All we need is just a little patience

Det går rykten om att Guns N Roses är uppbokade till Sweden Rock, iaf enligt Aftonbladet (arrangrörerna har dock varken bekräftat eller förnekat det hela). Känns inte speciellt värt, Guns N Roses är fan inte ens Guns N Roses idag utan mest Axl N Randoms. Kul att de kommer med Chinese Democracy i bagaget också, den plattan suger så jävla hårt så man vet inte om man ska skratta eller gråta. Hoppas SRF-arrangörerna skärper sig och bokar något vettigare än melodisk rock, föredettingar eller dyra rockdivor nu, helst av allt vill vi se Megadeth på deras lineup. De ska ju fan på Norway Rock Festival och på Getaway Rock Festival i Gävle tillsammans med Motörhead, och SRF kan ju fan inte vara sämre än dem.

Jag tycker inte att Axl Rose är en dålig sångare, tvärtom har han kvar mycket av sin röstkvalité i jämförelse med många andra lite äldre sångare. Däremot tycker jag att han har våldtagit bandnamnet Guns N Roses, släpat det i smutsen, vanhedrat och pissat på det. Gruppen idag borde inte ens få kalla sig Guns N Roses och är ett jävla skämt jämfört med det RIKTIGA Guns N Roses. Det var fan äkta, skitig rock när den är som bäst.

Det sägs iaf att några stora bandsläpp kommer inom några dagar (där Guns N Roses lär vara ett av dem), så man kan fortfarande hoppas på något bra.



Metalcomics, we love it.

Kommentarer
Postat av: Mats

Haha, jaa. Du läste ju Slash biografi. Axl rövknullade ju hela bandet. Man tycker att Mustaine borde göra voodoodocka på Axl Rose istället.

Axl N Random's. Klockerent!

Chinese Democracy... Snarare Chinese Dictatorship!

Synd bara att sångaren från "riktiga" guns n roses är sparkad. Dvs Velvet Revolver som dom heter idag.

Fan höra Dirty little thing och Fall to pieces live! ;)

2010-02-11 @ 03:19:10
Postat av: LuuH

Haha, nja jag tycker nog att GNR med originaluppsättningen är det "riktiga" GNR, men ja, det är jävligt synd! Han hade ju så jävla skön röst och sångstil.



Slash's soloalbum (Slash with friends eller vad det nu heter) lär ju vara intressant när det kommer också. Lemmy, Ozzy och andra sångare som är med ;)

2010-02-11 @ 16:54:56
URL: http://luuh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0