NERD is the WORD

Hahahhah, alltså det är fan svårt att hitta värre nördar än oss tre som bor här. Fia och Crille är lediga imorgon och nu börjar det snackas LarN i kväll/natt, jag kan bara inte avstå ett sånt erbjudande. Lär nog vara sliten imorgon på skolan med andra ord. Fast börjar de här jävlarna WoWa ger jag då upp och sleepar istället.

Vi inleder med lite mer Mario och ser var det hela slutar helt enkelt.
It's me, MARIO!

Söndag nu igen alltså

Det blev ingen togafest för min del igår, kände mig så trött efter fredagskvällen och så var ju utgången ingenting att hurra för så var mest bara otaggad. Blev att ha en riktig myskväll här istället med spel, fruktsallad och film. Riktigt soft, och så var man ju med Tova typ hela dagen också och det gillas! Hon är så jävla fin och söt så man skulle kunna sitta en hel dag och bara busa och mysa med henne. Idag har det varit en massa fixande hit och dit, och så tvätt såklart, är ju nästan obligatoriskt på söndagar och när man har en valp blir det ganska mycket ganska fort ..

Jag och Fia har just slutat spela Super Mario för att komma igång och plugga lite ikväll, får väl se hur det nu går med det. 


Come as you are

 

Come as you are, as you were, as I want you to be.
As a friend, as a friend, as an old Enemy.
Take your time, hurry up, choice is yours, don't be late.
Take a rest, as a friend, as an old memory.

Memory ah, Memory ah, Memory ah.


Come doused in Mud, soaked in Bleach, as I want you to be.
As a trend, as a friend, as an old Memory ahhh.

Memory ahh, Memory ahh, Memory ahh.


And I swear that I don't have a gun
No, I don't have a gun
No, I don't have a gun

Memory ahh, Memory ahh, Memory ahh, Memory ahh. (Don't have a Gun.)


And I swear that I don't have a gun
No, I don't have a gun
No, I don't have a gun
No, I don't have a gun
No, I don't have a gun
(Memory ahh, Memory ahh)

 


Dude looks like a lady, and vice versa

Haha, hade som sagt tackmiddag med våra faddrar igår, det var jävligt flummigt. Alla var skitsnygga. Middagen var trevlig och maten var god, men som alltid var ju förfesten mycket bättre än själva utgången, typiskt.


Jag som dude igår, fast innan det ritade skägget och slipsen hade kommit på plats, haha!

Idag tar vi det lite mer chill, togafest som gäller ikväll men blev inget slädrace för min del. Är hemma och håller koll på Tova tills Fia kommer hem och sen var det tänkt att vi ska dra och kolla på en lägenhet. Kan behöva repetera en hel del gymnasiekemi också, men det är väl sånt söndagar är till för.

Känns som att dagarna börjar gå in i varandra här

Idag har vi avslutat introduktionskursen, så imorgon är det cellenkursen som gäller och det är alltså då allvaret börjar. Har beställt kursböcker för typ 1600 kr som borde komma någon gång nästa vecka, förhoppningsvis. Har varit skönt att vara helt ledig idag, ingen nollning och ingenting att läsa till heller. Tycker det börjar märkas mer och mer nu att utbildningen stjäl tid till annat, som fritid och socialt umgänge. Har gått skola till fyra idag och sen var det bara göra mat, äta middag och slockna på soffan som gällde. När man sen vaknade kring åtta på kvällen kändes det rätt meningslöst att göra något överhuvudtaget, så blev det alltså med min lediga dag. Imorgon är det iaf tackmiddag till faddrarna som gäller och sen utgång någonstans, med temat He-She, eller transvestit om ni så vill, jag ska iaf klä ut mig till kille. Det lär ju bli .. intressant.

Fredrix fyller för övrigt år idag, igen (haha känns ju som att du nyss fyllde år). Blev ingen överraskning med värstingtårta den här gången, men ett jävla stort GRATTIS blire iaf!


"Det var en gång på ett Näsby-LarN.." Haha, där vi nördar trivs bäst såklart. GZ ding 21 Fredrix!

There's a storm raging outside

Damn jävla jobbig dag det har varit. Jag, Hanna, Emma och Limpe promenerade till Mariehem i snöstorm släpandes på väskor och påsar, vi höll fan på att blåsa bort. Sen har jag och Fia röjt upp lite hära och svamlat på så jag har missat att plugga något idag, ska ta och läsa lite nu innan det blir sleep. Nu har Hanna lämnat oss och flyttat i korridor tillfälligt tills hon får sin lägenhet, så vi kommer få sakna henne lite nu. Annars händer det inte så mycket, långa dagar på school som iofs är intressanta men även tröttsamma. Speciellt i slutet av dagen när vi fick information om pre-klinisk forskning ville jag mest bara hem och sova.

