I'ts to wild?

Alltså MTV, så störtlöjliga så det är pinsamt. Tydligen så har Crashdïets musikvideo till singeln Generation Wild från deras senaste album med samma titel (släpps 14e April) blivit bannad från MTV för att den är för brutal och blodig. What? Videon är fan inte brutal och ens i närheten av de värsta musikvideor som finns, det hela är bara ÅH så skrattretande. Fattar inte att de fortfarande håller på och bannar videor eller cencurerar hejvilt, tacka fan för att MTV inte längre har något att säga till om i musikvärlden. Länge leve internet!


Generation Wild, för hemsk för att visas på TV? LOLZ.

 

En annan grej som jag bara stör mig på mer och mer; Slash. Ja han är en jävligt bra gitarrist, har uträttat storverk med gitarren och var minst sagt awesome när han var yngre. Idag då? Velvet Revolver ligger på is, han har gett ut ett soloalbum som hittills inte imponerat särsklit mycket men är helt ok även om vissa artistsamarbeten är högst tveksamma och andra är riktigt nice, han tycker att Fergie är en jättebra sångare till hans låtar vilket är ett totalt mysterium och han hyllar Axl Rose och Chinese Democracy? Är det läge att slicka Axl's röv nu eller? Slash har alltid varit den mest storsinte av de två (vilket inte är så förvånande kanske med tanke på att Axl Rose är dum i huvudet) men nu har det gått aningen för långt. Axl har så jävla mycket att be om ursäkt för och har aldrig visat några tecken på att ändra sig, speciellt med tanke på ryktena om att de portade Slashfans från en GNR konsert för några veckor sen. Så Slash, dags att tuffa till sig lite, sluta hänga med wannabe's som bara vill åt din rockstjärnestatus och styra upp Velvet Revolver igen.

Be awesome again!

 


Kommentarer
Postat av: Mats

Slash behöver Scott Weiland (eller hur hans namn stavas) För att sjunga i Velvet Revolver...

Dom knäckte fan Gun's med hästlängder när dom höll på. Iaf Chinese Democracy. ;)

2010-04-09 @ 23:40:57
Postat av: Elin :)

Jaa de ska jag latt gora :D Jag saknar er massor!

2010-04-10 @ 03:59:40
Postat av: LuuH

Jaa han passade så jävla bra med deras musikstil! Haha, såg förresten att han trillade av scenen för ngn vecka sen när han uppträdde, jag skrattade, hårt.

2010-04-11 @ 02:29:03
URL: http://luuh.blogg.se/
Postat av: Corundum

Skämtar du? Det finns episoder av Family Guy som är betydligt våldsammare än såhär! xD På äkta: http://www.youtube.com/watch?v=cfPl6qfXvcY



Bra låt btw, hade inte hört förr.



/jag.

2010-04-11 @ 15:28:10
URL: http://ordensmakt.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0