Fuck Yeah!

Man kan inte annat än älska det!



För mig är Dio fan en rockgud, så att tillbe honom är så jävla rätt som det kan bli!

För övrigt är jag så jävla lättad, vissa saker går faktiskt som man vill, it's not all bad. Känns verkligen inte som att det är samma gråa, trista och dåliga tisdag som jag vaknade till i morse. Kan hända att det blir vad man gör det till, men vissa saker går helt enkelt inte att styra över. Underbara tisdagskväll ;)


Sing me a song, youre a singer
Do me a wrong, youre a bringer of evil
The devil is never a maker
The less that you give, youre a taker
So its on and on and on, its heaven and hell, oh well

The lover of lifes not a sinner
The ending is just a beginner
The closer you get to the meaning
The sooner youll know that youre dreaming
So its on and on and on, oh its on and on and on
It goes on and on and on, heaven and hell I can tell, fool, fool!


Segjävladag

Usch vad svårt det var att stiga upp i morse! Seriöst jag snoozade i 40 min, är ganska säker på att det var nytt personbästa. På något sätt lyckades jag iaf stiga upp och kom sen iväg till school, och idag var det faktiskt lite skola på riktigt! Jag har till och med suttit och fikat med mina classmates, av vilka nästan alla är dubbelt så gamla som mig och där jag vet namnet på knappt en fjärdedel av dem. Tro det eller ej men det var faktiskt trevligt! Kändes så banalt och skönt för en gångs skull, något alldagligt och normalt.

Nu är jag så jävla slut i skallen så det blir nog powernap eller något åt de hållet iaf. Grymt skönt att jag inte har ngt mer inplanerat i veckan nu iaf. Tänkte nog försöka få bortgjort lite skolgrejer och skruva i bilen ;) Blev ju nästan lite smådeprimerad när snöhelvetet kom tillbaka, vill ha bara vägar! Jajja, bildörren måste hursomhelst tillbaka på bilen där den hör hemma.


Zzzzz .....

Könet På Påskharen?



Dagens stora mysterium, är plastbollen en Märta-Greta eller en Hans-Åke? Det har varit mycket slagsmål, brottning, bläcktatueringar, psykningar och tortyr kring denna fråga, utan att leda till någon vettig slutsats. Det kan mycket väl röra sig om ett av de största mysterierna sen Fia tappade bort sin telefon för 43 592a gången.


Annars har jag fått 2 nya homies idag, de heter Donna och Willy och älskar att ligga på mina fötter när jag sitter vid datorn och att busa med mig i skogen. Slåss om pinnar är bland det bästa vi vet, nästefter brottning och jaga efter bollar. Annars äre för det mesta sova och äta som gäller, dessa 2 dödssynder är just det som mina homies i synnerlighet ägnar sig mest åt, lättja och frosseri. Denna duo har dålig inverkan på mig och det händer lätt att jag påverkas och dras med på deras inte alltför genomtänkta planer. Dvs, jag skyller helt och håller på dem för att min läxa ännu inte är färdig. Påbörjad, men det är många luckor som fattas.


.. Dessutom blir jag trött av att springa och jyra i skogen, och jag kan inte ligga och sova hela dagarna XD

Shopaholic

Haha, fyfan. Nu har jag beställt löshår idag också, för 730 spänn XD Alltså har jag redan så gott som bränt upp studiebidraget som kommer imorgon, nästan 1000 kronor borta på en dag, lyckat. Fan att jag har lite ångest för dedär nu. Satan. Men ÄH, gjort är gjort, det kommer vara värt de när jag väl får grejjerna, inget att sörja över nu ;) Faan ..


Haha, Donna fick oväntat sällskap i korgen av Amanda. Söthund :)



Mange fick en fin present helt random av företaget han beställer snus av. Synd bara att han är på bantningskur och alltså inte får äta de, så blev väl mer en present åt resten av famlijen. Förutom mig då, är ju inte någon godisälskare direkt ..


Får bestraffa mig själv med att plugga hela kvällen nu, fast det ryktades att en viss Linnea skulle komma hit, så det lär inte sluta bra.

Giiive!

Nu har jag beställt lite böcker, finally. Blev sista och avslutande delen på Twilight-serien (måste ju få läsa hur den slutar for faen, och Mami betalar) och The Heroin Diaries. Fan vad jag längtar tills jag får läsa dessa! Kan ju säga att jag var grymt tveksam till att läsa Twilightböckerna överhuvudtaget eftersom vampyrer, kärlek och shiet inte är min grej riktigt, men jag hade jävligt fel och underskattade dessa. Dock stör jag mig på huvudpersonen Bella fram och tillbaka, är egentligen hennes vampyrpojkvän Edvard som är intressant ;)

The Heroin Diaries är också en jävligt efterlängtad bok att läsa, inte bara för att den är skriven av och handlar om Nikki Sixx. Har hört att den är ännu mörkare och galnare än The Dirt (kan det vara möjligt?) och att det är den sjukaste jävla boken man kan läsa, så jag måste såklart bara ha den!



Hehe, nu försöker Mami tvinga på mig nå kex med mögelost, HUVVA! Tror hon sa blåmögelost tom?! Fyfaan, där försvann matlusten för resten av veckan typ..

Another One Bites The Dust



Jag har världens jävla kändiscrush, på en viss basist i ett visst Mötley Crüe.



