen sörjer till? Jag blir inte ledsen, jag blir arg, så allt med Disturbed brukar funka skitbra

Beroende av: Haha, jag måste väl säga snus då, och kanske glass..

Vad behöver du mest just nu: Pengar skulle inte sitta helt fel
Vad tror folk om dig? Att jag är snäll?

Stämmer det? Hell no
Vad får du oftast komplimanger för? Min personlighet, I think
Vad säger du för att imponera på någon? 20,00 i betyg? XD
Hur imponerar man på dig? Genom att vara grymt duktig på något, att kunna spela gitarr är jävligt coolt tex
Brukar du skratta för dig själv?  Alldeles för ofta!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Fan jaG mår jävlip bra men hoppas du krur på dig
Var bor du? Kalix
Trivs du där: Ibland faktiskt, men oftast inte
Äger du några converse: Tss
Sprit, cider, vin eller öl: Sprit! Men jag har fan börjat digga öl mer och mer
Vad har du för mobil: En Nokia med en vodoo-docka hängandes i sig
Nästa mål i ditt liv: Haha, bli frisk, sen får vi se!
Hur svarar du i mobilen: Med namnet, enkelt och smärtfritt
Vem ringde du senast? Mormor
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Oroade sig för mig som vanligt XD
Antal timmar sömn inatt: Säkert 9-10, helt slut är man för de
Sov du ensam: Jaadå
Brukar du komma i tid: Nästan aldrig
När mår du bra: När jag slipper alla idioter
När blev du fotad senast: Måste ha varit förra veckan
Hur känner du dig nu: Sick and tired
Vanligaste färg på dina kläder: Svart
Vad tycker du om fötter: Äckliga!
Vad saknar du: Mormor och Morfar som jag inte sett på evigheter känns det som
Favorit dryck på morgonen: Jag brukar inte dricka på morgnarna, jag äter fil istället! Annars O´boy
När brukar du oftast gå och lägga dig: Det går i perioder, har väl blivit kring 23-tiden nu på senaste tiden
Är du blyg? Niet
Sysslar du med någon idrott: Lirar innebandy en gång i veckan, jag tror att det räknas
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Det är nog inte omöjligt
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Ha sex! Göra helikoptern! Olla något!

Är du nöjd med ditt liv: Ohja

Vad är det värsta du vet? Falska människor

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Jag ligger redan på över 2000 den här veckan, men det är inget normalfall då

Vad längtar du till? Turkiet, sola och bada!

Har du bra vänner och äkta vänskap? Vad tror ni? ;)

Vad är det finaste du fått? Livet, vilket kanske även är det fulaste XD

Om fem månader: Kanske man bor i Umeå? Who knows

Om ett år?: Ska jag fan ha en hund!

Du samlar på: Ingenting egentligen. Har sparat konsert-biljetter och plektrum, så det kanske är att samla?

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Nea, för hon kan mig

Har du strumpor på dig nu: Yllesockar (Y)

Är det okej att gråta: Haha, nej man ska vara MAN!

När grät du senast: Jag sysslar inte med sånt

Bär du glasögon eller linser: Inte än så länge

Har du piercing: 8 hål i öronen iaf

Vill du gifta dig: .. och skilja mig, och gifta mig, och skilja mig, och .. Fan jag vet inte

Vill du ha barn: Haha, oftast

Är du bra på att laga mat: Verkligen inte! Jag brukar misslyckas med sånt man inte ska kunna misslyckas med!

Är du flygrädd: Neh, men får fan ont i öronen av att flyga

Hur vig är du: Hyfsat

Vilken är din favoritglass: Kulglass, melon och blåbärssmak! .. Jävla fråga XD

Tror du på ett liv efter döden: Jag vill nog tro på det iaf

Bor dina föräldrar tillsammans: Yes

Vilken ögonfärg har du: Någon brungrön knepig blandning

Röker du: Nope, jag feströker inte ens numera

Hur ofta tränar/motionerar du: Brukar promenera dagligen, när man är i form till det alltså

Vad är det viktigaste i livet?: Lycka?


Så har man fördrivit lite tid iaf..


I´m broke

Igår gjorde jag kanske ett misstag, jag totalruinerade mig själv. Jag har nu 2,60 kr på mitt konto och det kommer dröja tills den 27e innan jag har pengar igen (jajja, jag har på sparkontot men de pengarna sparas faktiskt av en anledning). Jag kan inte komma ihåg när jag var pank sist, pengar brukar helt enkelt normalt inte vara något problem för mig. Nu får jag alltså leva fattigt i en vecka, blir ju lite kul att se hur det kommer gå. Skulle ju vara lagom kul om jag får för mig att köpa något och så kan de inte dra något från kortet, sånt är ju lite pinsamt, och kul.

För min del händer det inte mycket alls, är inte frisk ännu så sitter här och chillar till Mötley Crüe.



