Festival faaail

Är galet besviken på Sonisphere i Sverige. FÖRST är de galet sega med att annonsera något överhuvudtaget, och när de väl gör det lägger de datumet till den 9e Juli, samma dag som Getaway kör sin sista dag. Som om inte det räckte kan man fetglömma att få se the big four i Sverige i sommar det här året heller, för de lirar fan i Frankrike den dagen! SÅ .. i bästa fall drar de Slipknot, and that's about it. Deras organisering sög ju iofs redan förra året, så man borde kanske inte bli överraskad, men då hade de iaf fullt med feta bandsläpp.

Nej, Sonisphere kommer absolut dissas i år, och jag tror knappast jag är ensam om att skippa det. Tacka fan för Sweden Rock, Metaltown och Getaway Rock!


Sonisphere förra året, sjöblöta och leriga innan man ens hunnit vara där, haha. Banden gjorde det dock sjukt värt det. Vad de än kommer släppa för band imorgon har jag som svårt att föreställa mig att det når upp i samma klass som då.

I thought you died alone, a long long time ago

Det är ju typ bra när höjdpunkten på ens fredag är att skära och gräva i gris-inälvor ^^' Fun fun ..

/Fuck my life, fuck the world.

Det skulle ju inte vara helt fel om saker faktiskt gick som jag ville, för en jävla gångs skull. Känns som att universum konstant sitter och pekar finger och hånskrattar åt mig.

CSN är fucked up, har inte fått nå pengar sen i December, och skolan och CSN bara jävlas och skyller på varandra och när man försöker få tag i folk för att styra det händer inte ett jävla skit. Måste typ besöka studentexpeditionen för 3e gången på måndag och höra vad fan de sysslar med. Seriöst, det måste vara grymt svårt att hitta mer inkompetenta människor. Så har man en omtenta imorgon, vilket såklart leder till att man sitter hemma och bloggar på fredagkväll. Min dator och mobil håller dessutom på att begå långsamt självmord för att de antagligen inte vill leva med mig längre helt enkelt.


Men fuck it, ingenting man kan göra åt saken nu mer än att gnälla som en kärring, såå .. Slänger in lite Nirvana istället, för att Kurt Cobain är sjukt het, och för att jag är inne i en grunge-period.



 

I must have died alone, a long long time ago

Who knows? Not me

I never lost control


RSS 2.0