Skulle jag stöta på en ung Nikki Sixx skulle jag fan gifta mig dirr. Give långhårig rocker med övertatuerade armar som skriver underbar musik! Att vara rik är ju inte helt fel det heller ;)

På tal om det så är jag sjukt jävla sugen på att tatuera mig. Jag vet redan 2 ställen jag vill ha tatueringar på men har inte kommit så långt som till att sätta nån av dem i verket ännu, är bara i min skalle de existerar än så länge. Har länge planerat att göra en tatuering på skulderbladet och när vi var till Luleå och var med Fia när hon provade balklänningar fick jag plötsligt idén om en andra. Ärligt talat såg jag bara en tatuering på en tjej och sen satt tanken klistrad i skallen på mig, alltså inte att kopiera hennes utan fick bara en idé därifrån som jag sen utvecklade. Nu är jag nästan besatt av tanken på den här jävla tatueringen, men har knappast några förhoppningar om att kunna sätta den i verket inom någon snar framtid. Ska ju utomlands i Maj och sen äre sommar och känns inte så ultimat att skaffa en tatuering då, men fan att jag vill!


Äääh, nu går jag och bäddar ner mig och dunkar musik tills jag slocknar istället. Någon som ens behöver fråga vad jag kommer dunka? ;)


I don't wanna be you

I'd rather be dead
I'd rather be dead
I'd rather be face down in the dirt
With a bullet it my head



Lördagskvällen

Var en jävligt trevlig kväll igår! ;) Började hos Nea där vi hade tjejkväll med en massa spel och annat, jag och Emma hade lite problem med att förstå spelreglerna bara men vi styrde upp de till sist. När klockan började närma sig midnatt började vi röra oss ner på hotellet där vi fick stå och frysa i kön :S Fan vad töntigt att man inte kan släppa in folk dirr, menar det är ändå lilla jävla Kalix! Till sist kom vi iaf in och minglade runt med folk, var jävligt många man känner som var ute igår (Y)



Fia och Elin, det vinnande teamet ;)


Kände mig faktiskt alldeles för nykter för att vara på hotellet överhuvudtaget först, men utnyttjade Fredrix's givmildhet lite väl mycket (förlåt, jag bjuder nästa gång) så man kom lite i form iaf. Det roliga var att Robin Eriksson från idol var och spelade med sitt band och självklart var man tvungen digga lite rocklåtar dära. Efter de hade spelat klart och vi hade svettats lite haffade jag och Fia gitarristen som bjöd på både öl och efterfest ;) Haha, vi for aldrig på den dock. Blev dra ner i nattklubben och fortsätta svettas på dansgolvet istället med folket. Sen var det som vanligt drama, svammel och en massa shiet, jag skrattade mest kvällen igenom dock :)

Idag har det varit total bakisdag, skönt som fan. Panpizza till frukost och slöa framför TVn. Jag, Fia, Crille och Fredrix var iaf ut på en promenad och jyrade en aning också, jag och Fia kände att vi behövde springa av oss lite. Nu har alla farit iväg och lämnat mig här, så jag får kanske försöka göra något nyttigt ikväll. Jag måste bara få skratta lite åt svampbob på TV först ;)

ON

Fullt ös medvetslös!


Skååål ;)


YES!

Högskoleprov avklarat! Vad skönt att ha gjort bort det för den här gången iaf ;) Var en rolig förvirrad gubbe som kom in när det var typ 5 min kvar på sista delen, fick anstränga mig ganska hårt för att inte skratta dära. "Vad gör ni för nånting? Varför får inte jag vara här?" hihii..

Jag å Fia lät ödet bestämma över en fråga också (eller bara Fia egentligen, hon är lite mer lik Mami än mig i vissa avseenden). I sista sekunden ändrade hon en fråga som "ödet" hade pekat ut (slumpen alltså) och i samma ögonblick ändrade jag till svaret som ödet hade valt, utan att veta det. Blir kul att se vem som fick rätt på den :)

Innebandyn igår innebar smärta och misshandel som vanligt, skönt som fan att få röra sig lite. Har dock blivit jävligt stel efter det och efter att ha suttit still hela dagen typ XD Tur att man får leva om lite ikväll istället då, blir umgås med tjejjorna och jyra. Alkohol kommer vara inblandat, nånting måste man ju fira med efter en dags plåga!

Update

EH .. Jag har haft bättre saker för mig än att blogga XD Har jobbat i förrgår och igår, läst 3 böcker på 3 dagar, varit i Brekka för att sno fika och även varit dit på våffelmiddag, sovit alldeles för lite och varit med tjejjorna runt stan.


Nattlig promenad. Är fan det skönaste som finns när det blir kaos i skallen. Skumt att det plötsligt vart ljust en sträcka efter elljusspåret när man gått i mörkret en bra sväng. Väldigt fint att kommunen bestämmer sig för att släcka belysningen i hela Kalix under nätterna för att spara pengar och så har de på lamporna mitt i skogen. Att dessa lampor sen är släckta under kvällen men tänds när den andra belysningen släcks är ju jättebra, tur att de som styr över detta är så kompetenta ..

Balklänningsmode på EM, jag lovar de som visade klänningarna var fan kloner av varandra, eller fyrlingar, men jag tror mer på kloner.


Linnea fick på sig nå bordsdekorationer på skallen och vips blev hon en Lucia/Ängel. Soet var hon iaf ;)


Självklart var det mest för gratisgodiset man befann sig där. Fia samlade ihop en fin hög.


Dreamer

Jag har läst en bok idag, hela dagen. "Om Jag Kunde Drömma". Det är jävligt skönt att fly in i böcker ibland. Nu ska jag begrava mig i musik istället hade jag tänkt, iaf ett tag innan jag nu börjar på uppföljaren..


Tycker den här dagen kan ta slut nu!

Fuck it

Världen är inte rättvis. Människor är dumma i huvudet. Finns det en gud så hatar han dig. Livet är en plåga.

