Sweden Rock Festival

Yeah, nu är man tillbaka i lilla Kalix igen. Eller, egentligen kom vi hem igår morse men efter en nosleep och förkylning blev det att man däckade i soffan hela dagen. Sweden Rock var fan helt jävla underbart. Musiken! Människorna! Gemenskapen! Det är svårt att beskriva alltså, allting var bara så jävla bra! Bo i tält omgiven av en massa sköna rockers, lyssna på musik dygnet runt (är långt ifrån en överdrift, det spelades faktiskt musik hela tiden!), träffa massor med härliga människor, se en jävla massa bra band och bara leva livet! Vilken upplevelse det var, jag längtar fan redan tillbaka till festivallivet.


ZZ-top, sjukt härliga att höra och se! Grymt coola snubbar.


In Flames, med sin mest påkostade scenshow någonsin. Första gången Dead End spelades live, och när Björn började spela Alias på akustisk, brr ;)


Folket! Alla människor var så jävla trevliga och goa. Wonderbar!


Heaven & Hell med Ronnie James Dio i spetsen, ROCKGUDEN! <3


Roadtrip till Öland på 20-års dagen, Hell Yeah!


Idag har det varit att fira 20-års dagen för släkt och vänner, väldigt mysigt att träffa alla man hunnit sakna, och tusen tack för alla fina presenter! Lite trist att man är förkyld och inte känner sig på topp direkt, men är jävligt tacksam för att jag fick fira lite såhär i efterskott och inte vart bortglömd :) Det betyder fan mycket för mig. Ajja, sängen som väntar nu iaf, fysiskt sett mår man väl inte så bra just nu. Psykiskt, tjaa jag är då jävligt, jävligt glad och lycklig.

Kommentarer
Postat av: Mats

Då är allt som det SKA vara då, bra =)

2009-06-10 @ 16:38:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0