Projekt Mercedes

Igår var det fullt upp hela dagen i princip, sånt där som jag tycker om (Y) Det var skola, handla, meka med bilen, spela tennis, dra roadtrip till Björkfors och säkert något mer som jag redan glömt bort att jag gjort. Sen blev det invite till NäsbyLarN, vilket man ju inte tackar nej till, så natten har spenderats @ Chrishan med katterna och fönstret öppet hela natten på det. Inte kul när man vaknade snorandes med luftvägarna igentäppta! En promenad med Ronja löste dock det problemet ;) .. Nu är jag mest sugen på att dra hem och meka med bilen igen, bara jag får tag på farsan så han kan hämta mig!


Jag har städat bilen som faan invändigt, och vilket resultat det blev sen!


Spegla sig i kromen, som det ska vara! Allt tack vare lite vanlig fönsterputs.


Fialotta lekte muslim eller något, jag fann hennes uppenbarelse en aning roande iaf.


Sen fick Danne tag i mobilen min och knäppte team Systrarna Sandberg, snykka var vi XD Hehehe..


Det som är gjort på bilen hittills; fixat glappet i högra framlysena, storstädat invändigt, bytt till originalbaklykterna (tonade är inte alltför uppskattat vid besiktningen), bytt och fixat igång lampor, skrapat sparklådan på högra sidan, tvättat utvändigt och jyrat med nå annat småtjafs. Det som är kvar att göra; mycket! Det kan alltid bli bättre, och det är fan härligt att se resultatet av vad man åstadkommit ;) Hahah, jag är väl lite weird som har skruva i bilar som ett av mina större instressen, och speciellt när det gäller att skruva i min bil förstås!

Kommentarer
Postat av: Elin

Ja de är alltid kul när man ser hur fint å bra de blir i slutändan! :) och de bästa av allt är att man har fixat de helt själv! :D (Y) go girl!

2009-05-21 @ 18:36:09
URL: http://www.snelin.blogspot.com/
Postat av: Mats

Tonade baklyktor? är det reflexverkan då dom klagar på eller vad fanken är det? Eller lyser dom för dåligt?

2009-05-21 @ 18:47:09
Postat av: Mats

ummm.. städa min bil oxå??? Please? =)

2009-05-21 @ 18:48:40
Postat av: LuuH

Lamporna lyser inte igenom starkt nog, men jag byter ju tillbaka dirr efter besiktningen igen XD Originallykterna ser ju ut som nå jävla clownbelysning ;)

2009-05-21 @ 19:03:34
URL: http://luuh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0