Ibland hittar man ljusglimtar, men oftast är man vilsen i mörkret, på väg någonstans. Fan vad jag är bitter, det är svårt ibland. Vissa människor skulle man göra allt för. Ta på sig deras problem, deras smärtor, ja till och med dö för någon annan. Om jag bara kunde, då skulle jag fan inte ha suttit här idag, och det skulle ha kännts helt jävla okeey, ja rentav bra. För då hade någon annan, någon man älskar, sluppit alla livets skitproblem, sluppit plågas och kunnat leva. Själv är jag inte ett dugg rädd för döden, det jag är rädd för är att mista personer som står en nära. En jävligt dum grej att vara rädd för egentligen, det är ju oundvikligt och man får ständigt konfronteras med att mista någon. Livets jävla gång.

Jag fryser, förundras över min totalfuckade tankegång, ser ut genom fönstret utan att se solen. Det gör fan ont, men jag accepterar det precis som med all annan skit. Det är reglerna som gäller för att inte bli sinnes. Det är länge sen jag insåg hur jävla skruvat allting är, och att man inte kan göra så mycket annat än att leva vidare med det. Lidandet tar aldrig slut, det bästa man kan göra är att njuta av ljusglimtarna medan de varar.


Bry er inte om mig, fråga inte. Välkommen in i mitt huvud.

No, no, no
No, no, no
If it wasn't for bad luck
I'd have no luck at all


Ojj



Äntligen har jag fått upp Metallica affischen! Bättre sent än aldrig XD


Steg upp och for på school i morse där vi bland annat fick se en film, och fyfan, berörd blev man. Kände igen mina egna jävla hjärnspöken dära, livet suger ibland. Trodde det skulle fucka upp hela dagen totalt men en långpromenad gjorde susen. Sen blev det lite städa (fortfarande inte klar med det) och mycket svamla runt.

Nu dök Linnea upp här så det lär svamlas mycket mer! ;)

BrekkaaaH

Blev att spendera hela dagen hos Mormor och Morfar med Fia, Crille och Danne. Jävligt soft! Blev plugga, äta go'mat, spela och se lite TV. Såg när Magnus Uggla var i Kalix och letade revy, lite lol på den. Överspel som satan när man kan se hur de riktigt anstränger sig för att få något att verka roligt, fail. Kände iaf igen lite folk och kom till insikt med att visst fan finns det liknelser mellan Magnus Uggla och en thailändska XD


Nu är det Söndagkväll och alltså dags för Beck!

TröttmössaN

Sliten är jag. Kom just hem efter en ragg runt Kalix, lite folk vare iaf.

För övrigt så är jag lite less, på allt möjligt. Har sån jääävla lust att bara sticka iväg. Ta bilen, köra iväg och se vars man hamnar, det skulle vara helt jävla underbart! Packa en ryggsäck och dra. Egentligen är det Sandbergsgenerna som kallar, enligt Mami iaf. Hon säger att så fort det blir vår/sommar vill vi dra iväg på resor, stämmer jävligt bra på mig iaf ;) Jag och Mercedes skulle ha det bra tillsammans, tills pengarna skulle ta slut och man får återvända hem och leva på föräldrarna. Inget alternativ direkt.. Jag är nämligen jävligt mån om min självständighet och tycker om att ta hand om och klara av saker själv. Jag vill inte känna mig beroende av någon! Därför jag alltid vill lära mig själv allt om alla möjliga saker.

Det som jag ändå inte klarar mig utan är familjen och vännerna, och de vill man fan inte vara utan heller! Underbara människor :)


Nu ska jag sluta svamla på och krypa ner i sängen. Nu jävlar blire SOVA!

Same Ol' Situation

Blev alltså Luleåtripp idag. Kan säga att jag var jävligt död när vi väl kom hem därifrån, dock mitt eget fel den här gången! Gå i högklackat hela dagen när det är halt och jävligt tar död på ens fötter :(

Fia hittade en grymt fin balklänning! Tycker den såg ut som den från "Den Lilla Sjöjungfrun" som Ariel har när hon blir människa och kommer upp ur vattnet, om det nu säger något. Disneyfilmer is the shiet!

Jag har fan sovit sen vi kom hem, idag igen! Kan vara bra att sova middag ibland XD Man måste ju när man inte får sova tillräckligt på nätterna. Imorgon räknar jag iaf med att inte bli väckt på morgon, fyfaan vad skööönt.


Något annat, något beroendeframkallande, något grymt.

Wicked sick. Kickass. Awesome.




Hjärntvättning på G, vad ska man annars ha en blogg till? ;)

Freeedag

Soft Fredag idag. Skola, promenad, sova, innebandy och film. Synd bara att det inte blev nå bastu och ta en öl, skjuter upp det till första bästa tillfälle ;)


Luleå som gäller imorgon med Mami och FIa, jag tror jag kommer få ångra det ..

Mötley fucking Crüe

Jag är så jävla inne på Mötley Crüe just nu, fucking love them!



Tyvärr känner jag ingen som direkt delar denna uppfattning med mig. Jag vet inte hur många gånger jag tänkt att jag föddes alldeles för sent, att vara ung på 80-talet måste ju ha varit musikaliskt jävla underbart. Hårdrocken blir aldrig så bra som den var då! Och morsan min klädde väggarna med Per Gessle eller någon annan bög, such a waste..

Hur som helst är jag helt jävla besatt (?) av Mötley Crüe atm. Av deras musik för de som inte fattade det alltså. Så otroligt grymt jävla underbart. RIKTIG musik att ha i bilen och nöta kalixraggen med. Jag var tvungen bränna en skiva tidigare idag och nu kan jag fan inte sluta lyssna! Inte för att jag nyupptäckt gruppen eller så, har lyssnat på dem i flera år och älskat det jag hört. Däremot har jag nyss läst boken om deras liv, "The Dirt". Jag har aldrig läst en ärligare, smutsigare och råare bok någonsin, och jag blev så jävla fast. Om man gillar Mötley Crüe är den fan ett måste, rekommenderar den starkt!