Och våran Tova är så jävla söt och mysig, hon kommer uppfostras till att bli en riktig noerd/larN-hund, vi har redan påbörjat nördifieringen.


Super Mario, OMG!

For those about to rock, we salute you!

AC/DC biljetterna kirrade! Bästa sittplatserna, Stockholm Stadion den 3e Juni, HELL YEAH! Det kommer bli awesome!




Sommaren 2010 kommer lätt bli den bästa musiksommaren någonsin, fatta att det blir ACDC och Iron Maiden live under samma sommar! Det är jävligt tungt alltså, två av de band som ligger högst på min lista. Snacka om lycka.

En dålig dag med ljusglimtar eller en bra dag med svackor

I natt har Tova varit alldeles för alert och hållit oss mer eller mindre vakna här, så man kände sig ganska så död när man steg upp i morse. Dessutom hade vi en rysk föreläsare idag som bröt på dålig engelska och hade jävligt monoton röst så jag hade stora problem med att hålla mig vaken överhuvudtaget. Efter lunch blev det bättre iaf, vi hade olika palpationsövningar som vi styrde upp i våra grupper och det var jävligt kul, mest en massa strippande och tafsande. Vi slutade just före 5 och så hann jag precis med bussen så man slapp vänta och väl hemma blev det nästan middag direkt, jävligt skönt efter en så lång dag.


Mariehemsborna blev också inbjudna, så vi hade en liten romantisk middag Lady & Lufsen style. Lite trångt i köket men sånt gillar vi ju!


Efter middagen la jag mig i soffan och råkades somna, dagens stora misstag kan jag ju tala om. Vaknade fan halv 9 och då hade de andra suttit bredvid mig och spelat guitar hero och allt och jag hade varken vaknat av det eller blivit väckt av de jävlarna, helt död och borta typ. Mindre kul. jag är alltså relativt nyvaken och pigg atm, får se till så jag inte börjar fucka upp dygnsrythmen nu.

Vi har det jättebra här med Tova och hon har det jättebra här med oss, hon är så jävla söt och gullig så hon får knappt vara ifred något. Vi tränar stenhårt på att få henne rumsren, men det går väl si och så med det, sånt tar ju lite tid. Härligt är det då att ha henne här, det gör tillvaron så mycket roligare!


Antar att man får försöka få sig lite sömn nu, men kommer troligen ligga och läsa halva natten. Kort dag imorgon iaf, fast jag har ändå många saker jag behöver göra, bland annat spana på 2 lägenheter. Jag har lite beslutsångest om vad jag ska göra av det hela, men det får lösa sig.

Shit vad vi tycker om att bo i Umeå, här händer så många roliga saker hela tiden. Är som lite skillnad jämfört med Kalix, and we like it!

Will you send me an angel?

Nikki Sixx har har gjort slut med Kat von D och är alltså singel igen, damn och jag som tyckte de var som gjorda för varandra. Det är alltså nu man kan börja drömma igen, om jag bara hade varit lite äldre eller Nikki typ 25 år yngre då jävlar. HET var, är och förblir han iaf.

Mmmme like!


Annat nytt in the world of heavy metal är att Scorpions just nu håller på att spela in sin sista skiva (givetvis med en efterföljande turné) innan de lägger ner. Visserligen är det klokt att sluta medan man är någolunda på topp, och ändå såklart lika sorgligt som det alltid är när något band man tycker om går i graven. Jag kan inte påstå att jag är något jättefan av Scorpions, däremot var det deras best of album som man tog av farsan och låg och lyssnade på om kvällarna långt innan resten av hårdrocksvärlden ens var upptäckt, tror jag gick i femman så var väl typ 11 år eller något. Någonstans där lades liksom grunden för mitt musikintresse idag, så relationen till gruppen är ändå lite speciell. Känner att det är nostalgi på G här, fan vad länge sen det är jag lyssnade på Scorpions, de gör ju faktiskt riktigt sköna låtar.


 

The wise man said just walk this way
To the dawn of the light
The wind will blow into your face
As the years pass you by
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and your will find
The passage out of the dark

Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns

Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star

The wise man said just raise your hand
And reach out for the spell
Find the door to the promised land
Just believe in yourself
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and your will find
The passage out of the dark

Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star


Kill my future

Musikabstinens, vill ha min gitarr här nunu. Har varit en sväng på Media Markt idag (och handlat för 1337 kr, hur imba är inte jag då) och fått mig ett par nya hörlurar till mobilen, de gamla blev ganska brutalt slaktade och fick skrotas. Är som aningen bättre ljudkvalité på de nya, och så är de mjuka så det är inga problem alls om man somnar med dem, som jag så ofta brukar göra. Fick även med mig en kombinerad skrivare/kopiator/scanner som vi har varit i stort behov av, så det var nice.

