IRON MAIDEN!

JAG HAR BILJETT TILL IRON MAIDEN 110701 ULLEVI!!


Ståplats, ordinarie biljett och pris, heeelt jävla galet! JAG FATTAR DET FAN INTE!


Biljetterna släpps för allmänheten Torsdag 09:00, se till att fixa det! ALLA SKA FAN MED ! IRON FUCKING MAIDEN, på jävla Ullevi, var där!


UP THE IRONS!

We're all on drugs

Jo, såhär kul hade vi @ school idag.


Hintar lite, höger pupill ska INTE se ut sådär normalt.. Tihi, tänk vad lite pupillvidgande ögondroppar kan göra.


Annat kul att veta; över en vecka snusfri, och jag har fortfarande ingen aning om vad jag håller på med. Jag tror inte att jag vill sluta, inte än iaf. Gosh så förvirrad jag kan bli av mig själv ^^' .. Jag tänker iaf inte ha något återfall, ännu..

Jag undrar om det är avsaknaden av nikotin som gör att jag har så grymt svårt att koncentrera mig på de flesta av våra föreläsningar som vi har nu. Antingen det eller så är de helt enkelt inte speciellt intressanta. Känner mig lite som JD i Scrubs när man tiltar huvudet lite, stirrar på projektorduken och bara far iväg med tankarna för att plötsligt väckas ur dagdrömmeriet flera minuter senare och inte ha en aning om vad man missat och vad som snackas om där och då. Typiskt.


Tur att det är fredag imorgon.

Who's to blame

När det är dags för stora konserter i Sverige blir ämnet biljettfusk alltid aktuellt, därför tycker jag att ni, om ni inte redan gjort det, ska se uppdrag gransknings avsnitt om just detta och kanske tänka till lite.

Uppdrag Granskning; Biljettbluffen.

Btw så kan man redan nu köpa biljetter till Iron Maiden på flera andrahands-sidor för det dubbla priset, awezum ..
Fuck the system.

Ordinary story

Helt vanlig Onsdag, inga konstigheter.


Det blev alltså någon slags passoadrink, damn vardagslyx. Ska nog slå på någon film, tända ljus, dippa lite och mysa under en filt. Helt ok.

You will always have my heart


I find it hard to tell you
'Cos I find it hard to take
When people run in circles
It's a very, very
Mad World

Iron Maiden wants you for dead

IRON MAIDEN KOMMER TILL SVERIGE 2011!

Den 1a Juli nästa år befinner vi oss för fan på Ullevi! Biljetterna släpps klockan 09:00 den 30e September, och detta vill man inte missa för de lär gå åt jävligt fort.

Helt insane!


Iron Maiden @ Sonisphere 2010.

 

Alldeles för awesome för att missa! SHIET, jag får rysningar bara jag tänker tillbaka på Sonisphere alltså. De kommer såklart med en ny playlist och lär äga sönder hela jävla Ullevi.


UP THE IRONS!


Dreaming of Screaming


You, you went beyond
And you lost it all
Why did you go there?
From beyond
You saw it all
Why did you go there?

She lost her mind

Someone kicked her into the back of the line
She lost her head
When they called and said that they thought he was dead

Dreaming of screaming

Someone kick me out of my mind
I hate these thoughts I can't deny
Dreaming of screaming
Someone kick me out of my mind
I hate these thoughts I can't deny



Det som händer i tvättstugan ...

Igår slutade jag snusa, igen. Min äckelförkylning gjorde bara att jag fick ont som fan i halsen och hostattacker så man nästintill spydde direkt när jag tog en så efter 3 försök gav jag helt enkelt upp, det kan ju inte vara meningen att jag ska snusa. Funkar rätt bra än så länge, mina bihålor ger mig fan mer besvär än abstinensen atm, fast .. Man känner sig faktiskt helt borta i huvudet.

Anyway, det jag egentligen tänkte blogga om är min tvättstugepolare. JA, jag har hittat en sådan. Grejen är den att vi alltid lyckas tvätta samma dagar, tiderna intill varandra. Eller så stalkar hon mig ^^ .. Är rätt chill ändå, vi passar på att inkräkta lite på varandras tvättider och kallprata, och det har fan hänt varje gång, damn vad synkade vi är.


Nä, nu ska jag ner och se hur det går för min tvättstugepolare.