Grejen är nu den att Mötley Crüe kommer till Sverige i sommar, på Peace and Love av alla ställen. Tror ni att jag vill fara?! Problemet är just det att ingen direkt lyssnar på dem förutom jag (vad jag vet, anmäl gärna intresse!) så vem skulle man fara med? Sen suger planeringen för det blir just efter midsommar typ, dvs nästintill omöjligt att ta sig dit. Dessutom suger det rent ekonomiskt, eftersom det är dyrt och Mötley Crüe är det enda bandet jag verkligen verkligen vill se som kommer vara på Peace and Love (Volbeat lockar dock rätt mycket de också). GAH, jag har ju redan gått miste om AC/DC till sommaren, nånting måste man ju fan på. Peace and Love känns iaf jävligt avlägset ..


Alltså stänger jag in min på rummet och fortsätter spela skiten ur deras låtar! Jag kommer plåga hela Kalix med dem i sommar, tills trumhinnan spräcks och öronen blöder. Snäppet under smärtgränsen är rätt volym.


If you think it’s crazy you ain’t seen a thing
Just wait until we’re going down in flames

We are we are the saints, we signed our life away
Doesn’t matter what you think
We’re gonna do it anyway
We are we are the saints, one day you will confess
And pray to the saints of Los Angeles


Kickstart My Heart

Blev väckt av polarna i morse (de som arbetar inom vikariepolen åt kalix kommun) och trots min brist på sömn var man pigg när man väl vaknat. Jag hatar att de ringer när jag sover för jag fattar inte ett skit när jag svarar i telefonen och när de börjar prata om tider och datum fuckar det till sig ordentligt i skallen på mig. När man ändå var uppe passade jag på att bege mig ut i solen med tjejjorna, som hade nån skolutflykt.


Fika i solen, fast lite kallt vare ändå ^^


Fia var väldigt glad och Donna var väldigt fixerad av fikat..


Efter ett tag tröttnade vi och for hit och fortsatte där vi slutade igårkväll. Sen försvann jag in i musikens värld och var frånvarande ett bra tag. Det är jävligt stort NEED på att få köra Mercedes nu känner jag, vänta bara några veckor så då jävlar! ;) Då blire ragga!


Ooo, ahh, kickstart my heart
I hope it never stops
And to think, we did all of this...
To rock

Ooh, yeh
Kickstart my heart
Give it a start
Ooh, yeh, baby
Ooh, yeh
Kickstart my heart
Hope it never stops
Ooh, yeh, baby


De ballar uuur

Linda || .. Fuck-up ! säger: Jag vet Jävla feint ;D
Du har lovat mig att följa med till världens ände .D

Fredrix~ säger:
när åker vi?

Linda || .. Fuck-up ! säger:
det vet vi inte

Fredrix~ säger:
aaahaa men jag kommer med ;9

Linda || .. Fuck-up ! säger:
klart du gör, du har lovat och är tvungen
jag har lite svårt att bestämma mig bara ;D

Fredrix~ säger:
världens ände kan då inte vara töre, det får det inte vara!

Linda || .. Fuck-up ! säger:
hehe, neeejdå ;D
Jag bestämmer vars världen börjar och slutar, och tro mig det är då inte i töre!
Töre är snarare ett bortglömt hörn eller nå XD

Fredrix~ säger:
det kan vara där nedanför i avgrunden =)
Men! jag tror det blir film på lördag!

Linda || .. Fuck-up ! säger:
whyyyy? ;D

Fredrix~ säger:
why knåt?

Linda || .. Fuck-up ! säger:
boring

Fredrix~ säger:
jamen springa-runt-i-skogen-som-en-galning då? hitta på nånting iaf

Linda || .. Fuck-up ! säger:
Lät fan bättre ;D
Rulla i snön !
Vi kan göra en SNÖBJÖRN!
OMFG
Det ultimata!

Fredrix~ säger:
haha jaa! ja iofs så är det ljust gansak länge nu =)

Linda || .. Fuck-up ! säger:
Ååååh vi gör en snöbjörn utanför DLs fönster!

Fredrix~ säger:
Yaahahaaaarr!

Linda || .. Fuck-up ! säger:
good shiet! ;D

Fredrix~ säger:
då gör vi nånting på lördag iaf :

Linda || .. Fuck-up ! säger:
Ofcourse ;D
Jag är lite ölsugen ;D

Fredrix~ säger:
mmmmm där sa du något

Linda || .. Fuck-up ! säger:
Öla och göra en snöbjörn, det kan fan inte gå fel!

Fredrix~ säger:
men jag jobbar ju både lördag och söndag =/

Linda || .. Fuck-up ! säger:
Ääääsch då ;D
Då får du vara getaway-driver

Fredrix~ säger:
haha

Linda || .. Fuck-up ! säger:
Dvs när Dl kommer ut och ska spöa skiten ur oss gasar vi iväg ;D
Jag kan ha ett lager med snöbollar ifall att ... XD

Fredrix~ säger:
haha eller också gör vi en snögubbe av han också =D

Linda || .. Fuck-up ! säger:
Hihihiih, slå honom medvetslös och begrava han i snön. myyys

Fredrix~ säger:
haha

Linda || .. Fuck-up ! säger:
han får bli en snöängel, bokstavligt talat! HAhahh XD

Fredrix~ säger:
jaa vi knyter fast han i ett träd och täcker han med snö!

Linda || .. Fuck-up ! säger:
OJJ., men nu har jag världens jävla idé!
Han kan rida på snöbjörnen fofan!

Fredrix~ säger:
haha

Linda || .. Fuck-up ! säger:
DANCING BEAR!

Fredrix~ säger:
jaaa då kanske han bara blir glad att ha något att leka med =)
Tingaaaaling Tingaaaliing

Reborn



Sånt man blir tokig av!