Diggar fan denna, mest för att det är så mycket Mötley-historia bakom. Girls girls girls turnén 1987, Nikki Sixx var så jävla waisted som man kan bli trots sina halvhjärtade försök att hålla sig "ren" (inget heroin men desto mer piller och Jack Daniels). Man kan se hur Tommy Lee sitter i sin bur som sen lyfter hela jävla trumsetet för att fara runt med honom. Mick Mars var ihop med en av Bakgrundssångerskorna i videon vilket gjorde Nikki och Tommy förbannade då det var mot deras "turnéregler", och de terroriserade paret så ofta de kunde, "terror-twins" som de kallade sig själva. Vince Neil var under övervakning efter sin rattfylla (där han även körde ihjäl sin polare) så deras managers försökte desperat hålla honom nykter utan att riktigt lyckas. Sen alla galna saker de gjorde under den turnén, det kan fan inte bli mer utflippat än så. Och Nikki Sixx avslutar turnén med att dö kring jul, medan Slash ligger däckad bredvid och hans flickvän desperat försöker återuppliva Nikki (två adrenalinsprutor senare kom han tillbaka till livet). Så jävla out-of-control så man kan inte bli annat än förundrad över att de alla lever idag. It's the Mötley Crüe way of life.

Down with the Sickness



Mitt liv de senaste dagarna, lite skönt det är ändå att lägga sig i sängen och se film (nördvarning på mig). Ikväll har jag äntligen börjat må bättre! Finally, enough is enough. Jag kan fan ha svimmat i soffan igår, haha! Lite kul om jag gjorde det, kanske bara var feberkoma eller nå annat XD Satt å såg Rambo på TV och sen vet jag då inte vad som hände, kommer inte ihåg nå. Däckade iaf på soffan i nån konstig ställning och Mange kunde inte väcka mig hur mycket han än försökte, så han sket i mig och gick å la sig. Alltså låg jag kvar där som nån trasdocka tills Mami steg upp nån timme senare för att ta panodil och märkte att jag saknades från mitt rum. Var nå lampor på där och hon ropade och ropade uti om hon skulle släcka dem utan att få nå svar så hon gick för att kolla läget. Sen gick hon å ropade runt i resten av huset tills hon hittade mig och skrek mig vaken, hahah! Gissa om jag var förvirrad?

Jag fick nyligen ett aningen roande mail angående läkarstudier:


"Vill Du studera till läkare?

Du har stor möjlighet att studera till läkare i centrala Europa på medicinska högskolan i Bratislava, Slovakien. Över 700 utländska studenter följer sina drömmar att bli läkare i Bratislava och över 30 är från Skandinavien."



Wtf? Vem faan vill fara och plugga i Slovakien?! Slutar säkert med att de blir uttvingade på gatorna som prostituerade. Fan jag är ju inte ens beredd att fara till Danmark och plugga så Slovakien, skulle inte tro det. Jag vill inte sluta som någons bitch XD .. Nej nu äre chilla i soffan som gäller, för ovanlighetens skull. Får försöka vila upp mig så man kanske har ork till något vettigt imorgon, sen har jag skickat ut Mami för att köpa GLASS till mig! Så jag har en Daimstrut som väntar i frysen, lovely ;)


Fortfarande däckad

Yah, hela dagen har gått åt till att vara sjuk. Kommer nog fortsätta på samma vis imorrn så får antagligen sjukskriva mig från jobb, damn it.

Idag har jag fan älskat min familj för omväxlings skull. Allvarligt talat vet jag inte hur jag skulle klara mig utan dem när jag blir sjuk, för då behöver jag fan någon som kan ta hand om mig. Haha, det kommer gå rakt åt helvete när jag flyttar hemifrån med andra ord XD


Du får en liten mammut på köpet när du köper en mjukglass på siba (Y)

This Sucks

Jajja, ännu en lördagkväll som spenderas liggande i soffan, jag är bitter. Skallen känns så jävla tung och berget med näsdukar bara växer. Har inte kunnat fara till Brekka på hur länge som helst för att man ska vara sjuk hela tiden, så nu saknar jag Mormor och Morfar ;/ .. Haha, Mormor blir alltid så orolig för mig när jag blir sjuk så hon var tvungen ringa å höra med Mami om jag låg döendes och ville att jag skulle fara å skaffa mig lite penicillin XD Hon är rolig hon.

Dagens höjdpunkt var när Fia kom hem från skogen efter att ha umgåtts med tjejjorna och hade med sig bullar från Elin, made my day!


Taaack! Fucking wonderful <3


Nu ska jag fortsätta snora ner allt jag kommer i närheten av, wohoo..

Happy Fucking Birthday!

Min homie Mattias fyller fan 20 år idag (och är sjukare än mig, stackars jävel), så självklart gör vi ett inlägg till hans ära!


Spelhelgen, sjukt snygg pose.


En riktig nörd sover vid datorn på larN!


Haha, jag tror fan jag har kort på alla iförda min hatt, snykkast ;)


Köa till Metallica, kallt, kallt, och mer kallt..


Barnpussel är fan inte så lätt som det ser ut XD


Alla dessa minnen, fyfaan alltså. Förhoppningsvis blir de fler också :) Vi får ta och fira någon dag när man är i form till de.

GRATTIS MATTIAS!

Wicked sick

Jag har blivit sjuk, igen. Förkylning som gäller den här gången, fan vad jag blir less. Ytterligare en helg liggandes i soffan alltså.

Jag stillade mitt glassbegär med milkshake idag, funkade mycket bättre än den där 7-kronorsglassen från ÖB igår, inte att rekommendera.


