I used to love her, but I had to kill her


Underbar musik att starta dagen med. Originaluppsättningen av GNR på den tiden det begav sig, ME LIKE. Jävligt kul också att se klippen från LAYN rocks där Slash, Duff och Steven Adler kör Paradise City tillsammans för första gången sen -90 då Adler blev sparkad från GNR för sitt drogmissbruk. Synd bara att sångaren inte ens är lite i närheten av Axls sångkapacitet, än mer synd att Axl Rose är helt jävla hjärndöd idag där han drar fram med sin freakshow. Anyway, enjoy!


Förresten har det börjat släppas intressanta band till SRF 2010 nu, bland annat D-A-D, Jorn, Anvil och Unisonic. Ååh vad det gillas, och det kommer bara bli mer och mer sköna artistbokningar! Sabaton är även de klara och utlovar sin största scenshow någonsin, vilket ju kan vara värt (de var även på SRF -09 men vi missade dem då de spelade på onsdagen). Unisonic är ett nybildat band med sångaren från Helloween, så det är klart lovande.


Kommentarer
Postat av: Mats

Allt utom Axl Rose är välkommet, fan vad jag avskyr hans gnälliga jävlar röst. Så skönt när det blev Velvet Revolver istället för Slash. Ett tag.

Samma gäller tyvärr, Ozzy Osbourne.

Jag har försöööökt lyssna på stackarn strypa katt, men det går faan inte. Suck. Då föredrar jag fan Lemmys sönderrökta och whiskeyhesa tonlösa röst före deras XD.

Motörhead FTW!

2009-11-27 @ 14:47:25
Postat av: Anonym

Axl må var en hjärndöd psykopat, som förstörde GnR. Men han har för det en av världens mest originella röster, in a good way...

2009-11-27 @ 15:15:54
Postat av: Mats

Agreed, versatile voice as hell. But he still does not appeal to me. ;)

Det finns låtar redan på Appetite of Destruction där han låter relativt vettig ändå.

Men det är synd att han tilläts förstöra Welcome to the Jungle... Paradise City... Fast dom vore inte dom låtar dom är idag annars heller iof.

Skulle vara kul att få covers på dom dock. XD

2009-12-01 @ 16:07:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0