Annars så leker vi för fullt med hundarna våra, Ronja har kommit och hälsat på Tova och Emma, Limpe och Fredrix är här och hälsar på oss, trevlish.


Såhär ser det ut hos oss atm, Guitar Hero Metallica som gäller. Hahah, jag har satt mig själv i mitt datahörn med hörlurarna på för att blogga, mobbad jag är. Har inte allt känt mig i form idag, eller egentligen inte sen igår. Fick börja snora i morse och skallen känns fortfarande alldeles för tung, så jag chillar mest. Sörjer lite för att jag missat några nollningsdagar, fast just nu känns det bara skönt att inte vara ut idag. Längtar ändå mest efter en riktig metal/ösarfest, att digga musik och shotta Absinthe. Kan ju säga så att jag knappast tror att mina classmates skulle uppskatta om jag drog på Slayer och började headbanga, fast man vet ju aldrig, jag kanske skulle bli förvånad.

Mest av allt längtar vi ändå till Tisdag, TAGGA AC/DC! Biljetterna släpps via Eventim, vilket innebär sitta och klicka som ett tok på överbelastade servrar och hoppas på att man har jävligt tur. Jag tror inte ens det kommer bli jag som får sitta och vara frustrerad vid datorn, har garanterat skola. Man får hoppas på det bästa iaf, händer ju att biljetterna tar slut inom 10 minuter. De har iaf ändrat så att man max kan köpa 4 biljetter och inte 6 som det brukar vara, och det är ju jävligt skönt, även om systemet fortfarande suger ganska hårt.

This is madness ..

.. THIS IS UMEÅ! Den här fredagen har varit helt skruvad. Allting har varit kaos med möbler överallt i lägenheten, jag har cyklat genom snö och kyla tills jag var helt utmattad, jag har lidit av världens mest våldsamma hemlängtan och våran lilla Tova har dykt upp och totalcharmat oss allihop.

Den lite längre historien omfattar en halvlyckad tapetsering, att inreda ett stort vardagsrum på nytt, att fara på en cykeltur genom halva Umeå för att kirra grejer till att sätta upp allt igen, nedslitna borrar, glömda middagsingredienser och failad matlagning, påhälsning av farsan som kom med hundvalpen, icke genomförda impulser som att hoppa in i bilen med destination Kalix, saknad efter alla där hemma, äventyr till förråd och övriga lokaler och många resor tur och retur ut med Tova. Hur galet som helst, inte konstigt att man är helt slut.

För övrigt är vi väldigt lyckliga över att äntligen ha Tova med oss, hon har verkligen varit efterlängtad! Fyfan vad vi ska ha mys hära nu, ååh vad vi älskar henne.


Veckans äventyr so far

Tänkte att jag kanske borde dela med mig av allt som händer här hela tiden, och det är ju en hel del. I söndags hade vi iaf nollefika, där vi fick en massa gott fika (ofcourse) och lekte lite lekar med mera, soft var det iaf. Sen var det välkomstmiddag som gällde i måndags @ Villan (vårat kårhus alltså) där det bjöds på go'mat och dryck, trevligt som fan.


Såhär såg det ut i söndags när jag, Fia och Hanna hade våran myskväll. Hihi, vi har det så jävla bra här vi tjejjor, är så kul att bo med varandra.



LaaarN! Haha okeey kanske inte än så länge iaf, men våran datahörna är ganska nice.



Pics från våran tröjpimpningsfest i tisdags! Festen började i en fadders korridor, där det pimpades nolletröjor, och fortsatte sedan i en random lokal med alla andra faddrar och nollor.



De orangea tröjorna är alltså nollningströjorna, snyggt värre. Måste nog fota och lägga upp min egen ngn dag. Imorgon är det iaf school till 12 som gäller, sen får vi kaos här. De ringde för något tag sedan och informerade om att de kommer från bostaden och tapetserar här imorgon, och dessutom kommer hundvalpen senare under dagen + att vi har någon middag och utgång imorgon. Stress är bara förnamnet, det är riktig urballning som gäller här ikväll.

Nej nej nej nej nej nej! Eller?!