:)

Var ju i Luleå igår och shoppade lite. Hittade en skinnjacka som jag är helt kär i nu, precis vad jag varit ute efter! Sen sov jag mest hela dagen, var en sväng på innebandy men kände att det inte var så ultimat så for hem och sova igen typ. Sen har jag drömt en massa sjuka saker inatt som vanligt, bland annat om mordbrand (?). Men han förtjänade det, bastard. Heheh..

Pirate Bay rättegången då, länge leve Pirate Bay! Svenska rättssystemet skämmer ju för fan ut sig hära. Tydligen kan man gå och slå ihjäl 2 barn som tyskan Christine Schürrer och betala skadestånd på 100 000 kr per unge till föräldrarna medan skiv- och filmindustrin ska ha 30 000 000 kr för att någon spridit deras material. Det är så jävla sjukt alltså.. Men det är väl jättesynd om dessa stackars bolag som går miste om sina feta pengar och sitt inflytande, för det är fan så mycket det som de handlar om. De kan sitta där och tro att de äger material som någon annan begåvad människa skapat och så välja hur mycket de vill prioritera den här människan. Om de vill stötta, bidra och göra reklam för eller helt enkelt bestämmer sig för att de är inget att ha och drar en stordiss av något som hade kunnat bli bra. Utan fildelning hade man gått miste om otroligt mycket musik som man annars aldrig hade hört talas om, för att skivbolagen tror att de kan bestämma vad som ska slå och vad folk ska lyssna på. Sen sitter de där på sina feta arslen och snor en massa procent av intäkterna för att göra det. Mindre etablerade artister tjänar faktiskt på fildelning!

"Jämkning av skadestånd. Skadestånd kan i vissa fall jämkas. När det gäller sakskada och ren förmögenhetsskada kan skadeståndet jämkas redan då vållande på den skadelidandes sida medverkat till skadan. I vissa fall kan skadestånd också jämkas då det skulle vara oskäligt betungande för skadevållaren att utge skadestånd. Vid ev jämkning beaktas då även den skadelidandes behov av skadestånd."

Känns som att 30 miljoner kronor är jävligt "oskäligt betungande" för 4 personer, och jag tror knappast att skiv- och filmindustrin behöver 30 miljoner extra i plånboken. Tack och lov är striden inte över än, TPB FTW!


För övrigt kommer jag troligen bryta min nikotinstrejk idag. Har gått en vecka nu och jag klarade det galant, utan hjälpmedel eller återfall. Jag har alltså bevisat för mig själv att jag kan dehär och skulle mycket väl kunna sluta för gott nu, men jag väljer alltså att inte göra det. Jag passar istället på att njuta medan jag kan, precis som man ska göra, och om jag ska ligga däckad ännu en helg förtjänar jag att få njuta lite. It's just who I am. Jag skulle ändå inte tacka nej till en kulglass ..



Need

Jag har ett begär som jag verkligen börjat känna av de senaste dagarna. Jag kan inte koncentrera mig eller tänka normalt för detta begär lämnar aldrig mina tankar. Jag har längtat så länge, jag har till och med vaknat om natten av hur jag trånat efter detta. Jag vill känna, smaka, njuta. Jag försökte råda bot på detta idag, vilket resulterade i en halvtaskig upplevelse och tillfällig avsmak. Men nu känner jag hur det växer igen, begäret. I mitt huvud föreställer jag mig hur underbart det skulle vara, den första kontakten där man provar sig fram, försiktigt, för att sedan ta för sig mer och mer och njuta till max. Det är som bäst i mitten, då man är i full gång och helt inne i vad man gör. Sedan är det plötsligt slut alldeles för tidigt och så står man där besviken och sugen på mer.


Jag skulle göra nästan vad som helst för en kulglass just nu, med blåbärs- och melonglass, Mmmmmm..

Me Like

Gissa vad jag kommer göra om någon vecka?


Liiite jag längtar!



Mycket som ska fixas med före dess, och rulla igång Mercedes är prio 1. Hade faktiskt en vision/mardröm om bilen inatt. Hade fått tag på värsting-ljudkablar att sätta in i bilen och glad var man ju för de, men så fick Farbrur tag på dem och roade sig såklart med att sätta in de i bilen. När jag sedan kom ut i garaget hade han dragit kablarna kors och tvärs igenom hela bilen utan att ens försöka dölja dem, och på en del ställen låg stora högar med kabeltrassel.. Vilken mardröm XD

Imorgon blire en tripp till Luleå sen fortsätta med bilen, fan är ju länge sen jag höll på å fixa med den nu. Och så har man varit nikotinfri i över 5 dygn, är ingen vidare utmaning längre känns det som, boring.

En heldag

Fullt upp idag; jobbat, städat, skottat upp på altan, städat lite mer, gått på skattjakt, provat alla mina skor, slagits, jyrat, masserat, promenerat, varit på studiebesök by myself, raggat fulaudi med mera.

Summan av dagen; Jag är trött och har hittat en påse kulor att leka med. Jag har limmat ihop mina favoritskor (som såklart även är de äldsta och säkert fulaste i alla andras ögon) och inte haft någon vidare abstinens under hela dagen, vaknade faktiskt på riktigt i morse.