"Åh vilken härlig daaag", hahah, kunde inte stämma bättre! Jag känner inre frid, lättnad, ja vad man nu vill kalla det. Jag stod på mig, jag släppte ut en massa aggressioner som legat och pyrt länge, och det var oerhört skönt! Plötsligt gick det lätt som fan att sätta sig med skolarbetet och fick väl gjort en del. Sen blev jag inbjuden till tjejkväll istället och det var aningen för lockande för att skolarbetet skulle kunna hålla kvar mig ;) Vi har suttit och spelat en massa, trevligt som faan var de, och självklart helt galet!


Jag känner mig nästan som en ny människa idag :)

Kalix shopping

Blev stiga upp tidigt idag för var inplanerat en Luleåtripp som inte blev av, alltså drog jag nitlotten att fara på stan med Mami eftersom hon varit skyldig mig en lunch på Myggan i evigheter och jag tyckte det var en fin dag att bli utbjuden på lunch. Dock räknade jag inte med att detta även innebar att gå in på varenda skitaffär i Kalix för att se på saker som Mami ändå inte har några pengar till, bara för skojs skull! Undrar om det egentligen inte handlade om att plåga mig, då vet jag iaf vars jag fått det ifrån..



Jak, redo i solen med att ragga ful-audi runt stan. Fan att man kan börja sakna bilen nu när snön börjar försvinna <3


Eftersom jag inte visat något av det som följde med från Stockholm så drog jag allt i samma, slöas som man är. Gröna tishan inhandlades idag, tillsammans med en ögonbrynspenna som ingen jävel bryr sig om att se. Svarta långärmade tröjan och den vita vad-man-nu-kallar-det är från Sthlm, hard rock café, very nice high five! Solglajjorna och en massa annat småkrafs inhandlades också då. I påsen ligger min Metallicaposter som jag inte hunnit sätta upp och så Metallicahalsduken bredvid. Köpte även en huvtröja men den ligger i tvätten atm.


Underbart jävla snygg!


Plektrumen jag lyckades få tag på. Ett basplektrum med Death Magnetic logga och ett Gitarr med Hetfields signatur och porträtt. Jävla feint dedär.


Det roliga med att vara på stan med Mami är att jag kan driva henne lite till gränserna också. Vi har totala motsatsen av varandras klädsmak så oftast skakar jag bara på huvudet när hon kommer springandes med något plagg. Jag har även traskat över några A-brunnar och vidskeplig som hon är jagade hon bakom mig för att dunka mig tre gånger i ryggen. Jag försökte springa iväg från henne men kom inte så långt. Annars har hon mest skrattat åt allt jag har sagt, och jag är trött..

Men dra åt jävla helvete då!

Jag är så jävla förbannad så det finns fan inte! Jag har fått nog, enough! Vissa människor borde det ta mig fan vara skottpengar på. Jag kan gott och väl leka gud i den här frågan och säga att vissa borde inte få existera! patetiska, idiotiska människor som nästlar sig in i ens liv och förpestar hela skiten! Vad är det som är så jääävla svårt med att hålla sig borta? Jag är långt ifrån trevlig, så jag fattar fan inte varför någon skulle vilja stalka mig på dehär viset, såvida det inte är någon med dödslängtan? Isf kan vi styra det. Eller så är det helt enkelt för att göra mig vansinnig, men det är fan i klass med att ha dödslängtan.

Jag vet att personen i fråga läser detta och har alltså ett budskap att framföra: -DRA ÅT JÄVLA HELVETE!


Detta är INTE det sista som kommer höras i den här frågan. Oh Yeah, det har bara börjat..


"You're just another dead man living to me"

Sad But True

Hey
I'm your life
I'm the one who takes you there
Hey
I'm your life
I'm the one who cares
They
They betray
I'm your only true friend now
They
They'll betray
I'm forever there

I'm your dream, make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you cant feel
Sad but true

I'm your dream, mind astray
I'm your eyes while youre away
I'm your pain while you repay
You know its sad but true

You
Youre my mask
You're my cover, my shelter
You
You're my mask
You're the one who's blamed
Do
Do my work
Do my dirty work, scapegoat
Do
Do my deeds
For youre the one who's shamed

I'm your dream, make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you cant feel
Sad but true

I'm your dream, mind astray
I'm your eyes while youre away
I'm your pain while you repay
You know its sad but true

Hate
I'm your hate
I'm your hate when you want love
Pay
Pay the price
Pay, for nothings fair

Hey
I'm your life
I'm the one who took you here
Hey
I'm your life
And I no longer care

I'm your dream, make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you cant feel
Sad but true

I'm your truth, telling lies
I'm your reasoned alibis
I'm inside open your eyes
I'm you

Sad but true


Jag vill åka till världens ände, vem är med mig?!

Jag lever liiite mer för varje dag

Kvällen spenderades med Fia och Nea, härliga tjejjor ;)


Fia och Jak, symboliserar rätt bra vilket inflytande vi har på varandra ^^,

Annars så har jag varit på school och gjort lite nytta, och .. Jaa nånting mer var det iaf, men uppenbarligen inget av värde att berätta. Luftvägarna gjorde uppror av den friska luften så dagen spenderades sedan inomhus, med att chilla. Jag har större förhoppningar på imorgon, bara den här idiotinfluensan vill ge upp. Soft att få fara och köra lite bil iaf, kommer inte ihåg när jag gjorde det sist och jag tycker fortfarande det är kul fast jag har haft körkortet i snart 2 år ;) Men så är jag ju också relativt lättroad, thank god.

Dessa Söndagar

Jag ljög, det var faktiskt en hemköpspåse jag fyllde.