FAN, ACDC kommer till Sverige i sommar igen, och jag kommer missa dem igen! Åh sån ångest, de ska spela den 3e Juni på Stockholms Stadium och jag har en jävla tenta den 4e. Fy fan vad världen kan vara grym ibland. Tänkte ju dra förra året när de var i gbg men så var spelningen just kring midsommar så det var nästan omöjligt att ta sig ner dit. Less man blir.. Jag kommer vara så jävla deppig om jag missar dem IGEN, det händer ju bara inte. F U C K.

 

Update: OMFG, jag kanske inte behöver vara deprimerad nå mer!!! Tydligen är tentan lördag den 5e och konserten torsdag den 3e Juni! Aaah nu ska vi fan dra och se dem! Shit, jag bryr mig inte om tentan går rakt åt helvete och jag får göra om den, det här går inte att missa! Biljetterna kommer ligga på mellan 590 – 725 kr och släpps alltså tisdag den 26e Januari klockan 10,00, max 4 biljetter per person. Det här vill man inte missa!


Welcome to the rest of your life

Åh vad vi är trötta, skulle aldrig ha haft myskväll igår och sett film halva natten.. Nu är det snart iväg igen, mys på kårhuset Villan som gäller. Det är mycket på gång nu.

Gäsp.

Kickoff

Idag har jag varit ensam på äventyr runt Umeå, i samband med inledningen av min nollning. Det kommer bli så jävla bra, klassen verkar vara nice och faddrarna är ju hur sköna som helst. Lite roligt att en gammal klasskompis till mig, Johan, är en av mina faddrar, haha vad är oddsen alltså? Efter vårat nollefika och lite lekar med mera bestämde jag mig för att gå tillbaka till Marieberg, eftersom det var så härligt ute. Jag klarade mig ganska bra faktiskt, även om jag gick lite vilse och fick gå en omväg. Skönt var det iaf, även om det då tog 45 min och jag redan hade varit och gått en ganska bra sträcka.

Annars så har vi det mysigt värre här, jag är så grymt taggad på allt! Hanna har kommit hit idag och joinat oss, fyfan vad vi ska ha kul nu!


WoW tävlingen!

WoW tävlingen om den snyggaste karaktären är avslutad, eller egentligen för flera dagar sen men jag har varit upptagen med så mycket annat så har inte hunnit ta mig tid till det.

Vinnaren är ...



...



...



...



Spaceapesex!



Och nu undersåtar, skall vi dyrka och tillbe Spaceapesex för all evighet. Vi skall vara tillgivna och icke beblanda oss med andra och mindre värdiga objekt för vår dyrkan, och självklart aldrig förringa Spaceapesex's storhet och helighet. Ty Spaceapesex är den snyggaste, hetaste och vackraste skapelse som the world of warcraft någonsin skådat, och har gjort sig förtjänt av en status långt utöver vanliga dödliga. Ära och seger för Spaceapesex!

Lördagsnöjen

Idag har jag upptäckt lite mer av universitetsområdet, så jag vet var jag ska på måndag iaf. Började med att missa en buss, och det om något är ju så jävla typiskt mig. Sen har jag blivit mutad till medlemskap av ICA, som bjöd på så fina gåvor så det inte gick att göra något annat.


Kladdkaka, saft, en ros och även en chokladkaka som inkom senare. Vilken charmoffensiv, man blev helt fast ju.



Min och Fias sysselsättning för dagen, driva ett rockband. Jag är mest framför trummorna dock.


För övrigt så har jag dissat madrassen för soffan nu, det funkar inte att bo på en madrass någon längre tid, jag är för vek för det. Bytte mitt i natten när jag blev less på att inte kunna somna och sen sov jag så jävla gott resten av natten. Ikväll.. ja jag har ingen aning om vad som händer ikväll, finns så mycket att välja på helt plötsligt. Får väl se vad vi hittar på.

Idag leker vi nördar

Idag har varit en riktig pluggdag, systra mi har tenta imorgon så vi har förhört henne en massa och sökt efter svar på frågor. Har hunnit med lite äventyr också men fegade och tog med mig Fia och Crille ut så jag inte skulle fara helt vilse. Det värsta som hände var att jag och Crille var lite farligt nära att råka illa ut när det rasande ner en massa snö från taket på ett hyreshus mitt mellan oss. Det känns fan inte som att JAG ska börja skola snart utan som att man bara är här och hälsar på typ, fast igårkväll hann jag ha lite spel över det hela. Känner mig faktiskt jävligt taggad på att plugga nu iaf, vi kommer ha det så jävla bra här alltså!


Hälsningar från Umeå! Höhöh..


