I wish there was a way

Känner att det behövs en metal-update här också, det har fan hänt lite grejer idag.

1, Det är nu bekräftat att GNR kommer till SRF i sommar, surprise surprise. Headlinea lär de också göra, och jag är väl inte alltför uppspelt över det hela. kluvna känslor som sagt. Kul att Axl's randoms består av 2 keyboardister, en basist, en trummis och 3 gitarrister. För det första; keyboard är INTE speciellt metal överhuvudtaget, är helt acceptabelt att det förekommer ibland men 2 stycken, på heltid?! Då är det fan inte metal, då har man sålt ut sig själv. För det andra; kul också att det behövs 3 gitarrister för att göra 2 gitarristers jobb, räknar man kanske med att Slash är såpass skillad så det behövs två man för att göra hans jobb? Haha!




2, Jesper Strömblad slutar i In Flames! Kanske inte så jävla otippat ändå när han redan varit borta i många månader då han varit inne på rehab, men damn, det är ändå lite sorgligt. Där försvann den sista originalmedlemmen, grundaren och den som kanske skrivit mest låtar i In Flames, hoppas iaf att han klarar upp sina alkoholproblem nu och sedan fortsätter skapa ljuv musik för alla hårdrockare. Rock ON!



Kommentarer
Postat av: Elin B

Men lätt att vi ska göra!!!! ;D

2010-02-13 @ 10:38:00
URL: http://www.snelin.blogspot.com
Postat av: Fredrix

Rammstein @ keyboard ftw! =D

Det börjar iaf vara lite band jag kan lyssna på nu till SRF så det blir nog bra innan sommarn (y) :)

2010-02-13 @ 21:17:45
Postat av: LuuH

HAHAH Fredrix NEEEJ! Att säga Rammstein i bloggen är som att säga Voldemort på hogwarts! ;D

2010-02-13 @ 21:52:18
URL: http://luuh.blogg.se/
Postat av: Mats

Haha, Som Harry är vi inte heller för att nämna Voldermorts namn. RAMMSTEIN! Gamla platterna har en del godingar. Speciellt om man faktiskt förstår vad killarna säger. =)



Skiter fullständigt i Axl.

Men att Jesper lämnar In Flames är tamigfan en tragedi! Helvete alltså. Sitter och nöter Cloud Connected jsut nu, in loving memory. =/

2010-02-13 @ 22:31:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0