Kunde inte låta bli, bara för att det är sådär småäckligt och.. kul ;) De goda nyheterna är att jag ÄNTLIGEN börjar känna mig som en människa igen (notera att jag garderar mig genom att inte säga frisk, vem är nånsin det egentligen?). Eftersom jag har missat en vecka av mitt liv nu så tänker jag ta igen det för fullt! Jag längtar redan tills imorgon.


Snarkhunden kom och joinade mig lite i soffan.


Nu ska jag se klart Beck och sen kanske spela ;D

Melodifestivalen

Allvarligt talat, jag HATAR egentligen Melodifestivalen. Det slutar alltid med att sämsta möjliga bidrag vinner och får skickas till något europeiskt land för att skämma ut Sverige. Hur fan kan folk ha så dålig musiksmak egentligen? Det är ett mysterium för mig.. Iaf så låg man i soffan och såg det (är fortfarande inte helt frisk så vad annars), och självklart vinner nån jävel som varvar opera med att sjunga som en karl. Man borde ha sett det komma. Trots detta är jag jävligt glad för att "Snälla Snälla" inte vann, fast man kan väl säga att valet stod mellan pest och kolera.

Annars har jag även spenderat dagen med att ligga i fias rum som omväxling och spelat lite wii, och jag har även lyckats packa upp resväskan. Jobbandet igår gick rätt hyfsat ändå, var helt seg och väck i skallen hela kvällen men jag behöver inte kunna använda den för att klara av mitt jobb (hoppas jag inte indirekt dödar någon gamling nu bara om de skulle råkas bli smittade) XD .. Efter jobbet och efter att det slutat vara fredag den 13e gick det mindre bra. Som vanligt var det ta hand om fyllon som gällde, och efter att ha hostat sönder lungorna och skallen var det inte i närheten av hemskt, det var fruktansvärt. Kom i säng kring 4 på morgon efter att ha fått skura toalettgolvet och jag kände mig bitter. Fyfaan vad jag hatar fulla människor när jag själv är nykter, och en del fattar jag överhuvudtaget inte varför de ska göra sig dummare än de redan är.

En sak jag glömde nämna angående statistiken igår (egentligen var det något mer också men det är återigen glömt): Jag har en proppfull ica-påse med använda näsdukar under soffbordet. Före det fyllde jag en 3-liters fryspåse men jag insåg fort att den inte skulle räcka så jag bytte upp mig. Jävligt trevlig fakta eller hur? ;) .. Jag fattar inte hur i helvete man ens kan snora så jävla mycket, för till största delen var det ju ändå snor och inte blod. Tror nästan det var hjärnan min som rann ut ur näsan, satans stockholmsinfluensa.


Matrix på TV ffs!

Vad hände med mig?

Folk undrar nog vad som hände med mig efter Stockholmsresan, jag gick under jorden och försvann typ. En bild säger mer än tusen ord och svaret är alltså:


Yes! Det är vad jag har gjort hela veckan, varit sjuk så in i jävla helvete. Dirr när man kom hem i måndags la man sig på soffan och slocknade, flygturen och bilresan hem hade varit ett helvete att ta sig igenom. Sen feberyrade jag som satan på kvällen. Jag borstade tänderna i typ 20 sekunder innan jag märkte att det inte var någon tandkräm på och jag gick med ett tomt vattenglas till sängen (faktiskt just det vattenglaset på bilden). När jag väl hade släpat mig tillbaka till köket och i min febriga skalle kommit på varför jag skulle dit från första början hade jag lämnat det tomma vattenglaset i rummet, det var alltså bara gå och hämta det igen. Väl i köket fyllde jag vattenglaset, tog med mig mina piller och gick tillbaka, och självklart lämnade jag dedär jävla vattenglaset på köksbänken! Det ligger alltså en jävla massa plågor bakom den där bilden ^^

Jag har bara varit såhär sjuk en gång tidigare, och ändå minns jag fan inte att det var såhär illa. Jag har känt mig som en gamling i flera dagar, varit helt borta och knappt orkat ta mig ur soffan, än mindre äta eller gå på toa. Det är ett helvete .. Jag har knarkat panodil som då verkar i 1-2 timmar och sen får man ligga och vänta tills efter 4 timmar så man kan ta nästa, och den enda skillnaden var att man slapp huvudvärken ett tag. Så har mitt liv sett ut hela veckan. Jag har fan fortfarande lock i örat sen flyget i måndags. Jag har ont i halsen, har både nyst och pissat blod. Det kändes verkligen som att skallen skulle sprängas och jag orkade knappt lyfta armen för att byta kanal på TVn de gånger jag orkade kolla på den. Ögonen rann fan nästan lika mycket som näsan och njurarna protesterade som fan.

Jag orkade inte ens vara less på att vara sjuk, orkade inte klaga, orkade överhuvudtaget inget annat än ligga på soffan och existera lite halvhjärtat. Det tog mig en halvtimme att äta middag och jag orkade fan inte skära igenom ett stekt ägg ens utan bara satte den på gaffeln och tuggade. Jag fick göra avbrott för att ta nässpray då jag kände att det började bli dåligt med luft. Jag har inte kunnat se klart en film utan att behöva pausa för att det sprutar blod ur näsan på mig, jag kan utan att ens försöka överdriva säga att jag haft näsblod mer än 10 ggr, och då räknar jag bara de riktiga utbrotten, nyst blod har jag i stort sett gjort hela tiden.

Jag trodde att jag skulle svimma varenda gång jag ställde mig upp, och att så mycket som att sätta ena benet framför det andra eller vända sig i soffan var så jävla tungt så jag knappt klarade av det. Varenda gång jag hostade exploderade det i skallen. De gånger jag fick en tanke formad i min sjuka hjärna handlade den om smärtstillande, är det 4 timmar sen nu? Jag hade inget tidsbegrepp överhuvudtaget, och ändå sov jag inte ens. Jag fick varken sova på dagarna eller nätterna, eller egentligen kan jag inte säga så för jag har haft sån feberyra så jag inte riktigt vet om jag sovit eller varit vaken. Någon gång har jag varit upp för att få tag i piller, någon annan gång har jag varit upp för att göra varm O'boy mitt i natten (bra om man ligger och hostar så man nästan för spy). Jag orkar inte ens nämna drömmarna jag har haft, det är sånt folk borde besparas från.