Nu; Städa undan all skit jag dragit fram och lägga mig och läsa. The Heroin Diaries börjar närma sig slutet, och jag som är påläst vet hur 1987 kommer sluta, rakt åt helvete såklart.

You're gonna burn in hell

Twilight, as it should be?


Hahahaha XD

Satan vilken ambitiös parodi, sjukt likt, och musiken KAN man faktiskt ha överseende med.


För övrigt är Jasper den snyggaste vampyren!

YeeH

Jag klättrar snart efter väggarna hära. Så fort jag inte har något att göra blir jag rastlös och snussugen så jag sysselsätter mig, hela tiden. Utan nikotinets lugnande verkan är jag fan en storm, haha XD






TEAM TEMZEH! Ye yo!


.. Internskämt, i brist på annat. Jag har även städat mitt rum, gått en långpromenad och dampat en massa mer. Nu är det Desperate Housewifes på TV som gäller, sen vette fan. Antagligen något bara jag skulle komma på att göra.

Jag klarar det här

Idag har jag varit mer eller mindre död större delen av dagen, jag börjar förstå mig på folk som inte vaknar utan kaffe kan jag ju säga XD For på school utan att ha gjort det jag skulle ha gjort tills idag utan att det spelade någon roll, funkade feint att bara BSa fram något. Sen var det tänkt att vi skulle fara och skaffa nå pass men vi kom 5 minuter för sent så blir väl någon annan dag hära. Jag hatar fan att knäppa id-kort..

Jag har sovit skitdåligt inatt, drömt något helskumt och har träningsvärk som fan i ryggen, av att sova eller whaaat? Annars börjar det kännas.. bra. Nästan så man fått tillbaka matlusten idag också (Y) Haha, sen gjorde jag misstaget att sprätta en PK tidigare, då jag ännu inte kände mig levande och klockan var över 14, och fyfan. PK på tom mage slår, som fan. Kanske bara byter till ett koffeinberoende nu istället ;) Skämt åsido, men jag har faktiskt 4 stycken till i kylen, och 1/4 PK räcker för att få mig koffeinhög atm. Efter helgens lilla detox är det dags att börja förgifta kroppen igen! Haha, undrar hur det skulle gå om jag tog en snus nu? Skulle säkert vara kul att se, men jag tänker inte ta reda på det, ännu ;) Först och främst ska jag börja äta normalt igen, första dagen idag som man inte mår illa av att se på mat, very nice.


Idag kan jag helt ärligt säga att musiken är mitt enda beroende (abstinensen låtsas vi inte om, jag är åtminstone inne på över 3 dygn nu). Heheh.. Hur långt ska jag driva det?


Fucking beautiful ..

Goodbye my lover

Hehe, jaa det gick ju.. bra. Fy fan vad äcklad jag blir varje gång jag öppnar kylen och ser den där stora burken med rödbetssallad (besparar er den historien, ni fattar väl själva).

Okey, det finns faktiskt en positiv sida av det hela också. Medan hela mitt system gjorde uppror varken ville eller kunde jag snusa, och nu är det alltså 2 dygn sen jag hade en snus i käften! Fan vad jag är duktig. Visst är jag sugen idag men just därför bestämde jag mig för att åtminstone plågas tills imorgon och se vad som händer då. Min relation till snus är rätt knepig, men tänkte väl försöka dra en förklaring iaf.

Jag tycker om att tänka att jag snusar för att jag vill, att jag alltså har ett val och helt enkelt väljer att snusa. Som jag nämnt tidigare är min självständighet en av de viktigaste sakerna i världen för mig, och att då vara slav under ett beroende känns som inte rätt. Varför skulle jag ens välja att snusa sen då? Jag skulle vrida på frågan och istället säga; varför inte? Jag gillar att snusa, som fan, man kan nästan säga att det är som godis för mig. Ibland händer det att jag går utan snus en viss tid, mest för att testa mig själv, se hur svår abstinensen blir och om jag klarar av det. Så småningom slutar det alltid med att jag fortsätter snusa, jag har ju ingen direkt anledning till att sluta (..kan skada din hälsa my ass, säg det till någon som bryr sig).

Hursomhelst har jag nu kommit på att min nikotinstinna hjärna kanske lurar mig, att jag lurar mig själv med detta bullshit. Jag har faktiskt inte gått någon längre tid utan, det har då handlat om en dag, och jag är redan nu inne på över 2 dygn. Alltså tänker jag testa mig  själv, igen, på en högre nivå. Jag saknar fortfarande någon riktig motivation till att sluta helt, vad skulle vara nyttan med det? Men jag tänker bevisa för mig själv att det är jag som har kontroll. Jag har ingen aning om hur länge jag tänker avstå från denna vardagslyx, antagligen så länge som det känns nödvändigt. Fan, det är egentligen som att avstå från en del av mig själv, av min identitet. Tur att min kropp fortfarande lider av näringsbrist och inte orkar klaga över detta .. Jag är väldigt seg i skallen, lite osäker på om det är pga bristen på föda eller bristen på nikotin.

Jag vet att jag kan, men man vill ändå ha det bevisat för sig ibland.


Fortsättning följer!