Time to fuck up facebook

Hahahahah, jag har just skaffat facebook, det känns som att jag har sålt min själ. Tro nu inte för mycket om mig bara, jag hatar skiten innan jag ens börjat. Enda anledningen till att ens besvära sig med det är någon nollningsgrupp som jag kan behöva gå med i, fucked up my life. Alltså jag tycker det är hilarious.


"Linda Sandberg, hjälp henne att hitta fler vänner." Hahahah!

Back to stay

Nu är jag framme och har installerat mig i Umeå, färden gick bra och var tämligen händelselös.


Här har jag installerat mig, systra mi hade redan kirrat med madrass och sovplats, very nice. Det känns så sjukt skumt att vara här nu, det är jättetyst! Man är ju som van med 6 tjutande valpisar, 4 tjutande familjemedlemmar och allt folk som jämt kommer och går hos oss. Trött är man också, blev inte mycket sömn i natt. Nu är det chilla hela kvällen som gäller!

This.. is.. Hopeless!

Haha, gud vad jag älskar spontangrejer, så jävla skönt alltså. Nu har jag ju inte varit med om någon själv, men man vet aldrig när det sker. Världen är en lyckligare plats idag, har ni inte märkt det? Det ligger förväntan i luften, och den tillhör nog mig. Sista natten hemma i Kalix nu, imorgon drar jag, äntligen. Jag vill riktigt försöka skriva ut min glädje, spänningen jag känner och hur jävla coolt dehär är, men det känns som att orden sviker. Jag ska bli läkare alltså, hur galet är inte det? Wicked fucking sick, haha ni vill inte veta vad jag tänker just nu, ni skulle tro att jag är sinnes. Fast det vet ni ändå redan ..

Undrar hur fan jag ska kunna somna i natt, det känns helt hopplöst. Jag vill mest bara krama om hela världen, skänka ett leende och ett vänligt ord till den som behöver det, dansa hela natten och skratta tills magmusklerna värker. Jag har alldeles för mycket packning, min syster kommer bli galen. Har lämnat de rosor jag fått genom åren (och ansett värda att torka och spara) åt småsyrrorna, hoppas de får någon glädje av dem, för mig är de iaf betydelsefulla.

Jag måste verkligen sluta svamla på nu, ska ju försöka sova! Nu är min mobiljävel borta också, det var ju typiskt. Har för mig att en hundvalp låg och tuggade på den idag när den flög i backen som vanligt, så får leta efter den i köket.



Get it ON

Det enda som är bättre än alkohol när man ska packa är musik, och det är grymt jävla viktigt alltså! Så nu har jag bränt en skiva för att .. Ja helt enkelt få tummen ur röven och åstadkomma någonting. Tänkte dela med mig av min playlist, försökte få med så mycket som möjligt av sånt man inte lyssnat ett tag på och som inte redan finns på 10 andra skivor, även om man helt enkelt inte kan undvika vissa låtar. Anyway, here we go;

Sons of Plunder - Disturbed
Got Me Under Pressure - ZZ Top
Harvester of Sorrow - Metallica
Mr. Brownstone - Guns & Roses
Violent Pornography - System Of A Down
Live Wire - Mötley Crüe
Seasons in the Abyss - Slayer
Psycho - System Of A Down
Whiplash - Metallica
Falling Rain - Crashdïet
Sink into the Underground - CKY
Peace Sells - Megadeth
The Game - Disturbed
Cemetary Gates - Pantera
Freak on a Leash - Korn
Hell Bent for Leather - Judas Priest
Knights of Cydonia - Muse
The Neutron Bomber - WASP


Nu jävlar sätter vi igång!


My Brothers and Sisters, my Blood

Det har börjat gå rykten i musikvärlden igen, den här gången efter ett twitter-inlägg från SOADs basist Shavo Odadjian; "Are u guys ready for System???", hell fucking yeah we are! En återförening av SOAD skulle vara grymt, hoppas nu bara det stämmer och att han inte jävlas med fansen, sånt är aldrig bra.

Något lite mer konkret är att Disturbed kommer släppa en liveDVD, "Decade of Disturbed", senare under året. Såg trailern och känner att jag måste dela med mig av den, sån jävla känsla så det finns inte. Fan att jag vill se dem live igen, de är så sjukt bra!

 

Åh vad det framkallar minnen, me like! 38 sekunder in i trailern ser man till och med en kille i rullstol som publiksurfar, jag har abslout ingen aning om hur han lyckades med den bedriften men det är fan awesome.


