Underhåll

Idag har varit en lite händelserikare dag än vanligt, och ändå har jag fortfarande inte hunnit med allt jag tänkte hinna med idag. Vi chillar, det kommer så småningom. Bäst av allt var iaf att Mercedes äntligen fick bytt olja och oljefilter, det behövdes verkligen, oljan var helt jävla kolsvart.

Luftfärd blev det också. Vi var jävligt bekväma av oss och drog till OK för det hela, ligga på backen i snöslask kändes inte alltför lockande. Så fick man ju passa på att syna mercan underifrån, och det såg lika jävla fräscht och fint ut som vanligt. Kvalité kallas det nog.

Försökte ta lite pics på valparna också, men det är fan skitsvårt när man inte kan ha på blixt och de vägrar ligga stilla. Sjukt jävla söta är de iaf, speciellt när de sträcker på sig och gäspar med benen åt alla håll och ramlar och rullar överallt. Fatta hur svårt det är att låta de vara ifred?! Man vill mest bara gosa med dom hela tiden. Donna är då inte det minsta vaktig om valparna mot någon av oss så det händer att man hamnar där bredvid valplådan och klappar lite på både henne och någon valp ibland.


Kommentarer
Postat av: Mats

Hehe motoroljan blir i regel svart ganska fort om det är mycket avlagringar i motorn. Du "känner" på oljan om den är slut, den blir ...sträv.

Man bör dock byta var 6:e månad. (Jag misstänker att du inte kör 1000 mil om året med mersan)

Det är det bästa trimet du kan ge din motor egentligen. Ett hederligt oljebyte.

Det skonar den, och gör den även litet piggare.



BTW, vars har du lyft till bilen??? Me wants!

(avis) =D

2009-11-26 @ 19:22:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0