Oh hell



Antar att jag borde dra en förklaring till föregående inlägg, bleh. Efter en påskhelg full av skit blev jag alltså bestraffad med det värsta tänkbara som finns i min värld, magsjuka. De senaste 2 dygnen har varit hell on earth, och förutom det uppenbara har jag även haft feberfrossningar och medföljande feberyrsel. Jag har levt på 3 rostade mackor och en skorpa sen middagen i lördags (som ändå hamnade i toastolen rätt fort), jag hatar den här jävla sjukdomen, HATAR!

Jag har drömt en av dedär återkommande drömmarna jag brukar ha, som man glömmer att man drömt tills man drömmer de igen. Jag bor alltså i ett svinigt stort hus med familjen och gud vet vem mer, de byts nog ut lite då och då. Hursomhelst så är huset alltid halvtomt, det finns jättestora rum på nedervåningen som är fula, skadade och alltså inte används. Själv bor jag på övervåningen, inatt drömde jag att jag köpte en soffa, fyfaan vad länge jag velat ha en soffa. Minns att jag drömt att jag varit i garaget dära och fixat nån gång tidigare också. Överlag tycker jag ändå inte om dedär jävla huset. Det är för tomt, och jag tror fan att det spökar i de övergivna rummen på nedervåningen. Det liksom kryper under skinnet när man är i närheten av dem.

Fan, jag har egentligen mycket jag vill skriva, mest en massa skit men vafan. Föräldrarna vill tvinga i mig lite mat, antar att det behövs. Är ju tillfrisknad atm men matlusten har inte riktigt infunnit sig, än. När den väl gör de då jävlar ska här matfrossas!

...

VARFÖR HATAR GUD MIG SÅ MYCKET? FYFAAN, JAG HATAR HONOM 10 GGR MER TILLBAKA!


..Just kill me


Work Work

Kvällen igår fick jag leka get-to-the-hotel-driver åt brudarna, vi hade som lite småskojj (jag hade extra skoj åt alla fyllon, speciellt de i ett visst badkar) XD

Lite urballning blev det och innan jag hunnit reagera var jag både husvakt och hundvakt! Valpen försökte driva mig till vansinne genom att testa mig som satan, men jag vann till sist och straffade honom med en runda runt elljusspåret i mörkret. Haha, nej men han skötte sig faktiskt fint efter det, vi hann få lite tycke för varandra ;) Är faktiskt jävligt synd att folk inte kan ta hand om sina egna husdjur, stackare.

Idag äre jobba som gäller, hela långa dagen. Är hemma på rast atm, slutar inte förrän 21. Lika glad är jag för det, får ju lite pengar och folk är kanske inte i form för något kul idag heller. Jävligt skön lördag ändå, tror nog att jag måste hitta på något kul när jag slutar ;)


Nuuu slänger vi in en snus i käften och sprättar en PK!


Chaos is the word

Shiiet vad galet det blev igår, känns som att kaos följer i våra fotspår. Iaf, dagen började med att jyra runt Kalix med Martin som är hemma från Umeå atm, blev träffa en massa folk och annat. Sen blev det dags för skotercross, jävligt mycket folk och jävligt kul som vanligt ;)


Jag försökte fånga dem på bild, det gick inte så bra XD


Efter skotercrossen vare dra hem, käka lite och bege sig mot Nea för att sedan dra på hotellet. Hade väl lite kul i början iaf, men mot kvällens slut tyckte nån random att det vore en bra idé att spy, rakt på mig! Fy fan och dra åt jävla helvete vad äckligt det var! USCH .. Sen var det nästan omöjligt att ta sig ut från stället, folk pressade på som satan och man fick jävligt ont av att bli tryckt mot bänkkanten dära. Som om det inte var nog illa där flög lillasyster i backen så fort vi kom hem och slog upp hakan rätt rejält så det blev vända dirr och fara på akuten och sy. Så nu har det blivit kontakt med både polis och sjukvårdare de senaste gångerna vi varit ut, känns som att man borde bränna ner hotellet eller något nästa gång, bara för att göra serien komplett ..

Idag har varit desto bättre, ingen baksmälla att tala om as usual. Bestämde mig för att dra ett simpsonsmaraton så det blev ägna några timmar åt det. Sen passade jag även på att se Twilightfilmen som verkligen var över mina relativt låga förväntningar, tycker faktiskt mycket bättre om Bella i filmen än i böckerna, fast då var hon ju inte speciellt störande i 1a boken heller. Bra var den iaf, och jag blev nog faktiskt lite småkär i Edvard nu också. Har även blivit käka påskmiddag idag, jääävligt gött! Sis kunde knappt äta nånting för att hon hade så jävla ont, stackare :/


Mmme like!



Spåren vi lämnar efter oss, hehehe..

Yesterday

Igår var det fullt upp hela dagen, precis som jag vill ha det! Började med att stiga upp och fara ut och skåjtra med Danne och Fredrix. Kul hade vi, fast Danne for och hoppade med mig och knuffade av mig från skotern och allt möjligt ;)


Blev stanna och grilla en sväng också, fast vi var fort tillbaka på skotrarna..

Sen fick jag lite bråttom när de ville ha mig till att jobba kväll igen, så det var bara fara hem, kasta i sig nå käk, byta om och fara till jobbet. Sen efter jobbet var det bara fara hem och kasta i sig nå käk innan Martin kom på besök :) Vi hade lite tid att ta igen och det var fan så nice.

