Money money money

Yeah, bitch is back! Wünderbar att fara till Brekka och chilla, även om det nu inte var tal om någon sovmorgon eftersom man fick stiga upp och fara till Luleå. The good thing is; äntligen har man kirrat lite cash till Turkiet!


The bad thing is; Forex blir nog väldigt besvikna på mig nu.


Blev även köpa en nice top och ett par jeans! Finally! Problematiken med det då, alla jeans man kan hitta idag har fan smala ben, och då snackar vi djävulskt tighta jeans. Inga problem med det om det inte vore för mina missbildade jävla hälar! Seriöst, jag har helt sjukt enorma hälar, Sandbergs-missbildade-fötter. Man provar jeans och de sitter hur bra som helt men i helvete att man får de över hälarna utan att slita som ett djur! Ser ut som att man går med en tennisboll i socken eller något. Av någon anledning får det mig att tänka på Askungen, när styvsystrarna ska prova glasskon. I en del verisioner av sagan skär de fan av tår/hälar för att försöka tränga på sig den där jävla skon, kanske något man får prova för att komma i ett par jeans, heheh.

Igårkväll när jag duschade kom jag att tänka på en jävligt ful grej. Det är nämligen så att Mormor och Morfar alltid köper samma schampo och balsam, Wella för normalt hår. Hur många är det som köper sånt egentligen, och hur många sådana schampon finns det ens? Hemma ska vi alltid ha något för skadat hår, färgat hår, tunt hår eller slitet hår. Alltid en massa schampon som inte håller vad de lovar och innehåller olika oljor, blommor och fan vet vad, extrakt från både det ena och det andra. Egentligen är det ju så det är också, folk vill alltid ha mer volym, skydda sin nya hårfärg eller är på något sätt missnöjda med håret sitt och vill ha något annat, något bättre. Så vem fan köper dessa "vanliga" schampon? Ja, varför skulle man inte göra det? De är ju tillverkade för normalt hår, och normalt hår är ju just vad de flesta har, annars skulle det ju inte vara vidare normalt alls. Så man blir lurad på att gegga en massa skit i håret när man istället borde köpa ett normalt schampo. Jag har fan köpt schampo och balsam för över 100 kr/st förut, sen insåg jag hur ovärt det var och slutade köpa sådant överhuvudtaget (haha, jag tar bara det som resten av familjen har, jag tvättar faktiskt håret!).

För att återgå till verkligheten då, idag har även isen gått. Härlig ispropp det blev efter Brekka, hela campingen låg typ under vatten ikväll. Finland har även åkt ur VM, mot USA som vi vann mot. Skadeglädje. Jag har fikat hos släktingar som jag knappt känner och Tinas kille David och jag har blivit homies, att mobba Tina är våran gemensamma favoritsyssla och det enda vi har gemensamt.


Nu ska jag fan sova!




Jääjää, min mobilkamera suger och det var mörkt ute. Gatulamporna står för de mitt i älven.

Kommentarer
Postat av: Mats

Coolt att man ser reflektionen av själva lampan i backen (vattnet som inte syns på bilden)

Så ¨lite" speciell är den ändå bilden =)

2009-05-07 @ 16:47:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0