Mustainica

Ibland vet man fan inte om man ska skratta eller gråta när det gäller Dave Mustaine, han måste ju ha något slags världsrekord i att äga sönder sig själv.

Först blir han alltså intervjuad av en kvinna från norska Lydverket där kvinnan fått uppenbara restriktioner om att INTE prata om eller ställa några frågor alls om Metallica. När intervjun väl är igång sitter Dave och snackar konspirationsteorier om 9/11 och en massa annan skit tills han efter en kvart själv tar upp och börjar snacka en massa om Metallica. Kvinnan som gör intervjun ställer då två eller kanske tre totalt harmlösa frågor angående det och Dave bara maler på och pratar vidare om Metallica och varför han blev sparkad osv osv.

Efteråt när intervjun är färdig och ute på nätet flippar Mustaine totalt, är skitsur över den och hotar att fysiskt skada kvinnan som utförde intervjun (iofs skrev han att han skulle nita killen som hade genomfört intervjun, han kom väl inte ens ihåg att det var en kvinna). Kvinnan brydde sig inte nämnvärt över det hela utan skrattade i princip bort det, medan Dave kontrade med att säga att hon äcklar honom och att hon typ var dum i skallen, samtidigt som han uppmanar henne att posta hela intervjun så alla kan se vilken vidrig journalist hon egentligen är. Hela intervjun finns ute på nätet nu, och Dave, ska man skratta eller gråta? Jag diggar Megadeth och hans musik, Endgame är fan ett härligt album. Men som privatperson, är han tillbaka på droger eller wtf? Dags att sluta älta Metallica och koncentrera sig på Megadeth.



Om någon känner för att se hela intervjun klicka här.

Kommentarer
Postat av: Mats

Så kul att han klagar på Metallicas framgångar och grejjer. Kan inte påstå att Megadeath går direkt dåligt haha. ok, dom är kanske inte lika internationella, men säljer ändå fler platter än de flesta. Symphony of Destruction är en skön låt.

2009-10-22 @ 04:42:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0