It's getting closer

Jag har resfeber nu, som satan, och både på det bra och dåliga sättet. Idag har jag varit runt kring Kalix och mer eller mindre sagt hejdå åt släkten, och det känns ju inge vidare kul direkt. Jag kommer sakna dem som en idiot, det kan jag garantera redan nu. Packningen.. Alltså jag ids inte ens ta upp dedär helvetet, det blir som det blir, uttrycket "bära eller brista" passar bra in här, på flera sätt.

Ibland känns det som att jag behöver ta ett kliv bakåt och få lite perspektiv på det hela, känns som att mitt liv snurrar iväg och lämnar mig kvar. Plötsligt har allting gått så jävla fort så jag vet inte om jag hunnit förstå allt som sker ens en gång. Jag har velat dehär så jävla länge, och nu händer det alltså, på jävla riktigt. För mig är det bara helt sjukt, alltså det känns fan snurrigt. Jag ska på äventyr i Umeå ffs, och jag vet att det kommer bli så jävla bra och jag längtar! .. Och tänker att det inte händer, är det verkligen på riktigt?

Tävlingen får gå vidare tills imorgon, och det är jämnt ska ni veta! IIIH nu spårar det, snart snart snart.


Lite av mina inköp inför Umeå, ibland är jag bara bäst på att skämma bort mig själv.

The winner takes it all

Nu är det alltså dags för en tävling, om WoW-karaktärer.. HRM. Alltså vill jag nu att ni som läser den här skiten ska rösta, och att ni ska utse den snyggaste av dem, just for fun. Ni får gärna motivera erat val men det är inget måste så länge ni bara väljer någon, annars kommer de jävlarna bara rösta på sig själva (please don't). Skulle det bli oavgjort är det jag, i egenskap av diktator för bloggen, som utser vinnaren.

Antar att det är dags att presentera de tävlande då, here we go!

 


Crissie the hooker!

 



Throuman!




Spaceapesex!


 


Tazgul!


 

Vilken WoW karaktär är den snyggaste?


Lämna din röst i kommentarsfältet, inga kommentarer kommer bli publicerade förrän tävlingen är över och en vinnare är korad såklart. Tror jag avblåser tävlingen imorgon eller övermorgon, beroende på om någon orkar rösta. Ska samtidigt försöka komma på någon pris också.. GOGO!


Nothing is going nowhere

Jag försöker fortfarande bedriva någon sorts packning här, det går sjukt jävla dåligt kan jag ju avslöja. Idag har jag också fått lite mer info om nollningen, som framkallat en del glädje och en del ångest. Ett moment råkar vara en ärtsoppesittning/punchsittning där gruppen jag är i har temat "viktorianska England", wtf alltså. Jag HATAR fan både ärtsoppa pch punch och vad menas egentligen med "viktorianska England? Stora puffiga klänningar? Skulle inte tro det. Ärligt talat så äger jag nog inte ens något som räknas till "finkläder", majoriteten av min garderob består av svarta plagg med tryck på döskallar, gitarrer, olika band och texter. Kommer få låna mycket kläder av Fia misstänker jag, den enda klänning jag äger som inte är svart är min studentklänning.

Lägenhetssökandet går då vidare, ingenting som är säkert ännu iaf. Vill ju helst ha en billig 2a, och inte bo vars som helst heller. Haha, bortskämd var det någon som sa men jag tänker fan inte nöja mig med vad som helst, är ju jag som ska bo där och trivas med det. Är väl mest därför som jag valt bort att bo i korridor, jag tvivlar starkt på att jag skulle palla gammal disk och ett litet rum att bo i. Börjar ju iaf med att snylta hos Fia och Crille, och hjälpa till med valpen när den anländer veckan efter, som jag ändå skulle ha gjort typ. Åh jag far fan om några dagar, och jag har så jävla mycket kvar att göra! BLEH.


Det vi lyssnar på ikväll, Iron Maiden - Powerslave. Längtar vi tills sommaren eller vad?!

I've come to talk to you again

Igårkväll/natt fick jag världens jävla spel och packade fullt i de kartonger jag hade, och ändå är det så jävla många saker kvar! Fattar inte vars alla grejer kommer ifrån alltså. Ni borde ju vid det här laget veta hur dålig jag är på att packa i tid, och igår gick det verkligen som en dans. Lösningen var såklart min gamla vän alkohol, jag visste att det är nästintill obligatoriskt när man ska packa upp grejer och tydligen var det precis vad jag behövde för att packa ner skiten också. Tänk er bara där jag gick och var lite smålullig/salongs i natt och dammsög, möblerade och packade en massa tills kring tretiden i natt, hahah! Dysfunktionellt värre.


Började mura igen ena väggen med kartonger, yeii.