Sen har jag drömt något helvrickat inatt, och det enda jag kommer ihåg är folks ansikten, både kända och okända. WTF?

Jag har lite ont om tid till att sitta och skriva nu också, ska ut på fler äventyr. Som sagt, är precis så jag vill ha det ;)

Indestructible

Ikväll är jag så jävla glad! Jag känner mig.. levande. Som att jag skulle klara av vad fan som helst, oövervinnlig. Ikväll är det jag som har kontroll, jag som bestämmer, it's my way or the highway. Jag älskar det!



Inga hjärnspöken, inga problem, inget tjafs. För ovanligheten skull är det fan ingenting som stör mig, livet är fan underbart.

En dag utan att dra in en massa skit i lungorna var nog bara bra, man märker att man blir trött i skallen av det efter någon timme. Har istället gjort lite nytta och varit och jobbat, och satan vad saknad jag hade varit där. Av någon anledning tycker gamlingarna om mig (precis som barn i regel brukar tycka om mig, why?). Skönt att få känna lite uppskattning iaf, även om jag fick skratta rätt mycket åt det också. En tant började prata en massa om mig med sina anhöriga innan jag ens hunnit ut genom dörren, heheh. Efter work for jag iaf till Näsbyn och hälsade på Danne och hjälpte honom med matten, jag är antagligen en av de få som tycker det är kul att räkna XD

Jag vet fan inte vad jag ska göra med all min jävla energi ikväll, förmodligen något onödigt och kul. Allt annat skiter jag fullständigt i, jag har ju blivit oansvarig!


Musik är fan mitt livs kärlek, the love of my life <3

I'm
Indestructible
Determination that is incorruptible
From the other side a terror to behold
Annihilation will be unavoidable
Every broken enemy will know
That their opponent had to be invincible
Take a last look around while your alive
I am indestructible

Fan

Kvällen har till största delen bestått av syssla med bilen, men blev även en sväng till Brekka och jyra på. Kan väl säga att jag är halvvägs färdig med lacken iaf, tar länge då det ska på flera lager och det ska hinna torka mellan. Lite småfult att man kan stå i garaget hela dagen och inandas fan vet vad men så fort man kommer in genom dörren börjar man må jävligt illa av Tinas hårspray, fattar inte vad de sätter för skit i de.

Nåh, jag är trött. Blir nog mysa ner i sängen med The Heroin Diaries. Ännu en natt där man ligger och plågar sig själv genom att hålla sig vaken för att man inte kan sluta.. Men jag vill inte läsa ut den ännu!


.. Jag känner mig fan hjärndöd ikväll.

Get Psycho

Steg upp och for på school idag, och trött var man, yeh. Gick bra iaf, fick ännu ett mvg i någon onödig skitkurs och något fyllo snörde en spritflaska i backen utanför cafét så det stank sprit. Givande.

Anledningen till min trötthet idag kallas The Heroin Diaries. Det var inte ens meningen att jag skulle börja läsa den, men det blev så iaf. Jag började bara bläddra i den lite innan jag skulle sova och så slutade det med att det blev mer läsa och mindre sömn, jag var fast. Jag kan inte låta bli att fascineras av den brutala ärligheten i boken, fångas i dess mörka avgrund och ryckas med i den smutsigaste jävla berättelsen av alla. Allt jag hört om The heroin Diaries är sant, och ändå är den så mycket mer. Jag läste tills det sved i ögonen och man nästintill somnade i boken, och så fort jag la mig på kuddarna och blundade var jag där.

Jag levde Nikki Sixx's liv inatt. Jag satt instängd i garderoben i det stora huset omgiven med berg av droger och vapen, ensam, vaggandes på fötterna medan någon smög runt hörnen och jag hörde rösterna viska utanför. Jag var psykotisk, hade paranoia och ångest och kallsvettades medan rösterna och stegen smög runt utanför och letade efter mig. De skulle ta mig, jag bara visste det, och det enda jag kunde göra var att sitta inträngd i ett hörn medan allting höll på att slita sönder mig inifrån..


Mina mardrömmar är ofta sjukt verkliga, och det händer lite då och då att jag drömmar att jag dör. Dock var detta första gången jag faktiskt var sinnessjuk, och det var då fan så mycket mer skrämmande än att dö.


Det första jag gjorde när jag kom hem var att återvända till boken och fortsätta där jag slutade, jag tror jag är besatt. Man kan nog inte läsa den utan att bli ganska fucked up själv, och ändå, så älskar jag den där jävla boken.

Mercedes kallar från garaget också, blir nog att fortsätta jobba där ikväll. Börja dagen med att inandas spritångor och avsluta den med att inandas lösningsmedel, bra skit.


"The hatred I have learned for myself
will fester in the wounds on your soul"

Fuckheads!

För de med humor, Enjoy!




Den sätter sig fan på skallen också XD Hahah!