Idag har jag börjat leva igen, men det är knappt, och så har jag lovat att fara och jobba ikväll. Känns inte som det bästa man borde göra nu, men jag behöver få ihop lite timmar. Febern är borta nu iaf, jag överlevde.


Statistiken då;


100 näsdukar

1 Toarulle i brist på näsdukar

Åtminstone en platta panodil

Näsblod mer än 10 gånger


... Welcome to my life

Death Magnetic Tour

Stockholmsresan alltså. Det hela började i Fredags med att vi på Kallax fick vänta på det andra, söligare gänget. Till sist anlände de på plats och hela proceduren med en massa väntande drog igång..


Haha, man ser att jag sitter och läser om MJs comeback XD

När vi väl var framme i Stockholm smet vi tjejjor iväg dirr på stan. Vi shoppade, käkade middag och återvände sen till lägenheten och killarna. Emma fick agera frisör så nu är jag äntligen klippt! Annars jyrade vi bara på och försökte lägga oss tidigt, det gick sådär.


Emma var som vanligt väldigt glad åt mig ;)

På lördagen steg man upp tidigt för att packa, göra sig i ordning och börja köa. Vi kom till Globen strax efter 12 och upptäckte att det var mindre folk än väntat, då kände jag mig glad för att jag vägrat börja köa tidigare. Köordningen var allt annat än bra och för att hålla reda på sina platser fick man ett nummer skrivet på handen, behöver jag ens nämna att systemet totalsög och gick åt helvete?


Det gick hårt till och alla pallade inte trycket..


Joy ser jävligt fundersam ut angående Crille. Det är jag också, vafaan höll de på med där egentligen? ^^


Det var förbannat jävla kallt att stå och köa i flera timmar, men som tur var hade vi med oss bra utrustning (kläder, mat, varm O'boy) så vi överlevde. I brist på annat satt jag och surfade lite i telefonen och upptäckte att de på aftonbladet hade en chatt med metallica några timmar senare. Självklart drog jag iväg en fråga till dem och tänkte sen inte så mycket mer på det.


Linnea var kall om nosen, stackarn.

När klockan blev lite över 17 började vi dumpa extrakläderna då insläppet skulle ha börjat 17,30, men självklart blev det försenat en halvtimma så vi fick stå och frysa ännu mer. Var även folk som smet före i kön lite här och var, grymt fult gjort och grymt irriterande kan jag säga. Till sist fick vi äntligen komma in i värmen och det var underbart! Första förbandet drog snart igång, The Sword, vilka var helt värdelösa. Varenda låt lät fan som den förra.


Syns inte på bilden men draåtjävlahelvete vilka polisonger de snubbarna hade!


The Sword blev inte långvariga och Machine Head äntrade scenen. Kan ju ärligt säga att det inte är något jag direkt fastnat för men de var överraskande bra faktiskt! Fick med sig publiken och man började känna sig taggad igen. Gitarristen såg väldigt kul ut med sin prickiga gitarr han sprang runt med och sångaren spottade som satan, överallt! Jag fattar inte var han fick all saliv ifrån alltså, han praktiskt taget dränkte vakterna och publiken framför sig i saliv! Fan vad glad jag var för att jag inte stod rakt framför då alltså ..


Machine Head

Sen efter 9 timmars väntan steg de upp på scenen, Metallica! Det blev sjukt jävla trångt framför scenen. De inledde med That Was Just Your Life och en grym ljusshow till det.


Bilder från sittplats, kan säga att det såg ännu grymmare ut när man hade stå!

Jag ids inte ta med hela låtlistan på bloggen, men kan säga att fyfaan vad det var grymt! Kändes som att alla bara blev helt galna, även jag!


Inledningen av One, eldinferno! Fatta värmevågen av dedär XD


Såå jävla bra! Coolt upplägg med scenen i mitten också.



Till Sad But True skanderade man tillsammans med tusentals andra, när Nothing Else Matters spelades var man framme med tändaren, till Turn The Page sjöng man med för fullt och till Master Of Puppets dyrkade man Metallica. Som sista extranumret spelades Enter Sandman och då släpptes de svarta badbollarna ner över oss och studsades fram och tillbaka av alla människor (jag lyckades faktiskt röra vid en, weeii).


Lite cool bild med mobilkameran. Hammett ser verkligen ut som den gitarrgud han är ;)



Duell! haha

När konserten till sist var tvungen sluta fick jag med mig 2 plektrum, gitarrplektrum med Hetfields signatur och ett basplektrum, lite glad jag blev :) Vi shoppade lite saker utanför Globen innan vi stack hem, slitna som satan efter att ha varit i och utanför globen i över 12 timmar. Ryggen, fötterna och benen värkte och man somnade fort när man väl kom till lägenheten..

På Söndagen stressade Fia och Nea iväg på stan medan vi andra chillade och så småningom gav oss iväg.


Blev shoppa och jyra en massa.


Batman och hans fru Robin?


En Gamer är alltid en Gamer ^^,


Sedan återvände vi till lägenheten. Här har vi röda soffan. Crille blev censurerad för allas bästa XD


Efter att ha käkat middag började vi tjejjor dampa lite och jag blev lite koffeinhög. Vi bestämde oss för att fara och leka i förorten (Fias förslag om att dra sightseeing i Rinkeby röstades dock ner).