Beyond Hell / Above Heaven

Efter att ha gett det något försök har jag till sist kommit fram till att Volbeats senaste album Beyond Hell / Above Heaven är helt jävla okej. A Warrior's Call och Fallen har ju funnits ute ett tag redan och de är fan härliga, A Warrior's Call är en jävla bra kamplåt och Fallen är en riktigt vacker hyllning. Bortsett från dom hittar man faktiskt flera låtar som fastnar, och speciellt 7 Shots är nog min favoritlåt på hela skivan. Även The Mirror And The Ripper och A New Day hör till de låtar som är långt mer än okej. Evelyn är också den ganska intressant bara för att höra Poulsen growla lite, vilket han faktiskt gjorde i flera år innan han bildade Volbeat. Är dock glad över att han inte stannade vid det.

Annars är det väldigt många typiska Volbeat-låtar, du hittar någonting du gillar på nästan alla låtar (förutom 16 Dollars, WTF är det där?) men ingenting som är direkt nytt eller förvånanade. Jag saknar lite Poulsens speciella sångstil när han sjunger som bara han kan låta och som är så jävla omöjligt att ta efter, hade gärna fått vara mer av det. Vad som väger upp det lite måste ändå vara att de må ha lekt mindre med Poulsens röst, men desto mer med gitarr-liret, och det är fan härligt!


Betyg sätter jag fan inte, men jag tipsar och tycker att ni bör lyssna igenom det!



Volbeat - 7 Shots

Dunno

Söndag, den ultimata bakisdagen. Jag har inte gjort någonting vettigt idag och det lär inte hända heller. Eller ah, jag skulle behöva plugga ... Helgen har varit jävligt härlig iaf, ösig som satan. Känner dock att jag måste ta det lite lugnt med att köra 2-dagars på helgerna nu, är inte sommar längre och behöver fan studera. Så nu ska jag peppa mig själv som satan till veckan! Bara jag får mina böcker snart så kommer det lösa sig kanonbra. ELLER?


Ya, tillbaka till soffan!

You're hidden in the colors ..

Alice Cooper - Hell Is Living Without You. Musik som fastnat.

 


Hell is living without your love
Ain't nothin' without your
Touch me
Heaven would be like hell
Is living without you

Nights get longer and colder

I'm down and begging to hold ya
On my own and I feel like hell
Is living without you


Something something

BLOGGISH, igen, och nu har jag hunnit med lite äventyr sen senast. Blir mycket sånt i Umeå! Igår var jag iaf och åkte MC med en classmate efter school, och det var så jävla awesome! Haha, jag satt typ och skrattade som ett litet barn där bak när han gasade på, och nojjade lite när vi svängde. Härligt vare iaf! Sol och varmt ute och så körde vi av på lite random småvägar och hamnade mitt i ingenstans och sökte oss ut till havet. Sommarkänsla på det när man går barfota i sanden och känner lite på havet, som var aningen jävla kallt otippat nog. Sen på kvällen blev man bjuden på idolmys med Mariebergarna så vi gjorde värsting-fruktsallad och hade det jävligt bra.

Idag har det varit mer chill, har haft hit Syrran och Crille och jyra lite, och så kommer nog systra mi och sover här i natt, det fyllot. Synd bara att man har school hela jävla dagen imorgon, MEN ledig fredag istället så det uppväger som lite.


NU äre fan dags att göra något vettigt, som att kasta sig i soffan och kolla när scrubs börjar XD ..

Life is but a dream, drifting on a stream, a stream

Jag vet inte, fick som lust att skriva lite här. Systra mi smittade av sig, och så har jag ju _ÄNTLIGEN_ fått inet! Fast har ändå klarat mig oväntat bra utan.. Seriously.

EH, jag har ju då hunnit bli umeåbo sen sist. Nydalahöjden is the shiet! Lägenheten ser ut som fan och är upp och ner just nu, har varit däckad/döende i förkylning hela jävla helgen så jag har ett redigt diskberg att ta tag i på toppen av allt. Awesome studentliv. Igår gick jag inte ens utanför dörren, såg inte en levande själ på hela dagen, och det var WEIRD Som Fan. Haha, men jag klarar mig faktiskt hur bra som helst här, och det gillas!

Just nu äre lyssna igenom Disturbeds senaste album Asylum som gäller, och ja, det värsta med att inte ha inet har utan tvekan varit att vara utan musik, tur som fan att jag hade med mitt usb med bilmusik iaf.. Aww, mercedes <3 ..



System Of A Down - Ego-Brain


RSS 2.0