"Den enda man kan lita på är sin egen labrador"

Blev en jävligt kul spontankväll igår ;) Började med att vi samlades hära och spelade lite spel, tog nån öl och diggade musik. Självklart tvingade jag folk till garaget för att se och snacka lite bil också. Så småningom drog vi iväg ner på stan en sväng för att sen hamna i Stenbäcken med gamlingarna XD Där blev det mer jyra, lite mer dricka och köra lite guitarhero. Efter nå tag drog vi ner på stan igen, raggade lite bil och dummade oss ;) Sen återvände vi hit, satt å snackade i köket, käkade lite, spelade lite och bara umgicks. Skön kväll med andra ord :)



Kvällsmat, som det ska vara!

När man sedan kom hem efter en tripp till k-borg hade även föräldrarna hunnit hem, och fyfan vad jag fick skratta! Det blev en massa skitsnack om Bygg och Trä (som skulle mörda Bäckström), svammel om häxkvastar, Torskpizzor med potatis, skrattanfall och fan vet vad, helt galet!


"Det är ju potatis och grejer i pizzan, Har du nånsin sett en jävla capricciosa med räkor, potatis och..  Vafan äre för nån jävla pizzeria du har beställt dehär ifrån? Nej jag fattar inte det hära. Den ryms ju på en jävla glastallrik och, jävla skit alltså. Nä nu går jag och sover alltså, dehär är inte min mat alltså."


.. Maten i fråga var absolut ingen pizza, utan de gamla och kalla resterna från middagen XD


Umgås?

Need på sommar nu!


Piratskepp @ Kamlunge!

Nu är jag färdig med ena dörren, invändigt. Det tar tid sånt här ;) Blev iaf skitbra, men är man skillad så XD


Sen tänkte jag posta en efterlysning, jag vill umgås ikväll! Så om någon känner sig sugen på att umgås med mig, sitta i garaget, snacka skit, digga musik, dricka öl eller ragga bil, RING! Jag är öppen för förslag :)

I väntan på bättre tider

Hehe, jag vart så slut efter innebandyn igår så det var nästan bara gå å sova dirr XD Kul var det iaf, och skönt som faan att få springa av sig och känna att man gjort någon nytta (dock förlorade jag fan varenda match). Idag är det som sagt fixa med bilen som gäller! Har varit å köpt lite grejjer vi glömde igår, och skottat upp garagedörren så man kan andas när vi sen sätter igång. Väntar bara på Bäckström nu som skulle iväg å kirra lite tejp så man kan maskera när vi sen börjar måla, det kommer bli så jävla bra ;)

Nu väntar vi och förbereder oss genom att vässa klorna!

Underbart!

Dagen idag har spenderats åt att leka med bilar, YEAH! Farbruuur har satt in en massa fina högtalare mm i Manges Opel Ascona, vilket slöseri! Iofs går bilfan så in i helvete, gasa lite i ettans växel och så är du uppe i 50 innan du hinner märka det ens, lite jävla kul jag hade å köra den! 2ans växel efter centrumvägen så var man plötsligt uppe i 80, tappa-körkortet-varning på den XD Jääävligt kul bil att leka med iaf, och så jävla skönt att sitta i en bil med bra ljud! Underbart när hjärtat börjar pumpa till samma takt som basen ;)


Högtalarna i bildörrarna på Opeln, jag SKA fan sno dom, måste ha! Kan hända att jag får tag på röda istället dock, då blire fan peeerfect.



Basen i kofferten, fint ljud men vafaan, den är ju rund! Man kan inte ens ställa den upp då utblåset är på andra sidan, så blir jobbigt att få fast skiten. Är ganska säker på att min nuvarande baslåda dunkar bättre också, men har jag fel så snor jag fan denna också ;)



Fååården, liten bil med stor motor. Jävlar när den börjar rulla!


Sen var det även ragga lite runt stan, först en sväng för att inhandla en massa grejjer till Mercedes, och sen för att fara med fyllefarbrur på bolaget och skicka hem honom. Helt jävla underbart att åka/köra bil när det är soligt ute med en PK i handen och dunka WASP så hela Kalix hör de, mouhahaha.


Finfina inköp, gissa vad jag kommer syssla med i helgen? (Y) Mercedes ska få ett ansiktslyft, me like. Har dessutom hört talas om en väldigt intressant bilskrot där det lär finnas mycket Mercagrejjer, så det är helt klart värt en tripp för att kolla.


För övrigt så älskar jag mitt jävla löshår! Har sovit med det inatt och inte så mycket som rört clipsen sen de sattes fast igår (och jag brydde mig inte ens om att tupera håret innan jag satte fast dom) och likförbannat har de inte flyttat sig en millimeter ens. Dessutom var de inte obekväma att sova med, i motsats till löshåret jag hade förut. Jag märkte typ ingen skillnad ens, helt underbart! Hahah, och nu har jag missbrukat ordet underbart i hela inlägget XD


Spana in de snygga gitarrerna/basen! .. Och bli infekterade av min musiksmak XD


Jag älskar fan Fredagar!

Lägre än Lågt

Alltså shiet, människor kan vara så totalt jävla hjärndöda ibland!

LYSSNA!