Fredrix bestämde sig för att följa med oss, av någon anledning. Han blev lite mobbad ;)



ARG BJÖRN!

Till slut blev vi tvungna återvända för att packa och duscha, blev en slö tv-kväll. Plötsligt får vi höra att Metallica ställt in kvällens konsert för att Hetfield blivit sjuk! OMG! Klockan var då 20 på kvällen och fyfaan, det hade kunnat vara vi 24 timmar tidigare ju! Var såklart tvungen mobilsurfa lite och läsa om det och hittade då chatten de haft dagen före. Upptäckte då att inte bara hade min fråga kommit med som en av de 7 som blev besvarade utan svaret på den fick även sätta rubriken på hela chatten! Jag blev som lite glad då ;)


smsfråga säger: - its fucking cold standing here waiting for you guys, but TOTALLY WORTH IT! what do you think about the swedish audience? See you inside!
Robert Trujillo säger: I think the swedish audience is amazing, and the women are hot too! So all you have to do is find a special woman to keep him warm until he gets inside, haha!


Lite jävla coolt..

På Måndagen steg vi upp, packade, duschade, städade och började göra oss redo för avfärd.


Jag fick äran att skriva i gästboken dära. Syns kanske inte men jag vaknade och var draåthelvetesjävla förkyld, inte kul ..

Jag höll nästan på att dö på flygplanet, inte kul att sitta och snora som satan då. Överlevde gjorde man iaf och så var det slut på denna Stockholmsresan. Sad but True. Vi hade jävligt, jävligt kul alltså (Y)

Jahaja!

Här har bloggen visst cpat ihop fullständigt, haha :) whatever, jag får tydligen inte ta bort de spammade inläggen. Dock sa mobilfan att jag inte kunde mobilblogga heller men det gick tydligen ^^ Metallica var faan underbart! Orkar fan inte berätta allt nu, blir en jävla uppdatering när man kommer hem imorrn istället ;D Ikväll sörjer man mest att man måste hem imorrn, vill inte! Vi har ju så jävla roligt tillsammans :) ... Fast fredrix ballar ur både ofta Och rejält (Y) ... Nu får vi packa ihop, satan :/

Sthlm

Gah, nu sitter vi på tunnelbanan på väg till centralen för att sen byta mot bloben :) vi blev jävligt försenade, först kom crille inte igenom spärrarna till t-banan Och sen var de svammel med biljetterna.. Men nu jävlar är vi på väg! Om vi inte får plats så vi hamnar i första parkett blir jag lite ledsen i ögat :/ igår när vi kom hit sprang vi tjejjor dirr på stan och började shoppa loss! :) jävla feint, for en massa pengar.. Faan jag kan knappt fatta att vi äntligen är på väg! omfg, vi ska se metallica ikväll! Helt sjukt alltså, sjukt jävla bra!

Slö är man

Imorgon far man alltså till stockholm, och jag har typ inte packat alls XD Sitter hos Crille nu, har just kommit från Brekka där det blev se hockey. De skötte sig feint (Y)

Jag är jävligt trött.. Bleh, ska tvinga Fia att packa åt mig när jag kommer hem!

Igår

Var det skåjtra i skogen som gällde ;)


Linnea var laddad och klädd upp till tänderna. Som en liten dagisunge ser hon ut:)



Emma den jäveln smög runt och var allmänt skum.


Vi hamnade i stenträsk där vi satte igång med grillningen.


Gruppbild @ Granbergs!



Köra fast i flövatten, kul.. NOT ..


Dagen innehöll även begravningar i snön, tolkande bakom skotern (släpandes bakom skotern), rutschkanande, magplask och en jävla massa skratt förststås!


Sen när man kom hem blev det en sväng till DL och sen hem och fixa med Mercedes.

Svarta svarta mekanikerhänder XD


Imorgon är det Hockey i Brekka som gäller, och självklart hämta biljetterna till Metallica! Death Magnetic tour ståplats Lördag @ Globen! Fyfaan alltså .. (Y)


Gissa om jag längtar? ;)

Tss

Inget inet hemma = inga uppdateringar XD Sitter hos Dl nu med han och Fia och lirar lite elgitarr. Är jävligt trött efter en lång dag ute med skoter så blir mest slöa ett tag nu. Vi hade jävligt kul där borta med skogsborna men skriver om det när jag har tid att sitta och skriva ngt vettigt. Blir kvar här ett tag nu och sen när mange slutar äre skruva i bilen, nu jävlar ska det bli av :)

Hemma igen

Game off, LarNet är slut och man är hemma igen. Känns ganska skönt faktiskt, nu äre chilla resten av kvällen som gäller!

Slackers @ LarN

Jag har varit lite frånvarandre från bloggen det närmsta dygnet, men detta av väldigt bra och viktiga anledningar ..


Oh yeah, LarNbloggen fortsätter! Och har man med sig svinigt kassa datorer i left 4 dead passar man på att skjuta ihjäl de, dirr XD

Vi har slöat ihop hära och inte orkat dra oss hemåt, alltså blev det larN ÄNNU EN NATT! Haha, jag känner att min LarNstreak blir väldigt fein nue. Jag och Syster är faktiskt de värsta nördarna av alla, sad but true.. ;)


Film som gäller nu!

En helt vanlig LarNdag i bilder


LarNarna gav sig ut på plundring av ICA..


.. De hittade en massa micromat ..


.. Men vissa satsade dock på att gå efter kostcirkeln.


Alla barnen betalade för sig förutom fredrik, som gick vilse ..


.. Efter ett frenetiskt springande fram och tillbaka kom han till rätta, och LarNmaffian traskade hemåt igen ..



.. För att fortsätta med sina suspekta aktiviteter.


"Här äter vi bara med kniv!"


"Vem vare som hoppa?! Min fucking säng!"


Game on!

RSS 2.0