Och såhär såg det ut tidigare idag när vi hade ut valpisarna i snön, haha. Det här är våran ensamma lillkille som är lite autistisk och sjukt jävla söt. Det är han och en tik som är kvar från kullen och jag hoppas nästan att ingen vill ha honom så jag kan ta honom själv, hihi. På pappret heter han Rockstar och det är ju perfekt för mig, och dessutom är han lätt den lugnaste och snällaste valpen i kullen.

Nobody ever told you how it was gonna be

Jag packar ner mitt liv i kartonger och lyssnar på musik, det känns vemodigt, lite ångestfyllt. Nu kommer jag aldrig mer att bo här, väggarna är tomma. Fan vad jag hatar att vara i tomma, kala rum. Jag fattar det inte egentligen, men det är som obehagligt på något sätt, dött och övergivet, ensamt. Tro nu inte att jag ångrar mig för en sekund, för det gör jag inte, jag svamlar mest bara. Nytt kapitel kallas det nog.

Anyway, till något lite roligare. Spaceapesex bestämde sig för att vika ut sig här i bloggen, lite mjukstart sådär, och jag är absolut inte den som säger nej.


Akta avis man blir, hot as hell. Vi kan göra det till en tävling också (omg första bloggtävlingen någonsin och den handlar om WoW..). Om någon känner att de har en snyggare WoW-gubbe/karaktär eller whatever det kallas, skicka bild så läggs de upp här och vi kirrar en omröstning, bara för nöjes skull alltså. Ni vinner inte ett skit förutom äran, ifall ni hoppades på annat. I annat fall korar vi Spaceapesex till den snyggaste och firar på lämpligt sätt.

Just fucking heal, plz

Damn, nu har Slayer fått ställa in American och Canadian carnage samt deras egen Europaturné i Mars och April. Tydligen har sångaren och basisten Tom Araya blivit såpass dålig i nacken/ryggen nu att han behöver opereras fortast möjligt, och med tanke på att de inställda framträdandena ligger en bit i framtiden kan man väl anta att rehabiliteringen tar någon månad också. Man blir som lite oroad när de ska hålla på och ställa in så långt framöver, men Sonisphere verkar än så länge inte vara hotat iaf. Nu får alla jävla rockers se till att kurera sig själva tills i sommar för jag tänker fan inte missa Slayer eller Heaven & Hell eller något av de andra banden, jag vägrar!


Fuck.

Come on and JUMP

Har försökt i två dagar att knäppa de tre valpar som inte är tingade till att göra ny annons, men det är grymt svårt då de aldrig är stilla såvida de inte sover, och bilder på sovande hundar är väl inte överdrivet kul direkt. Vad jag däremot har i överflöd är delar av hundvalpar och hopp-bilder, vilket jag iaf tycker är kul, och jävligt fulsnyggt.






För övrigt har de blivit jävligt jobbiga nu också, de vill mest bara bita en i fingrarna, de gulliga små odjuren..

Mercapower

Ikväll har jag och Mercedes varit ute på lite äventyr minsann, i 25-30 minusgrader. Jag var dum nog att fara iväg med Bäckströms Mazda 626 för att hämta lite kartonger till att packa grejer i från morsans jobb, som alltså ligger på Kamomillstigen och innebär några hundra meters bilkörning. När jag väl kom dit tog det kanske 5 min innan jag var på väg hem igen och under den korta tiden bestämde sig bilfan för att den inte ville leva nå mer, stendött batteri när jag skulle ha igång liket. Fick alltså ringa efter Bäckström som startade kalla fina Mercedes (hon hade dock varit igång någon timme tidigare, annars hade det nog varit kört på den fronten också) och kom med bogserlina för att bogsera igång Mazdan.

Vi bytte såklart bilar dirr så jag fick börja bogsera igång Mazdan med Mercan, och Mazdan gick igång typ direkt vi började. Det roliga med det hela var att jag inte ens märkte det eftersom man inte kände nånting alls i Mercan så jag fortsatte bogsera Bäckström i Mazdan medan han stod på bromsen för fullt och fick finna sig i att bli ivägsläpad, hahaha. Till sist slog han igång lysena och blinkade åt mig och där tog våran färd slut. Det var snopet och lite småchockat där i Mazdan kan man säga, ojojj så ägd. Det är ju en del av tjusningen med gammelmercor, de går fram som stridsvagnar och tickar fan på i evigheter. Kom just att tänka på att Mercedes fan fyller 32 i år, shiet, och har gått bättre att vinterköra med än jag någonsin föreställt mig. Fatta att jag kommer sakna min bil när jag drar, även om det bara blir för några månader. Sen jävlar blir de sommar och ragga Merca igen. Fixa, styla, laga, ÅÅÅH vad det gillas.