Fyfaan vad jag blir förbannad. Den här bruden Frida borde någon verkligen köra över för att sedan backa tillbaka och köra över henne igen, för säkerhets skull. Jag fattar inte hur man kan vara så jävla hjärtlös! Hon är otrogen mot sin stackars kille sen 3 år och horar runt hos någon annan, för att sedan totalkrossa honom genom att göra slut i radio! Vi snackar förödelse, totaldemolisation. Vilken jävla slyna! Jag kan egentligen inte tycka synd om killen, att bli av med henne var väl det bästa som kunde hända honom, däremot känner jag att jag verkligen skulle vilja sparka idiotjävlahoran rakt i ansiktet, hårt och med rejäla klackar på det. Förhoppningsvis skulle hon få en stilettklack rakt genom ögat, eller något. Bryta av näsbenet och skicka det rakt upp i hjärnan. FY FAN ALLTSÅ ..


Jag hoppas innerligt att det är något slags försenat Aprilskämt..

Befriad

Ikväll har man varit lite på vift. Blev först att dra med Fia till Brekka där det blev slöa och äta glass, för att sedan dumpa av henne och dra till Näsbyn istället för att hänga med Danne.


Mmmmm ;)

Sen fick jag leka fjortisdriver för att hämta lillasyster nummer 2, jag var trött och att behöva lyssna på skrikande fjortisar gjorde mig väääldigt irriterad. När man väl kom hem så var det istället lillasyster nummer 3 som verkligen försökte driva mig till vansinnets kant, som om jag inte redan befunnit mig där länge. Jag är trött, så innerligt jävla trött och less. Ibland undrar jag verkligen varför i hela helvete man avskaffade barnaga. Att köra nån av dedär 2 med skallen före i väggen skulle verkligen inte skada dem, de har alldeles för tjocka och innehållslösa huvuden för det. Dock skulle det vara grymt skönt och befriande för mig, och någon borde verkligen ta sig an att försöka uppfostra dedär monstren. DÄREMOT, den viktiga poängen och slutsatsen med allt klagandet, så är det inte MITT problem! I helvete, jag tänker inte bry mig ett skit nå mer! Jag tänker inte  leka nån jävla förälder bara för att mina egna har gett upp och inte gör ett skit åt saken, hade dedär varit mina barn hade jag lämnat de i första bästa container. Jag hoppas fan att det går åt helvete med alltihopet, jag kan stå där mitt i kaoset och skratta, det ska jag fan göra! Jag ska vara så jävla oansvarig och inte bry mig ett skit, såvida de lämnar mig ifred annars klappar jag dem över skallen. Jag tänker släppa allt, jag ska göra det, jag gör det just nu. Det är fan vad som är nödvändigt för att överleva mitt eget privata helvete.

Jag kommer garanterat få några återfall, men i övrigt så borde det gå hur smärtfritt som helst (för mig iaf). I mitt huvud pågår planerna för fullt för att kunna genomföra detta på bästa sätt. Jag kommer behöva fara på IKEA, men det är så jävla värt det bara för att slippa den vanliga tortyren. Fan vad jag hatar att inte ha min bil, man blir så förbannat begränsad. Kan inte snöjävlahelvetet bara försvinna?


Det här kommer bli så jävla bra!

Löshåret är på plats!

Nu jävlar sitter löshåret på plats!



Är jävligt nöjd faktiskt, clipsen sitter fan så hårt så tror inte ens en runda på hotellet skulle rubba dom. Åker löshåret åker nog resten av håret från skallen också. Är lite rakt och tråkigt nu men det ska fixas, och så måste jag nog anlita Emma till att klippa det lite ..  *flört flört* ;) Färgen var tom bättre än väntat, det är fan precis min hårfärg! Haha, jag är fan skitglad över det.


Var tvungen lägga upp en bild på mina homies, aka kärleksparet. De börjar gå mig lite på nerverna när de förföljer mig hela dagarna vars jag än går, och stänger man in sig på rummet sitter de typ å väntar utanför! Men de är så söta så nästan allt är förlåtligt ;)

Ibland ..

.. Kan jag bli förbannat less på att leva i min lilla värld.


Rise
Throw away
The charade of your life
Let the flame of my heart
Burn away
Your complacence tonight
I command you to rise
Wash away
The decay of your life
Feel the light of your eyes
Find the way
Through the darkness tonight
Fearing no one


Läsnarkomanen

Idag har jag fått sakerna jag beställde, både böckerna och löshåret. Jävligt nice!



Har redan snart läst ut Så länge vi båda andas, är iaf mindre än en fjärdedel kvar så nu har jag nånting att göra ikväll/inatt. Dagen har alltså mest ägnats åt läsning, även om jag snart ska ut med hundarna för 3e gången idag också. Kan säga att jag mest av allt hade lust att slänga bokjäveln genom fönstret när jag började läsa den. Haha, ska väl inte spoila men, fyfaan, jag hade lätt kunnat skita i att läsa färdigt den då. Nu har den iaf blivit bättre och jag sträckläser som vanligt.

Blev positivt överraskad av The Heroin Diaries också, inte för att jag börjat läsa den ännu, men för att hela boken ser ut som ett jävla konstverk. Det är en snygg bok helt enkelt, speciell, och garanterat totalt jävla fucked up.


Don't give a rockstar a microwave in his dressingroom, wtf?



Längtar tills jag får börja läsa skiten (Y)


Löshåret har jag inte brytt mig om att öppna ännu, färgen såg iaf ut att vara rätt. Sparar det till imorgon ;) Jag har ju en värld med vampyrer att återvända till!

RSS 2.0