Humm

Nu har man hunnit komma hem från jobbet, duscha och få sig nå mat. Har också hunnit bli irriterad på Mami då hon tror stenhårt på att man kan få vad man vill bara man tror tillräckligt mycket på det (hon har läst någon bok och blivit helt hjärntvättad). Visst det skadar inte att tänka positivt och hoppas, men att man kan få vad man vill genom det är rena rama skitsnacket. Dessutom är hon omöjlig att diskutera med så är abslout ingen idé att försöka förklara det ens ..

Egentligen borde jag ta en städ/tvättdag idag, men sånt har jag fan fått nog av nu. Finns bättre saker att göra ;) Kvällen är dock fortfarande ett mysterium, kaaanske far till Brekka en sväng, om jag orkar.


"Det finns enligt svensk rätt ingen skyldighet att hindra andra från att begå upphovsrättsbrott"
(Advokat Per E Samuelsson angående åtalet mot TPB)

Faan vilket svammel dedär är, lägg nu ner. Piratkopiering har väl fan funnits sen man var liten och spelade in låtar från radion till kasettband och sen bytte/lånade mellan varandra eller spelade av. Vem fan brydde sig då? Stäm de jävlarna som uppfann inspelningsfunktionen vet ja. Så töntigt så det är inte sant alltså ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0