Förresten så har jag mest sysselsatt mig med att läsa idag, igen. Är iaf på sista Harry Potter boken nu, sen har jag ju Millennium serien att läsa också, men får nog förbjuda mig själv från det för ett tag framöver. Böcker är fan som droger för mig, det går fan inte att sluta läsa, och då har man ändå varvat Harry Potter böckerna ett antal gånger.

Nu är det iaf sleep som gäller, efter nästa kapitel .. Hehe.


Luuified, WAHAA!

From this..


.. to that!



Hell Fucking Yeah! När det inte tillverkas snygga bandtröjor med mera för tjejer får man helt enkelt göra dem själv. Min "killtröja" från Sweden Rock Shoppen blev en grymt snygg tunika/klänning. Gjorde en ny urringning på en av de andra tröjorna också, T-shirt urringning är ingenting för mig. Åh så hett, och då är de ändå bara framsidan som fastnade på bild, hihi.

Cred som fan till mormor, som faktiskt gjorde nästan allt jobb .. HRM.

Action

Det är så lätt att vara bekväm av sig, att ligga kvar i sängen fast det är över 1,5 timme sedan man vaknat. Vi vill inte stiga upp idag, fast vi vet att vi kommer bli tvungna till det ändå. Hungern kommer driva upp oss, kroppen har redan börjat skrika efter mat. Kanske man slår på och fortsätter se filmen man somnade till igår. Ser ut att vara en vacker dag ute, det skiter vi fullständigt i. Vet med mig att jag måste göra något åt dehär, börjar göra upp planer för dagen i bakhuvudet, planer på en dag som inte finns ännu. Stirrar ut på de snöbeklädda trädtopparna utanför, hör hur valparna börjar skrika borta i köket. Ingen idé att dra ut på det något längre nu, det är snart två timmar sen den första tanken om att inte stiga upp formulerades i mitt huvud. Täckena kastas åt sidan, benen slängs utanför sängkanten, fötterna i golvet och ..


God Morgon.

Ett inlägg där ni kan söka efter liknelser och hitta några

Jag fattar inte att jag börjat censurera så mycket skit i bloggen, känns som att själva tjusningen med att skriva något överhuvudtaget försvinner när man inte känner att man kan skriva allt man har på hjärtat. Ibland funderar jag på att helt byta inriktning också, att nästan helt sluta skriva om mig själv och bara skriva om musik och allt annat som dyker upp i skallen, men det skulle nog inte funka heller.

Hursomhelst kommer det bli en nystart när jag äntligen lämnat den här skithålan. Så less, och ändå kommer man sakna en hel del människor. Då har man annat att skriva om än de små intriger som pågår i Kalix där man oftast gör en höna av en fjäder (okeey jag skriver ändå inte om dem men jag irriterar mig på att de finns). Jag har verkligen få bra saker att säga om stället, och nog kommer jag likförbannat drabbas av hemlängtan i tid och otid. Hatkärlek. Känns som att världen här är färglös, gråskala.

Jag tänker ta mig över och upptäcka om gräset verkligen är grönare på andra sidan.

Shop til you drop, or not

Damn vad vi är less IKEA nu, större delen av dagen har ägnats åt Haparanda där det shoppades tallrikar, muggar, glas, bestick, stekspadar, såsslevar, durkslag .... You name it. Skönt iaf att alla de tråkiga grejerna är inskaffade nu så man kan börja leta lite roligare saker, skulle vara bra om man fick tag på en lägenhet nångång snart också. Är så mycket man måste kirra så det snurrar mest bara i skallen på mig nu.



Yeah, vi lyssnar på the mighty courage wolf och taggar ner nu. Sleep mode.

Nyårsfirandet

Gårdagens nyårsfirande var episkt, och en aning urballning. Det var finmiddag, alkohol, spelande, vattenpipa, disco, nödraketer, glittriga hattar och sköna människor. Bättre än så blir det nog knappast.

 

Mörkt rökfyllt rum och folk som sitter i en cirkel runt en blinkande vattenpipa, skumt värre.




West side!



East side!



Fia och Emma med sin överraskning som jag funderat över svinlänge och varit jättenyfiken över; Partyhattar, genial idé.


Sen slutade det hela kring fyratiden med att jag och Fia bäddade ut soffan och sov mitt bland alkohol-ångorna och rökdimman, jag sov så jävla gott alltså. Idag har det varit total softardag, har legat och läst Harry Potter och Fenixorden, käkat pizza till middag och sett Gladiator på TV ikväll. Bra början på det nya året med andra ord.

RSS 2.0